Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Skuffende, bare skuffende.
Skrevet af Pirlo21
Skidt resultat. Dog vil jeg mene vi spiller en helt fornuftig anden halvleg og burde ha scoret et mål. Efter pausen kunne man trods alt kende sit hold!
Nå nu handler resten af sæsonen om at bevare 6 pladsen og vinde Coppa Italia.
Vi må håbe monty og kucka er klar til Lazio kampen, de er i den grad savnet.

Syntes Jack, Bacca stepper up efter pausen og bertolacci er klart også bedre. Vi sidder fuldstændig på kampen efter pausen og de er kun farlige på et par dødbolde.
Håber som sagt at vi kan klare os ubesejret igennem de sidste 9 kampe i serie a, gerne med en 6-7 sejre. Så tror jeg på mihaj også får en sæson mere, hvilket jeg håber på da vi har brug for ro på trænerposten. Men det er klart at vi skal præstere acceptabelt de næste 9 kampe.
Alt i alt mener jeg godt vi kan være vores indsats i dag bekendt, det kunne vi ikke sidste weekend!

Kritikken af Bacca i dag, syntes er jeg helt forkert. I dag så han bestemt bedre ud og var farlig på de få halve chancer han fik. Undre mig over adriano kom ind og ikke balotelli, adriano kæmpede godt men er jo ikke farlig overhovedet!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo21
Vi må håbe monty og kucka er klar til Lazio kampen, de er i den grad savnet.

Synes nu ikke Kucka var synderligt savnet. Poli leverer jo egentlig det samme man kan forvente af slovakken - hård fight, tacklinger og masser af kilometer.
Savnet af et omdrejningspunkt på midten, i form af Montolivo, synes jeg dog er meget markant.

Kritikken af Bacca i dag, syntes er jeg helt forkert. I dag så han bestemt bedre ud og var farlig på de få halve chancer han fik.

Den analyse er jeg godt nok meget uenig i. Jeg synes at Bacca ser aldeles uskarp ud. Han savner både at finde de rette positioner og ikke mindst være skarp på sin førsteberøring. Begge dele noget han tidligere har haft en højt niveau på.

Undre mig over adriano kom ind og ikke balotelli, adriano kæmpede godt men er jo ikke farlig overhovedet!

Det synes jeg nu er en meget logisk disposition. For det første fylder Adriano meget mere i boksen, ift Balotelli der har for vane at "vandre" meget. Med en udvikling hvor vi havde bolden meget og søgte at få bolden ind i Chievos felt, mener jeg at det var helt rigtigt set af Sakic. Læg dertil at Balo ikke synes at være fokuseret og klar oven i hovedet - noget man måske kunne sige var generelt for hans karriere.
Skrevet af Lentini
Det var en godkendt kamp af Poli..... for første gang i sæsonen! Modsat Kucka har han ingen berettigelse i Milan. Vi kan ikke bruge en mand der leverer godkendte præstationer i hver 10.optræden. Holdet viser netop at vi mangler kvalitet i bredden.

Så synes jeg i øvrigt Bacca har haft tekniske problemer på sin førsteberøring. En stærk afslutter, men han skal sættes i scene. Jeg synes ikke han er videre dygtig med ryg mod mål og det er derfor jeg helst ser ham i sammenspil med en spiller der er bedre i link-spillet.
Skrevet af Lentini
De seneste par kampe viser også med alt tydelighed hvor vigtig Montolivo er for os. Hans ro og fornuftige distribution er godt nok savnet.
Skrevet af Martinovic
Hverken Bertolacci eller Poli har noget at gøre i en start 11´er, hvis vi i næste sæson skal i top3.

De ustabile præstationer giver ikke megen optimisme.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Enig. Bertolacci irriterer mig mest fordi han har tidligere vist niveau som kunne være grobund for mere. Poli er bare Nocerino vol. 2.

Jeg håber sgu man går efter at opgradere holdet og ikke finde reserver til nuværende spillere.

Honda og Kucka er gode spillere, men man må gerne gå efter en opgradering eller at de presses meget hårdt af nytilkomne.

