Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Findes der lønforhandlinger, som ikke er specifikke?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lentini
Er du Spørge Jørgen? Eller hvad er det du ikke forstår?
Skrevet af Fribytter
Jeg forstår ikke, hvorfor det ikke handler om specifikke tilfælde, når du skriver, at Everton har sat sig selv i en ugunstig position i lønforhandlinger.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lentini
Nu blæste taraltidfejl op med en udmelding fra Evertons ejer, som i den henseende kaster samtlige kort over til spillernes agenter. Med en sådan udmelding giver du incitament til agenterne til at kræve lønforhøjelser, og deri ligger en dominoeffekt til geleddet under. Yderligere med en sådan udmelding kommer der nu spillerne de ikke har kunnet vælge før, men som kommer koste det ekstra fordi Everton kan lokke med penge og ikke andet.

Penge er sikkert ikke et problem, hvis man skal tro de lemfældige udtalelser, men derfor er det stadigvæk en idiotisk udmelding.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvordan er ham Villareals forsvaren, som vi bliver rygtet?
Skrevet af Bishop
Hvis Everton har meldt ud at stjernespillere frem over alle skal have over x antal kroner, så kan man jo være sikker på, at alt hvad der blot lugter af stjernespillere selvfølgelig vil kræve, det eller mere, særligt når man ikke kan lokke med Europæisk bold. Samtidig må da det da også være grobund for en uro i troppen, særligt blandt dem der mener at de burde være "top earners"
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Fossa

Musacchio er dygtig med bolden, hurtig og forholdsvis kropstærk. Ydermere har han lederevner i defensiven.

Musacchio fik dog en alvorlig skade i sidste sæson og sad ude i rigtig lang tid og fik derfor bare 13kampe i La Liga. Kuriøst nok tabte Villarreal ikke en eneste af disse kampe.

Han vil være en rigtig typisk Montella forsvarsspiller.

Jeg har dog ikke set ham spille efter knæskaden, hvorfor jeg har mine forbehold overfor ligesom i tilfældet med De Vrij.
Skrevet af Fribytter
@ Lentini

Everton bestemmer jo altså stadig, hvor meget de vil tilbyde spillere i løn. Hvis spillerne ikke er tilfredse med Evertons tilbud, så skyldes det jo ikke, at det ikke stemmer overens med, hvad Everton har sagt i pressen. Så skyldes det, at det ikke er lukrativt nok i forhold til spillernes nuværende kontrakt og situation, eller de tilbud spillerne ellers har på hånden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lentini
Det bestemmer de ja, men det vil stå i stærk kontrast til specifikke beløb som ejeren ganske fjollet har strøget rundt i medierne. Altså vanskeliggør man til stadighed sine forhandlingsmuligheder når man har været så stor i slaget i offentligt rum - holder man desuden ikke det man udbasunerer fremstår man istedet som useriøse. Så jo - idiotisk udmelding.
Skrevet af Fribytter
Og hvorfor vil det det? Det kommer jo i første omgang an på, om en spiller går ind i forhandlingerne med en forventning om at blive klubbens bedstbetalte spiller. For det andet behøver ejerens udmelding ikke være i strid med, hvad de spillere, som klubben ønsker at gøre til de bedstbetalte, ville kunne tjene andetssteds. At gå efter større navne, end man er vant til, betyder, at man skal være villig til at betale mere i løn. Og et større forbrug på spillere grundet kapitalindsprøjtninger vil medføre en forventning om lønstigninger blandt klubbens bedste spillere. Sådan fungerer den slags.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af vincevega
Everton har aldrig udtalt, at det er et mål, at topearners skal tjene over 1 mio. kr. om ugen. Jeg kunne godt tænke mig en kilde på det?
Dog ved omverdenen, at en iransk milliardær er kommet til, og når man vil give Lukaku (og Witsel + Mata) en 1 mio. om ugen, så kan agenterne naturligvis lugte penge. Men det sætter dem nødvendigvis ikke i en ugunstig forhandlingsposition.
Skrevet af Lentini
@ Fribytter

Du må gå tilbage i tråden og læse igen. Der står faktisk et svar på det du (igen) spørger om.

@ vince

Jeg håber ikke den nye ejer har sagt det. Taraltidfejl hævder dog noget andet.
Skrevet af haraltidret
@Lentini

"taraltidfejl"

Virkeligt modent at finde på øgenavne til sine meddebatører tillykke med det. Jeg tror jeg undlader at bevæge mig ned på dit niveau selvom der kunne siges mange lidet flatterende om navnet Lentini.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/everton-ready-smash-wage-structure-11445921

Historien om Everton´s markant øgede lønloft stammer iøvrigt fra Liverpool Echo der normalt har meget pålidelige kilder.

Når det så er sagt er der jo ingen kompetente agenter der ikke på forhånd godt ved hvad den enkelte klub nogenlunde kan byde på rent lønmæssigt. Det er jo ikke sådan at spillerkontrakter behandles som statshemmeligheder, disse er velkendte i både agentmiljøet og i diverse sportsmedier.

