Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Promo
Om noget kunne jeg godt se at Berardis påståede sympatier for Inter kunne afholde ham fra at komme til Juve ved "bare" afvise et skifte til os, pga. førnævnte sympatier.
I det mere realistiske hjørne er jeg ret overbevist om at Juve vil gøre hvad de kan for at hente ham ind til sommer, og det ikke med øje for videresalg.

Men nu var det ikke for at trække fokus væk fra et Milan-relevant emne; fint at læse jeres (Milan-fans) forskellige vurderinger mht. Miha og hans mulige afgang - jeg takker for indsigt.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Gustenv@rius
Hvornår har en spillers barndomssympatier for én klub nogensinde kommet i vejen for et karriere valg til en rivaliserende klub?

At der i det hele taget bliver kogt så meget suppe på den historie, har jeg svært ved at se som andet end clickbait journalisme.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Enig.
Skrevet af Bishop
"Ingen af Milano klubberne kan vist være med rent økonomisk skulle Juventus vælge at sælge Berardi videre til sommer. Ikke uden CL fodbold i hvert fald, som lige pt. er langt væk."

Det var jo nøjagtig det samme du sagde sidste år, da rygterne om at Milan ville investere 100 mio i truppen ramte dagslyset.

Men selvfølgelig, hvis du ellers skriver det samme år efter år, så rammer du nok plet på et tidspunkt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
"Men selvfølgelig, hvis du ellers skriver det samme år efter år, så rammer du nok plet på et tidspunkt."

Dét tidspunkt kunne meget vel være nu, Bishop.

Inter skal stå skoleret overfor UEFA i disse dage pga FFP (-140 mio euro).
Milan er næste klub i køen med blodrøde tal (-91 mio euro).
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
"Dét tidspunkt kunne meget vel være nu, Bishop."

Det kunne også meget vel have været sidste år. Men det var det ikke...
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Korrekt, Bishop. Men hvor længe tror du, at den går ift FFP?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Det har jeg ingen ide om. Sagen er dog den at man sidste år på trods af absolut ingen europæisk deltagelse, og mod alle "de kloge skrivebordsøkonomer" forventinger, var i stand til at lave ret massive investeringer.

Jeg tror at hvis Mr Bee handlen går i hus, så vil man igen til sommer se investeringer, af en hvis størrelse.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Vores økonomi er helt skrækkelig og det faktum at vi har skrottet alle planer om eget stadium hjælper på ingen måder. Milans har aldrig været en sund forretning og bliver det aldrig.
FFP er bestemt ikke godt for os. Min bøn er at vores kære Berlu, tænker realistisk og ser sig tilfreds med EL. Vi er først om nogle år klar til at kæmpe om CL. Vi skal satse på unge spillere som kan udvikle sig og satse på nogle rutineret som kan gå forrest. Etablerede stjernespillere er fortid og det på tide fans og ledelse acceptere dette.
Håber stadium planerne igen komme igang, da det er den eneste måde at vi kan blive konkurrence dygtige igen i serie A.
EL skulle meget gerne få Milan tilbage i europa igen, en turnering vi burde gå all in på næste sæson.


Skrevet af Magnifico
Situationen i sommers, hvor Milan spenderede heftigt på trods af stort underskud, skyldes en introduktion ifm FFP, hvor en klub kan indgå en Voluntary Agreement med UEFA, som dermed giver visse muligheder for ekstraordinært at bruge penge: http://acmilanfinance.com/2015/07/06/the-new-uefa-financial-fair-play-regulations-and-how-they-allow-milan-to-spend/
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Og?

Det ændrer ikke på at der Bl.a. fra Gustens side meget skråsikkert blev påpeget at vi her i tråden måtte være naive tåber, troede vi på pressens udmeldinger om at Milan ville investere 100 mio i nye spilere.

