Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Det er nemmere sagt end gjort, med vores situation in mente så er det jo ikke ligefrem fordi vi svømmer i alternativer. Galliani har sgu gjort det ok i denne omgang, og Bacca var jo netop et fint alternativ da Martinez ikke lykkes.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Calcio9
@Lentini

Hold kæft hvor er du utaknemlig!! Hvis nu og det kommer til at ske MIlan henter en god midtbane spiller er det uden sammenligning det bedste transfer vindue i evigheder.
Miha har også sine meninger om hvem han ønsker, såsom Soriano, ham på den højre side af midtbanen og Menez på 10´er, kan man simpelhen ikke forelange mere, plus i lyset af at Milan har været nede i flere år nu og uden CL kan man ikke ha håbet på mere. Med de overstående løsninger giver det Monto, Poli, Honda, Suso, Bonaventura og Mauri på bænken det er sgu da verdensklasse arbejde af Galliani.

Skrevet af Viola 4 Ever
Det fornuftigste Galliani har foretaget sig i dette vindue, er at han fik overbevist Nigel De Jong om at blive.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af George Weah
@Calcio9

Lige mine ord. Der er en helt ekstrem krævermentalitet blandt Milans fans i år:

Klubben har sportsligt sejlet i flere år, legenderne er væk og vindermentaliteten fuldstændig forsvundet.
Nu har vi så endelig skilt os af med en hel del løntunge, ugidelige og uduelige spillere, som var rimelig ligeglade med klubben. I stedet har vi hentet unge talentfulde spillere, som på sigt har potentialet til at danne en ny italiensk grundstamme. Selvfølgelig havde det været smukt, hvis en grundstamme bestod af flere spillere fra egen avl, men i det mindste har klubben indset at der skal købes med udgangspunkt i fremtiden i stedet for fortiden. Derudover har vi formået at lokke en klassespiller som Bacca til klubben. Stærkt!
Alligevel forlanger folk (på baggrund af én kamp, hvor rødt kort og frispark/straffespark ændrede kampen) at der skal købes endnu vildere, så vi kan komme i top 3. Vi endte som nr. hhv. 8 og 10 de sidste to sæsoner! Lad os nu i stedet bruge de næste par sæsoner på at opbygge et homogent hold, i stedet for at købe et helt nyt på en sommer.
Henter vi ikke Zlatan - fine by me! Det vil i stedet ærgre mig, hvis vi låner Balotelli uden en option to buy-klausul, da jeg sagtens ser ham blomstre i Milan igen. Manden er 25 år, Milan-fan og scorede i over halvdelen af sine kampe sidst han var her. Derudover er Menez/Honda bag Bacca/Adriano/Balo også et fornuftigt udgangspunkt. Så kunne man måske kigge sig om efter en stærkere mand til midten i januar-vinduet.


Skrevet af Serpente
Fossa
Forsvaret klarede det ok, ser man bort fra ely. Den unge gut fik den værst tænkelige kamp. Helt ærligt så tror jeg ikke vi skal hænge vores hat på ham i år. Ikke som starter ihvertfald. Han har overpræsteret i prekampene, og knægten kommer fra serie b og kan stadig udvikle sig, så vi bør klappe hesten med ham. Romagnoli derimod spiller faktisk en god kamp, hvis vi ser bort fra straffesparket. Zapata kommer ind i undertal, og gør hvad han skal. Antonelli spiller udmærket uden at imponere, og sciglio skuffer for en gangs skyld. Så en blandet landhandel, der gjorde det ok under svære betingelser. Den eneste rigtig gode var dog lopez. Alle andre spillede ringere end vi bør forvente
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
George weah og calcio.
Man kan nu godt være undrene over handlerne uden at være utaknemmelig.
Faktum er at vi har brugt en masse penge og det er selvfølgelig godt set i lyset af tidligere vinduer.
Problemet er bare i manges øjne, at pengene er brugt forkert. Vi har fået et godt angreb, men forsømt midten, og forsvaret har vi kun fået et dyrtkøbt uprøvet talent. Det faktum er vel ok at være skuffet over. De penge vi har haft burde have givet os 2 verdensklasse midt, istedet for et par talenter. Jeg giver lentini ret her -vi løser ikke vores problemer ved at hente balo, og desuden er matri lige så god som det fjols.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af George Weah
@Serpente

