Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Calcio9, Witsel er klasse og er fast mand på det belgiske landshold. Han er selvfølgelig ikke blandt de bedste, men stadig dygtig nok til at gøre en mærkbar forskel og som Lentini så flot påpeget, det vi mangler meget. Så i siger at Soriano godt kan bruges som en 10´er? Af hvad jeg ved, så har han da hverken farten eller teknikken til at kunne spille den position for os? Jeg ser ham mere som en hårdtarbejdende 8´er med nogle offensive kvaliteter.
Skrevet af Calcio9
Nej han kan ikke spille 10´eren. Har de egenskaber du nævner, plus rigtig god til pres. Kan bare ikke se Witsel´s egenskaber meget bedre end det.
Skrevet af Lentini
Soriano bliver udelukket brugt som den mere offensive midt i Samp for han er sindssyg god til genpres og det kommer af Miha, som ville ændre spillet hurtigt ellers han altid været midtmidt - Ballack typen.
Præsic samme egenskaber som Witsel.


Soriano og Witsel er overhovedet ikke samme type spiller – det skriger til himlen at svinge et sådant postulat ud.

Du har stadigvæk ikke fattet hat af, at det Mihajlovic søger er hans ”Pedro Obiang” – bare i en forbedret udgave. Og nej, inden du spænder ben for dig selv. Soriano og Obiang er ikke samme type spiller – derimod er der flere ligheder mellem Obiang og Witsel, med den forskel at sidstnævnte er en klasse bedre.

Edit: I øvrigt påfaldende at Witsel diskvalificeres, fordi han ingen kreatør er. Var det hele 2 assists som Soriano sneg sig op på i sidste sæson! Det bliver mindblowing når Soriano tager taktstokken og kaster guldpasningerne rundt til højre og venstre.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nej, Montolivo synes ikke at nyde Mihas uforbeholdne gunst og det er ikke usandsynligt at han er på vej videre.

Miha har dog allerede vekslet lidt med en 4-3-3 så princippet med wings er ham ikke ukendt.

I Sampdoria ændrede han også systemet - dengang primært pga Gabbiadini.

Du har helt ret i at Balo ikke vil bidrage med noget defensivt på en 10´er position. Det vil han ikke nogen som helst steder. Med to holdende midtbanefolk kan det dog også bedre gå.

Skal man have et lidt mere defensivt udgangspunkt, kan man starte med Jack og Honda på de to wings som trods alt godt kan finde ud af at følge en back hjem.

Lige nu forudser jeg blot at vores midtbane gang på gang vil blive overløbet på kontraer. Dét ser jeg som den primære udfordring. Det er som bekendt defensiven der vinder mesterskaber.
Skrevet af Calcio9
Det kommer jo ikke an på hvor meget de ligner hinanden men den rolle de er tiltænkt.. Han kan nemlig bruges til at ligge at slås med sin fysisk og vinde bolde i luften samtidig med han føre bolden frem som Witsel.
Og hvorfor vil Miha så have ham og lad være med at komme den latterlige undskyldning om at det er Galliani der fejler noget som du generelt bruger.
Skrevet af Calcio9
Hvis de havde købt kondomet havde de stadig været meget interesseret i Soriano, som hele tiden har ventet på Milan. Som skulle udfylde den højre side.
Skrevet af Lentini
Calcio,

Hvis du fulgte lidt med er det Sinisa som har peget på Witsel, som primære target – det skete i bulletinerne efter Kondogbia-fadæsen. Som sagt – han leder efter sin Obiang-type, som matcher i kriterierne til Witsel, og den rolle som Obiang udførte for Sampdoria. Det er ikke en rolle Soriano på noget tidspunkt har udført. Hvorfor tror De Jong blev forlænget lige pludselig, mens han var på vej ud af døren? Kig på hvilken slags defensiv midt, Sampdoria anvendte sidste år og du får et meget klart svar på hvilken type Mihajlovic ønsker der.

Soriano er først kommet på tapetet senere hen, særligt efter Jack, Honda og Suso intet har vist – og jo, Galliani er en klovn der aldrig udviser rettidig omhu. Det har han ca. en uge til at rette op på, og han gør ingen en tjeneste ved at belemre sig med at hente Mario Balotelli. Det kunne han gøre tilsidst som en ”icing on the cake” om du vil.
Skrevet af Calcio9
Jeg følger skam rigtig meget med, må desværre irettesætte dig - Det er klubben er vil have Witsel og Miha der vil have Soriano, grunden er at klubben ikke føler han er det værd/god nok, derimod er Miha mere til Soriano.

http://www.rossoneriblog…ext-monday/
Skrevet af Lentini
Din irettesættelse behøves ikke, fordi du er på afveje – igen. Du skal længere tilbage i kølvandet på Kondogbia. Mihajlovic insisterer på Witsel, mens Galliani er tøvende grundet omkostningerne da Zenit klaskede et 40mio€ skilt på ham til at starte med, fordi Galliani(igen ufattelig elegant) strøg omkring sig med kommentarer omkring alle Milans penge og nævnte den sum man havde budt for Kondogbia – hvilket i øvrigt var rendyrket idioti.

Tiden læger alle sår og iflg. den italienske mellemhandler, Napolitano, vil et bud på 25+bonus være nok for Witsel.

