Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Sinisa giver også holdet velfortjent kredit for kampens indsats.

Abate så i øvrigt noget rusten ud. De Sciglio synes jeg - bortset fra fejlplaceringen ved Icardi i første halvleg - gør det godt defensivt idag. Han plukker Santon af flere omgange.

Jeg blev sgu også lidt lun på centerforsvaret idag. Det virker som et godt mix med Zapata og Romagnoli.

I øvrigt spændende hvad der sker når Bertolacci returnerer. Det er en 20mio-mand...
Skrevet af Milanisti
Jeg er enig at vi bør spille med en type som Montolivo som regista og ikke De Jong. Hvis De Jong ikke kan spille på en af siderne, må man finde et alternativ.

Bertolacci skal helt klart spille på den ene side. Vi har ikke råd til fejlkøb i den størrelsesordenen. Derfor skal han have sin chance.
Skrevet af Old Bull Lee
Det vi lærte af gårsdagens kamp:

Romagnoli-Zapata konstellationen virker til at fungere. De spillede en god og stabil kamp hvor Romagnoli napper alt i luften

Abate er en klasse højreback selv når han lige er kommet tilbage fra en skade.

Kucka, vil åbenbart gerne hedde Kuco? Leverer en godkendt indsats men mangler det sidste og det er tilgivet i en kamp som derbyet.

Monty skal mere fungere som central pasningsspiller, han leverer en rigtig god præstation men skal slippe klatten foran (modstanderens) målfelt.

Vores midtbane, dominerede trods alt. Den forræderen Kondogbia blev usynliggjort, Guarin havde 1 chance (som han scorede på) og Melo var egentlig den eneste der spillede godt.

Adriano/Bacca kan gå hen og blive en meget, meget giftig duo. Fart og styrke der sætter de fleste.

Balotelli vil gerne aflevere og kan i det mindste 1 ud af 3 gange holde sig på benene efter tacklinger/berøringer af foden eller benet. Ville have undet ham at han fik scoret.

Miha har fået mere grinta ind i spillerne og de virkede motiverede mens Inter virkede bange. Selvom hans 2 beslutninger om at skifte Balo ind for Bacca og Cerci ind for Jack trækker en karakter ned

Det vi vidste:

HONDA OG CERCI SKAL VÆK. Hvad fanden laver Cerci, når han kommer ind? Løber ind i modstanderens forsvar, gang på gang... Han er slet og ret ubrugelig. Honda? åhhh..

Balotelli er stadig ikke at finde i boksen. Han står og kukkelurer alle mulige andre steder end der hvor han burde være.

Vi mangler en 10´er. Menez, gider du ikke blive skadesfri? Jeg vil gerne se alternativer til den position.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
En midtbane med Kucka-Montolivo-De Jong vil være værd at prøve. Hvis de kan hjælpe defensiven, og backerne kan lave de offensive løb, vil vi måske stå stærkere på banen.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Vores 10´er Honda var klart vores svageste led igår. Og Cerci var absolut håbløs.

Balo gjorde det rigtig godt, ham kom ind og var en direkte trussel på egen hånd fra nærmest første sekund. En klasse joker hvis han kan følge op på den præstation.

3 mands midtbanen var ikke så sårbar som tidligere, Monty forsøget var slet ikke tosset og Kucka var mere end godkendt. Men hvor mon det efterlader De Jong? Jeg er ikke sikker på at Sinisa ser De Jong på andre pladser end den defensive midt, han er selvfølgelig også en klasse spiller at have sidene på bænken til at køre resultatet hjem.
Så er der Berto når han kommer tilbage, han må selvfølgelig ind i stedet for Bona, hvis ikke han da skal prøves af på 10´er positionen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser en del anderledes på det.

Synes Kuco (åbenbart) leverer en solid defensiv indsats. Masser af meter og tacklinger. Problemet er bare at kan leverer lige præcis INTET fremad banen.

Synes derimod at Bonaventura var glimrende, hvor han ofte kunne slå en aflevering frem til angriberne. Vi har, i mine øjne behov for at kunne gøre dette i begge sider. Dermed ser jeg også langt hellere Montolivo til højre.
Der har vi så behov for en mere defensivt orienteret spiller central AKA de Jong.
Jeg synes at Monty gjorde det fint centralt - problemet er bare at vi ikke har en trequrtista der kan skabe det kreative længere fremme.