Jeg vil gerne tilkendegive, at vores midtbane ikke er alsidig nok. Vi har for mange af de samme typer, og lidt for få der kan ændre en kamps udfald. Men jeg vil nu stadig mene, at de fleste handler har været berettiget. Bertolacci er ikke uprøvet, og Romagnoli er, trods en ung alder, dygtig nok til en start-elver. Ely bør ikke starte, men Mexes-Romagnoli er også en fornuftig konstellation. Mauri er ligeledes en mand til fremtiden. Din holdning til Balotelli vs. badedyret Matri kunne jeg ikke være mere uenig i. Matri er fuldstændig ubrugelig.

Men jeg tror at vores grundlæggende forskel i holdningen til mercatoen, skal findes i forventningerne til den nye sæson, hvorfor vi nok ikke bliver enige foreløbig :). Jeg kan acceptere en EL-kvalifikation, hvor vi så kan bygge videre på truppen til næste sommer. Jeg finder det ikke realistisk, at skifte et halvt hold og 50% af startopstillingen, samtidig med at man hiver ny trænerstab ind. Det her er et større projekt, som kræver tålmodighed. Jeg skal ikke kunne tale på jeres vegne, men jeg fornemmer, at i forventer en noget højere placering?
Skrevet af Serpente
Absolut ikke. Jeg har tidligere meldt en forhåbning om top fem, og jeg vil ligeså gerne se tegningen til en spillestil, og håber vi i år har fået nogle spillere som kan danne grundstammen for fremtiden. Det er faktisk sinisa og berlusconi der sætter forventningerne i vejret. Alle andre ved jo godt at man selvfølgelig ikke kan vinde mesterskabet bare fordi man køber 5 6 spillere. Man kan så diskutere om vi har råd til at misse cl til næste år, men det er jo ikke til at vide. Ang matri så misforstår du mig. Jeg synes matri er en skidt angriber da han ikke score nok, nøjagtigt som balo. De er begge angribere, som ikke bør være i en topklub. Jeg spare dog hellere besværet med balo og nøjes med matri. Matri kan være ok indskifter indtil niang er tilbage.

Allegri skulle være interesseret i monty. Jeg håber vi kan skippe
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Desuden er bertolacci absolut uprøvet. Han har haft en god sæson i en midterklub. Ikke ligefrem et sikkert kort, men jeg håber han kan imponere. Der bliver brug for det.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Calcio9
Problemet er bare vi kan ikke hente nogen "verdensklasse" spillere, hvis det var tilfældet havde vi købt Hummels som en af dem, derudover er Romagnoli rigtig god, meget undervurderet, han kommer til at overraske de fleste, også et vigtigt signal milan sender ved at hente en så dyr og ung herre, de tænker idet mindste fremad.
Bertolacci og Soriano til midten er i mine øjne rigtig fine spillere især Berto, giv ham tid, han skal vise sig at være alle pengene værd. Derimod er jeg kun lidt skuffet over vi ikke har solgt Honda og købt en rigtig 10´er.
Kan forstå at næsten samtlige ser Witsel som den store fresler, men Witsel er så overvurderet ,kan slet ikke forstå alt den hype, han kommer ikke til at løse nogen problemer på midten overhovedet. Han bare lidt god til det hele uden at være rigtig god til noget, hverken god til at lave gennembrud, pass success percentage den er hellere ikke god, han laver hverken mål eller asissit.

Balo var ren klasse i MIlan, bliver ked af at alle bare hopper på den samme vogn og sviner ham til, han har jo nærmest holdt stien ren de 2 et halvt år, og at der er nogen Milan fans der ikke sætter pris på ham fatter jeg ikke, han var virkelig god i Milan.
Skrevet af Calcio9
Og med Romagnoli, Mexes, Zapata og Paletta burde man kunne finde et makkerpar der kan fungere, kan hellere ikke lige rigtig se hvem man skulle hente, før det blev meget bedre, måske kan man hive Silva eller Hummels hvis vi kommer i CL næste år.
Skrevet af Lentini
Forkælet? Jeg forventer man ligger en strategi, og følger den, og ikke lader sig påvirke af ”slagtilbud”. Det er for dælen da absurd og direkte grotesk, at alt i pressen pt. handler om en vis Mario, selv efter vores midtbane blev kørt over af et lilla godstog så sent som i går aftes. Mario vil bare blive endnu en i rækken af frustrerede angribere, som intet får at arbejde med fordi midtbanen sejler.

