Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Fossa@

En ting er sikkert. Alle tvivlsomme domme gik til Fiorentinas fordel. Om det var straffespark ved Bonaventura ved jeg ikke, men 100% frispark. Det var lige ved kanten. Tror faktisk at hans fod var lige udenfor feltet.
Men der blev også dømt offside på Bacca, hvor der ikke var en skygge af offside, eftersom at det var Astori som sparkede den videre.

Men startopstillingen var heller ikke optimal og der var ingen kampgejst fra spillerne. Det her burde sende et tydeligt signal til Galliani: Brug pengene på én stabil, voksen og ansvarsfuld midterforsvar samt en kontrollerende midtbanespiller, der har fysik og kan holde på bolden.

Abdennour og Gonalons ville være klasse.

Btw: Det er virkelig synd for Lopez, Bacca og Adriano at spille på det her hold..
Skrevet af Martinovic
Skuffende sæsonstart, men resultaterne er måske ikke så tossede igen. Vi taber skuffende, men det var ikke uventet.

Inter vinder, som de skal. Napoli, Roma og Juve satte alle point til, mens Lazio vandt.

En sejr mod Empoli og Inter og det er vendt igen. Forhåbentligt får vi et par forstærkninger inden deadline.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Har sagt det før, Bonaventura hører ikke til blandt de startende 11´er. Vores start 11er er forstærket, men bredden i truppen er ret dårlig. Balotelli som 3. valg ville være fint nok, så længe hans ego ikke skaber for mange problemer. Soriano er trods alt bedre end Honda, Bonaventura, Poli og Noccerino så det ville være en upgrade. Witsel er drømmen, men om han bliver itl noget er tvivlsomt.

Omvendt så skal folk også huske at vi startede godt sidste sæson og vi så selv hvordan det endte.
Skrevet af Serpente
Foggy
Du lyder næsten som om du måler os mod juve og roma? Jeg synes ikke resultaterne er gode for os inter fiorentina lazio vandt og det er de hold vi skal kæmpe mod. Og som vi spiller i dag skal vi måske kigge længere ned. Heldigvis er det tidligt på sæsonen, så vi må håbe sinisa er god.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Hvis man virkelig ikke kan identificere de ret så åbenlyse mangler på midtbanen har man slet og ret Intet at gøre i fodboldens verden. Det er sgu ved at være en længerevarende parodi.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Lentini

Jeg synes at vi "blot" mangler en mere spiller og det er en type som Witsel. Tilgængel er 10´er positionen et større problem, når Menez ikke er klar, der har vi ingen rigtige dygtige spillere, der kan skabe noget ud af ingenting. Bertolacci kan godt stå for det kreative fra midten af, men Honda og Bonaventura er ikke for gode nok. Honda mangler farten og teknikken og det er noget jeg mener er essentielt at få siden vi kommer til at stille op med Adriano og Bacca oppe foran.
Skrevet af Magnifico
Af hvad jeg hører, så var det røde kort lidt suspekt. Og at Milan blev snydt for et straffe og Fiorentina havde dommeren på sin side? Nogen der orker at analysere kampen?

Set med rød/sorte briller var dommeren selvfølgelig med viola, der var selvfølgelig ikke straffe til viola, men selvfølgelig til rossoneri, og der var selvfølgelig ikke offside på Bacca.
Men hvis man et kort øjeblik ligger de naturligt farvede briller (inkl. de violette), kan der vel ikke indvendes noget mod viola-sejren, de herrer? :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Serpente
Fossa. Ja vi mangler en til startelleveren, men hvad så med bænken? Det er klart at vi ville have gavn af en til midten, men så er vi stadig hjælpeløse når der skal skiftes ind. I dag kunne vi vælge enten nocerino eller monty ind for bertolacci, og hvad gør vi hvis de jong bliver skadet? Stiller med monty, bona og soriano? Så kan vi skifte mauri eller poli ind når en af dem bliver trætte. Den midt er dømt til fiasko, og det var det vigtigste sted vi skulle have ordnet her til sommer.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Magnifico
Sejren var fortjent og der var straffe. Enig. Selv uden kendelserne var i bedst. Lopez reder os fra ydmygelse.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men blev Milan ikke også frarøvet et mål og et straffe?
Skrevet af Lentini
Blot mangler? Herre Gud. Vores spillere på midtbanen blev domineret af Borja Valero og Milan Badelj, for pokker. Førstnævnte har ikke spillet godt i ualmindeligt lang tid, og ham fik vi at fremstå som en sublim spiller. Som sådan er det ikke en skam at tabe i Firenze – det var mere måden man gjorde det på, som var bekymrende.

