Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kan huske hvad du skrev - og jeg er stadigvæk ikke enig i det. Så nej, du har ikke sidenhen vist dig at have ret.

Jeg gider ikke rive op i det igen, og da især ikke i jeres ellers nogenlunde hollænder-fri tråd, men det er da for dumt at påstå, at Mancini har haft en taktik der gik ud på at score ét mål per kamp.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
Fantastisk resultat vi opnår i dag, stærkt. Vi er det 3 hold der tager points fra Napoli på hjemmebane! Det er altså vigtigt at huske på, kønt var det ikke... langt langt fra, men resultatet gør at man leve med sådan en uskøn kamp!
Overordnet lykkes det os at holde Napoli fra de vilde chancer, men heldet er og med os ved Mertens stolpe skud bl.a. Vi var gode uden bold i dag, vi risikere ikke meget og lukker rummene godt ned. Vores gameplan defensivt virkede i den grad. Så det er meget positivt.

Det negative er selvfølgelig, at vi jo stort set intet kunne med bolden i dag. Undtagen ved vores mål, hvor vi lykkes at slå 3-4 sammenhængende afleveringer og score et flot mål. Efter pausen var der ellers nogle muligheder for gode omstillinger, men i dag var vi elendige med bolden!

Lad os glæde os over det ene point og kigge fremad. Moralen må være i top, vi er ubesejret i 10 kampe og har klaret alle kampene mod top 6 holdene med bravur! Næste kamp lørdag mod Torino.

Nb Dejligt at se Menez med et fornuftigt indhop. Han lignede i glimt sig selv i dag
Skrevet af Bishop
hvis d godt husker hvad jeg skrev så gav din kommentar ingen mening. Da jeg aldrig har påstået at Miha ikke ville stille defensivt op en eneste gang uanset modstander....

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Dejligt at se Menez med et fornuftigt indhop. Han lignede i glimt sig selv i dag

Synes nu, at han lignede en lang skygge af sig selv.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Menez satte nærmest ikke en fod rigtigt og kunne heller ikke løbe. Tilbage i fitnesscentret med ham.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Menez kæmpede fint og lage en fin dybde aflevering til Niang som desværre afsluttede elendigt. Ok indhop af ham, især når man sammenligner med, hvad han præsterede i hans indhop mod Genoa!

Ellers, så syntes jeg at hvis man:

Kigger på vores kommende kampe, så ser kampprogrammet okay ud.
http://www.resultat.dk/hold/ac-milan/8Sa8HInO/kommende/
Der er selvfølgelig en del svære kampe tilbage, men top 6 holdene har vi hjemme! Er spændt på at se hvad der sker. Tror ihvertfald på, at vi ender som minimum i top 5.
Skrevet af Martinovic
Kan vi knække Sassuolo på deres bane, bør top6 være hjemme.

Hader at møde dem, da deres offensiv ofte driller modstanderen.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Det tog lidt mere end 29 år før Zapata selv fattede sin problematik. Efter kampen mod Napoli udtaler den kære colombianer ”Når jeg er koncentreret, kommer ingen forbi mig.” – utroligt at manden selv skulle ramme hovedet på sømmet, og han følger op med at sige at han arbejder meget hårdt på at forblive fokuseret, selv når han laver en fejl. I aften lukker han så fuldstændig ned for Higuaín i en magtdemonstration a la den Koulibaly lavede på Bacca i den anden ende – Zapatas topniveau er højt, og som tidligere beskrevet har han alle værktøjer til at være et monster, men hans mentale tilstand er kritisabel, og jeg ved ikke om det er Sinisa som har haft fat i ørene på ham. I hvert fald har præstationerne imod Palermo og nu Napoli været mere end godkendt, faktisk ret stærke præstationer. Og man kan da håbe at det kan være noget nær standarden når han bruges, fordi så kan man uden at blinke forlænge hans aftale til sommer sammen med Aléx, hvorfor vi ikke skal rumstere for meget rundt i geledderne og kan ”nøjes” med at hive en yngre talentfuld spiller ind.

Kucka er ved at blive en yndlings. Sikke et hjerte og iver han ligger for dagen. Råstyrke en masse og 100% dedikation – det er noget vi kan lide.

Holdet er begyndt at få en identitet, og at komme tilbage 0-1 ude mod Napoli, giver en identikation af at holdet har nerve og selvtilliden i orden. Det bliver godt når vi uddeler lussinger hjemme på San Siro 10.april – indtil da håber jeg bare holdet formår at holde fødderne solidt plantet på jorden og tager dette opslidende ræs en kamp af gangen, startende på lørdag imod Torino – den kamp er simpelthen vital for den videre gang i sæsonen.

