Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Lentini,

Heh, havde læst det som om du ikke kendte ham, sorry.

Jeg fulgte lidt med, at Fiorentina var ude efter ham, men da det så ud til, at Poch ville hente ham sidste sommer, tænkte jeg, at det løb var kørt. Men ja, hvis han kan komme tilbage til tidligere niveau, er han en topklub værdig. Tror ikke, at han nogensinde får den fysiske Silva-ramme, men mindre kan også gøre det.
Skrevet af Lentini
@ Fribytter

Haha - for en mand der ikke har et synderligt behov for at diskutere Everton forsøger du dog ihærdigt at afkræve svar.

Det er fair nok du mener det ikke har nogen indflydelse at ejeren snakker løs om et forventet lønniveau. Det gør det for mig. Det skaber et incitament for nu alle startende spillere i Everton til at kræve mere i løn. Gør du det bare en gang, så kommer dominoeffekten af det - så kan du spendere penge på et mandskab der blev nr.12 seneste sæson. Og derudover kommer der de dyre spillere fra en anden hylde end vanligt.

Jeg har endda været så flink at skrive at det formentlig ikke er et problem for Everton at betale det. Det fjerner dog ikke pointen i at udtalelsen i min verden er idiotisk fordi du risikerer at betale mere for en vare der fik Everton placeret som nr.12. Det kunne være gjort mere elegant.

Det er du uenig i - fair nok. Vi lukker den her.
Skrevet af Lentini
@ Lynild

Ja - han har ihvertfald værktøjer til at kunne blive dygtig. Selvfølgelig behøves det ikke blive Silva-standard som i min verden er en komplet forsvarsspiller. Det som jeg håber man leder mest efter er en spiller som kan dirigere dernede, fordi Romagnoli skal nok blive verdensklasse en dag, men han er endnu upoleret selvom han tager store spring i sin udvikling.

Musacchio passer ihvertfald i grundvilkårene på den type som Montella gerne vil have i sit forsvarsgeled.

Nu er Silvio "blevet sluppet løs" og i vanlig stil buldrer han derud af "400mio? til de næste 2 sommere" - og der steg prisen så på samtlige spillere vi skulle vise interesse for. Suk...
Skrevet af Lentini
Meldingerne flyver afsted efter San Raffaele har sluppet Silvio løs. Men 12.juli skulle være datoen man underskriver forhåndskontrakten med kineserne. Det syns endeligt med Berlusconi æraen.

Man må også give den gamle, at det alligevel er imponerende arbejde at få en klausul indskrevet i kontrakten hvor kineserne forpligter sig på at anvende 400mio euro på mercato. Jeg tror ikke jeg har hørt om lignende før.

Galliani har allerede været i kontakt med Musacchios agent og fået et ja til skiftet. Så er Villarreal næste hurdle. I Spanien opererer de med det her frikøbsklausuler og Musacchios er på 50mio euro - men det lejde kommer prisen næppe at ligge på selvom jeg ikke er udpræget glad for Silvios buldren i medierne.
Skrevet af Fribytter
@ Lentini

Det, der gjorde, at jeg overhovedet blandede mig i debatten, var, at jeg ikke forstod, hvordan en udtalelse i pressen om lønninveau, tvinger Everton til at give lønforhøjelser til en masse spillere. Du svarer, at der sker en dominoeffekt. Det er forstået. At det handler om Everton, er sådan set underordnet. Du må gerne blive ved med at antyde, at jeg alle mulige skjulte motiver, som bunder i en ustyrlig interesse for Everton, men det hænger altså ikke sådan sammen, og selv hvis jeg havde, så er den interesse da om noget irrelevant for tråden at høre om.

Jeg er spændt på at se dominoeffekten her over sommeren. Der må jo blive offentliggjort en masse kontraktforlængelser i løbet af de næste par mdr..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Serpente
Ja det er jo typisk Berlusconi med sådan en udtalelse. Den kunne han fandme have ventet med til efter sommeren. Milan skulle have budt 20 mil for musacchios, men villareal vil have op mod 30 nu hvor vi kommer med penge. Lapadula var et eksempel på hvordan vi bør handle. Kortene helt tæt, og så ingen snak om penge eller lønninger. Det andet er for dumt. Galliani lader dog til at have forstået det. Han er jo en skygge af sig selv i pressen. Fortsætter han sådan kan han godt blive for min skyld.
Jeg var nok for hurtig til at være negativ over montella. Manden vinder gode point i min bog, når han starter med at ville forstærke midten. Jeg har altid ment at alle store hold er bygget på en klasse midtbane, så det er fedt at læse at han er af samme opfattelse. Jeg vil ihvertfald give ham en chance nu hvor han er ansat, selvom jeg ønskede en der havde erfaring i store hold, og gerne en med pokaler i skabet. Det bliver sindssygt spændende at følge sommeren på markedet.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Fribytter
Har du ikke selv et arbejde? Hvad sker der hvis din arbejdsgiver fortæller at nu er der flere lønkroner at gøre med? Og hvis alle ved at de bedste kolleger nu tjener op til nævnt beløb. Måske er du ikke typen der slår døren ind til chefen og forlanger mere, men næste gang du skal forhandle, tænker du så ikke over hvad tendensen i firmaet viser.? Hvis ikke, så kan jeg fortælle at det gør de fleste andre. Så er der sku noget du må få lært. Du kan gå glip af mange penge hvis du bare tænker at du har en fast værdi. Den værdi svinger vildt alt efter hvor du arbejder og hvem der er direktør.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Fribytter