Når Everton lader en sådan besked sive til medierne er det selvfølgelig også for at markere deres intention om at hente spillere fra en højere hylde end man er vant til. Og for at markere overfor egne fans og egne spillere at nye tider er på vej og at ambitionsniveauet er hævet. Sådan en udmelding kan både sælge sæsonkort men også hjælpe med at overbevise nuværende spillerprofiler om at blive i klubben. Lukaku´s agent var jo også kort tid efter artiklen blev skrevet ude og sige at "something has changed at Everton" og at det nu ikke var sikkert at Lukaku skulle nogensteder alligevel.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/romelu-lukaku-could-stay-everton-8242463

Så kort sagt jeg tror ikke det skal ses som en idiotisk udmelding fra Everton´s ledelse, men snarere en velgennemtænkt strategi der har til formål at styrke klubbens position på flere fronter som beskrevet ovenfor.
Skrevet af Fribytter
@ Lentini

Nej, der står intetsteds, hvorfor der enten vil være en kontrast mellem, hvad ejeren har sagt, og hvad klubben gør, eller hvorfor der vil blive udbetalt for høje lønninger. Der kan sagtens være en overenstemmelse mellem høje lønninger og de spillere, Everton kan tiltrække.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lentini
@ Fribytter

Jo, der gør - så du må lede videre. Jeg har ingen interesse i at skulle omformulere mig så du kan turnere videre de næste par sider om Everton.

@ haraltidret/taraltidfejl

Jep - jeg er hysterisk morsom. Jeg synes du skal smide dit link i Everton tråden hvor det hører hjemme, så kan du, Fribytter og Vince fortsætter diskussionen hvor den retteligt hører hjemme. Jeg tror der er flere som vil læse dit link der end i Milan-tråden - jeg har ikke læst det, fordi min interesse for Everton ikke er stor.
Skrevet af Lentini
Montella fik sin grand tour igår i selskab med Galliani. Og samtidig mødtes han også med Gancikoff som repræsentant for det kinesiske konsortie. Den gamle skaldepande havde ikke meget at sige til pressen efterfølgende og undlod helt at svare på mercato-spørgsmål.

Der synes også at være bred enighed omkring at Milan ikke rigtig kan foretage sig det helt store på markedet, førend Silvio får underskrevet kontrakten. Den forventes underskrevet et sted mellem 7. og 15.juli.

Iflg Di Marzio fik man dog snakket centrale stoppede igår. Benatia synes tabt, idet Juventus er meget langt i forhandlingerne med ham. Derudover er navne som Musacchio, Lindelöf og Tah på blokken. Sidstnævnte har jeg hørt meget godt om, men har aldrig set ham spille. Lindelöf forekommer mig tung - selvom Musacchio fik sig en slem skade i netop overstået sæson hælder jeg mest til ham fordi han besidder lederegenskaber.

Men faktum er at vi er presset på tiden. Vores objekter kan meget nemt ryge af hænde inden vi får os nosset færdige med overtagelseskontrakten. Meget svært vindue for Galliani at agere - bliver spændende at se hvordan det hele ser ud d.1.september.
Skrevet af Geddar , moderator
Hvis i kan snuppe Tah er der en del klubber, herunder Arsenal, der har sovet i timen. Han er forbandet interessant!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lynild
Lentini,

Musacchio var partner med Gonzalo i dennes sidste sæsoner i Villarreal, blandt i Champions League, husker jeg. De var desværre i en dødsgruppe og fik usandsynligt mange klask.

Han er en klassisk argentinsk forsvarer, fin teknik og overblik for bolde frem i banen, aggressiv på bolden og læser spillet formidabelt. Diverse Prl-klubber har scoutet ham løbende, og han var rygtet til Serie A sidste og forrige sommer. Spændende spiller.
Skrevet af Lentini
@ Lynild

Kan godt huske Musacchio - også som arvtager for Gonzalo da han smuttede. Kan godt lide en type som ham - kan han blive mere fysisk som fx Thiago Silva også gjorde har man en topklasse stopper. Men har ikke set ham efter sin skade og det plejer sætte sine spor. Ved nogle permanent.

@ Geddar

Så virker det ikke videre realistisk hvis han står på mange klubbers lister. Eller jo - det lyder hamrende dyrt i så fald.
Skrevet af Fribytter
"Jo, der gør - så du må lede videre. Jeg har ingen interesse i at skulle omformulere mig så du kan turnere videre de næste par sider om Everton. "

Som skrevet tidligere så er det med, hvad klubben siger i pressen ikke svaret. Og du har ikke andre argumenter, så nej, det står der ikke. Igen, så er det langt fra givet, at agenter kan bruge udmeldinger i pressen til noget konkret i lønforhandlingerne, og det er langt fra givet, at de udmeldinger, klubben er kommet med omkring løn, ikke skulle matche den kvalitet, klubben vil hente ind. Men nu var i udgangspunktet det med, om udtalelserne satte Everton i en ugunstig position, jeg kommenterede.

Jeg har i øvrigt ikke noget synderligt behov for at diskutere Everton, så du behøver ikke at forsøge fremstille det som om, jeg sidder med et skjult motiv om at ville afspore AC Milan-tråden med Everton-snak. Men altså, vi stopper da bare her, inden du kører det helt væk fra at handle om fodbold.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0