Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
OC havde for efterhånden en del uger siden en kommentar herinde om at man nok skulle lade ejerskiftet blive officielt inden at man foretog sig alt for store drømme. Han fik jo desværre ret.

Er det 100% officielt at man i Milan har kinesiske renminbi at handle ind for til vinter?
Skrevet af Martinovic
Ja. Men hvor meget ved ingen, og jeg tror ikke, kineserne vil gå transferamok.

Klubben vil formentligt hente tre-fire spillere af en vis kaliber, som det ikke lykkedes at hente her i sommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej, det eneste som kommer derhen af er den pressemeddelelse som Sino har sendt ud ifbm betalingen på 85mio ?. Man nævner at der vil blive investere 350mio i holdet over en årrække. Jeg tror ikke man skal se det som at der bliver blæst 350mio ud på bare spillere. Men det er formentlig nok til at GM skriger "Frygt os!" igen her på sitet igen.

Nu er det meget tidligt at diskutere vintervinduet idet vi ikke kan spå om udfaldet af efteråret. Der kan opstå nye behov eller der kan frafalde nogle ønsker til truppen fordi man oplever nogle spillere fungerer bedre under Montella eller nogen af de nye bare overrasker ekstra.

Generelt set er det også utrolig svært og meget dyrt at handle ift sommeren, så jeg håber at man bevarer et køligt overblik. Hidtil har Caio virket som eneste seriøse emne, hvilket jeg vil anse som et kløgtigt indkøb fordi transferen er overkommelig og spillerens lønning er ikke i nærheden af ekstraordinær. Og det er egentlig sådanne handler jeg helst vil se nogle af.

Jeg ser ingen grund til at smide omkring sig med store summer bare for at pointere et eller andet. Harry Kane rygtet er dumt og har formentlig ingen grobund overhovedet, men en sådan handel ville bare være hovedrystende idiotisk når man har Bacca rendende.

Jeg vil gerne perspektivrige handler kombineret med her-og-nu handler hvor forventningen er en opgradering med det samme, som fx Lucas Biglia vil være det bare for at nævne en specifik spiller der vil være dyr men absolut indenfor rækkevidde. Han vil ret og slet være en ønskespiller for Montellas filosofi.
Skrevet af Great Milan
Stankovic: "Er det 100% officielt at man i Milan har kinesiske renminbi at handle ind for til vinter?"

Jeg forventer, at man går efter Caio, Badelj, endnu en midtbanespiller (der er bedre end Honda) og formentlig en angriber (der er bedre end Adriano). Jeg forventer ikke de store tiltag til januar. Men til sommer forventer jeg de helt store navne.

Nu er det jo svært at vide, hvor dygtige folk vi får hentet ind til ledelsen. Henter vi en der er ringere end Galliani til at købe spillere, er vi jo lige fedt. Men henter vi en der har forstand på fodbold og spillere (især), så skal vi nok få bygget et hold op, der ser lovende ud. Fassone - min mavefornemmelse siger mig, at han ikke er den rette mand til Milan. Han overvejer at hente Ambrosini ind i ledelsen?!?!?!?! Hvad fanden sker der for idioten!!! Når der er navne som Maldini, Costacurta, Albertini og mindst 30 navne mere, der kunne være bedre tjent. Håber der er nogen der kommer i vejen for ham og stopper for en Ambrosini tilgang!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvad er der nu galt med Ambrosini?
Skrevet af Great Milan
Det ville nok være nemmere at stille spørgsmålet, hvad er godt ved at hente Ambrosini? Og til det enkle spørgsmål kan jeg svare: Jeg kan ikke komme med én positiv ting om ham.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Amrosini er da han en klubmand på lige vilkår med de andre, du nævner. Måske ikke så kendt et navn som Costacurta og Maldini, men han var i mange år en tro mand mod Milan, selv om han ikke var fast.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, jeg kan virkelig ikke se problemet med Ambrosini heller. Han virker saglig som pundit for Sky, og ligger ligesom de andre nævnte inde med stor videnskab omkring klubben AC Milan.

Selvfølgelig er der et enormt ønske ved at se Maldini tilbage i en eller anden rolle, men hans kommentarer de seneste uger har været noget kryptiske.
Skrevet af Rossoneri
OC havde for efterhånden en del uger siden en kommentar herinde om at man nok skulle lade ejerskiftet blive officielt inden at man foretog sig alt for store drømme. Han fik jo desværre ret.