Jeg har sagt det en million gange efterhånden, og er næsten så desperat at jeg næsten foretrækker Prince med de smadrede knæ i Milan igen, alene grundet hans fysiske fremtoning. Jeg vil egentlig forsvare Sinisa, fordi han har af flere omgange påpeget problematikken på midtbanen. Sågar i rimelig kraftige vendinger, ved bl.a. at sige Nigel de Jong pt. er MEGET bedre end Montolivo, som er hans konkurrent til regista-positionen. I postmatch interviewet er han igen ude med riven efter midtbanen. Og jeg kan ikke forestille mig, at han ikke har påpeget disse mangler på midtbanen overfor Galliani, når de har haft deres møder. Hvorfor skulle han ellers gribe så kraftigt an i retorikken? Gallianis svar er så… Mario Balotelli!

Roberto Soriano har noget fysisk fremtræden i sig, som kan være behjælpelig, men han gør det altså ikke alene. Jack Bonaventura er et skvat af en anden verden, mens 10’er-positionen er besat af en tøset pr-japaner og andet trevl og krat. Det vigtigste er dog mezzala’en – så må man bære over med de fjolser på 10’eren. De Jong skal ligge og dække et latterligt stort område, fordi hverken Bertolacci eller Bonaventura tager fra. Jack søger kun sin egen chance, hvorfor Bertolacci med sine pasningsegenskaber er manden er skal spille på den ene mezzala.

Galliani skal få hovedet ud af røven på Raiola, og skaffe Soriano og en Witsel-type. Har han tid tilovers efter det, kan han så leje Balotelli så mange gange han har lyst til.

Og så glæder jeg mig til at den franske flødebolle forhåbentlig snart er klar igen.
Skrevet af Lentini
@ Magnifico

Der kan ikke indvendes noget som helst imod sejren, selvom Valeri fik mig op af stolen af flere omgange. Udvisningen synes jeg var en tynd omgang té, men det fjerner ikke indtrykket af en skuffende indsats af Milan. Frustrationen var dog hovedsageligt over det vattede islæt af det vi kalder for midtbanefolket. Bevares, Borja Valero og Badelj er gode spillere, men at man ligefrem bliver kørt over af dem er saftsusme for ringe.

Pt. gør vores midtbane ingenting. De hjælper hverken forsvaret i defensiven, og de sætter intet op til vores angribere. Vi kunne ligeså godt spille uden.
Skrevet af Magnifico
Magnifico.
Sejren var fortjent og der var straffe. Enig. Selv uden kendelserne var i bedst. Lopez reder os fra ydmygelse.

Lopez var outstanding. Hold kæft, en god målmand. Og enig, Lentini, det samme kan ikke siges om jeres midtbane.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
"Set med rød/sorte briller var dommeren selvfølgelig med viola, der var selvfølgelig ikke straffe til viola, men selvfølgelig til rossoneri, og der var selvfølgelig ikke offside på Bacca.
Men hvis man et kort øjeblik ligger de naturligt farvede briller (inkl. de violette), kan der vel ikke indvendes noget mod viola-sejren, de herrer? :-)"

Magnifico, nu må du lige få hovedet ud af røven :) (sarkastisk smiley hvis du skulle være i tvivl)

Samtlige herinde har tilkendegivet at Viola fortjente sejren? Men derfor var dommeren da alligevel klart i hjemmeholdets favør. Hvis du endelig har lyst til at snakke briller og at man skal være objektiv, så ville det pynte hvis du også selv skiftede briller :) (Sarkastisk endnu engang)

Så hvis den herre har lyst til at diskutere kampens forløb, så bedes den herre venligst tage udgangspunkt i det der bliver skrevet, og ikke blot hive ord ud for godt befindende.

Tilbage til kampen. Jack på midtbanen på udebane mod et kompentent hold som Fiorentina, var en klar fejl fra Sinisa, jovel det fungerede i Coppa kampen, men i Audi cuppen, hvor man mødte gode modstandere blev midtbanen og Honda netop udstillet, netop som tilfældet også var igår.

Når nu vi ikke har en Witsel, så burde man have taget et mere defensivt approach, med Poli på midtbanen og så Jack bag angriberne. Ligesom at Mexes havde pyntet i bagkæden.

Jeg synes dog ikke der er grund til dommedagprofetierne, det røde kort gør det selvfølgelig ekstra svært, og får ikke just holdet til at se bedre ud. Resultatet er jo også "fint" nok, da et nederlag på udebane til Viola ikke noget der kommer til at afgøre vores endelige position.

Midtbanen har mangler, og det blev i den grad tydeliggjort igår, Sinisa har heldigvis nosser til at sige det som det er. Nu må resten være op til Galliani, og her burde man sgu gå all in og så hente Witsel, med de penge der er brugt andre steder på banen, giver det ikke mening at spare, hvor vi trænger mest.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nej netop.

