Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Nej... Nej, der har kun været nemme modstandere - det erkender jeg blankt ;)

Eller, der var selvfølgelig den Carpi kamp...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Haha Flying, bare vent når vi rammer nytår så ligger Milan foran Inter i tabellen, and thats a fact.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Som russeren Eduard Khil sagde, i hans storslåede kulturelle manifest fra 1976: "trololololololololo"

;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Sejre til Lazio og Fiorentina. Inter fortsætter 1-0-stilen.

Juve spillede kun 1-1 mod Frosinone og Napoli 0-0 mod Carpi, mens Roma tabte til Sampdoria.

Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, det er en lidt speciel start på sæsonen, hvor vi har hentet lidt ind igen på konkurrenterne efter en sløj indledning. Bagefter Inter og Fiorentina, a point med Lazio men foran Roma, Napoli og Juventus.

Det vigtigste lige nu er dog os selv og ikke konkurrenterne. Ligaen plejer som regel at sætte sig efter 11-12 kampe, og der må vi gerne blive ved med at bygge på.
Skrevet af Lentini
Kigger man på den nære fremtid spiller vi på Marassi søndag middag mod Genoa. Sædvanligvis et svært sted, men Genoa er kommer skidt fra land. De kan ikke lave mål og har tilmed en del skader, hvor man udover det i aftes fik to røde kort til McDonaldspanden Pandev og Cissokho. De kan tilføjes listen af fraværende sammen med Pavoletti, Perin, Tambe, Munoz, Gakpe, Tino og Ansaldi.

Modsat skulle vi gerne have både Kucka og Bertolacci til rådighed igen, mens det endnu er usikkert om hvorvidt både Abate og Antonelli når at blive klar.

Med ovenstående og formtendenserne skal vi have 3pts - andet er skuffende.

Efter at have taget luft ind ovenpå anden halvleg igår, er jeg nået til den konklusion at Sinisa undervurderede den mentale skrøbelighed på holdet. Der var små tendenser mod Palermo til let vaklen, hvilket blev bestyrket igår. Så nytter det ikke noget han river rundt i den centrale akse - det tror/forventer jeg han lærer af fremadsigtet.
Skrevet af MILANMILAN
Enig, Lentini.. Det er dejligt at Pandev har karantæne, han scorer altid mod os synes jeg, og så er han ulidelig at se på! Vi vinder 2-0 og holder vores første clean sheet!

Jeg vil bare lige prale overfor Lentini, min lille datter sover minimum 6-7 i streg, ofte 8-9 om natten, og har egentlig gjort det stort set fra start. Der er fantastisk! Kan allerede få sine fødder i munden, og kan stå på benene når du holder hende i armene. 3,5 måned gammel. Jeg er en stolt far.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Hehe - min datter er ikke nået til de smidige tricks. Men proppe hele hånden op i ganen med efterfølgende opgylpning excellerer hun i. Det er særlig skønt for hendes mor når det sker i vores sofa.

Men forstår godt du er stolt over datteren. Man syns næsten tiden går for stærkt - er dog ikke så heldig med sovetimerne i streg, men skal vidst ikke klage, for Bisp havde vidst et værre vrøvl i starten da sønnike kom til verdenen, som jeg forstår det.

Og til andre læsere: Velkommen til børnetråden. Vi snakker om børn og nogle ter sig også som børn til tider.
Skrevet af Bishop
Ja de første 4 måneder var ganske hårde for os. og generelt er natsøvnen ikke der hvor han brillierer mest. Men tilgængæld så er han virkelig god til andre børn og generelt en drøm at have med ude og besøge folk. Børn i to års alderen er normalt ellers utrolig "mig" fikseret og hyler og skriger hvis andre leger med det legetøj de ligepræcis vil lege med, der er vores dreng sgu god til at "være den store" og aflevere legetøjet hvis jeg beder ham om det, ligesom at han hvis der en uoverensstemmelse med et andet barn altid er klar på at blive gode venner igen, her har jeg lært ham at et High five altid er godt, ligesom at en krammer også gør sig godt.

