Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Trods Galliani har det sjovt med at afsøge hele transfermarkedet, for at finde et scoop til midtbanen, så har han altså også lidt at se til på afgangssiden.

I tilfælde af at det lykkedes Galliani har finde en ny vil vi være oppe på 10 spillere til 3 positioner(medregnet Locatelli & Zanellato). Det er lige en tand for meget, hvor et ordentligt antal vil være 7 stykker. Zanellato behøves ikke medregnes i den kalkule, selvom han vil være delvist tilknyttet Serie A-mandskabet denne sæson. Locatelli er der planer for at køre ind i denne sæson, selvom han tyvstartede i foråret, hvor han reelt set blev mere eller mindre fast bestanddel af Serie A-holdet. Med udviklingsprojektet af Locatelli, vil der derfor være seks pladser til følgende spillere;

Mauri, Bonaventura, Poli, Montolivo, Sosa, Kucka, Bertolacci og evt. en nyerhvervelse.

Umiddelbart vil jeg tro, at skulle det lykkes Galliani at finde en spiller, der evner at spille en defensiv midtbane, så ryger José Mauri afsted prompte på lån. Så kan man jo plukke den sidste ud som skal skydes afsted/sælges – jeg ved godt hvem jeg vil pege på.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber, Galliani klør på med Kovacic. Han er en type efter Montellas hoved.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ja så er det endelig snart serie A tid igen. Jeg glæder mig som altid som en lille dreng.
Selvom sidste sæson var endnu en stor skuffelse, så var der nu stadig også nogle positive historier: En coppa finale, Donnarumma, Romagnoli, Antonelli, Abate, Jack, Kucka, Niang og Bacca, de havde alle en fornuftig sæson. Hvilket giver et fornuftigt udgangspunkt man kan bygge videre på.

Alle de nævnte spillere er her stadig, vi har endelig fået en træner som har sit cv i orden og som har en klar spille-filosofi. Endvidere har vi fået sagt farvel til en masse spillere som på hver deres måde faktisk har været en succes hos os, men som ikke passede mere ind: Balotelli, Prince, Mexes, Menez og Alex.
Man føler virkelig at der er blevet ryddet op og jeg må indrømme jeg er meget spændt på denne sæson.

Jeg tror på en sæson der er godnok til EL, ellers tør jeg ikke spå meget. Vi har fået et par nye ansigter som jeg stort set INTET kender til. Gomez, Lapadula, ham venstre backen og Sosa. Sosa og Gomez tror jeg glider direkte ind i start 11´veren og så må vi ikke glemme vores unge Suso - som jeg virkelig tror kan få sit gennembrude denne sæson.
Alt i alt et spændende hold hvor man stadig godt kan forvente endnu et køb til midten. Især syntes jeg vi mangler en afløser for Monty, så hans batteri ikke tømmes ligesom sidste sæson.

Nå jeg håber på følgende opstilling mod Torino

Donnarumma
Abate Gomez Romagnoli De Sciglio/Antonelli

Sosa Monty Jack

Suso Bacca Niang

Jeg syntes dette er et meget spændende hold og fremfor alt et meget stærkt hold med bold og med masser af bevægelse.

Kampen bliver vist på tv3sport 2 kl 18 søndag
Skrevet af Lentini
Ret beset har vi et materiale som strækker sig til at blive 5er. Og der skal vi stadig duellere mod Fiorentina og Lazio. Måske også Sassuolo når nu Squinzi snakker om CL-kval. Han er nok blevet kåd ovenpå udklasseringen af klassemandskabet Zvezda.

Juventus kan vi ikke engang se i horisonten. Eller vi kan måske ane dem derude et sted efter Pogba-afløseren lader vente på sig. Men både Roma, Inter og Napoli er steps foran os. Roma kan vel ikke levere nedsmeltninger længere nu hvor Rudi er væk. Inter ser solidt ud trods ny træner sent på sommeren. Napoli har en stærk stamme, selvom jeg er spændt på hvordan Sarri agerer. Det var ikke meget hvile hans foretrukne fik sidste sæson, og bredden blev nærmest ikke brugt. Interessant om han har lært af det.

