Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Maldinini
Kan kun tilslutte mig det scenarie Rossoneri. Synes især at Pjaca og Mussachio ville være gode tilføjelser
Skrevet af Lentini
Pjacas agent har en far som åbenbart har lavet en del transfers gennem tiden med Galliani - så det skulle være derfor de er på så god fod med hinanden. Man har en principiel aftale med Pjaca og der spekuleres i om agenten også skal sidde med ved bordet, når Galliani skal forhandle med Dinamo. Jeg tror Pjaca havner på en pris omkring de 20mio euro.

Men jeg er enig i at fleksibiliteten der forlanges i frontlinjen gør en decideret 10er overflødig, hvorfor det også har været så som så med rygterne omkring Saponara og Vazquez siden Montella blev offentliggjort som ny træner.

Det ser ud til at vi pt har lagt os fast på ihvertfald Pjaca og Musacchio - på midtbanen flyver der meget gennem æteren hvor Sky skyder omkring sig med Andre Gomes, Rabiot, Kovacic m.fl. - jeg tager det som om Galliani sonderer terrænet og hvad der er at hente.

Zielinski er en god spiller, men det skulle undre mig meget om ikke han havner i Udinese. Zielinski havde egentlig en aftale med Liverpool, mens Udinese valgte at afvise deres bud som var lignende det Napoli bød. Ganske enkelt fordi Liverpool havde været forbi spilleren inden, hvor imod Napoli var gået direkte til klubben.
Skrevet af Lentini
Rettelse: Zielinski havner i Napoli og ikke Udinese. Der er han allerede. Sorry.
Skrevet af Martinovic
Lader til en Pjaca-handel kommer nærmere.

Tilsyneladende kun et nej fra kineserne, der kan blokere et skifte.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Calciomercato breaker ihvertfald at aftalen bliver officiel inden få timer og at Juventus har trukket følehornene til sig.

Men lad os nu se. Jeg husker udemærket Gallianis tur til Monaco sidste sommer...
Skrevet af Pirlo21
Spændende... Men prisen virker crazy for så en uprøvet spiller! Men spændende er han, jeg er nu stadig langt fra sikker på at handlen går igennem.
Skrevet af Serpente
Rosso
Kalder du monty et kreativt omdrejningspunkt? Valero får monty til at lige mig på en bane. Det eneste argument for ikke at vælge ham er alderen, for hvis vi får ham, kommer monty sku ikke til at starte. Valero over monty any day. Vi skal slet ikke spekulere på monty, for han er væk næste sommer, når han finder ud af at det nye milan allerede har rigeligt med waterboys. I fremtiden er der ingen til at holde hånden over ham, og hvis nogensinde skal væk fra midten, så er vi nød til at lægge monty på hylden. Det er bare ikke nok at kaptain valgte at vise sig i pokalfinalen for en gang skyld. Vi har brug for langt mere power og vilje hver uge.
Kucka skulle efter sigende være i montellas planer. Håber det er som maginal. Han kæmper og jeg kan godt lide ham, men slutproduktet er bare for svagt til topfodbold. Håber han viser mere i år.
Hvis juve virkelig er klar til at sende rugani videre så bør vi slå til. Ikke med sciglio, men med cool cash. Kunne være fedt med ham og romagnoli. Så har vi sku noget at bygge fremtiden op om.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Montolivo gjorde det aldeles fremragende som regista på en 3-mands midtbane tidligere på sæsonen.

Omkring Valero, så ser jeg egentlig ikke alderen som noget problem (han er jo samme alder som Montolivo).
Valero er dog, i mit univers, ud af en klassisk spansk boldflytter-skole. Noget jeg både synes er ekstremt keldeligt og ikke mindst ineffektivt.
Hans pasningsprocent er ganske hæderlig, men det bliver en gang boldflytteri.

Når det er sagt, går argumentet også på at jeg ikke ønsker at se dem begge, da jeg hellere ser to 8ere der kan føre bolden frem i banen. Det er Valero ALT for langsom til.
Og nu er det sådan er Montolivo er vores anfører og netop har forlænget kontrakt frem til 2019.
Skrevet af Rossoneri
Læg i øvrigt dertil at Montolivo er markant bedre end Valero rent defensivt. Noget vi har haft alvorlige problemer med i de senete mange sæsoner.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er en mangelvare med boldfaste spillere på den centrale midtbane.

En central midtbane med Valero, Monty og Kucka/Bonaventura er ikke helt dumt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Di Marzio beretter at Musacchio har en klausul på 25mio euro. Det menes Milan indleder med 18mio euro + bonus.

