Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Illarramendi vil være direkte tåbeligt. Han er pivringe.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Overdrivelse fremmer forståelsen, men bare rolig Foggy. Han tager efter alt at dømme retur til Sociedad.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Martinovic
Han er da pivringe.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Illarra kan godt spille rollen - problemet er bare at det er meget lang tid siden han har spillet godt. Med Foggys ord, så har han været pivringe i Madrid.

Sinisa og Galliani til møde her til aften. Soriano-handlen er gået kold. Årsag: Silvio Berlusconi. Lucas er kasseret, efter Kia har foreslået ham. Så er der skiftende meldinger omkring Witsel - læste på calciomercato at han er målet og ar han tilmed har afslået et økonomisk stort tilbud fra Premier League. Senere er Sky lidt mere tvetydige i deres meldinger mens Di Marzio hævder Juventus vil lægge en forespørgsel på ham. Det ved jeg sgu ikke om de gør når de er efter en 10´er og en backup til Marchisio.

Ift Lucas og Illarra kan man ligeså godt spille Montolivo på pladsen. De andre er ikke en opgradering og vil være spild af tid og penge.
Skrevet af Lentini
Nå, vi kan ligeså godt benytte den sidste uge af transfermarkedet til et lille spil ”Stratego”. Vinderen kan kalde sig selv ”Transferekspert” – ”Gallianis tvilling” eller ”Spåkonen”. Jeg kunne ikke finde på mere flatterende titler end dette.

Det går naturligvis ud på, hvilke træk den gamle skaldepande foretager sig i den sidste uge af transfermarkedet. Jeg tænker at vi både tager ingoing og outgoing med i kabalen. Et point for at ramme rigtig afgang eller tilgang, og der gives et bonuspoint for at ramme rette destination på en outgoing spiller.

For at hjælpe leverer jeg den seneste nyhedsstrøm på både til- og afgang:

AFGANG:
Michael Agazzi:
- Er rejst til England for at gennemgå et lægetjek, som skulle sikre ham en lejeaftale ved den nordengelske klub, Middlesbrough. Málaga har af flere omgang også været nævnt.

Gabriel Paletta:
- Flere sammenstemmende medier melder om interesse fra både Bologna og Atalanta. Der har også været lidt småsnak med Roma, som dog synes sunket i jorden efter både Rüdiger og Gyömber er blevet signet i det romerske. Efter Romagnoli er kommet til, har agenten anmodet Galliani om et skifte for hans klient, da denne gerne vil være i betragtning til EM for Italien, og den mission synes svær efter Romagnoli er kommet til klubben.

Cristian Zapata
- Der har været lidt løse rygter om en påstået interesse fra engelske Everton, såfremt Liverpool-klubben giver efter for John Stones’ ønske om et skifte til Chelsea.

Aléx
- Kia Joorabchian har været forbi Milanello i august måned for bl.a. at diskutere Aléx’ fremtid. Brasilianske Santos har været meldt interesseret i Aléx, som ikke skulle være afvisende. Hans nettoløn på 2.5mio€ synes dog lidt af en hurdle. Tyske Borussia M’Gladbach, græske Olympiakos og nogle hollandske klubber skulle også have luftet deres interesse for Aléx, der synes i overskud i det milanesiske forsvar.

Cristian Zaccardo
- Afviste et skifte til indisk fodbold, fordi lønnen ganske enkelt var for ringe. Der snakkes om en gensidig opsigelse af kontrakten for den sympatiske, Zaccardo.

Giacomo Bonaventura
- Lentinis Stifstidende melder at Jack Bonaventura er smidt på transferlisten, som følge af hans krogede næse og slatne præstationer har fået bægeret til at tippe. Roberto Mancini og Inter er naturligvis interesseret. Troværdighed 100%.

Andrea Poli
- Sassuolo, Torino og Sampdoria har alle sammen forhørt sig på den italienske landsholdsbobler. Umiddelbart virker Poli dog ikke indstillet på at skulle forlade Milan, og Sampdoria blev også mødt af et hurtigt nej da de ville have ham som modvægt i Soriano-forhandlingerne.

José Mauri
- Sampdoria har været nævnt, og selvom agenten har benægtet at Mauri skulle væk fra Milan denne sæson, så var det særdeles påfaldende at den unge mand var sendt helt på tribunen til kampen i Firenze.

Riccardo Montolivo
- Agenten til Montolivo har spist en romantisk middag med Paratici i Torino. Mihajlovic’ meget hårde kommentarer omkring det nuværende niveau ved kaptajnen, har naturligvis åbnet for spekulationer omkring Montolivos fremtid i Milan. Allegri synes godt om ham, men Montolivo skulle ikke være på toppen af listen i den zebrastribede del af Torino.

