Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Det har desværre været et kendingsmærke for milan gennem årene, at vi ofte har smidt store førringer. Den mest smertefulde var selvfølgelig liverpoolkampen.
Jeg ved godt at balo score i dag, og han trækker mange frispark med advarsler, men jeg synes ikke han leverer i dag. Det er lidt som sidst han var her, hvor spillet går død og han ikke rigtig kommer frem til noget
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Milanbaby
Vi vandt !
Skrevet af Bishop
Fy for santan absolut unødvendigt spændende, Sinisa fejler enormt når han vælger at fucke forsvarskæden fuldstændig op.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MaggiMagg
uff var ved at blive bange der, men heldigvis holdte det. håber vi en dag kan holde nullet, det der forsvarsspil vi leverer er ikke helt til tops.
Skrevet af Lynild
Balo skulle jo være skiftet ud, men Bacca løb tør først. Underlig kamp, organisationen syntes at være på plads, men alligevel falder det sammen, og offensiven kan ikke holde i bolden. Udinese var til gengæld heller ikke gode, hvis det er en trøst.
Skrevet af MILANMILAN
Emilfu, det er forbudt at henvise til, eller overhovedet tænke på at nævne den unævnlige kamp, som du højst sandsynligt sidder og tænker på.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Organisationen falder jo netop helt sammen når Calabria bliver skiftet ud med Alex, hvor man med blot en udskiftning ændrer på pladser i forsvaret. Det giver overhovedet ingen mening. Det skulle selvfølgelig have været Poli der kom ind, hvis man absolut insistere på at skifte Calibria ud.

De to mål tager fuldstændig pusten fra Milan og alle mand spiller de efterfølgende minutter som en flok hovedløse høns. Heldigvis holdte den hjem og lærepengene blev ikke dyre.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Han var småskadet, Bishop :) Ja, han skiftede Alex ind, men han glemte at fortælle Zapata fra Miha, at han skulle trække skifte position til højre back. Men hvor dårlig var Alex lige?! Jesus! De Jong var heller ikke ligefrem godt spillende efter pausen.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Latterlig kamp! Vi vinder, men vi kunne meget vel have smidt point og personligt er jeg sgu lidt halv knotten. Havde vi smidt den her havde Sinisas baller lagt klar i klaskehøjde. Hvorfor tager han Calabria ud? Nuvel havde han et gult kort, men han var jo ikke tæt på at få det andet. Det ville være synd at sige Udinese blæste igennem egen venstreside.

Den udskiftning pissede hele organisationen i defensiven væk. Jeg gentager; Sinisa burde af alle vide at man ikke skifter i centerforsvaret medmindre det er bydende nødvendigt. Det hele sejlede rundt efter den udskiftning.

Måske er sådan en halvleg godt for holdet. Man slap med skindet på næsen og fik en lektion i at er man ikke tilstede hele kampen er vi ikke gode nok til at vinde.

Balo var i øvrigt en sugekop. Hele Udinese hold havde vel en advarsel pga ham, og meget flot mål på frisparket.

Spændt på at høre Sinisas forklaring efter kampen. Han burde lange ud efter sig selv i denne ombæring.
Skrevet af Lentini
I øvrigt - dejlig flabet kommentar af Balo efter kampen.
Skrevet af Rossoneri
Det er svært at begribe Miha nogle gange. At skifte ud i et forsvar, der i løbet af sæsonen har vist tegn på skrøbelighed, er jo ubegribeligt.
En top- træner må simpelthen ikke træffe så hovedløs en disposition.

Man kan naturligvis argumentere for at det er let nok at skyde med skarpt, med de to mål in mente.
Men så alligevel ikke.
Man bringer en spiller der kun er i klubben fordi ingen andre ville betale hans løn, mens man smider en velfungerende midtstopper ud på en uvant plads.
Det må man anskue som en væsentlig risiko.

Nuvel, det er heller ikke Poli\´s naturlige position. Men mon ikke helhedsbilledet havde været noget bedre med ham som back.

Og hvorfor tage Honda ud? Han kan jo netop levere masser af løbearbejde og pres på boldholderen.

Det synes at Miha skyder lidt i blinde med sine indskiftninger - det bliver han nødt til at få styr på hvis vi skal blande os i toppen.
Skrevet af El Rifle
Tager man udgangspunkt i første halvleg, kan vi være godt tilfredse. Jeg synes ikke holdet spiller en synderlig stor kamp, da det trods alt er Udinese der fejler. Til at starte med synes jeg De Jong alt for ofte valgte at trække centralt inde på banen, og derfor nærmest presse Montolivo ud til en af siderne. De Jong er netop ekstremt dygtig til at trække ned i mellem 2 centrale forsvar og opbygge spillet.

Det er bare ikke længere hans rolle. Udover det er Honda mere eller mindre usynlig i løbet af hele kampen. Jeg kan ikke sige hvorfor, om det er fordi Balotelli trækker ned på hans plads eller hvad det ellers skulle være.

Netop Balotellis flakken rundt irritere mig grænseløst. Han over det hele bortset fra i angrebet.

https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af El Rifle
Selvfølgelig skulle Calabria ud, at erstatte ham med piv elendige Alex er så en anden side af sagen.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Hvorfor skulle han ud? Medmindre han var skadet forstår jeg det ikke. Og anden halvleg var jo knapt startet op. En sådan ændring kunne gøres i pausen hvor Sinisa i så fald kunne tegne og fortælle. Og jeg forstår overhovedet ikke Alex-dispositionen. Er Ely skadet? Nu når han insisterede på en midterstopper.
Skrevet af Lentini
Calabria bliver pillet ud til fordel for Alex pga defensive dødbolde....! Det finder han simpelthen ud af tre minutter inden i anden halvleg. Jøsses.
Skrevet af Milanbaby
Hvor ser du det henne, allerede?
Skrevet af Lentini
På Milannews, der referere et interview med Mediaset efter kampen. Det står dog på italiensk.
Skrevet af Milanbaby
Tak!
Skrevet af Magnifico
Jeg så ikke kampen, havde et X i tipstråden, men alligevel tillykke drenge.
Med risiko for at få et farvet svar, spørger jeg alligevel... Var det fortjent?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Milan vandt klart første halvleg, Udinese vandt klart anden, en uafgjort havde ikke været unfair.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0