Jeg anfægter hverken at Milans økonomiske situation er horribel, eller at FFP på et tidspunkt kommer til at bide Milan i røven. Om det bliver til sommer skal jeg da heller ikke udelukke. Men at udtale sig skråsikkert om hvad og hvordan Milano klubberne kommer til at bruge af penge til sommer, virker formålsløst nu når begge klubber netop, mod forventning, investerede massivt. At det skete på grund af en regelændring, ændrer ikke på så meget, det var åbenbart en regelændring der var tilgængelig for presse og Milanoklubberne før end den nåede sofaøkonomerne.

I min verden er der lige så stor chance for at FFP reglerne bliver ændret/lempet igen, som står den på europæisk udelukkelse til Milano klubberne.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Gustenv@rius
"Det var jo nøjagtig det samme du sagde sidste år, da rygterne om at Milan ville investere 100 mio i truppen ramte dagslyset.

Men selvfølgelig, hvis du ellers skriver det samme år efter år, så rammer du nok plet på et tidspunkt."


Da vi havde debatten sidste år var reglerne ikke blevet lavet om endnu, hvorfor mine pointer på daværende tidspunkt heller intet fejlede. Men selv med regelændringerne er der grænser for overforbruget, og det giver sig selv at Milan ikke kan fortsætte i nuværende spor. Der kommer ingen CL indtægter i nær fremtid, hvorfor der må spares, hvis ikke man vil ende i samme situation som bysbørnene.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Spares eller hentes investeringer andetsteds fra. Det virker til man forsøger det sidste, og har gjort det længe, for at have en bæredygtig plan, der kan generere større income.

Mon ikke det har indgået i en del af Ladyens forklaringer i Nyon. Det er en (vanlig) dristig Berlusconi manøvre hun eftersigende har fremlagt i Nyon.

Et eller andet sted har UEFAs plan fejlet. Man ville med FFP bl.a. skabe større jævnbyrdighed. Den er svær at få øje på siden introduktionen af FFP.
Skrevet af Bishop
"Da vi havde debatten sidste år var reglerne ikke blevet lavet om endnu, hvorfor mine pointer på daværende tidspunkt heller intet fejlede."

Ikke destomindre var pressen enige om at Milan ville investere en masse penge, og de fik jo ret. Ikke dig.

Dine argumenter fejler som sådan ingenting, men når nu "pressen" tidligere har vist sig at være bedre til at forudsige Milans ageren på transfermarkedet, end dig, så kan du vel nok forstå at dine forudsigelser, uagtet hvor fornuftigt det end lyder, ikke vægtes højere end dem der rent faktisk får ret.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Gustenv@rius
Du har hørt om udtrykket: Selv en blind høne kan finde korn? Den passer umiddelbart godt på sportspressen og transfermarkedet. Også i dette tilfælde.

Men jeg medgiver, at det i specielt Milano klubbernes tilfælde kan være svært at forudsige hvad de vil foretage sig, af den simple årsag, at de bliver drevet så amatøragtigt, uden nogen form for rationel tankevirksomhed og sund fornuft.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af OC
´Bliver drevet´?

I vores tilfælde, står den nuværende ledelse med efterdønningerne af Morattis på mange måder bittersøde regeringstid. Det er på ingen måde Thohir og co.´s skyld, at man sidder i suppedasen, og der bliver gjort ALT for at skære ned på omkostningerne og stadig være sportsligt relevante.

For Milans vedkommende, tror jeg meget kunne være vundet, hvis Berlusconi tog sine kufferter og skred.
La prende Vecino.
Skrevet af Gustenv@rius
Selvfølgelig var Morattis eftermægle en hæmsko for Thohir, men hvad har Thohir reelt opnået i sine to et halvt år i klubben? Altså udover at fremlægge det ene mere rædderlige årsregnskab efter det andet.

Jeg er med på at Thohir ikke kan vende situationen fuldstændigt i den relativt korte tid han har været i klubben, men der har jo ingen fremgang været overhovedet. Tværtimod bliver det ringere og ringere rent økonomisk. Også sportsligt ligner det på trods af en flot sæsonstart status quo for Inter, med mindre man slutter stærkt af i ligaen.

Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Old Bull Lee
Nå i andre nu diskuterer finanser og teoretiske muligheder til næste sommer, så vil jeg bare gøre opmærksom på at Miha igen igen eksperimenterer med en 4-3-3 under træning med henblik på Chievo kampen.