Antonio Nocerino
- Bologna, Atalanta og Sampdoria har været nævnt som mulighed destination for den falske Rino. Walter Zenga fra Sampdoria skulle sågar have taget knoglen og henvendt sig direkte til Nocerino, for at overtale ham ind i et skifte til Genova.

Keisuke Honda
- Premier League interesse har været nævnt – specificeret ved Tottenham og Everton. Noget konkret synes dog ikke at være på tapetet og iflg de seneste meldinger, vil Milan ikke lade Honda skifte så sent i transfervinduet… medmindre der dog dukker et nyt ”slagtilbud” op på hånden.

Suso
- Virker klemt i Milan. Preziosi i Genoa vil meget gerne have ham til klubben, men hidtil har Milan været lidt kølige overfor Genoas henvendelser. Galliani bærer måske stadigvæk nag efter Bertolacci-handlen, som blev en del mere omkostningsfuld end kalkuleret. Både Villarreal og Málaga skulle også have interesse i ham, og iflg bulletinerne så er en retur på lån med købsoption i Spanien, det mest realistiske scenarie.

Alessio Cerci
- Fiorentina har været nævnt at nogle omgange. Milan tilbød Torino at få ham retur, men Caïro sagde nej. Grundet skader til Ménez og Niang, kan det dog betyde at Cerci får lov at forblive i Milan selvom han er et stykke ned i hierarkiet.

Alessandro Matri
- Lotito og Galliani har af flere omgange været I kontakt omhandlende Matri. Købet skulle afhænge af om Lazio får mast sig ind i Champions League. Det kommer efter at Sassuolo egentlig havde fået lovning på Matri, og senest har Atalanta blandet sig i kampen om den teknisk famøse angriber.

TILGANG:
Mario Balotelli
- Bestået lægetjek, og kun hvis månen falder ned fra himlen, kan skiftet forhindres.

Asier Illarramendi
- Har de seneste dage været nævnt som et alternativ til midtbanen. Real Sociedad skulle være interesseret i at få ham tilbage.

Lucas Leiva
- Kia Joorabchian foreslog Lucas til Galliani, men det skulle hurtigt være blevet afvist.

Erik Lamela
- Milan skulle have ringet til Tottenham og agenten til Lamela, for at høre hans situation. Inter synes dog længere fremme i skoene.

Roberto Soriano
- Egentlig lignede det en done deal, indtil Berlusconi tilsyneladende skulle have nedlagt veto imod ham, som følge af den hæslige præstation i Firenze. Men han kan vel nå at besinde sig selv igen.

Axel Witsel
- Meldingerne er skiftende omkring spilleren. Først er han det klare mål – dernæst er meldingerne mere sløret, og nu skulle Juventus have lagt en forespørgsel hos både klub og spiller.

Moussa Sissoko
- Blev nævnt som alternativ til Soriano, såfremt denne handel ikke lykkedes, og da nu Berlusconi synes at have nedlagt veto imod Soriano, og der er lidt hakkende meldinger omkring Witsel, så kunne Sissoko meget vel være en del af snakken omkring forstærkning af midtbanen.

Ovennævnte er naturligvis kun en opsummering – andre afgange og tilgange kan ske.

Slå jer løs! Vinderen får et indrammet billed af Galliani til ophængning hjemme på væggen. Hvis andre end trådens normale brugere vil deltage, kan man frit slå sig løs.
Skrevet af Lentini
Så kan jeg jo i øvrigt selv lægge ud - man får lov at komme med sit bud indtil onsdag 23.59. Indtil da kan man redigere så meget man har lyst.

AFGANGE:
Michael Agazzi – Middlesbrough(meget svær)
Cristian Zaccardo – Opsigelse af kontrakt.
Gabriel Paletta – Atalanta
Antonio Nocerino – Sampdoria
José Mauri – Sassuolo
Suso – Villarreal
Alessandro Matri – Sassuolo

TILGANGE:
Mario Balotelli(Liverpool)
Axel Witsel(Zenit)
Joao Moutinho(Monaco)
Skrevet af Viola 4 Ever
I´ll play. Mangler helt klart et indrammet billede af Il Maestro på skrivebordet.

Afgang:
Agazzi
Zaccardo
Alex
José Mauri – Lån
Suso – Lån
Matri

Tilgang:
Balotelli

That´s all she wrote. Der kommer ikke flere ind.
Papa B er ikke skuffet, han er sur og kropssproget er ikke til at tage fejl af. Det bliver ikke bygget væk, men Bunga´erne får en længe ventet renæssance og Bee Taechaubol sørger for at der også er et par "love you long time" trunter og et smukt internationalt samarbejde tager derefter sin form, kulminerende med paparazzi billeder af Papa B kun iført en turkis sarong og en gul badehætte.
Min kommende eks-kone starter en ny fejde med Galliani via medierne. Tavecchio og Cunt(e) begræder omkring henover efteråret at Mario "Why always me?" Balotelli kun er reserve i Milan. Det er udlændingenes skyld, råbes der i kor.
Balotelli får 2.000 ekstra followers på Instagram og bliver sat på tribunen da han bliver tagget på et billede sammen med en 19 årig venezuelansk model på en smart natklub en onsdag aften. Han meddeler at nu tager han skeen i den anden hånd og koncentrerer sig om fodbolden.
Sinisa hænger i en tynd tråd til jul, men får alligevel lov til at få sin Panettone. Det er en af dem med sukat, bare så han ikke rigtigt nyder den.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af La Mir!!
Fester over sengen vil være en lækker måde at stå op på.