Pirlo21 må i øvrigt have falkeblik, fordi de glimt Ménez skulle have vist må have været lysglimt.. Eller er jeg blevet gammel og svageligt seende. Han er (meget forståelig) langt fra sidste sæsons form, og som tidligere skrevet tror jeg ikke på vi får ham at se i absolut topform denne sæson. Det virker ikke videre realistisk at han skulle ramme det niveau – tæt på må han gerne nå, fordi han kan blive en meget vigtig joker, men i aftes lignede han ikke én der havde sin sædvanlige klæberfod på. Bacca viste i øvrigt også sine begrænsninger, når vi er presset. At holde i bolden er han ikke synderligt god til – han er en glubsk afslutter, men en fastholdende opspilsstation? Not so much. Der er Luiz Adriano væsentlig mere anvendelig.

Men fedt fortsat at have noget at spille for.
Skrevet af Bishop
"Og man kan da håbe at det kan være noget nær standarden når han bruges, fordi så kan man uden at blinke forlænge hans aftale til sommer sammen med Aléx, hvorfor vi ikke skal rumstere for meget rundt i geledderne og kan ”nøjes” med at hive en yngre talentfuld spiller ind."

Ligepræcis det scenario ville være en af grundstenene for holdets succes næste sæson. En sommerpause hvor man ikke skal ændre for meget på bagkæden er stærkt savnet. Men det kræver selvfølgelig to ting, 1 at Zapata rent faktisk kan holde sit høje niveau, og 2 at Romagnoli ikke bliver solgt til en af de europæiske topklubber der sikkert allerede nu har følerne ude.

"Kucka er ved at blive en yndlings. Sikke et hjerte og iver han ligger for dagen. Råstyrke en masse og 100% dedikation – det er noget vi kan lide."

Kucka har vist sig at være et rigtig godt køb, bare han ikke laver en Nocerino, og så falder igennem i næste år. Den samme frygt sidder jeg lidt med med Bonaventure, men det er mest fordi jeg ikke kan begribe at vi har fået en ligaens bedst præsterende midtbanespillere for en slik.

Ja holdet har bestemt fået identitet og samtidig har Miha virkelig fået styr på psyken, spillerne tror på det og spiller med en selvtillid der ikke er set i mange år. Igår var det dog storet set kun defensivt det fungerede, men det har jo trods alt også været vores akilleshæl i snart mange sæsoner.

Bacca viste ikke det store igår, men arbejdsbetingelser for ham var heller ikke tilstede, jeg synes egentlig ikke at han dumpede karaktermæssigt, da han arbejde rigtig godt for holdet, og han brændte samtidig ikke nogle store chancer. Det taktiske udgangspunkt var bare ikke lagt op til hans spil, dog synes jeg alligevel at det var fornuftigt at starte med ham.

Vi er kommet rigtig godt ud af de svære kampe her i anden halvdel af sæsonen, vi har mødt 3 af de 5 hold der ligger over os, har har fået 7 point med derfra. Det er sgu godkendt!

Om 4 runder burde der være gode chancer for at vi har overhalet Inter, og er tættere på top 3. Men det kræver selvfølgelig at man man ikke nosser i det og udnytter at der er en del indbyrdes kampe blandt klubberne i toppen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Vi har mødt 4 hold fra top 6, Fiorentina, Inter, Roma og Napoli. Ikke tabt og hentet 8 points! Så det ikke mod de gode hold vi dumper.
Nu kommer 3 meget svære kampe som vi faktisk skal vinde for at tro på top 3. Torino (hjemme), sas(ude) og chievo (ude). Bliver meget svært at vinde alle 3, men med 12 runder tilbage er det kravet!
Nå en kamp afgangen og lad os håbe Juve og Napoli vinder deres kampe næste runde :-)
Skrevet af Bishop
Roma tæller selvsagt ikke med, da vi stadig mangler at møde dem i anden halvdel af sæsonen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Runderne:

Fiorentina 2-0 Milan - typisk Milan-start
Milan 2-1 Empoli - godkendt
Inter 1-0 Milan - ikke godt nok
Milan 3-2 Palermo - godkendt
Udinese 2-3 Milan - god 1. halvleg, lige akkurat godkendt
Genoa 1-0 Milan - dumpet
Milan 0-4 Napoli - flop
Torino 1-1 Milan - godkendt
Milan 2-1 Sassuolo - overtal en time og vinder først til sidst
Milan 1-0 Chievo - godkendt
Lazio 1-3 Milan - super præstation
Milan 0-0 Atalanta - dumpet
Juventus 1-0 Milan - surt nederlag, men OK præstation
Milan 4-1 Sampdoria - god præstation
Carpi 0-0 Milan - dumpet
Milan 1-1 Verona - flop
Frosinone 2-4 Milan - godkendt præstation
Milan 0-1 Bologna - flop
Roma 1-1 Milan - godkendt præstation
Milan 2-0 Fiorentina - super præstation
Empoli 2-2 Milan - ikke godt nok
Milan 3-0 Inter - super præstation
Palermo 0-2 Milan - fin sejr
Milan 1-1 Udinese - dumpet
Milan 2-1 Genoa - godkendt præstation
Napoli 1-1 Milan - flot præstation