Hvad i al verden taler du om??!!
Der blev stillet spørgsmålstegn ved hvorvidt Berlusconi overhovedet havde i sinde at sælge og det det ville blive en ny "Mr. Bee fadæse" (hvilket i øvrigt bygger på mangel på viden).
Handelen gik som forventet igennem. Dog med en lidt anden konstellation end oprindeligt foreslået.
I den forbindelse må man takke Berlusconi for, helt til det sidste, at vise sin kærlighed for klubben ved at insistere på at de nye ejere committer sig til at genopbygge klubben.
Jeg ville have hadet at se en nul-bon som Thorir ved roret.

Jeg kan ikke helt forstå hvad problemet er. De nye ejere kan naturligvis ikke investere i klubben inden de rent faktisk ejer den. Det er vel simpel logik.

Som en del af overtagelsen, forpligter kineserne sig til at investere €350M i truppen over de næste tre år. Heraf er det blevet bekræftet at der vil være €100M til transfers i næstkommende transfervindue.
Skrevet af Rossoneri
@GM
Du er sgu altid garant for et godt grin - tak for det. Nogle gange tror jeg at du er bold.dks pendent til Alternativets karma-fe.

Du er med på at det ikke drejer sig om at opfinde en tidsmaskine og bringe visse spillere - i deres prime - tilbage til klubben, ikke?

Ambrosini var i allerhøjeste grad repræsentant for den kultur som vi så meget savner i klubben. Måske endda endnu mere end en type som Albertini (som derimod ville kunne bringe noget andet).
Jeg ville i øvrigt også elske at se Pirlo tilbage i klubben i en eller anden funktion når han hænger støvlerne.
Skrevet af OC
Hvad i al verden taler du om??!!
Der blev stillet spørgsmålstegn ved hvorvidt Berlusconi overhovedet havde i sinde at sælge og det det ville blive en ny "Mr. Bee fadæse" (hvilket i øvrigt bygger på mangel på viden).


Grovere misfortolkning af hvad en anden debattør egentlig skrev, skal man lede længe efter...
Sjovt, fordi jeg mindes at jeg op til flere gange, allerede dengang var nødt til at pointere hvad det egentlig var jeg skrev, men du følte dig åbenbart så truffet (og gør det tilsyneladende stadig), at det ikke rigtigt hjalp.

Men lad det nu ligge.

Jeg ville have hadet at se en nul-bon som Thorir ved roret.
¨

Milan havde haft utroligt godt af "en Thohir". Ligesom Inter i øvrigt havde det.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Jeg ville have hadet at se en nul-bon som Thorir ved roret.


Det virker til, at Thohir måske ikke er helt så blank som forventet. Inter har forstærket sig fornuftigt - på nær prisen for Joao Mario - men ellers er der perspektiver i deres handler.

Jeg ved ikke, hvad Milan skal forvente af de nye ejere. De vil have Milan tilbage til toppen, men det kan være en langsigtet plan.

350 mio. euro over de næste tre år er udmeldingen, men den tror jeg ikke på.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Thohir er en kæmpe katastrofe og kan prise sig lykkelig for at Suning kom til med de dyre kortsigtede lån han havde optaget, der mildest talt var gift i Inters regnskab. Plain and simple.

Så nej - Milan ville have været i totalt undtagelsestilstand havde man haft en klaphat som Thohir ved roret. Salget gik også bemærkelsesværdig hurtigt.
Skrevet af Rossoneri
Grovere misfortolkning af hvad en anden debattør egentlig skrev, skal man lede længe efter...
Sjovt, fordi jeg mindes at jeg op til flere gange, allerede dengang var nødt til at pointere hvad det egentlig var jeg skrev...

Ja, det er da meget muligt at jeg har misforstået dig. Jeg har bare svært ved at se hvad budskabet ellers skulle være. Med mindre altså du stormer rundt i dit Captain Obvious kostume og strør om dig med selvfølgeligheder.
Det er vel simpel logik, for alle med antydningen af en forstand, at de nye ejere ikke kan investere i en klub de endnu ikke har afsluttet købet af.

...men du følte dig åbenbart så truffet (og gør det tilsyneladende stadig), at det ikke rigtigt hjalp.

Hvad skulle jeg dog føle mig truffet over? Mine antagelser viste sig at holde fuldstændig stik...