Her ser jeg tit de andre forældre blive forlegne når deres skrigeballon bare vil have sin "urimelige" vilje, og nægter at forsone igen. Når ens dreng på to år kommer hen imod et jævnaldrene barn, der tuder og er sur, med armene ude for at give et forsigtigt knus, så er man stolt som forældre. :)

Sproget er han også lidt efter, men det er tydeligt at det skyldes forvirringen omkring Norsk i institutionen og Dansk i hjemmet. For han knævrer en masse det giver bare ikke rigtig mening:) Forståelsen fejler dog ikke noget noget, her forstår han lige så meget som andre på den alder.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Nu er der spillet 5 kampe, og vi har mødt udmærkede hold. Dette skrev jeg den 1. september:

"En ting er at Galliani køber spillerne ind, men vi skal også lige huske, at det er Mihajlovic der peger på de spillere han ønsker købt til klubben. I mine øjne er serberen ikke helt fejlfri. At han henter Ely hjem og starter med ham mod Fiorentina, er jo decideret hjernedødt. Hvad var der i vejen med Alex og Zapata i stedet?

At han bruger Nocerino og Suso fremfor Montolivo er igen tåbeligt. Han må lære at vælge de rigtige spillere i start 11´eren.

Holdet bør starte således:

Lopez - Abate - Alex - Romagnoli - Antonelli (De Sciglio) - De Jong - Montolivo - Bertolacci - Kucka - Balotelli (når han kommer i form)ellers Adriano (nu) - Bacca"

Mihajlovic er åbenbart ikke så hurtig i sin vurdering af spillere i Milans truppe, men han er da blevet klogere siden sidst.

Han er begyndt at se bort fra Aly, Suso, Nocerino og Adriano i sine første valg. I stedet er han begyndt at bruge Montolivo, De Jong og Balotelli.

Seneste kamp mod Udinese:

Lopez - Calabria (erstatter en skadet Abate) - Zapata - Romagnoli - De Sciglio - De Jong - Montolivo - Bonaventura - Honda - Balotelli - Bacca.

Han skal bare lige helt forstå, at De Jong er fast mand. Honda skal helt ud på bænken og spille så lidt som muligt. Calabria skal han have ros for at bruge. Den unge spiller har gjort det fantastisk hidtil. Vi skal have Menez tilbage efter skade og stille med ham bag Balo og Bacca. Så den begynder så småt at fise ind bag kraniet hos vores serbiske ven.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Jeg er ikke sikker på at De Jong nødvendigvis er, eller bør være, sikker på en plads i start 11´eren.

Monty har erobret sin plads tilbage, og De Jong fungerede ikke specielt godt ved siden af Monty, Kucka synes at give mere til holdet. Den sidste plads bør tildeles enten Berto eller Jack.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Montolivo har genopropret sin plads tilbage, hvilket er dejligt også kommer Bertolacci tilbage også har vi nogle mere playmaker kvaliteter inde på midten, så det slipper for at blive ren beton. Evt kunne man prøve en midtbane med: Kucka-De Jong-Montolivo? Nu når Bertolacci ikke har været overbevisende.
Skrevet af El Rifle
Hvis du tidligere har set Montolivo på mezzalaen, så burde du være klar over at det ikke er en succes historie.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Rossoneri
Med henblik på de seneste kampe, synes jeg det er ubegribeligt hvis ikke Bonaventura skulle være udset som venstre midt. Han har været fantastisk i spillet fremad banen - både pasninger og løb - og han kæmper godt og giver balance. Sikkert kort i mine øjne.

Jeg kunne være interesseret i at se de Jong centralt med Montolivo til højre. Først og fremmest for at give noget mere beskyttelse til de to centrale. Der bør være fokus på defensiven - vi bliver ikke ved med at score 3 pr. kamp.

Alvoren synes også at være gået op for Montolivo og han knokler i kampene. Derfor mener jeg også at han bør prøves til højre. Det bringer også hans pasningsspil tættere på angrebet.
Så har vi naturligvis Kucka der presser på og Bertolacci der er klar igen. Men der skal nok blive masser af spilletid til alle.

På 10eren skal Menez prøves. Alt er i hvert fald bedre end Honda.

Forsvaret er som det skal være. Romagnoli og Zapata med Abate/Calabria og De Siglio/Antonelli i rotation på backs.

Alex skal bare sendes afsted sammen med Mexes. Lad os se om det kan lykkes at hente Maksimovic til vinter.

Genoa bliver en interessant test. Med en sejr har vi haft en ganske fin sæsonstart. Med et nederlag bliver det lidt so-so. Vi kan naturligvis trøste os med at nogle af de store favoritter slet ikke er kommet igang.
Skrevet af El Rifle
Hold nu op. Hvor mange skal Montolivo prøves som mezzala før man indser at det ikke fungere? Han har slet ikke farten eller fysikken til at tage de afgørende fysiske dueller, såsom løb i dybden. Bonaventura og Kucka knokler, skærmer en stor del af midtbanen af og tager mange vigtige dybde løb.