Galliani bevæger sig dog bare på randen af retardo-niveau. Havde han seriøst troet at Bertolacci og Mauri skulle hæve standarden enormt på midtbanen? Han virker som en typisk mindrebemidlet fan, som skælder ud på forsvaret når der går mål ind, og vil have nye angribere når de ikke scorer mål. Han ser slet ikke på helheden, og måske vigtigst - den kæde der ligger mellem de to førnævnte kæder. Den som egentlig skal samle, men som I lang tid har splittet banen mere op end godt er.

Og efter Kaladze, begynder Jack alvorligt at trænge sig på i min sorte bog. Han irriterer mig voldsomt.
Skrevet af Martinovic
Kaladze var et niveau eller to over dem, vi har nu.

Måske Galliani alligevel skulle have trådt tilbage i 2012. Milan kører i ring. Intentionerne er gode, men det rækker ikke, så længe han kun kigger offensivt.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Har altid ment at Jack ikke var god nok til start 11´eren, han kan reelt kun spille på 10´er positionen i den nye formation og det er han slet ikke hurtig eller teknisk dygtig nok til. Synes han er blevet voldsomt overvurderet, han scorer et par mål her og der og arbejder også fint nok, men udover det er det intet særligt.

Ser i, jeg sad lige og overvejede at langt hen ad vejen, så havde vi haft et godt transfervindue. Så om ikke Galliani henter Balotelli og vi skal betale 3 millioner € af hans løn og vi har ham endda med en købsoption, skandaløst. Håber Sinisa råber og skriger af ham til han selv vælger at skride igen.

Bertolacci skal nok blive god for os, det var en dårlig kamp fra hans side af og jeg tror på sigt, så skal han nok det vi mangler på midtbanen.

Jeg kan leve med Balotelli, hvis det samtidig betyder at Soriano og Witsel stadig kommer.

Forresten, jeg kan læse mig frem til at midtbanen gjorde det dårligt, angrebet fik ikke den nødvendige service, men hvordan klarede forsvaret sig?
Skrevet af Bishop
Jo mere jeg tænker over det så synes jeg egentlig at Balo isoleret set giver ok mening. Men der er selvfølgelig lige nogle forbehold.

1. Matri og Cerci skal afskibes
2. Balo skal være indforstået med at han ikke nødvendigvis er sikker mand på holdkortet.

Problemet er dog timingen, det ser mildest talt ikke godt ud at anskaffe sig endnu en angriber efter at midtbanen i den grad udstiller sine mangler. Men hvis man kan gå ud fra at Cerci og Matri bliver solgt, og at Balo har indset at der skal andre boller på suppen, så er jo rent faktisk helt fin at hente.

Hvis/når vi bliver ramt af skader til enten Bacca eller Adriano, så er vi jo yderst sårbare, Cerci fungere dårligt som egentlig angriber, og systemet skal derfor ændres derefter, Matri er bare umådeligt uskarp. Selv hvis det ikke handler om skader men bare træthed, så er der ikke meget x-factor over at smide Matri på banen for at vende kampen. Her er Balo trods alt en spiller der kan afgøre kampe.

Og selve handlen, hvis den kommer i hus, er jo også ok, man har låneperioden til at se om Balo rent faktisk kan leve op til sine ord ytret til Sinisa, og købsoptionen på 10 mio Euro kan vise sig at være svinebillig, vi snakker trods alt om en spiller der for få år siden blev kaldt en af de største angrebstalenter. Og han er stadig kun 25. Der er selvfølgelig lønnen og den høj, på trods af at vi kun skal betale halvdelen, men det må man tage med.

Hvis alternativet var Zlatan så frigiver Balo trods alt lidt mønt til midtbanen. hvor vi jo som nævnt tidligere har langt større problemer.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg fatter ingenting af mercatoen.

Vi ville have en angriber, Martinez, endte op med Bacca, hvilket fint.

Vi vill have Bertolacci og fik han for en ekstra omkostning.

Vi ville have Romagnoli og fik ham.

Vi ville have Kondogbia, men han endte i Inter, og så er ideen om en kompetent balancerende mezzala strandet? Hvor pokker er alternativet henne?

Sommeren viste vores 10\´er er et problem. Vi vil have Soriano, men er han også tiltænkt en mezzala funktion?

Et eller andet sted er det gået galt i prioriteringen af en fysisk stærk balancerende mezzala efter Kondogbia tog til Inter. Han var endda et stort mål - har man virkelig ikke tiltænkt alternativer? Eller er vi gået i Gallianis lefle-mode hvor det hele bare skal være angribere. Han er så snothamrende dum.
Skrevet af Martinovic
Det er desværre set før.

Der skal altid være et alternativ, hvis førstevalget glipper. Det er Galliani ikke indforstået med.
Mojn do!
annonce
0