Milan havde haft utroligt godt af "en Thohir". Ligesom Inter i øvrigt havde det.

Say what??!!
Det kræver en forklaring hvordan Thorir har været en gevinst for Inter. Nu interesserer jeg mig ikke helt så meget for lillesøster, som mange Inter-fans synes at gøre for Milan. Så det kan naturligvis være der hunden ligger begravet.

Fra min synsvinkel er Inter dog pt. ét stort kaos. Man køber spillere for en formue der ikke bliver registreret til EL, sammen med sidste sommers dyreste indkøb og en af dem der bør være blandt "stjernerne". Det skal naturligvis skabe noget uro i truppen.

Spillere bliver købt for at blive solgt umiddelbart bagefter.

Træneren smutter/bliver fyret umiddelbart før sæsonstart og efterlader et hold der er fuldstændig ude af form og på ingen måde klar.

Vi, i Milan, skal være de første til at se indad når det kommer til en uprofessionel organisation. Men det der sker i Inter får jo nærmest medlidenheden op i mig - nærmest.
Skrevet af Great Milan
Montolivo er også en klubmand ifølge jer, ikke sandt? Han har jo været anfører gennem flere år nu, og så var han oven i købet fast mand til sammenligning med Ambrosini. De er lige til at lukke op og skide i begge to!

Ambrosini var elendig som spiller. Han er den næst ringeste anfører Milan har haft gennem årerne. Den ringeste anfører? Montolivo.

En elendig spiller er ikke den rette mand set i ledelsen. I øvrigt var han en elendig leder på banen. Sådan vil han også være som leder i kæubben.

Håber klubben har så meget format, at de kan indse at Ambrosini er en fejl!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Vi kunne lære noget af Juventus og Inter. Nedved og Zanetti. Begge spillere med en fantastisk tid som spiller. Nogen man vil have respekt for i og omkring klubben. Vi skal sgu ikke forsøge at gøre dem efter og fejle på det groveste ved at hente en elendig spiller, elendig anfører - Ambrosini.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Kæft du vrøvler, GM.

Ambrosini var i Milan fra midt 90´erne til 2013. Hvordan fanden kan du overhovedet sammenligne ham med Montolivo?

Montolivo er heller ikke en anfører værdig. Milan har bare ikke andre alternativer. Det skulle lige være Romagnoli eller Donnarumma. En af de to bliver helt sikkert anfører med tiden.

Ambrosini døjede meget med knæskader i starten af sin Milan-karriere. Han har været en glimrende substitut, når Gattuso var ude. Han trak af og til nogle dumme gule kort, men han var en habil midtbanespiller.

Jeg synes, det er til grin, du rakker sådan en klubmand ned.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Montolivo er også en klubmand ifølge jer, ikke sandt? Han har jo været anfører gennem flere år nu, og så var han oven i købet fast mand til sammenligning med Ambrosini.

Hvis jeg er en del af "jer", så er svaret helt klart nej. Nogen vil måske huske at jeg højlydt advokerede for at strippe ham for anførerbindet. Jeg synes ikke han er det værdigt - han har ingen lederegenskaber i min bog.
Personligt ville jeg foretrække Bonaventura eller måske endda Romagnoli - til trods for hans unge alder.

I mit univers er der himmelvid forskel på Montolivo og Ambrosini. Ambrosini kæmpede altid, var altid loyal overfor klubben, var altid professionel og var helt klart sin "senator" titel værdig.
Det gør ham samtidig også til et potentielt stort aktiv. Jeg har mange gange skrevet at jeg mener at kulturen (eller mangel på samme) er det største problem i klubben. Den kultur Milan i så mange år var kendt for, forsvandt sammen med de sidste senatorer.
Klubbens altoverskyggende fejltagelse var ikke at "uddanne" nye kulturbærere.

Dårlig økomoniske dispositioner vægter naturligvis også rigtigt højt, men det er ikke relevant for denne snak.

Så nej - jeg ser ikke Montolivo som en kulturbærer på samme måde som Ambrosini.
Skrevet af Lentini
Universets største Milan fan har talt! Hil GM!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Lige præcis.

Vi andre dødelige kan naturligvis have vores meninger, em når en kapacitet som GM kommer på banen med den slags universelle sandheder, er det svært andet end at nikke anerkendende i beundring.
annonce
0