Kuriøst nok bliver det nok (igen) angrebet som får største overhaling til sommer.
Skrevet af Serpente
Jeg synes det er bemærkelsesværdigt at læse abbiati skælder sine holdkammerater ud for at svare sinisa igen. Synes der har været så meget tale om sammenhold, men dette interview kaster et nyt lys, eller skulle jeg kalde det skygge, over historien. Der er åbenbart mange der bliver fornærmet, når sinisa forsøger at give konstruktiv kritik, og abbiati er i det røde felt over det. Jeg synes vi hørte lignende problemer i starten af sæsonen. Jeg synes det er problematisk hvis der er så store problemer i truppen, og det er vel også flere søm til sinisas kiste, selvom jeg ser spillerne som skyldige. Det er fandeme små forkælede møgunger. De sku sendes i afretningslejr. Ja sinisa er måske lidt for direkte til tider, men det er nødvendigt med sådanne dovne spillere. Jeg håber sku vi sender problemspillerne ud af klubben, og ansætter nogle mænd i stedet. Jeg kan ikke lade være med at tænke på monty, poli og sciglio når jeg høre dette. Der var jo også problemer tidligere med seedorf og inzaghi, de 3 har været der hele vejen, men det er bare en fornemmelse. Det er ikke abate, og ikke abbiati ihvertfald.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Kampen igår var belastende, igen spildte vi en halvleg og igen svigtede vi mod et lille hold. Ingen tvivl om at sass kampen var en mavepuster og at holdet nu godt ved at CL kval er røget og at de har en meget utilfreds præsident.
EL kvalifikation er dog i mine øjne acceptabelt. Vi er i en opbyggende fase, ny træner, mange nye spillere og spillere der har underpræsterede i en del sæsoner nu. Der er 9 kampe igen samt finalen. Det handler om at slutte godt og fornuftigt af.
Jeg syntes vores anden halvleg mod Chievo var god, ikke super men trods alt fornuftig. Vigtigt at vi slår Lazio søndag aften, så må vi håbe Roma ordner Inter og så har vi stadig mulighed for at nå dem.

Ingen grund til at kaste håndklædet i ringen nu, var jeg Mihaj ville jeg minde mange af spillerne om at de spiller for at få lov til blive i klubben og Mihaj håber jeg også kæmper for sit "liv". Jeg forventer en god slutspurt af holdet, hvis det lykkes - Tror jeg på, at Mihaj også er vores træner næste sæson. Selvom han ikke er min min yngling, så fortjener han en sæson mere (hvis vi slutter sæsonen godt af)...

Ellers må man sige at vi endnu engang kommer til at se en ret stor udskiftning i truppen til sommer, som jeg ser det er følgende: Lopez, De Sciglio, Mexes, Ely, Poli, Mauri(lån), Balotelli, Menez og Adriano. Alle oplagte kandidater til at overveje deres fremtid, udover dem kunne Alex og Zapata også ryge.

Skrevet af Martinovic
Jeg synes, vi skal købe PSG´s hold.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Har du link til Abbiati? Jeg har kun læst en svært utilfreds Abates kommentarer.
Skrevet af Serpente
Boateng og balo er i øvrigt kritiseret for at sige og joke på bænken i stedet for at varme op i halvlegen. De 2 er jo kendt for at skabe dårlig moral i truppen så det kommer ikke bag på mig. Jeg bliver faktisk lidt forarget over at sådanne typer kan blive ved at få chancer og guldrandede kontrakter. Smid bare "du er misundelig "kortet, men jeg undrer mig virkelig over det. Især i Milan, hvor vi kender spillerne og ved hvordan de er. Jeg er lige så vred som abbi. De spillere skal bare ud af klubben med det samme.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Pirlo21
Arg stop nu med den hetz, selvfølgelig må man da sidde og joke lidt - når man sidder på bænken. Det er da kun fordi det er typer som Prince og balotelli, at folk får ondt i røven. Begge har iøvrigt opført sig eksemplariske siden de kommet tilbage og begge er, tror jeg, fortid til sommer.
Skrevet af Lentini
Tja – det er svært at udlede, fra det Abbiati siger, hvem det specifikt skulle være som skaber sig.

Man kan måske udlede, på et meget spinkelt grundlag, at det er reservespillere som ikke har rette mentalitet. Og ud fra hvad der har været Sinisas vanlige valgte start 11’er peger pilen imod spillere som Poli, Mario og Ménez, som er spillere der har fået chancen pga. skader til Montolivo, Kucka og Niang, imod hhv. Sassuolo og Chievo.

I min verden er ingen fredet i Milan, og man vil gøre sig en rigtig stor tjeneste, hvis man skaffer sig af med de spillere som ikke har fattet at klubben til hver en tid er mange gange større end dem. Især med det niveau det nuværende materiale har.

Ikke desto mindre synes jeg mandskabet har potentiale. Eller i hvert fald dele af den har potentiale, hvorfor det kræver at Galliani får visket de rigtige navne ud, og skrevet de rigtige ind i Milan.