Overordnet er der flest godkendte præstationer, men de tre kampe mod Carpi, Verona og Bologna har reelt ødelagt det. To point af ni mulige gør, at vi ikke er side om side med Fiorentina.

Dertil er der også andre kampe, Milan burde have vundet, men ikke fået nok ud af det. Typisk for Milan er det, at efter en god præstation, falder holdet sammen efterfølgende.

3-1 ude over Lazio burde være fulgt op med en sejr hjemme over Atalanta. Samme efter sejren over Fiorentina, hvor der blev smidt to point mod Empoli.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
http://www.football-italia.net/80363/milan-target-bazoer

Nogen der har noget kendskab til ham her? Det virker til at vi er lune på samtlige unge spillere fra Ajax. Det er dog et under at vi ikke er varmere på Klaasen end de andre.
"Old Lull Bee"
Skrevet af MILANMILAN
Han er nok det største talent i Ajax, han ville være en drøm at hente til klubben.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af OC
http://www.football-italia.net/80384/bolingbroke-%E2%80%98inter-had-project%E2%80%A6%E2%80%99

Nu er det ikke møntet på jer her i tråden, men hvor lang tid i den rød-sorte del af Milano mener man, er tilpas at sidde på sin flade og ikke gøre noget, mens begge klubber som konsekvens ryger længere og længere bagud?
Det er tæt på, hvis ikke direkte inkompetent.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Milan har en sæk til at styre den del. Ikke sært klubben træder vande på det punkt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nu er det ikke møntet på jer her i tråden, men hvor lang tid i den rød-sorte del af Milano mener man, er tilpas at sidde på sin flade og ikke gøre noget, mens begge klubber som konsekvens ryger længere og længere bagud?

Sikke da noget sludder. Man har været igennem en længere forhandling med diverse instanser i det milanesiske bystyre omkring Portello-området, som kuldsejlede efter uenigheder, der så blev spredt i medierne af bystyret, trods Milan havde vundet budrunden. Så at sidde på sin flade, har Barbara næppe.

Det er tæt på, hvis ikke direkte inkompetent.

Tsk tsk - inden du deler flere inkompetente ærespriser ud, kunne Inter sådan set bare løse det ved at købe San Siro. Så havde Milan ikke noget at skulle have sagt. Nu har man trods alt to klubber, som deler huslejen hvorfor Milan også har deres at skulle have sagt. Købte Inter San Siro, kunne de gøre hvad de har lyst til, sågar lade Milan betale en astronomisk leje.

Det tog Juventus ca. 10 år at få alle godkendelser til JS i det italienske bureaukrati. Deres ledelses rettidige omhu, er også grundlaget til hvorfor Juventus er en væsentlig mere velfungerende klub end alle andre i Italien.
Skrevet af OC
Sikke da noget sludder. Man har været igennem en længere forhandling med diverse instanser i det milanesiske bystyre omkring Portello-området, som kuldsejlede efter uenigheder, der så blev spredt i medierne af bystyret, trods Milan havde vundet budrunden. Så at sidde på sin flade, har Barbara næppe.


Men efter Portello, har man leget "ja, nej, måske" mindst tre gange, hvor man først har været positivt stemte over for en eller anden løsning ift. Giuseppe Meazza, og derefter trukket sig ud af forhandlingerne/planlægningerne. Man kunne godt spekulere i, at det havde noget med Mr. Bee forhandlingerne (endnu en fadæse) at gøre, men det lugter stadigvæk langt væk af inkompetence, hvad bevæggrundende så end har været.

Tsk tsk - inden du deler flere inkompetente ærespriser ud, kunne Inter sådan set bare løse det ved at købe San Siro. Så havde Milan ikke noget at skulle have sagt. Nu har man trods alt to klubber, som deler huslejen hvorfor Milan også har deres at skulle have sagt. Købte Inter San Siro, kunne de gøre hvad de har lyst til, sågar lade Milan betale en astronomisk leje.