Du ville lukke den? Men fortsætter nu i en ny smøre? Hvad vil du egentlig? Tilmed tillæger du mig en masse forlængelser/nye kontrakter på ærmet? Jeg snakker om incitament og risikoen ved en lemfældig udtalelse.

Vent du bare på dine kontrakter - de kunne jo også lade være, med irritation til følge.

Og nej - spørgsmålstegnene i ovenstående er ikke fordi jeg har interesse i dit svar. Det interesserer mig, med alt respekt, ikke fordi jeg kender dit standpunkt som jeg ikke er enig i.
Skrevet af Serpente
På mange arbejdspladser skriver man under på at man ikke taler om sin løn. Af den simple grund - jo mindre de ansatte ved om andres lønninger, jo mindre forlanger de selv.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Man kan håbe at Galliani er ude for at bevise sig selv overfor kineserne idet Silvio ikke længere er chefen og han kan hvile på laurbærrene i Forte Miami med Preziosi på kanten af poolen.

Han tager i øvrigt heller ikke med til USA på træningslejr, men bliver istedet i Milano for at varetage mercatoen.

Jeg håber ovenstående er fordi vi kommer til at se en skarpere Galliani denne sommer end de seneste år. Man kan da håbe - vi har yderligere ansat endnu en scout som er hentet i Roma. Jeg er pessimistisk, men håber det er et tegn på en opgradering i den afdeling og at der desuden kommer en ansvarlig indover som kan rådgive Galliani og ikke mindst Montella.
Skrevet af Fribytter
@ Lentini

Diskussionen om dominoeffekten er lukket for mit vedkommende. Den nye smøre var sådan set bare en kommentar til, at mit "incitament" for at deltage i diskussionen ikke som sådan er Everton.

@ Serpente

Jeg bliver nok nødt til at gøre det kort. Hvis et firma begynder at tjene flere penge, skyldes det som regel medarbejderne, og så giver det sig selv, at medarbejderne gerne vil have del i det. De penge, Moshiri spytter i Everton, har ikke noget med de resultater, spillerne har skabt på banen, så derfor kan jeg ikke umiddelbart se en grund til at forlange lønforhøjelser (tv-aftalen er så en lidt anden sag), og en fodboldklub adskiller sig på flere måder fra en normal virksomhed, hvorfor det er svært at bruge en normal lønforhandlingslogik. Derfor kan enkelte spillere stadig godt føle, at de har fortjent en lønforhøjelse. En spiller som Lukaku vil formentlig skifte, hvis ikke han underskriver en ny kontrakt. Det er nærmest utænkeligt, at han bliver på de nuværende vilkår. Men sådan var situationen med Lukaku også før Moshiris indtræden. Jeg kan ikke se, hvad der skulle få Cleverly, Funes Mori, Mirallas, Baines osv. til at kræve lønforhøjelser og føle sig dårligt behandlet, hvis ikke det sker, blot fordi Moshiri har udtalt sig om, hvad de bedstbetalte kan forvente at tjene i Everton. Jeg tror faktisk, at en del Everton-spillere frygter, at de bliver udskiftet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lentini
Bacca på vej væk. Han er allerede enige med Atletico, som er på vej til Milano - de vil give 25mio. Det skal de gøre bedre.

De spanske aviser, stryger om sig med rygter vedrørende Musacchio. De er dog ikke specielt valide, generelt.
Skrevet af saglighedens_portal
Spændende rygte (for jer): Rugani og De Sciglio i byttehandel. Så kan I få de to bedste unge italienere til at spille sammen. Kilden er Sport Mediaset, der mener, Rugani skal væk, fordi Benatia hentes.

Jeg tror personligt ikke på den, men jeg kan da give jer lov til at drømme. :-) Tror godt, I kan klare jer uden De Sciglio, når I har Abate, mens Rugani ville gøre underværker for jer.
Skrevet af Martinovic
Der er rygter om Pastore. Ham vil jeg hellere have end Pjaca, hvis vi kun kan få en af dem.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Montella søger som forventet en anden type spidsangriber end Bacca, hvorfor Milan ligger i forhandlinger med Atletico om et salg af den kværulerende angriber. Hvem pokker vi vil have som afløser vides ikke, og jeg har heller ikke nogle gode bud pånær Vietto i netop Atletico som nu må være endnu mere i overskud i det madrilenske.

