Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
De sluttede da i det mindste på en Europa League placering, foran Milan. Og så har de en bedre truppe end Milan, som oven i købet er blevet betydelig bedre i dette transfer vindue. Dog kan jeg ikke rigtig se fornuften i at hente De Boer som træner. Det kunne de gøre bedre. Men alt i alt har Inter ledelsen gjort det langt bedre end Milan ledelsen de sidste 2-3 år.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg er nu ikke helt enig i dine vurderinger af Niang og Suso. De to gjorde det hæderligt i aftes.

Offensiven er blandt de bedre i Serie A, men når hverken forsvaret eller midtbanen kan følge trop, får Milan de her udfald.

Det er synd for et kæmpe talent som Donnarumma, at han ikke har et bedre forsvar foran sig.

Jeg glæder mig til, at Galliani er færdig i klubben. De sidste mange år har han ikke kunnet se, hvad Milan har behov for.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Montella sidder til pressekonference og en af journalisterne siger "Inter har netop brugt 70 mil Euro på to spillere, hvad siger du til det"?

Montella: Kineserne har tilsyneladende forvekslet "adressen" i Milano :) Sagt med et smil naturligvis men en godt signal at sende til "vores" kinesere om "brug nu nogle penge for dælen".

Har været inde på det før, og siger det igen. Det er godt for italiensk fodbold og for Milan i det lange løb, at Inter´s kinesere bruger store penge på Inter. Det vil helt klart sætte Milan kineserne under pres. Så vi glæder os til januar.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Sunderland har budt 10 mil på Honda.

Celta har budt 8 mil på Susu.

Leichester har budt 17 mil på Niang.

Napoli/Juventus har budt 20 mil. på De Sciglio.

Chelsea har budt 40 mil på Romagnoli.

Vi kan få 7 mil for Adriano.

Og hvis vi så havde sparret de 11 mil Euro på Lapadulla.

Og sparret de 7,5 på Gomez.

Solgt Mauri for 6 mil samt Poli for 6 mil. Vergara for 1 og Ely for 4. Kucka for 8 og Bertolacci for 12. Montolivo for 10.

Plus de 15 mil som kineserne gav os til spillerkøb, havde vi nu haft 167,5 mil Euro at købe spillere for. Det kunne vi få rimelig gode spillere for, især når man tænker på, at det er flere udskiftere vi kommer af med. Men når man ikke har en ledelse, der forstår fodbold, er det svært.
Grande Milan!
Skrevet af Geddar , moderator
Skal der ikke købes solide breddespillere ind? Det er forholdsvist mange startpladser du vil handle til. Hvis du så også vil have en solid bredde vil de EUR167,5m hurtigt være i underkanten. Du kan jo eksempelvis se hvad bare lidt talentfulde angribere går for i dag. Der rækker de EUR17m for Niang ikke langt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lentini
Spiller vi FM eller hvad foregår der?
Skrevet af Martinovic
Vi kommer ikke langt for 167 mio. euro, når der skal købes et helt nyt hold.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Det kan da kun blive bedre end de elendigheder der er nævnt der. Hellere få gode end mange elendige/uduelige.
Grande Milan!
Skrevet af 8letters
I skulle have taget imod 300 mio for Romagnoli. Det havde været årtusindets transfer.
Lampard é Deus
Skrevet af Geddar , moderator
Du skal dog stadig bruge forholdsvist mange, med de afgange der er og de krav du har til holdets niveau.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Korrekt, dog synes jeg stadig det ville være bedre end at spilde penge på de nævnte spillere. Mange af dem spiller nærmest aldrig. Det vil sige, de gavner ikke holdet. Sidder blot på bænken og trækker en fin løn. De andre der er nævnt, som spiller fast eller nogenlunde fast, er dælme ringe. Så mon ikke vi kunne finde bedre alternativer til dem. Montolivi, Bertolacca, Kucka, Suso, Niang, De Sciglio osv.. De underpræsterer jo igen i år. Ved godt det er tidligt på året, men det ser da bestemt ikke lovende ud.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(042125212608)
Great Milan jeg syntes du giver spillerne alt for meget skyld for tingenes tilstand, jeg tror ikke på straf er nogen speciel god motivationsfaktor eller ligefrem bidrager til en god stemning på holdet, forhold der i den grad ser ud til at mangle forvejen i Milano.

Hvis der er et dårligt arbejdsmiljø og en dårlig stemning skal man nu engang løse det der forårsager dette, fremfor den klassiske italienske, hoppe over hvor gærdet er lavest metode, ved at fyre trænere og erstatte halvdelen af truppen fordi de ikke lever op til (urealistiske) forventningerne. Siden hvornår har den fremgangsmåde rent faktisk virket hensigtsmæssigt.

Det virker på mig som om man ikke gider, eller mangler den nødvendige viden og metoder til at ændre på de strukturer der gør at spillerne mister lysten og motivationen, det er med andre ord elendig ledelses at man ikke løser og forbedre forholdene for spillerne. I stedet prøver man at løse det ved at give dem skylden og fralægge sig selv et ansvar. Det løser bare ikke kernen til problemet, eller gør arbejdsmiljøet bedre.