Jeg synes at Montolivos seneste kampe beviser at han fungere bedst som regista, ligesom at De Jong præstation beviser at fungere bedste i en hollandsk 2mands midtbane eller som ankermand foran forsvaret. Der er dog ingen tvivl om at De Jong simpelthen er for dygtig til at holde på bænken.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Martinovic
-------------Lopez--------------------
---Abate--Mexes--Romagnoli--Antonelli-
----Kucka--Montolivo--De Jong---------
-------------Menez--------------------
----------Bacca--Balotelli------------

Jeg håber, vi får den formation at se på et tidspunkt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@El Rifle
Montolivo har jo generelt ikke præsteret i lang tid - både som regista og som mezzala.
Måske Miha \"blot\" har fået ham til at indse at han skal bitche lidt mindre og bekymre sig noget mere om sin fodbold.

Flere andre spillere har hævet deres niveau - heriblandt Zapata og Balotelli.

Jeg er egentlig ganske enig i at Monty har gjort det fint som regista. Der er bare et større billede der skal vurderes.

De Jong er bedre end Montolivo defensivt. Der er ingen tvivl om at dette bør være et fokusområde, idet vi har lukket alt for mange mål ind.
Samtidig skal vi også huske på at NdJ er super stærk i sit pasningsspil, så det ville ikke blot være en panservogn vi sætter ind.
Faktisk var hans præcision i pasningerne i kampen mod Udinese højere end Montolivos.
NdJ er i mine øjne den af vores midtbanespillere med det højeste niveau. Derfor bør han også bruges der hvor han er bedst, og jeg mener på ingen måde det var en succes at prøve ham som mezzala. Han leverer ikke noget fremad banen og hans radius er for lille.

I den forbindelse - hvad er en hollandsk 2-mands midtbane?

Montolivo viser omvendt en arbejdsiver der glæder mig. Det giver mig også håb for at han kan spille mezzala-pladsen.

Den kræver i hvert fald nogle fremadrettede løb. Noget som vi jo rent faktisk så ved enkelte lejligheder mod både Palermo og Udinese.

Så for at opsummere. Hvis vi skal spille med både Monty og NdJ - og det er min holdning at det skal vi - så er eneste mulighed med førstnævnte som mezzala.

Skrevet af Bishop
En ting er at Motnty måske godt kunne fungere på en af siderne, noget amdet er at specielt Jack er fungere væsentlig bedre på midten efter at Monty er kommet ind på regista positionen. De to første kampe med De Jong på den defensive midt var jo helt af helvede til, uden at det dog var De Jongs skyld, men ikke destomindre preformer alle bedre tilsyneladende bedre med en Regista på banen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Et lidt pudsigt postulat at Bonaventura kun fungerer sammen med Montolivo, etfersom han kun har spillet sammen med de Jong i én kamp - åbningskampen mod Fiorentina hvor Elys tidlige udvivningen som bekendt gjorde det meget svært for hele holdet.

Jeg forstår heller ikke helt at vi skulle fungere bedre med en regista på banen. I min optik mangler vi defensiv balance. Det vidner otte indkasserede mål i fem kampe om.
De Jong er meget vel ikke som sådan en regista, men hans pasningsspil er af højeste klasse.
Men der er vel heller ikke noget forgjort i at de fleste bolde frem i banen kommer fra de to mezzalas.
I parantes bemærket kan man notere at NdJ ramte en medspiller på 5 og 6 dybdebolde, mens Montolivo ramte 6 ud af 14 i Udine.

Det skal dog ikke være en diskussion om Monty vs. de Jong, men snarere om der er mulighed for at spille dem begge.

Jeg tror det ville give bedre beskyttelse af forsvaret, samtidig med at Montolivo vil kunne blomstre som mezzala.
Lad os i øvrigt huske at han jo bemærkede sig om en af ligaens bedste midtbanespillere som netop mezzala i Fiorentina. Så det er ikke fordi rollen er ham uvant.

Skrevet af Bishop
Mit indlæg skal jo netop ikke ses som et Monty vs De Jong, men derimod handler det om at de to første kampe med De Jong på denfensive midt var til at lukke op og skide i. Jeg er med på at det ikke skyldes at De Jong var dårlig ( dårligere end de andre)...

Jeg synes bare der har været så stor fremgang siden Monty er kommet ind på regista pladsen, der er et meget bedre flow mellem forsvar, midtbane og angreb.

Vi spillede jo netop de to første kampe uden en regista hvorfor at antal inkaserede mål over 5 kampe ikke et gyldigt argument..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0