Fremtidens Milan kan blive en dreng eller pige. Barbara har via sit møde i Nyon lavet en aftale, hvorpå at hvis Milan bryder disse krav, ikke har muligheden for at forhandle sig til et kompromis og dermed skal stå flat down og tage imod straf, såfremt man forbryder sig imod den aftale, der er/vil blive indgået. Det er et interessant move, fordi umiddelbart vurderet ud fra seneste regnskab er det himmelråbende galskab at indgå en sådan aftale. Det efterlader nogle mulige scenarier;
1) Barbara er komplet vanvittig, eller dristig, og har gamblet enormt ved i et håb at Milan kontinuerligt kvalificere sig til CL, og kvartfinalerne som minimum, over de næste 3 år.
2) Milan forsøger at spare sig indenfor grænserne. Det synes nærmest umuligt med kunne gøre med det setup Milan har. Man skal sælge kraftigt fra, og nærmest kaste sig over et bundholds lønbudget og fyre store dele ”staffet” samt lukke Milanello
3) Man har et eller andet økonomisk i baghånden. Bee, eller de to andre konsortier fra hhv Asien og USA, som har fået lov til at lave en due dilligence på Milans budgetter.

Vi bliver nok en hel del klogere når vi kommer til slut-april eller start-maj, hvor man begynder at få de normale identikationer på ambitionerne for sommerens transfermarked.
Skrevet af Gustenv@rius
Hvis du med dit 3. punkt tænker, at Bee eller en anden investor pumper penge i driften, så er det ikke muligt ifølge FFP reglerne. Investorer kan frit skyde penge i ungdomsarbejdet og i et evt. stadionprojekt uden at komme i karambolage med FFP, men det er så ikke noget der på kort sigt giver noget afkast for Milan, og derfor heller ikke er til megen hjælp i den situation man pt. står i.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Lentini
Njaej – jeg tænker mere i kommercielcering af fodboldklubben, Milan. Endnu ved ingen rigtig hvem der er indblandet i disse vidtspredte konsortier, og hvilke brancher de gør sig indenfor. Der er jo ret voldsomme planer for ekspandering i det fjerne Østen.

Når man at istandsætte og søsætte nogle af disse initiativer, hvilket kan være tvivlsomt på nuværende tidspunkt, kan meget være ændret over de næste tre år. Men det er naturligvis et kapløb imod tiden, fordi nu har Milan fjumret rundt i snart et år med Bee Taechaubol, som nu søger partnere i mellemøsten efter det kinesiske marked krakelerede. Det virker også som man forsøger at gardere sig ind ved at lade to andre konsortier lave due dilligence på budgetterne, hvor jeg forventer at de ikke kommer frem til samme konklusion som Bee Taechaubol gjorde, mht. Milans værdi. Den vil være yderligere forringet som følge af endnu et år udenfor Champions League.

Derudover koster en offensiv mod Østen også penge. Det er jo på ingen måde gratis, hvis man vitterligt har tænkt sig at gøre virkelighed af de planer, man i flere omgange har omtalt i medierne. Nu snakkede Silvio bl.a. om 100mio€ ekstra i året ved en kommerciel fremmarch i Østen, hvilket lyder voldsomt. Men nu har Silvio jo ikke for vane at gå efter fornuftens veje – snarere tværtimod. Det beløb må være målet i sidste ende, og ikke noget der vil kunne forventes lige med det samme.

Jeg er dog spændt på at se hvad der sker, fordi Barbara virker normalvis realistisk i hendes forventninger, og jeg synes det ville være et ukarakteristisk dristig manøvre af hende at ” sælge” klubben på den måde, uden hun har et eller andet gemt i baghånden.
Skrevet af Gustenv@rius
Ahh ok, på den måde. Men igen, så er det ikke rigtigt noget der batter ret meget på den korte bane. Der er vel kun to ting der på kort sigt kan rykke Milan i den rigtige retning i forhold til deres kvaler med FFP. CL bold er den ene, men det sker ikke. Så er der kraftige nedskæringer tilbage. Selvfølgelig afhængig af hvad man kommer frem til i samarbejde med UEFA, men jeg kunne forestille mig man forpligter sig til at mindske driftsunderskudet ganske betydeligt allerede til næste år.