Ham skal vi nok få - selve aftalen med spilleren er på plads.

Efterfølgende må midtbanen få fuld prioritet, kun afbrudt af salg af spillere.
Skrevet af Lentini
Papu Gomez er næste mand på tapetet iflg Sky. Prisleje på 9-10mio euro burde ikke afskrække. Så har man tilmed hentet kvalitet på bredden også. Ikke en dum handel i min optik idet han kan varetage begge kanter.
Skrevet af Serpente
Jeg synes nu valero er meget mere end en boldflytter. Han lægger nogle vildt gode afleveringer, og er langt bedre til at holde på bolden. Montella er jo ikke underlagt Berlusconis latterlige valg om at give manden 3 år. Han vælger forhåbelig også en ny kaptajn. Monty har som du siger spillet nogle ok kampe, men det er bare ikke nok. Vi kommer ikke tilbage til toppen, hvis vi vil mere end det. Det er min holdning. Monty er ikke længere gearet som anfører eller fast mand på et midtbanedrevet hold
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
@ Serpente

Montolivo har spillet en gennemgående god sæson. Han dalede i niveau da Sinisa blev fyret - ligesom resten af mandskabet. Han dækker sit område foran centerforsvaret rigtig godt, hvor han læser spillet glimrende. Det vil du også finde statistisk belæg for.

Desuden tror jeg heller ikke Montolivo og Borja udelukker hinanden.

Milans problem har været kreativitet på sidste tredjedel af banen. Det var det som Bertolacci var indkøbt til, men fejlede med et brag.

Defensivt synes jeg vi har et stærkt fundament. Særligt om vi får Musacchio også.

Det vigtige bliver for Montella at finde en balance mellem defensiven og offensiven.
Skrevet af Serpente
Vi må se hvordan det ender. Det lader til at vi i det mindste dropper drømmen om at hente udstud og tro vi kan ændre dem. Jeg glæder mig også over en lapadula der udtaler at han vil dø for hver bold. Noget han virkelig viste sidste sæson. Han bliver sku noget mere spændende at følge end balotelli der ikke engang vil fejre et mål, og i øvrigt generelt ikke lignede en der gad. Jeg håber vi fremover vil se gentlemen i Milan der har respekt for trøjen og bare gir alt. Så skal resultaterne nok komme. Om vi får en 3.plads vil tiden vise. Det er ikke nogen let liga. Inter byder på payet, og ham håber jeg ikke de får. De vil tydeligvis også til tops.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Flying Dutchman
Vi får s´gu da ikke Payet. For det første skal der nok en ekstraordinær sum penge til, hvis West Ham vil slippe deres bedste spiller og selv hvis de accepterer sådan én, så tjener Payet langt mere i en engelsk midterklub, end han vil i en italiensk (sub-)topklub.

Jeg æder glædeligt mine ord, men jeg tror simpelthen ikke på det. Det er så stor en and, at det er en struds.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Serpente
I har jo lige fået nye ejere, så helt struds er det vel ikke? Ikke hvis man skal tro ejerne der har sat høje mål.

Nå men Bee stikker hovedet frem nu, og forsøger at påvirke Berlusconi til ikke at sælge. Han lyder næsten helt forelsket i ham, og taler om at ingen i Østen bør eje noget så italiensk som milan. Han vil tilbyde hele sin commercielle plan, og udtaler - im just here to help. Han mener at kineserne kun er ude på at tjene penge, og at klubben istedet bør blive hos Silvio og arbejde på at blive bæredygtig. Lige noget han er ekspert i.

Jeg ved sku ikke helt hvad jeg skal synes om ham, men timing har han ikke. Klubben er så godt som solgt, så det virker underligt at titte frem nu. Har han nogle gode ideer kan han jo passende sende dem til Kina, hvis han er lidt flov og gerne vil hjælpe.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Flying Dutchman
I har jo lige fået nye ejere, så helt struds er det vel ikke? Ikke hvis man skal tro ejerne der har sat høje mål.

Jo jo, men vi har stadigvæk FFP hængende over hovedet, så det er jo ikke fordi, der er en bundløs skattekiste, som der bare kan hentes spillere for.

Det er en kæmpe struds, du! ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Verdi på vej til Bologna, mens trixster Mastour vil sælges permanent til Palermo.
Skrevet af MILANMILAN
Jeg giver ærligt talt ikke meget for Mastour. Han spillede jo ikke engang fast for Primavera.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
annonce
0