Og en kommentar til dit postulat omkring Mihajlovic’ ønske om Soriano til højre mezzala trods et indkøb af Kondogbia. Det har jo ingen gang på jord – du glemmer ganske behørligt det 20mio€ dyre indkøb af Bertolacci. Hvad skulle han så? Sidde på bænken? Hvis Soriano overhovedet var seriøst tiltænkt på daværende tidspunkt havde det været til den offensive midtbane, og på daværende tidspunkt havde man stadigvæk et håb bygget i Jack, Honda eller Suso. Deres fejlen, kombineret med Sorianos alsidighed og Gallianis manglende fokus ovenpå for mange cocktails i Forte er grundlaget til at han er kommet seriøst på bordet.

Men nu ender diskussionen her – jeg gider ikke spilde mere tid på det, når facts fremføres så lemfældigt.
Skrevet af Lentini
Hvorom alting er; Den rædderlige indsats i Firenze skaber også lidt ekstra pres på den sportslige ledelse, så man har et kompetent mandskab til den resterende sæson. Derudover skal der også luges en del ud.

Agazzi er stort set Middlesbrough-spiller. Så er der kabalen med Aléx og Paletta – hvem slipper man? Sportsligt og økonomisk vil Aléx være den mest fornuftige afgang. Det lugter desuden af en gensidig opsigelse af Zaccardos kontrakt. Så er der alle midtbanespillerne – Nocerino har bud. Mauri har bud. Poli har bud. Suso har bud og selv Montolivo synes at have bud. Jeg synes det vil være at foretrække at sende Mauri på lån til en anden Serie A-klub – regelmæssige spilletid i ligaen vil være bedre for hans udvikling end at agere træningskegle for Milan. Poli smutter ingen steder, selvom Sampdoria, Torino og Sassuolo har forhørt sig på ham gennem sommeren. Suso synes at være på vej imod Spanien, selvom Preziosi gør sit for at få ham til Genova. Det er så også på midtbanen, det bliver interessant at se om Milan vil nøjes med Soriano, eller man vil gøre et aktivt stykke arbejde for at hente endnu en spiller.

Helt fremme reddes Cerci nok af skadene til Ménez og Niang. Balotellis tilgang vil formentlig sende Matri mod enten Sassuolo eller Lazio.

Det ligner noget som følgende;

Afgang: Agazzi, Zaccardo, Aléx/Paletta, Nocerino, Suso og Matri.
Måske: Mauri (Montolivo)

Tilgang: Soriano, Balotelli og forhåbentlig endnu en kvalitetsmidtbanespiller.
Skrevet af Calcio9
Hvis du nu bare kunne fremvise en lille bitte antydning af Miha ville og vil ha Witsel cool, men det kan du ikke. Lad være med at sige jeg er på afveje bare fordi du bliver irettesæt, det er ikke sjovt men desværre nødvendigt.

Skrevet af Milanisti
Di Marzio skriver om Cerci til Fiorentina, hvis de slipper Joaquin. Lækkert.
Skrevet af Lentini
Haha - jeg har ingen interesse i at søge igennem den heftige nyhedsstrøm bare for at tilfredsstille mig selv.

Og jeg føler mig på ingen måde irettesat af en Repubblica artikel eller dig, tilnærmelsesvis. Så den tilfredsstillelse kan jeg desværre ikke give dig.

Istedet burde du finde nogle svar på dine postulater omkring Soriano til højre midt hele tiden var ideen selvom Milan satte snøren i vandet efter Kondogbia og Bertolacci, fordi det er vrøvl fra ende til anden.
Skrevet af Lentini
Milanisti,

Jeg tror sgu ikke vi slipper Cerci på nuværende tidspunkt. Niang er ude i længere tid og Ménez har en drilsk rygskade, mens Matri synes på vej væk.

Så behøver vi heller ikke hjælpe La Viola ud af deres Joaquin-problem. Han kan fint sidde i det toscanske og smitte lidt med sin depressive hjemvé.
Skrevet af Flying Dutchman
Er Calcio9 rent faktisk Great Milan? Man undrer jo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
En ydmyg Balotelli har bestået lægetjekket og skal nu til at skrive under. Om ikke andet så må angriberne nu være på plads. Og Galliani kan flytte fokus væk fra Zlatan og så fokusere på Witsel eller hvem der nu skal ind på midtbanen.

Samtidig er der forlydener om at Berlu stadig ikke er overbevist om at Soriano er den rigtige. Man kan jo håbe på at Witsel så endelig kommer i land.

Om Witsel er nok er dog stadig tvivlsomt, i hvert fald hvis man vil spille med om CL pladserne. Honda er simpelthen ikke god nok mod hold fra den bedre halvdel, og det samme kan selvfølgelig siges om Ely.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg gruer for en discount løsning i Illarramendi fra Madrid. Han har været gennemført ringe siden han tiltrådte hos Los Blancos. Jeg kunne let se for mig en løsning med Illarra og på lån og Soriano.

Ely tror jeg ikke er tiltænkt en startplads. Mexes var skadet op til kampen i Firenze mens Zapata lige var kommet tilbage fra skade.
Skrevet af Bishop
På denne tid for et år siden sagde vi farvel til Balo og goddag til Torres. Jeg må sige at denne her sommer har været noget bedre ved os.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Milanisti
Så røg Vergara til Livorno på en lejeaftale med købsoption.

Skulle han ikke være en del af fremtiden?
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er Illaramendi ikke bare en alibi spiller? Han er jo ikke en som Witsel?
annonce
0