Apropos den kommercielle del af biksen, så er det ellers netop et punkt hvor Milan gør et flot stykke arbejde. Her halter f.eks Juventus betragteligt efter.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Serpente
Arg stop nu med den hetz, selvfølgelig må man da sidde og joke lidt - når man sidder på bænken. Det er da kun fordi det er typer som Prince og balotelli, at folk får ondt i røven. Begge har iøvrigt opført sig eksemplariske siden de fleste tilbage og begge er, tror jeg, fortid til sommer.
De kan sidde og joke hele kampen, men hvis de er bedt om at varme op og så bare laller så er det sku ikke i orden, når du samtidig ikke leverer i kampen. Det er jo ikke en lang arbejdsuge de har, så det er da ikke nogen hetz at de skal være klar. De har rigtig nok ikke lavet skandaler, men det er vel ikke et succeskriterium eller? Med deres fortid er det rimeligt at forvente at de viser en pletfri opførsel, så de i det mindste gør sig fortjent til bænken. Desuden sidder Balo derude fordi han ikke gider kæmpe når han får chancen, så er det da ikke i orden at trodse træneren. Det sidste har du forhåbentlig ret i. De bør begge være fortid, dog frygter jeg at balo får en kontrakt af Berlusconi så han kommer nærmere sit all Italia. Synes jeg har læst at han presser på for at få ham på banen igen.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Ift. kommercielle tiltag er det jo også vigtigt at have for øje, hvad eventuelle nye spillere kan indbringe af økonomisk gevinst. De fleste vil råbe op hvis Zlatan fx kom tilbage, hvilket han med stor sandsynlighed ikke gør, fordi han får høj løn + ditten og datten. Det er yderst sjældent at man oplever positive perspektiver på en dyr spiller. Ingen nævner sjældent hvad fx Zlatan henter ind til klubben ved øgede tilskuerantal, øget opmærksomhed, merchandising, CL-entré etc., hvor man kan hente skyhøje beløb på disse markante skikkelser. Har man en velfungerende markeringsafdeling vil en spiller som fx Zlatan kunne tjenes ind igen + ekstra.

Marco Bellinazzo er som sædvanlig meget aktiv når det ankommer til salg af aktieandele i Milan. Han mener at vide at Milan igennem længere tid har haft ongoing forhandlinger med en anden kinesisk gruppe, som man har i baghånden fordi Bee endnu ikke har lykkedes med at finde investorer og udløbsdatoen nærmer sig hastigt. Silvio vil forsøge at trække den så længe som muligt med Bee – både fordi det aftalte beløb klart overstiger den anden gruppes bud og yderligere fordi Bee har knap så mange krav til indflydelse på organisationen som den anden gruppe har. Amerikanske Madison vil give 300mio€ for 48% af Milan, hvilket et eller andet sted meget godt afspejler Milans reelle værdi fremfor den kunstigt oppustede fra Silvios side.

Her til aften har Milan sågar haft et møde med en mindre britisk investeringsfond, som ligeledes har interesse i minoritetsandele, selv Marina deltog i mødet hvilket er opsigtsvækkende idet hun har holdt sig fra alle møder vedrørende salg af Milan-andele.

Umiddelbart vurderet, på et tyndt grundlag, vil det give mest mening at finde en asiatisk gruppe investorer. Man har store planer indenfor en kraftig ekspandering i Østen, men søger udover kapital også knowhow og viden omkring det asiatiske marked. Det var det man havde igennem Bee, som via familiære bånd, også havde gode netværk helt ind i den kinesiske regering.

Samtidig har man til aften haft et længere møde med Inters ledelse omkring et renoveringsarbejde af San Siro – naturligvis med henblik på at gøre stadion mere moderne uden at kollidere for meget med det italienske bureaukrati, og forhåbentlig kunne hæve matchday revenues.

Jeg køber endnu ikke Gustens billed at det enten hedder kraftige nedskæringer eller CL-bold. Kraftige nedskæringer har jeg meget svært ved at se ske, pga. Silvios stolthed og ved en nedskæring forringer man yderligere Milans værdi, som pt. lever meget på historikken fremfor kvalitet. Med Barbaras opsigtsvækkende møde i Nyon virker det samtidig, for mig, ulogisk at kraftige nedskæringer skulle være vejen frem.

UEFA skal dog lige godkende aftaleforslaget fra Barbara – jeg har endnu ikke læst hovedpunkterne nogen steder, udover at Barbara laver en aftale, hvor Milan i tilfælde af brud på aftalen ikke vil kunne forhandle sig frem til et forlig, kompromis, kald det hvad i vil, men må tage slagene.

Så der er nogle ting at se frem til. Aftalen mellem Barbara og UEFA. Minoritetssalg af klubben til en fond, konsortie. Sinisas situation. Coppa Italia finalen mod Juventus. Kedeligt bliver det aldrig med Milan. Vi skal i øvrigt have forstærket holdet, uagtet hvad UEFA mener - Mammana for Mexés, Witsel for Poli og Vazquez for Ménez. Sæt igang Galliani...
annonce
0