Sassuolo er fasttømret, men hvis de giver den gas i EL er bredden ikke videre imponerende.

Torino havde jeg lidt en fidus til. Men efter alt bøvlet med Maksimovic, som jeg anså som helt essentiel efter Glik salget, så har jeg knap så mange garantier til dem.

Så er der Genova-klubberne, som man aldrig blir helt kloge på fordi de som regel skifter halve og hele hold, hvor det kan blive fugl eller fisk.

Jeg vil i øvrigt sige at det er en korrekt prioritering fra Milan/Gallianis side at kigge efter en mand som kan give både konkurrence og aflastning til Montolivo.

Sidste sæson dødede vi på Jack og Monty blev træt i starten af foråret kombineret med skader til Niang og Kucka. Dertil var bredden ikke eksisterende og vi faldt mærkbart i kvalitet.

Ellers er jeg enig i Pirlos opstilling, pånær midterforsvar. Paletta starter istedet for enten Gomez som stadig er helt ny eller Romagnoli som har haft nogle skavanker.
Skrevet af Bishop
Jeg ved ikke, jeg synes egentlig ikke vi er specielt efter Inter, Napoli er der selvfølgelig et stykke op til, omend Napoli har været lidt af et galehus er i sommerpausen, Roma er det eneste hold der kommer til at "udfordre" Juventus, omend sidstnævnte er at anse som klare favoritter.

Sidste år synes jeg viste flere ting, på gode dage var vi faktisk rigtig gode, selvfølgelig med kampen mod Inter som den mest åbenlyse, men også mod Juventus spillede vi fornuftigt over flere omgange. Største problem er helt sikkert ned-smeltningerne, bedst som holdet begynder at vise tænder og har en god opgangsperiode, så falder det hele fuldstændig sammen, vi så det ske både under Inzaghi og Miha.

Men det siger jo også noget om at vi har en grundstamme af spillere der godt kan, når det hele spiller sammen i en højere enhed, men at vi samtidig har været meget udsat på den smalle trup, der lider hårdt når vi bliver ramt af skader og træthed.

Holdet, spiller for spiller, synes bedre end sidste sæson, vi har ikke sagt farvel til nogle toneangivende spillere, og samtidig har vi hentet spillere der går direkte ind i startelleveren. Og Montella må også anses som en klar forstærkning på trænerbænken.

I mine øjne er det realistisk at tro på en plads fra 6-4 pladsen. 3 pladsen er desværre utopi, dertil er vi alligevel tættere på 7 pladsen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Inzaghi
Jeg savner noget naiv-positivisme herinde!
Er det virkeligt helt forkert at drømme om chl?
På papiret ser det rigtig svært ud, men lad os da håbe på Milan bliver fodboldverdenens store overraskelse i år!
Hvis en af top3-holdene skulle fejle, er Milan da ikke chanceløse i jagten på de sjove pladser.
Skrevet af Maldinini
Jeg tænker ikke så høje tanker om milan i nuværende forfatning desværre. Vi får endnu en blød sæson hvor der skal bygges nye strukturer op
Skrevet af MaggiMagg
når vi starter med at gå transfer-amok bliver det sjovt at se med. indtil da, må vi nøjes med at være midterhold :(
Skrevet af Great Milan
Milan har et bedre hold end hvad den 7. plads fra sidste år indikerer. Med det hold vi havde sidste år, burde vi slutte foran Fiorentina, så vi fik en 5. plads. Men nærmest alle spillere udover Bacca og Donnarumma underpræsterede. Når spillerne underpræsterer, er det ikke helt fair blot at kaste hele skylden på ledelsen eller træneren.

7 ud af 18 mulige point samlet mod de tre nedrykkere Verona, Frosinone og Carpi siger alt, om hvor ringe vi har været. Derudover fik vi samlet 1 point mod Atalanta, 3 mod Genoa, 3 mod Bologna, 4 mod Empoli, 4 mod Chievo. Vi høstede færre point, end det vi havde kalkuleret med fra sæsonstart.