Det er jo ikke fordi jeres hold er elendigt, det underpræstere bare, noget der kunne skyldes en manglende motivation. Det er muligvis ikke så godt som det var tidligere, men det er jo reelt set kun Juventus og Napoli der har hold hvor man kan sige at deres hold ikke er ringere. Stort set alle andre har mærkbart dårligere mandskaber. Det er ikke et specielt Milan fænomen og det nytter bare ikke at hænge sig i hvad man var engang, tiderne har ændret sig, de tidligere så store prestigefyldte Italienske hold er i dag kun storhold i historiebøgerne, på alle andre parametre er de ikke andet end middelmådige hold, der ikke realistisk set kan være med i nogen som helst.

Flere og flere er blevet ligeglade med en klub historie, det betyder bare helt ufatteligt lidt i dag i forhold til hvad det gjorde tidligere, det betyder meget mere hvad en klub kan fremadrettet, klubbens fremtidige muligheder for succes, ressourcer mm. samt ikke mindst den liga de spiller i. Italiensk fodbold har fået et kæmpe stereotyp market påklistret nakken så selv her er det rent ud sagt op ad bakke, rent marketingmæssigt.

Som det er i øjeblikket kan et Italiensk hold ikke forvente at tiltrække dygtige trænere, slet ikke hvis man befinder sig udenfor CL. Så må man nøjes med de trænere der gider og har lysten til at arbejde for ens hold.

Jeg kan ikke se jeres træner er dårligere end jeres konkurrenter!
Skrevet af Geddar , moderator
Du kan jo prøve at stille det op, hvor du kommer med forslag til indkøb til de startpladser og breddepladser der skal købes ind til, og angiver (realistisk) forventede indkøbspriser.

Jovist, det kan give fin mening at rydde op i decideret dødvægt som man slet ikke kommer til at bruge, end ikke som reserve. Men det er sgu minimalt hvad det vil rykke.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Enig Zanetti, straf er måske ikke lige vejen frem. Selvfølgelig går det hele tilbage på dårlig for ikke at sige elendig ledelsesform. Men ved snart ikke, hvad man skal gøre for at motivere spillere, der gang på gang underpræsterer og falder helt ud af kampen. Måske skulle man sælge nogen af de værste, og så hente nogle der har har mere disciplin og høj moral.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Geddar, jeg kender ikke prisen på alle de spillere der løber rundt derude. Det gør Milan ledelsen, hvis de ellers vil sætte sig ind i det og tage kontakt til spillernes agenter.

Hvis du ved, hvad en som f.eks. Koulibaly får i løn hos Napoli, vil jeg gerne vide det. Manden er i mine øjne dobbelt så god, stærk og stabil som Romagnoli. Han koster det samme eller lidt mere måske, men så har man en spiller, man kan stole på. Ved godt vi ikke kan hente ham nu, men på sigt, når Milan skal bygge et slagkraftigt hold op, så er det jo spillere i denne prisklasse vi skal kigge på. Hvad er hans løn? Hvad får Asamoah i løn hos Juventus, og hvad er hans prisskilt? Hvad får Khedira i løn, og hvad koster han? Bare lige for at sammenligne nogle spillere... Hvad skal Caseres have i løn? Hvad med Alex Sandro fra Juventus hvad koster han, og hvad får han i løn?
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Du kan ret let finde GdS´ løngennemgang over alle Serie A klubber med en simpel Google søgning.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Geddar , moderator
Du kunne komme med estimater på alle salgene. Så må du også kunne gøre det samme for købene. Om ikke andet kan du bruger Transfermarkt.

Til de andre spørgsmål kan du prøve Google. Der er det ikke svært at støde på lønestimater.

Under alle omstændigheder ville det sgu nok være en idé at overveje hvor meget man faktisk kan få for EUR167,5m, og sammenholde det med hvad Milan vil have behov for efter alle de salg du foreslår og det niveau du gerne ser Milan på.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Great Milan
Har fundet løn oversigt på Milan spillerne:

Her er dem jeg gerne vil af med:

De Sciglio 1,5 mil i løn og en værdi på ca. 20 mil Euro.
Ely 800 tusinde i løn og en værdi på ca. 4 mil Euro.
Suso 1 mil i løn og en værdi på ca. 8 mil Euro.
Montolivo 3,5 mil i løn og en værdi på ca. 10 mil. Euro.
Bertolacci 2 mil i løn og en værdi på ca. 12 mil. Euro.
Jose Mauri 800 tusinde i løn og en værdi på ca. 6 mil Euro.
Kucka 1,5 mil i løn og en værdi på ca. 8 mil Euro.
Honda 2,5 mil i løn og en værdi på ca. 10 mil Euro.
Niang 800 tusinde mil i løn og en værdi på ca. 17 mil Euro.
Adriano 3 mil i løn og en værdi på ca. 7,5 mil Euro.
Poli 1,5 mil i løn og en værdi på ca. 6 mil Euro.
Romagnoli 2,250 mil i løn og en værdi på ca. 40 mil Euro.
Lopez 2,5 mil i løn og en værdi på ca. 3 mil. Euro.
Vergara 120 tusinde mil i løn og en værdi på ca. 1 mil Euro.
Gomez, Lapadulla og Vangioni er ikke opdateret på prislisten.

Så må vi lige se på de andre hold også.
Grande Milan!
Skrevet af Gustenv@rius
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
annonce
0