Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
fantastisk.
Skrevet af Serpente
Vi bliver nærmest ydmyget i anden halvleg, af en miniput, der bare kommer frem til chance på chance. Vi har ingen vi kan sætte ind til at gøre en forskel, for alle spiller af røven til. Øv her tabte vi momentum, og højest sandsynligt også muligheden for 3.pladsen
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
Ja, 3. pladsen må klart ses som urealistisk nu - omend det reelt også var tilfældet før kampen.

Kampen viser også med al tydelighed behovet for at tynde yderligere ud i truppen.

En ny midstopper er et must.
En central midt til at spille ved siden af Montolivo.
Et alternativ til Bonaventura.

Mr. Bee (og en medfølgende pose penge) er naturligvis nøglen.

Det her er simpelthen for pinligt at være vidne til.
Skrevet af Pirlo21
Man skal kende sin besøgstid, vi så endnu engang hvor vigtigt det er! De første 30
Min havde vi chancer til 2 og 3 mål, Honda misser på det skammeligste og Sass score på en dødbold. Derefter sad de på alt vi kunnet intet!
Skuffende kamp og meget skidt resultat.

Jeg vil se en modreaktion næste weekenden, vigtigt at holdet viser at dette var enlig svale.

Vi må op på hesten igen, ingen grund til at male fanden for meget på væggen. Vi har startet 2016 godt og nu er det vigtigt at vi holder fast og kommer igen. CL er selvfølgelig ikke muligt nu, men nu skal EL sikres og det ville da også være rart at slutte over Inter!
Skrevet af Lentini
Var optaget af flytning så blev forskånet for ydmygelsen i Sassuolo. Vi har næsten fået bygget os vores egen Bermuda-trekant med Firenze, Empoli og ikke mindst Sassuolo.

Tredjepladsen er endegyldigt væk og nu skal vi gudhjælpemig kigge os over skulderen efter selvsamme Sassuolo.

Chievo i Verona skal nok blive en vanskelig sag også. Forhåbentligt er Montolivo tilbage til det opgør mens Abate har overstået karantæne.

Spændende om Mario får endnu en chance fra start.
Skrevet af Lentini
Et nederlag og så skal ifølge medierne have en ny træner.. Gad vide hvor mange, udover Zamparini, udføre det i praksis.
Skrevet af Promo
The fuck? http://altom-italienskfodbold.dk/mihajlovic-stopper-milan-saesonen/
Overraskende melding fra Sky Sport. Sinisa Mihajlovic er angiveliget besluttet på at stoppe i Milan efter denne sæson, 1 år før hans kontraktudløb med klubben. Beslutningen vil ikke blive offentliggjort foreløbig, og er heller ikke bekræftet af klubben eller Mihajlovic selv.

Årsagen skulle være, at ledelsen ikke mener det samme som Mihajlovic. Op af bakke for serberen, der faktisk har gjort et fornuftigt stykke arbejde i klubben.
Noget i har hørt yderligere om?
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Flying Dutchman
Nu er jeg ikke Milan fan, men det kunne jeg næsten ikke forestille mig. Milan ligner for første gang siden Allegri et hold med et klokkeklart spillekoncept, og Mihajlovic har, efter en sløv start, da også fået godt styr på tingene.

Naboerne skal være velkomne til at skyde sig selv i foden, men hvis de slipper Mihajlovic efter én sæson, så beder man også om problemer.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af MILANMILAN
Det er fordi at Mihajlovic rent faktisk har stolthed ift. Allegri, Seedorf, Inzaghi og hvem vi ellers har haft inde. Han gider ikke høre på Sylvios "råd" omkring opstilling m.m., og det kan jeg sagtens følge ham i. Men hvor er det dog sørgeligt at vores præsident er en gammel stodder, der vil bestemme ALT. Jeg forestiller mig at han ikke engang ser alle vores kampe, og egentlig bare vil bestemme for at bestemme. Føj!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Ja jeg tror helt sikkert også at det er komplikationer mellem Miha og Silvio, Miha gider ikke alt det pis, og det kan jeg godt forstå, men øv hvor er det ærgerligt, han virker til at have rigtig godt styr på holdet, og samtidig virker han meget værdsat af spillerne.

Heldigvis er meget af hans arbejde ikke spildt, holdet bliver væsentlig nemmere at overtage, nu med spilkoncept og en bedre psyke.

Bare det ikke bliver en eller anden nulbon.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Tja, det er svært at vurdere. Medierne har haft meget travlt med at hælde Sinisa ud siden vi tabte i Sassuolo. Næsten som om man bare har ventet på nederlaget og kunne køre samme gamle plade igen som i hele efteråret.