Det giver måske i øjeblikket meget god mening. Niang er ude, og Balotelli er jeg simpelthen blevet så træt af at se på efter Sassuolo kampen, mens Adriano og Menez er stadig langt fra topformen.
Bacca er måske bedst med en makker, men dette må betragtes som et nødstilfælde.

Monty er ude og det giver nogle muligheder på midtbanen hvis man går videre med den mulige 4-3-3. Berto som regista og Kuco og Mauri/Poli på hver sin side. Det er stadig et under at Berto ikke har kunne finde sin rette plads under Miha, da man må sige at den kære serber om nogen, har formået at opfinde (Donnarumma, dels Romagnoli, Kuco), genopfinde (Honda, Monty, Alex)samt gøre visse spillere endnu bedre (Jack, Niang).

Hvis man skal være lidt negativ, giver denne situation et meget godt billede på hvor dårlige vi er, til at være fleksible og kunne implementere en plan b. Derudover viser det også lidt, hvor skrøbelige vi kan være, når visse nøglepersoner er ude. Det er Mihas helt store opgave, såfremt han er træner næste år.

Apropos Miha og næste år, så ville det være ideelt hvis han byggede på hvad han har skabt i indeværende sæson, og søgte at skabe endnu mere stabilitet samt en smule mere fleksibilitet der er højst nødvendigt hvis vi kommer i Europa. Dernæst ville jeg enormt gerne se EDF videreføre projektet. Al respekt til Miha og hans attitude/stil var tiltrængt men hvis jeg skal have en lille forhåbning om at se et Milan igen som jeg husker det (over flere omgange vel at mærke) så mener jeg ikke at han er den rette. Det er lidt ligesom da Allegri tog over for Cunte

"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
"Du har hørt om udtrykket: Selv en blind høne kan finde korn? Den passer umiddelbart godt på sportspressen og transfermarkedet. Også i dette tilfælde."

Det holder sgu ikke i dette tilfælde, her blev der jo netop fra relativt pålidelige kilder snakket om ganske konkrete beløber. Men jeg kender godt til udtrykket og mon ikke du også rammer rigtigt på et tidspunkt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@OBL
Ja, det må i den grad ses som et direkte fravalg af Balo.

Jeg ærgrer mig "lidt" over at Miha vælger en 4-3-3 løsning, da vi har vist os ualmindeligt ufarlige i netop den formation.
Der er vist efterhånden sat to tykke streger under at Bacca (som vi helt klart skal hænge vores hat hos) ikke fungerer uden en makker.

Personligt havde jeg foretrukket en 4-4-1-1 / 4-2-3-1 hvor vi bibeholder de dynamiske kanter i form af Bonaventura og Honda og en der ligger bagved Bacca. Det kunne fx være Bertolacci og så give Menez en halvleg.

Omkring Mihas fremtid, så læner jeg mig også mere og mere mod den samme konklusion som dig. Mihajlovic har gjort et godt stykke arbejde og helt klart rykket truppen. Jeg ser ham dog ikke som ham der skal bringe os tilbage til "tinderne".

Snakken går stadig på Brocchi, da Berlusconi efter sigende skulle være draget af hans offensive spillestil. Jeg tror dog at vi løber ind i samme hovedpine som tidligere - han mangler simpelthen erfaring.
Skulle dette blive et scenarie, synes det dog at klubben har det med i overvejelserne, da der (stadig) tales om et team sammen med Lippi.
Hvis jeg skal være helt ærlig, så er dette nok min foretrukne konstellation.
EDF er en spændende profil, jeg kan dog have mine bekymringer om hvorvist han er gearet til at lede et "storhold". Mange trænere gennem tiden, har vist sig at have sine styrker i at få det maksimale ud af mindre hold, men fejler når de kommer til et hold der skal skabe kampene og hvor "indsatsen" er lidt højere hver weekend.

Anyway - jeg tror på ingen måde der er truffet endelige beslutninger. Men man må nok også omvendt konstatere at der sjældent er røg uden ild.
annonce
0