Det kunne selvfølgelig være smukt at kunne spille som under Carletto, der er bare lige en Kaká, Seedorf eller Rui Costa til forskel. Personligt tror jeg heller ikke at Menez er løsningen.
Skrevet af Bishop
Men vi må også bare tage med at vi i de to første kampe har spillet af helvede til, og med De Jong på den defensive synes jeg at manglen på en rigtig 10´er har været endnu større. Honda spillede en forfærdelig kamp i går, men det satte ikke et lige så stort negativt fodtryk på kampen som de to foregående, dette mener jeg godt kan tilskrives at Monty var med til at skabe lidt fra sin position.

At Bona rent faktisk spiller en ok kamp igår kan måske også afspejles i hans "nye" midtbanemakker. For Kostallesationen med Bona på midtbanen ved siden af De Jong og Honda på den offensive, har været meget dårligt fungerende både i presæson og de to første kampe.

Hvis Monty kunne spille lige så godt ved siden af De Jong, så er det da et forsøg værd, men efter hans skade har han måske godt af at have to spillere ved siden af sig, og guderne skal vide at han aldrig har været den hurtigste spiller på banen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Så længe vi ikke har en dygtig midtbane og en stærk 10´er tror jeg ikke på vi får en god sæson.
Skrevet af Serpente
Det var montys huld i midten som guarin løb i og jeg synes heller ikke han kan få kredit for noget fremme i banen. Alt for mange skud som engang sad i kassen, og han er jo stadig under halv styrke. Jeg vil nærmere sige at han spillede ok fordi sinisas havde fundet en fin balance på midten, hvilket jo naturligvis også er altafgørende. Det giver noget at bygge videre på. Og hvorfor ikke smide bertolacci frem som 10er hvis midten fungere.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Old Bull Lee
Gazzettaens karakterer:

Lopez: 6,5

Abate: 6
Zapata: 6
Romagnoli: 6
De Sciglio: 5

Kucka: 6,5
Monty: 6
Jack: 5,5

Honda: 5 (FLOPPET)

Adriano: 5,5
Bacca: 6

Poli: 6
Cerci: UB
Balotelli: 7 (TOPPEN)

Underligt at give Adriano 5,5 og Bacca 6 men hey.. Det er lige så mærkeligt at give Balo fidusbamsen som indskifter..
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini
Jeg er uenig i flere af Gds\´ karakterer, men de er så heller ikke den ultimative sandhed.

Jeg forstår dig ikke, Serpente - Kreditten til midtbanen skal altså gå til Sinisa udelukkende og det fungerede godt på trods af Montolivo og ikke på grund af ham?

Sinisa skal have kredit for endelig at finde rette mix, men spillerne skal også levere. Det syntes jeg alle tre gjorde, og deres forskelligt artede funktioner gjorde at man rent faktisk var ganske velfungerende defensivt som offensivt.

Du undervurderer i ekstrem grad regista-kvaliteterne hos Montolivo. Der er et helt andet flow i offensiven når han skal kreere fra bunden end fx De Jong. Man taber lidt defensivt på det, men vinder en del på det rent offensivt. I og med at Jack havde rygdækning fra den resterende midtbane fungerede han også i langt højre grad end andre gange.

De Jong har ikke spillet sig af. Problemet for ham er at holder var meget bedre igår end længe set på midtbane-3\´eren. Det er kun Honda, som pt gør alt hvad han kan for at spille sig af holdet.
Skrevet af Serpente
Så har jeg måske ikke forklaret mig godt nok. Selvfølgelig skal han have kredit for sit arbejde, som var bedre end længe og ja medvirkende til at vi klarede os godt på midten. Min pointe er så at han bliver rost lidt rigeligt. Han er klart medskyldig i målet fordi han bliver fanget for langt fremme uden nogen andre til at dække rummet. Derudover synes jeg ikke han var noget særligt fremme i banen, med hans evige elendige afslutning som ellers engang var så god til. Og så påstår jeg at han kom til at se bedre ud grundet spillerne omkring ham. Men det galt også de andre. Der var en god balance mellem dem, som løftede deres niveau til acceptabelt, uden at imponere. Håber det forklarer det bedre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Jeg kan godt se Kucka og De Jong på de to mezzala-positioner med Montolivo som regista. Nogen gange er det bare bedre at have bolderobrere som De Jong og Kucka i en mere fri position, hvor de kan presse modstanderen.

Det vil også give backerne mere frihed til at støde med frem.

I januar vil det vigtigste være at bruge pengene på en trequarista. Witsel er gledet lidt i glemmebogen.
Mojn do!
Skrevet af Serpente
Foggy
Jeg kunne nu godt tænke mig at se både menez og balo få chancen først
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Sinisa har sagt at man godt kan spille De Jong og Montolivo samtidig.... I et andet system! Det tyder meget på at han ser dem begge udelukkende som spillere til en defensiv midt, hvilket jeg synes er for sort/hvidt. Men det giver et billede af hvor realistisk, eller mangel på samme, det er at se enten Montolivo eller De Jong på en mezzala. Det kan man mene om hvad man vil.
Skrevet af Lentini
Bare lige for illustration af ligegyldigheden af karakterer så er her mine for derbyet.