Man har kørt meget på historien hvori Silvio på et spørgsmål vedørende Bacca og Balotelli svare at han ikke ser dem sammen på banen. Og da Sinisa så vælger(formentlig) af nød at spille den konstellation i weekenden har man set rødt i medierne og let kunne lave den kobling i tilfælde af nederlag.

Sinisa har tidligere sagt at han snakker med Silvio inden hver kamp, og mon ikke han har redegjort for sit valg fordi Menez endnu ikke er i fysisk tilstand til en starter? Andet ville være underligt.

Jeg mindes dog ikke en Milan-træner som ikke er blevet fyringsvarslet en million gange. Det gælder også de succesfulde, såsom Carlo. Det er mere reglen end undtagelsen.

Spillerne har virkelig også lagt hovedet på blokken for Sinisa. Man må håbe det vægter i konklusionen sidst på sæsonen.
Skrevet af Old Bull Lee
På den ene side så virker det fandeme underligt, da Silvio netop castede ham pga hans attitude, at det nu skulle være et problem kan man ikke forstå, på den anden side så kan man godt forestille sig at der har været nogle situationer hvor set har været hårdt mod hårdt.

Miha har gjort det godt og han er klart en mand der kan føre Milan tilbage på rette spor (og har til dels gjort det) han er næsten ene mand skyld i at hele verdenen kender Donnarumma, når det er sagt, så ville jeg dog elske at se en mand som Di Francesco i trænersædet om et par sæsoner.

Miha skrider ikke efter denne sæson, det nægter jeg at tro på, derudover er han i gang med at genrejse en gigant, noget som ville pynte gevaldigt på hans CV.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanbaby
Miha nægter at ville smutte efter sæsonen:

“I repeat, I’m sorry that all it took was a defeat to raise these rumours again. I’ve always had two things in this world: my balls and my word, I’ve always maintained both.

http://www.football-italia.net/80972/mihajlovic-%E2%80%98not-leaving-milan%E2%80%99
Skrevet af OC
“I repeat, I’m sorry that all it took was a defeat to raise these rumours again. I’ve always had two things in this world: my balls and my word, I’ve always maintained both.


"I’d rather starve to death. I’m an Interista."

Han har intet af det han selv nævner.
La prende Vecino.
Skrevet af Bishop
Piv
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Tja, hvad skal han ellers sige…

Miha har vel egentligt gjort det godt indtil videre efter en svingende start. Pt. nummer 6 med god muligheder for Europa (EL) gennem enten pokalsejr eller 6. pladsen, mens CL må være uden for rækkevidde. Dog klart bedre end de seneste to sæsoners 8. og 10. plads.

Hvis han evt. skulle ryge eller selv smutte, er det nok grundet Silvio’s indblanding, som flere også har været inde på. Milan er lig med Silvio og dennes selvforståelse siger klart CL – og gerne med unge, italienske spillere (- hvilket jo også har et spekulativt politisk motiv, da en sådan udmelding lyder godt hos lokale vælgere).

Set i sammenhæng med specielt sidstnævnte punkt er spekulationerne om Di Francesco ikke helt skæve pga. dennes succesrige satsen på unge, italienske talenter, og inkl. en evt. erhvervelse af Berardi (- Juve har sat et prisskilt på 25 mio euro på ham). Om man så kan komme i CL med dén filosofi, er en anden snak.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af OC
Piv


Piv? Jeg er da fuldstændig ligeglad med hvilke karrierevalg manden foretager sig, han er blot komplet til grin. Middelmådig spiller (for os), middelmådig træner - det store savn eller tab er det ikke.

Tja, hvad skal han ellers sige…


Et mere diplomatisk svar, måske. Han prøvede at score billige point hos Inter-fanbasen, og nu ligner han en kæmpe idiot. Det er udelukkende hans egen skyld.
La prende Vecino.
Skrevet af Bishop
Piv Piv

Ja du lyder godt nok ligeglad.. Rødglødende ligeglad.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Jeg er ikke ligeglad når en løgner højlydt råber "jeg er ikke en løgner!"

Egentlig, så burde i være mere bekymrede, da han allerede har vist, at hans ord ikke er noget værd.

Men nej nej, jeg piver selvfølgelig bare over den store legende Sinisa Mihajlovic.
La prende Vecino.
Skrevet af TR1986
Han ser ikke ud til at sulte ihjel.
Forza Napoli Sempre!
annonce
0