Når vi kigger på trupperne i den kommende sæson, er vi overgået af Juventus, Inter, Roma og til dels Napoli. Vi har et bedre hold end Fiorentina og Lazio. Sassuolo vil jeg ikke engang nævne i dette sammenhæng. Det er decideret pinligt, at vi sluttede sæsonen efter dem. Så altså en 4-5. plads må altså være målet for kommende sæson. Det er bestemt heller ikke urealistisk med den truppe vi har i dag. Så er vi med i Europa League anno 2017/18.

Personligt forventer jeg, at kineserne begynder at bruge lidt penge i januar for ligesom at komme med en form for "gave" til tilhængerne. Men sommeren 2017 bliver god for os Milan fans, når posen med de helt store penge bliver åbnet op.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
"Men sommeren 2017 bliver god for os Milan fans, når posen med de helt store penge bliver åbnet op."

Du mener lige som sidste sommer, hvor du udtalte lignende?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af MaggiMagg
muligvis bliver det en god sommer med fine transfers. eller så får vi en masse sosa-spillere. hvem ved?
Skrevet af Gustenv@rius
Præcis.

At have €100M at brænde af er fint nok, men er det Willy Wonka der står for at investere pengene, så er man lige vidt. Case in point, sommeren 2015.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg mener at top 4-6 bør være målet, problemet er at Montella er ny træner og en modsætning til Sinisas tilgang, så det tager tid at tilpasse sig, hvilket også betyder dumme pointtab. Jeg tror på at vi slutter som 5er med lidt held, men så ikke mere end det.
Skrevet af Great Milan
Vi har ikke opgivet Paredes endnu. Der er nye forhandlinger i morgen med Roma´s ledelse. Den bliver ekstrem svær. Samtidig presser vi meget på med hensyn til Caio. Den handel er til gengæld ikke så umulig. Galliani forsøger at lukke handelen allerede nu og forventer hans ankomst til januar, når kineserne kommer med den store pengepung. I øvrigt har Sunderland budt 10 mil. Euro på en af vores midtbane amatører Honda. Sælg ham da for dælen til det beløb, han er jo ikke mere end 1 mil. Euro værd.
Grande Milan!
Skrevet af Maldinini
Tror på ingen måde spalletti vil af med Paredes efter de solgte Pjanic. Må være den naturlige afløser
Skrevet af Pirlo21
Milan: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Suso, Bacca, Niang

Milan bench: Gabriel, Lopez, Ely, Gomez, Calabria, Vangioni, De Sciglio, Bertolacci, Locatelli, Honda, Poli, Adriano

Torino: Padelli; De Silvestri, Rossettini, Moretti, Molinaro; Acquah, Vives, Obi; Martinez, Belotti, Ljajic

Torino bench: Gomis, Ichazo, Zappacosta, Barreca, Castan, Bovo, Aramu, Baselli, Benassi, Tachtsidis, Maxi Lopez, Boyè

Lidt overraskende at De sciglio starter ude, men fin opstilling. Tror på vi kan presse et meget uprøvet Torino forsvar. God kamp til alle :-)

Forza AC Milan
Skrevet af Rossoneri
De Sciglio har døjet med en lille skade og starter derfor ude.
Det eneste der overrasker mig en lille smule er at se Kucka starte. Tanken er nok at prøve at matche Torinos fysik.

Resten er der ikke de store overraskelser i.
Skrevet af MaggiMagg
så starter sæsonen. god kamp.
Skrevet af Martinovic
Der blev vi da snydt for et mål?

Bacca var ikke offside, som jeg lige så det.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Hvor jeg dog væmmes ved at se Niang i Milan trøjen. Mandens første berøringer springer altid 1-2 meter fra ham. Han skyder på mål fra umulige vinkler. Han brænder kæmpe chancer, og så er hans pasningsspil ikke præcis nok. Så hvad kan han egentlig byde på udover hans hurtighed? Intet. 17 mil Euro bød Leicester for ham, men vi ville ikke sælge ham. Velkommen til den nye Robinho = alt ødelæggende.
Grande Milan!
annonce
0