Man havde en klar plan i en centerforsvarer(Romagnoli), en fysisk stærk mezzala(Kondogbia), en kreativ central midtbanespiller(Bertolacci) og en angriber(Martinez). Det var minimumskravene der skulle dækkes ved disse indkøb.

Man har i vanlig Milan- og Galliani-stil, prioriteret angrebet med ganske kompetente angribere i Carlos Bacca og Luiz Adriano. Sidstnævnte er et godt køb, fordi han er lidt samme type som Jackson Martinez, samme niveau og til en fjerdedel af Martinez’ pris.

Men siden da har Zlatan rumsteret hele tiden, og nu er det Balotelli. Og alt imens man snakker om disse angribere, som vi har i overflod, bliver midtbanen syltet i uhørt grad, mens den bliver kørt ud af stadion mod Bayern og Fiorentina – førstnævnte er hvad det er, men vi må sgu ikke være så underdanige overfor Viola-drengene. Og det mens 10’er positionen også har vist sig utilstrækkelig med ikke mindeværdige præstationer fra de herrer Honda, Jack og Suso, hele sommeren. Hvor fanden er fokus henne? Man skal ikke spille bravour i sommerkampe, men man må gerne vise at der er lidt forhåbninger forude.

Når man desuden oplister minimumskrav til forstærkninger, så har man, hvis man passer sit arbejde godt nok, alternativer til hvis førsteprioriteten glipper som i tilfældet med Kondogbia. Der er rigeligt med muligheder, for at hente sådan en type spiller ind – endda uden at kaste latterlige 40mio€ efter spilleren. Der er Hector Herrera, Axel Witsel og insisterer man på en venstrebenet, har Adrien Rabiot igen skreget på at komme væk fra PSG, fordi han konstant møder luftige løfter fra Blanc & Co. Alle tre spillere magter at spille den balancerende mezzala, som kan binde holdets organisation sammen og tilmed kan de finde ud af at spille fodbold. Den type spiller vil lette presset på en overophedet Nigel de Jong, og få Bertolacci til at spille mere fremad og ikke løbe ekstra meter tilbage i banen. Den spiller vil få de offensive spillere til at shine meget mere, men det har Galliani ikke forstået en skid af.

Når man har så udtalte problemer på sin start-mezzala og -trequartista, fjoger man ikke rundt og bruger en pokkers masse tid på reserveangribere – da slet ikke når man allerede har Luiz Adriano, Carlos Bacca, Jérémy Ménez, Alessio Cerci, Mbaye Niang og Alessandro Matri. I bedste fald skiller man sig af med et par stykker i stedet, inden man løber rundt og lefler for Balotelli. Prioriteringen er helt i skoven.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad Lentini sagde. I har en strategi, så hold jer til den og glem de der ******* lappeløsninger, som er ligegyldige! Desuden så er det en skandale, hvis vi ender med Soriano fremfor Witsel. Får vi ikke Witsel, tror jeg ikke på top 3.
Skrevet af Calcio9
@Fossa dei Leoni

Hvad er det lige du ser i Witsel? Han er ikke og nogensinde bliver verdenklasse! Du har jo aldrig set ham spille, udover en enkel CL kamp, ja måske da osse 1 landskamp.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Calcio9, jeg vidste ikke at du kendte til hvilke kampe jeg så? :)


Witsel er det vi mangler inde på midtbanen power og fysik også vinder han sine dueller og kan noget teknisk.
Skrevet af Calcio9
@Fossa dei Leoni

Det er de færreste der streamer Russisk bold, regner ikke med du er en af dem.