Præcis, det er jo ikke fordi jeg anfægter Milans med-del. Det er ledelsesstilen, hvor den ene hånd ikke ved hvad den anden hånd laver. Noget kunne tyde på, at Berlusca ikke helt ved hvad han vel, da ordren om at, op til flere gange, ikke skulle gå med til et del-ejerskab af stadion, skulle være kommet fra den øverste del af hierarkiet. Og ja, det er bitterhed, men derfor står en Inter-ledelse, som i det mindste har søgt en eller anden form for fremgang, i lort til halsen og ved en blind vej, fordi den halv-senile ikke ved hvad han laver.

Apropos bureaukrati, så er Milan særdeles beskyttet af borgmester Pisapia, som eftersigende skød Inters forespørgsel om et byggeri i Como ned. Tro ikke, at man har set sig om efter andre løsninger.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Men efter Portello, har man leget "ja, nej, måske" mindst tre gange, hvor man først har været positivt stemte over for en eller anden løsning ift. Giuseppe Meazza, og derefter trukket sig ud af forhandlingerne/planlægningerne. Man kunne godt spekulere i, at det havde noget med Mr. Bee forhandlingerne (endnu en fadæse) at gøre, men det lugter stadigvæk langt væk af inkompetence, hvad bevæggrundende så end har været.


Nu er det jo ikke engang et halvt år siden at Portello kuldsejlede. Der skal man naturligvis kigge de planer igennem som Inter har lavet i mellemtiden omkring en renovering af San Siro. Givetvis har man ikke være enige i alt – hvorfor skulle man det, når man selv vil sætte sit præg også? Og yderligere er der omkostningerne for en sådan renovering. Det er altså ikke noget, man bare sådan gør henover en nat – derudover har Thohir og Barbara haft flere møder siden, netop omkring drøftelserne i forbindelse med renoveringen.

Yderligere ville det være tosset af Milan, når man har et ønske om et nyt stadion, ikke at kigge på de andre muligheder der er og naturligvis har man søgt kapital til dette.

Mht. Bee-affæren afsøger han nye muligheder, efter flere kinesiske investorer trak sig ifbm. den finansielle krise der hursere derovre, og med de penge som Bee har tænkt sig at ligge for en minoritetsandel i Milan imod de andre lavere bud for majoritetdelen kan det ikke lastes Silvio at han trækker den så langt som overhovedet muligt - slet ikke når han har en lejekontrakt til San Siro på lige vilkår med Inter. Yderligere hævder han at have nogle investorer i baghånden, hvis ikke Bee finder de investorer han søger efter. Om det er til troende er svært at vide, men det skulle ikke undre, men dog formentlig til en del lavere bud.

Præcis, det er jo ikke fordi jeg anfægter Milans med-del. Det er ledelsesstilen, hvor den ene hånd ikke ved hvad den anden hånd laver. Noget kunne tyde på, at Berlusca ikke helt ved hvad han vel, da ordren om at, op til flere gange, ikke skulle gå med til et del-ejerskab af stadion, skulle være kommet fra den øverste del af hierarkiet. Og ja, det er bitterhed, men derfor står en Inter-ledelse, som i det mindste har søgt en eller anden form for fremgang, i lort til halsen og ved en blind vej, fordi den halv-senile ikke ved hvad han laver.


Igen – Inter kan da bare købe San Siro, hvis de vil. Det ligger dem frit for – jeg ved ikke hvor mange murbrokker Thohirs lommeuld kan købe. Men når de har en ligeværdig lejekontrakt, deler de ansvaret. Du skal ikke forsøge at bilde mig ind at Inter ikke har været velvidende om det bureaukrati der huserer i Italien. De har udmærket været klar over risikoen for at forhandlingerne mellem bystyret og Milan kunne kuldsejle, endda meget stor risiko, ligesom alle andre steder i Italien, Firenze, Rom etc.– den risikovurdering har de foretaget og vurderet de ville tage. Det kan aldrig lide Milan til last, når Inter velvidende har en lejekontrakt på San Siro der stiller dem ligeværdige.

Apropos bureaukrati, så er Milan særdeles beskyttet af borgmester Pisapia, som eftersigende skød Inters forespørgsel om et byggeri i Como ned. Tro ikke, at man har set sig om efter andre løsninger.


Ja, hold da op – Milan bygger stadion i Portello i overmorgen. Så beskyttet er Milan ift. Inter.
Skrevet af Lentini
Sky Sports kommer i øvrigt med en glædelig melding: Den ulidelige klynkende Conte får 3år i Chelsea. Lad det endelig være sandt - så kan jeg med stor glæde strege ham fra dommedagslisten.
annonce
0