Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Problemmet var bare at alle vidste Inzaghi var færdig, derfor burde man først havde skaffet Sinisa også hører ham ad.
Skrevet af Lentini
Der var jo ligesom en købsklausul på 4mio i den lejeaftale man arrangerede i januar måned. Jeg tvivler på at nogen i Milan vidste man ville ende med Sinisa som træner.
Skrevet af Lentini
JAAAA!!! Fremragende kommet op af Adriano og forfærdelig Skorupski.
Skrevet af Lentini
Super forsvarsspil af Zapata i den situation.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vigtigt! Og endda på dødbold
Skrevet af MILANMILAN
Selvom han fik en assist, så er Bonaventura min hadespiller på dette Milan-hold. Én stor frustration. Føj :(
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Linjedommeren må gerne spænde hjelmen engang den skeløjede klaphat. Det er anden gang i streg han ser forkert!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Altid noget at Adriano og Bacca scorer. Men kampen viser at vi tydeligt mangler en 10´er med noget fart og kreativtet.
Skrevet af Milanisti
Det blev meget bedre efter Kucka og Bonaventura kom ind, men stadig ikke nok.

Er jeg den eneste, der synes at det var synd for De Sciglio med alle de lange bolde, som var så dårlige og som han aldrig kunne nå?
Skrevet af Lentini
Kønt blev det aldrig, men tre point er tre point, og i vores tilfælde tæller alt.

Jeg er enig i at der mangler noget på den 10´er. Suso falder igennem med et brag idag, som Honda i Firenze sidste weekend. Jack gør det fint da han kommer ind, men jeg er ved at rive alt hår af hovedet, når han flere gange ser en fri spiller i fremdrift, og undlader at passe den. Idiot! De kunne alle tage ved lære af Empolis 10´er idag. Han gør det simpelt, og er god til at finde rum. De Jong fik ihvertfald brug for alt hans rutine i aften.

Og de to "nye", Nocerino og Suso, dumpede. Dem kan man godt skubbe videre. Det var fint de fik illustreret det, uden at vi tabte point.
Skrevet af Lentini
Galliani er sådan en fisse - her til aften siger han at Mexés bliver 100%. Det lyder som en vis lille ejer, har cementeret noget overfor Galliani.

Yderligere nævner han at der er kontakt til Witsel, og at denne gerne vil skifte til Milan, men at det er en svær handel, og han vil nødig sende illusioner til fanskaren(!). Det gør han ellers altid, og i øvrigt er det en påfaldende kommentar ovenpå den svada Curva Sud offentliggjorde idag. med direkte reference til Galliani.
Skrevet af Rossoneri
Bacca udtaler efter kampen at han ikke har noget imod den øgede konkurrence (fra Balotelli).
Han siger samtidig at Balotelli lige skal spille sig i form, og så vil Mihajlovic beslutte om han vil spille med to eller tre angribere.

Og i dette tilfælde synes det ikke at der er tale om en 4-3-3 med wings - men med tre deciderede forwards (forventeligt dog nok med forskellige roller).

Interessant i min bog - ikke mindst fordi det eliminerer den udfordring vi har på 10\´er positionen.

Dertil kommer at man kan få spillere som Menez, Niang og Cerci at se på pladser der bekommer dem bedst.

Frygten kan naturligvis være at der mangler pres og tilbageløb fra de tre forreste.
I det lys kunne købet af en løbehest som Kucka give lidt mening.

Anyways - dejligt med 3 point på kontoen. Nu ønsker jeg mig en TV aftaler. Overvejer at sende et pulver-brev til hhv SBS og Viasat for at få lidt skred i tingene.
Skrevet af Lentini
Jeg ved nu ikke hvor interessant det er, når det er Bacca som kommer med udtalelsen. Jeg tvivler på, han sidder hjemme omkring køkkenbordet hos Mister, og vurderer hvorvidt Milan skal spille med to eller tre angribere. Og om vi kalder dem wings eller kantangriber er vel et fedt? Vi har næppe tre mand mast ind centralt - det er jo reelt set bare et formuleringsspørgsmål.

Mario kan spille kantangriber-pladsen - problemet er dog at han ikke løber hjem. Det næste problem i min bog er at Bacca formentlig vil skulle spille kantangriber, og ville skulle spendere flere kræfter end vanligt på at løbe den "forkerte" vej. Problem nr.3, udover en skræntende balance, er at der skal være en midtbane 3´er som skal levere bolde frem til frontkæden. Hvem er lige det, som skal det? Jeg ser flere problematikker omkring en sådan taktisk overvejelse - måske hvis vi er bagud og skal hente et mål, men ikke fra start.

Det er lidt et fedt om vi spiller 4-4-2 diamand, 4-3-3 eller sågar 3-5-2, fordi vi hele tiden støder panden ind i muren omkring midtbanespillere, der kan levere bolde fremadrettet.
Skrevet af Lentini
Det mest interessante i kølvandet på sejren, er at en af mellemhandlerne til Witsel, udtaler at Milan ville kunne hente Witsel på et lån af 3mio€ med en obligatorisk frikøbsklausul på 22-23mio€ delt over en flerårig periode - dermed smider han en stor presball lige i favnen på Galliani, som tidligere nævnte det som en svær handel. Det bliver interessant hvordan Galliani har tænkt sig at agere på det.
Skrevet af Lentini
Trods jeg ikke er Sinisa fan, hvilket mest ligger til grunds for hans tidligere anerkende udsagn til krigsforbryderen, Arkan, så underholder han mig alligevel på pressemøderne. Fordi er der én ting, som Sinisa allerede nu har kendetegnet sig ved, så er det at tale lige ud af posen.