Diego Lopez 8
Ignazio Abate 7
Cristian Zapata 9
Alessio Romagnoli 9
Mattia De Sciglio 8
Juraj Kucka 8
Riccardo Montolivo 8
Giacomo Bonaventura 8
Keisuke Honda 00(ekstremt skidt)
Carlos Bacca 7
Luiz Adriano 8(Skylder 1-2 kasser)

Andrea Poli 5(Kondogbia så pludselig god ud da Kucka blev erstatter af den ligegyldige Poli)
Mario Balotelli 8
Alessio Cerci UB(heldigt for ham at spilletiden var så kort at en karakter kan undgås)
Skrevet af Lentini
Ovenstående kan naturligvis diskuteres til uendelighed. Pointen er netop at det afhænger af øjnene der ser.
Skrevet af Fossa dei Leoni
En midtbane som i har nævnt vil være fin nok, hvis Menez kommer tilbage. Så kan han skabe fart og driblinger. Men jeg har stadig en forhåbning om at De Jong og Montolivo kunne fungere. Evt i en: 4-1-2-1-2?

Altså:
------Menez---------
--Montolivo--Bertolacci/Kucka
--De Jong--
Forsvar
Skrevet af Lentini
Tja, jeg ved det sgu næsten ikke – Ménez eller for den sags skyld Bertolacci og Jack kan vel næppe gøre det mere ringe end det Honda præsterer, eller nærmere, ikke præsterer for øjeblikket. Der er dog plusser og minusser ved dem alle.

I Ménez får du en mand, der har en helt uovertruffen hurtighed med bolden ved fødderne. En ægte individualist, som kan skabe noget ud af det blå. Med Ménez får du dog også verdens langsomste lunt hjem i banen, og derved belaster du 3’eren rent defensivt samtidig med at balancen skævvrides på holdet. I mit hoved indeholder Bertolacci de kvaliteter til 10’er rollen, som Sinisa søger – jeg mindes dog ikke at have set Bertolacci spille 10’eren førhen i hhv Genoa, Lecce, Roma etc., og om han vil føle sig hjemme der er endnu et ?-tegn. Jack er lidt det samme som Ménez, hvor man først og fremmest søger egen chance først. Han er bare ikke på samme niveau i den kategori, men er langt mere disciplineret i det defensive. Efter det Jack viste fra venstre mezzala mod Inter er det næsten synd at flytte ham væk fra en velfungerende 3’er-midtbane.

Jeg indrømmer blankt at jeg er splittet mellem de to andre muligheder; Ménez vs Bertolacci. Førstnævnte er min darling grundet hans individuelle væsen, mens sidstnævnte mere behager mit balance-syndrom.

Man skal passe på at man ikke drager en helveds masse konklusioner ovenpå en enkelt match. Mod Inter mangler holdet sjældent noget i form af motivation, og selvom det ofte er taktiske kampe, så får man lidt mere plads. Det bliver lidt noget andet når modstanderne hedder Chievo, Carpi whatever, som både ude- og hjemme vil betegne et point som en sejr, og derved kommer med deres ultradefensive udgangspunkter.

Men målt ud fra Inter-kampen, er jeg tilbøjelig til at give Foggy ret i at Witsel ikke synes så presserende længere. Derimod skriger holdet på en 10’er, og dertil har jeg kun to tilfredsstillende bud;

Hakan Calhanoglou i Leverkusen eller bide i det sure æble og erhverve sig Saponara endnu engang fra Empoli, selvom de formentlig tager sig godt betalt, og medierne vil gøre grin med Milan – det overlever man dog nok i længden. Umiddelbart vil han dog nok koste mindre end Calhanoglou, er italiener og ville kunne levere det manglende link mellem midtbane og angreb.

Får man styr på 10’er-positionen, og har Kucka, De Jong, Montolivo, Bertolacci og Jack til at kæmpe om positionerne på 3’eren synes vi ret godt stillet, og endda med en god portion italienere.

Ikke at jeg piber hvis Witsel hentes….

Til vinter leder man nok efter en centerforsvarer og en 10’er. Denne 10’er skal ikke være Roberto Soriano. Og centerforsvareren skal ikke være Andrea Ranocchia, hvilket det naturligvis bliver.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vil hellere spille med Mexes og Zapata end Rannocchia. Kan ikke forstille mig at Sinisa siger god for den handel, men virker som om at det skider ledelsen på.
annonce
0