AFGANGE:
Michael Agazzi –
Cristian Zaccardo
Alex
Antonio Nocerino –
Suso –
Alessandro Matri –

TILGANGE:
Mario Balotelli
Guarin
Daje!
Skrevet af Bishop
Afgang

Agazzi
Zaccardo
Alex
Suso
Matri
Menez

Tilgang

Balotelli
Witsel
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Den har jeg ventet på hele sommeren
http://www.bold.dk/nyt/k…e-hoejbjerg
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad skal vi bruge Højbjerg til? Vi har brug for international klasse på vores midtbane, som Witsel besider. Altså han vil da være en udemærket rotationsspiller, men lad os ikke overvurdere ham fuldstændig. Et er at gøre det godt for et hold som Augsburg, noget andet er at gøre det godt for en klub som Milan.

Enten får vi Soriano eller så får vi Witsel. Højbjerg uden aftale med købsoption er ikke interessant.
Skrevet af Bishop
Det var egentlig en intern joke til Lentini.

Men hvis alternativet er Jack eller Højbjerg, ja så er sidstnævnte at foretrække, da han i højere grad besidder det vi mangler.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jack burde også på sine bedste dage blot være en bænkspiller, minder Højbjerg egentlig ikke utroligt meget om Bertolacci? Hvor sidstnævnte er mere en playmaker type.
Skrevet af Serpente
Afgang agazzi, paletta, noserino, matri.
Tilgang balotelli (surprice) soriano.
Kort og godt

Tror ikke på vi får højbjerg. Er han i øvrigt ikke mere kant? Måske har jeg misforstået noget, efter jeg ikke længere følger det danske landshold
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Hehe Bishop.

Jeg har nu ikke noget imod Højbjerg - han vil da være væsentlig mere bevendt end Poli og Nocerino. Fysisk er han jo ret godt med når man i øvrigt tænker på han kun er 19 år gammel. For Serpentes skyld kan vi lige nævne at han formentlig har det bedst som en mezzala - B2B. Jeg er dog enig i den anden som skriver det at disse rene låneaftaler ikke er særlig optimalt.

Dagens mest glædelige nyhed er vel at Illarra skiftede til Real Sociedad så han ikke længere er en reel mulighed.

Underligt er det, eller faktisk ikke, at Soriano bliver blokeret af Silvio når han hele maj og starten af juni kæftede på om et italiensk Milan - fis i en hornlygte og en omgang politikersnak.

Men der har godt nok været gang i rygtestrømmen idag. Der bliver kastet rundt med tusind navne.
Skrevet af Lentini
Paletta til lægetjek i Bergamo. Forventes præsenteret for Atalanta imogen.

Witsel har afvist et udspil fra Zenit, men umiddelbart synes jeg Juve virker mere aggressive end os ud fra meldingerne. Derudover er alt forhandling med Sampdoria lukket ned.

Gad vide om det er stilhed før stormen... Eller vi er gået i baglås.
Skrevet af Serpente
Jeg tror vi henter soriano til sidst når sampdoria er presset. Pierre emil er blot rygter tror jeg. Stilheden er lyden af et vindue der lukker. Jeg tror vi må klare os med det hold vi har. Det afgørende punkt bliver om sinisa formår at skabe en spillestil og om han kan skabe en grundstamme som kan bygges videre på, så vi ikke skal hente 10 nye igen næste år. Balotelli skal prøves bag angriberne, så det betyder potentielt 6 nye startere, 7 med soriano. Enhver kan jo regne ud at det ikke er optimalt, men vi trængte gevaldigt til det eftersom meget få fra sidste sæson kunne bruges.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Bishop
Hvorfor tror du menez bliver solgt. Der er ingen rygter, og manden kan næppe bestå et lægetjek med en skade.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Har nogen set/læst interviewet med Balo. Det er sgu godt nok vildt at læse de ting han siger. kunne man ligefrem tillade sig at tro på at han mener det han siger?

Jeg er altid skeptisk med Balo mht hans indstilling.

Men HVIS han kan tage sig selv seriøst, er han jo en fantastisk mulighed.

Noget tyder på at selv Bænkner har nået den erkendelse, så er der måske også håbe på at Balo kan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ender vi ikke med Witsel er det udelukkende vores egen skyld og uden ham, tror jeg ikke på top 3.
annonce
0