Men han er jo kun en middel spiller - han er ikke den bombe som man håber på, slet ikke kreativ nok og hellere ikke defensiv god nok - udfra de gange jeg selv har set ham spille. Soriano kan præcis de samme ting og Miha kender ham, han skal hellere ikke bruge den store tilvænningsperiode som Witsel måske skal. så synes ikke det er en katastrofe.
Skrevet af Lentini
Så er der desuden ingen, som har postuleret at Witsel er nogen messias. Men det er den type spiller, som Milans midtbane i høj grad mangler – det var jo heller ikke en tilfældighed at man søgte Kondogbia. De dækker begge store områder i det defensive, er fysisk stærke og kan rent faktisk slå en bold frem i banen, uden på bedste Muntari-vis at høvle den op på 47. række. Ingen af dem er store kreatører, men det er heller ikke det der søges. Deres tilstedeværelse skaber en balance, så de offensive elementer på banen rent faktisk har mere gunstige forhold at udøve deres angrebsmæssige potentiale. Der skabes en større kollektiv sammenhæng på holdet.

Soriano er ingen balancerende mezzala-type. Han spiller offensiv midt, men kan også varetage en B2B mezzala, og ja, der er himmelvid forskel. Han kan dog umuligt udføre en mezzala-rolle så absurd ringe som Jack.
Skrevet af Rossoneri
Miha har tidligere vist at han tilpasser sit hold til materialet.

For mig at se kan det på sigt (uden markante justeringer på midtbanen) være svært at holde fast i 3-mands midtbanen. I hvert fald i en form hvor det er meningen hvor der skal bidrages i flere faser i spillet.

Et hold som Milan der, som udgangspunkt, skal kontrollere kampene, risikerer at blive overspillet på midten med folk som Bertolacci, Bonaventura og Poli. Dermed efterlader man De Jong med et enligt ansvar for at bremse kontraer.

En løsning kunne være at ændre system til 4-2-3-1. Nogle vil måske mene at det som udgangspunkt er et mere offensivt system. Det giver dog muligheden for at bringe to såkaldte balancespillere på den centrale midt.
I min optik vil det passe spillere som Montolivo, Bertolacci, Poli og Soriano bedre hvis de havde et lidt dybere udgangspunkt og dermed ikke skulle risikere at blive fanget fremme i banen.

Vi har tidligere nydt stor succes med 4-3-1-2. Den gang havde vi dog et forsvar der i højere grad kunne stå på egne ben.

Jeg bilder ikke mig selv ind at det vil være løsningen på alle vores udfordringer. Et umiddelbart problem gennem de seneste sæsoner har dog klart været at vi har lukket alt for mange mål ind. To mere holdende midtbanefolk kunne være en måde at dæmme op for det på. Dét kombineret med at Miha forhåbentlig kan bidrage med noget defensiv disciplin.

Menez og Cerci ville være bud på startere på de to wings med Bonaventura som alternativ i venstre og Niang og Honda til højre. Kunne være interessant at se Balotelli bag en 9´er (Bacca med Adriano som backup).

Èn ting er at have et ønske om at spille et bestemt system. En anden er at arbejde udfra den realitet man har.
Jeg ville i hvert fald ikke blive overrasket hvis Miha ændrer konstellationen inden længe.
Skrevet af Lentini
Lad os nu se om Montolivo overhovedet er i Milan d.1.september – manden skulle være på Allegris liste i Torino.

Jeg tvivler så på at Mihajlovic vil ændre systemet. Det vil være en falliterklæring af rang, hvis han relativt hurtigt skrotter sit foretrukne system. Det ville være meget ulig det indtryk jeg har af Mihajlovic.

Jeg tror i øvrigt at jeg ville få endnu længere løg af at se Balotelli spille bagved en enlig angriber. Han laver ikke en døjt defensivt, og så havner vi igen i samme problematik. En skæv balance på holdet.
Skrevet af Calcio9
Soriano bliver udelukket brugt som den mere offensive midt i Samp for han er sindssyg god til genpres og det kommer af Miha, som ville ændre spillet hurtigt ellers han altid været midtmidt - Ballack typen.
Præsic samme egenskaber som Witsel.

Og jo der råbt og skreget efter Witsel flere uger, den store frelser - ham der ændrer midten.
annonce
0