Ydermere har vi lagt 18mio for Musacchio - Villarreal vil have 25mio euro.

Dortmund skulle intensivere deres interesse i Pjaca ovenpå Mkhitaryan er solgt til United. Jeg havde ellers indtryk af at Mkhitaryan spillede 10er i Dortmund så en 1:1 bytte synes det ikke at være. Schürrle er dog første prioritet iflg tyske medier.
Skrevet af Lentini
Nå ja - Sky melder i øvrigt også at Montella har været i kontakt med Borja Valero fra Fiorentina.

Den har jeg det lidt svært med. Nuvel - han er dygtig, og for mange mælketænder kan også være hæmmende, men alligevel håber jeg ikke det munder sig ud i et konkret køb af spanieren. Så ser jeg hellere en yngre model på en af de to 8ere.

Vi skulle i øvrigt ikke komme til at spille 3-5-2 - Montella vil spille med en firer i backlinjen, 3 midtbanespillere og 3 offensive spillere. Her skal der dog være fleksibilitet.

Det er sgu også lidt af et problem med den non-EU regel fordi den unge brasser, Gabriel, kunne også være interessant idet han også er en fleksibel angribertype. Han gør lidt under radaren pt fordi alle er helt tosset over en anden Gabriel (Jesus) fra Palmeiras.
Skrevet af Lentini
Gancikoff forventes at blive den nye CEO i Milan med det overordnede ansvar. Der spekuleres i at Galliani blive vicepræsident i Milan med ansvar for det tekniske område(fodbolddelen).

Gancikoff er desuden eksperten indenfor stadion projekter i Galatioto.

Galliani er desuden taget til Zagreb.
Skrevet af Lentini
Kunne man egentlig ikke hente Marco Amelia tilbage som reserve for Donna? Han fik ikke forlænget sin aftale i Chelsea og er fri på markedet uden vanvittig mange bejlere.
Skrevet af Rossoneri
Galliani, din gamel ræv! Du er jo blevet spottet på en restaurant i Zagreb igår - hvad skulle du dog der?

Det ville fandme passe mig fint hvis vi stjal Pjaca for næsen af både Juve og Napoli.
Montella har bekræftet at hans udgangspunkt er 4-3-3 med meligheden for at skifte over i 4-3-1-2 eller 4-3-2-1. Pjaca kan reelt spille alle pladser i forreste geled.

Det gør også at jagten på en mere rendyrket trequartista nok at indstillet. Skal vi bruge en 10er har vi stadig Bonaventura, Honda, Lapadula, Bertolacci og potentielt Pjaca - varriende ift hvilken rolle der sigtes efter i den givne situation.

Det stiller også krav til midtbanen, hvor det hotte navn er Valero. Ham er jeg meget gerne foruden. Vi har allerede et kreativt omdrejningspunkt i form af Montolivo. Med dem begge på banen, frygter jeg alt for meget boldflytteri.

Interessen i Kovacic er blusset op igen og flere normalt velinformerede medier (heriblandt Marca), nævner at vi er i "pole position" for hans underskrift. Der skulle være tale om lån med option på at købe.

Omvendt så læste jeg i dag at vi rent faktisk kan investere nogenlunde som vi vil ift FFP. Derfor kunne det give mening at skyde en god del af de €400M, der er afsat over en 3-årig periode, af.

Zielinski er en anden spiller som Galliani skulle være blevet sendt i byen for at "stjæle". Igen skulle Napoli være inde i billedet, men der synes at være et mismatch et sted i organisationen ift økonomi.
Det er klart at vi rent sportsligt ikke har det samme at byde på som Napoli lige nu, men vores nyfundne økonomiske formåen kan klart blive en faktor.

En midtbane bestående af Montolivo, flankeret af Zielinski og Kovacic ville i den grad være interessant. Ikke mindst udfra Montellas filosofi.

I den hele taget er jeg yderst optimistisk over den sportslige situation i Milan i disse dage. En træner med et klart koncept kombineret med midlerne til rent faktisk at udføre dette - det er et scenarie vi ikke har set i Milan i mange år.

Mit drømmescenarie ift til transfervinduet:

Amelia (ikke et dårligt bud, Lentini)
Musacchio
Kovacic
Zielinski
Pjaca

Det ville kunne give os følgende setup:
http://lineupbuilder.com/?sk=bx51b

Skrevet af Martinovic
Er han så god ham Zielinski, at han er værd at hente?
Mojn do!
annonce
0