I aftes var vi dårlige, og fortjente ikke sejren. Vi var tilmed rædselsfulde i vores pasningsspil! Det afstedkommer sgu nogle smil, fordi den trup han har er ramt på selvtilliden, og jeg kan være lidt i tvivl om alle spillere kan kapere en så ligefrem type som Sinisa – han har i øvrigt ret i det han siger. Midtbanen får endnu engang hug fra Sinisa, og vi var heller ikke specielt godt afstemt i det geled endnu engang.

Videre kan jeg undre mig over han ikke forsøger Montolivo som en kontrollerende mezzala-type. Nok har han været ude i rigtig lang tid, og formentlig et godt stykke fra topform. Men intelligent og pasningssikker plejer han trods alt at være. Så jeg kan undre mig over at en mand, som Sinisa, der spillede med Obiang hele sidste sæson vælger først Jack, dernæst Nocerino(!) foran Montolivo.
Skrevet af Rossoneri
Det er vel interessant fordi der har været dialog omkring det. Jeg tolkede det ikke som et tankespind fra Baccas side, men jeg kan naturligvis tage fejl.

I mit univers forestiller jeg mere en slags juletræs-formation, med lidt andre typer end Kaká og Seedorf. Balotelli ynder jo at trække ned i banen og modtage bolden og kan med sin gode teknik sætte en mand 1:1 (når han ellers er i humør til det). Bacca har også vist at han har et godt drive fra en dybere position.

Udfordringen med at spille med wings, har helt klart været at sætte dem ordentlig op med præcise pasninger når de er retvendt mod modstanderens forsvar. Alt for ofte har de fået bolden med ryggen til mål - og gerne i form af lange pasninger. Eftersom de spiller i den \"forkerte\" side, har de reelt kun én vej at gå - ind i banen. Det har været alt for let at dæmme op for for modstanderens backs. Ikke mindst når vi har haft et fravær af en angriber i boksen.

Jeg ser det faktisk som et bedre alternativ for en midtbane der ikke just er designet til at slå sukkerballer i dybden.

Med to angribere der har et lidt dybere udgangspunkt og løbere mere vertikalt i banen, kunne man trække modstanderens forsvar og dermed skabe plads til Adriano helt fremme.

Overordnet set savner vi i hvert fald en dygtig 10\´er. Og ja det er møgærgerligt at vi lod Saponara løbe, men på daværende tidspunkt passede han ikke ind i hverkend 4-3-3 eller 4-4-2 som Pippo ønskede at spille.


Skrevet af Lentini
Det virker som tankespind fra Bacca, efter de kommentarer Sinisa kom med efterfølgende kampen mod Empoli. Heri siger han at han kun kan forestille sig Luiz, Bacca og Mario på samme tid, hvis man skal ud og jagte et resultat.

Og hvis man skulle forestille sig dem alle tre på én gang kræver det godt nok en midtbane, der er smurt i stål og granit, hvorfor manden du ikke er specielt vild med, Witsel, bliver essentiel, da der skal dækkes enorme områder rent defensivt.

Desuden har jeg det vitterligt ikke godt med at placere spillere ude af den position de er bedst, og det vil både Balotelli og Bacca være i ovennævnte eksempel.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror også, det kun er, når holdet skal jagte et resultat Tre deciderede angribere er sjældent en god kombination.

Milans ultras brokkede sig bl.a. over Galliani, fordi der er utilfredshed med klubbens scouting. Engang var klubben geniale til at scoute spillere som Kaká, Thiago Silva. Nu betaler Galliani overpriser for spillere for at få dem til klubben.

Jeg glæder mig, til der kommer en ny sportslig ledelse.
Mojn do!
Skrevet af Goikoetxea
"Milans ultras brokkede sig bl.a. over Galliani, fordi der er utilfredshed med klubbens scouting. Engang var klubben geniale til at scoute spillere som Kaká, Thiago Silva. Nu betaler Galliani overpriser for spillere for at få dem til klubben."


Det er selvfølgelig også nemt at stå og råbe op, og brokke sig over overpriser, men også mener man skal i CL, her mener jeg ikke dig Foggy.

Grunden til man kunne scoute disse spillere, og fik dem kørt ind på holdet hænger vel også samme med, at man havde et stærkt hold bygget op. Hvis man gjorde det samme nu, så ville det kun tage endnu længere tid at få bygget holdet op til CL.

At købe en masse spillere til overpris er den hurtige vej.

Wise Men Say...
Skrevet af Lentini
Tilbage til transfermarkedet, og de mangler der er omkring midtbanen. Gallianis svar er naturligvis at søge i truppen i Genoa - her har han fundet frem til Diego Perotti, som playmakersvaret. Så vidt jeg erindrer er Perotti hovedsagelig kantspiller? Som modvægt vil man sende Suso eller Cerci modsatte vej. Jeg tror næppe Perotti er svaret, men hidtil har vi trods alt set mareridtspræstationer fra hhv Honda og Suso.

Andet mål er Witsel, og med det mellemhandleren har offentliggjort, synes der ikke være nogen undskyldning for Galliani. Den aftale skal i hus. Man kan desuden håbe at det så betyder Nocerino skal videre i teksten igen.

Udgående nævnes Matri, som på vej imod Marseille efter West Ham-skiftet synes kollapset.

Yderligere er både Chievo, Atalanta og Sassuolo interesserede i at erhverve sig José Mauri på lån.

Og så venter jeg spændt på om Zaccardo vil til Carpi, eller om han igen nægter et skifte hvorpå eneste løsning nok er en gensidig opsigelse af kontrakten.
annonce
0