Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af OC
Thohir er en kæmpe katastrofe og kan prise sig lykkelig for at Suning kom til med de dyre kortsigtede lån han havde optaget, der mildest talt var gift i Inters regnskab. Plain and simple.


Undskyld, men overstående viser altså en gedigen mangel på indsigt i forholdende omkring før og efter Thohir.
Han omstrukturerede klubben indefra, på en måde der gjorde den i stand til at flyde ovenvande igen.
Det tyder en bedre trup, en sundere lånstruktur samt et personligt overskud på 250. mio euro m.m. da også på.
I den anden ende af Milano, er et vist rød-sort over de sidste 3 sæsoner endt som gennemsnitligt nummer 8,5% og Berlusconi er blevet bandet væk af alle der har et eller andet (positivt) forhold til Milano.

Hvad skulle jeg dog føle mig truffet over?


Ja, det ved jeg heller ikke. Men der må da være en eller anden grund til, at du føler du har behov for at skrive og agere provokerende, som om du står i børnehavesandkassen.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Den får du så lige lov til at uddybe, OC, nu for os mindrebemidlede som mangler indsigt. Fordi du hopper rigtig fint henover de dyre lån i GS. Hvordan havde Inter set ud nu uden Sunings indblanding? Fordi du er godt igang med at tegne et flot lyserødt billede af Thohir, hvorfor man så fristes til at spørge hvorfor han så frasolgte en stor del af sine aktier som han ellers gentagende hævdede var udelukket.
Skrevet af Great Milan
Der kan da næppe herske tvivl om, at Thohir har gjort det godt siden hans ankomst til Inter. Manden bruger da masser af penge, og køber de dyre spillere, træneren peger på. Om det så er de rigtige spillere, træneren/trænerene peger på, kan diskuteres. Men han har uden tvivl arbejdet godt og ihærdigt for Inter. De skal nok blive bedre resultat mæssigt i løbet af 1 år!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Der kan da næppe herske tvivl om, at Thohir har gjort det godt siden hans ankomst til Inter. Manden bruger da masser af penge, og køber de dyre spillere, træneren peger på.

Det kunne synes at du ikke helt har fanget at Thorir allerede har solgt aktiemajoriteten igen....
Skrevet af Rossoneri
Ja, det synes et yderst glorificeret billede at Thorir.

Jeg læste bl.a en artikel om hvordan han faktisk ikke havde postet penge i Inter, men ydet lån som blevet betalt tilbage med skyhøje renter. Noget han personligt har tjent en del penge på.

Det er lidt svært at se hvordan vi i Milan skulle ønske os sådan en ejer.
Skrevet af Rossoneri
Bonaventura på wingen i dag. Synes det er ærgerligt at vi ikke giver Lapadula chancen. Navnlig når det betyder at Poli skal starte.
Skrevet af Great Milan
Lentini, det ændre da ikke at Thohir har gjort det godt. Inter er et bedre sted nu i forhold til hvor de var før Thihir. Ergo har han gjort sit for at Inter står bedre i dag. Han har hjulpet dem frem. De næste der så skal arbejde videre i Inter, har bedre vilkår at arbejde med nu, og det kan de takke Thohir for.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ærgerligt - ikke så meget med Jack i angrebet fordi vi ved han kan det. Men jeg havde håbet på at se Pasalic fremfor Poli.

Jeg forstår ikke helt prioriteringen fordi umiddelbart vil jeg tro Udinese kommer med et defensivt udgangspunkt og kontraspil - altså vil vi få givet initiativet og bolden ret meget. Så undrer det mig noget at man ikke vælger en mere teknisk type i Pasalic fremfor en løber som Poli.
Skrevet af Pirlo21
Så blev det endelig søndag igen :)!
Tror på en god kamp fra vores side og sikre 3 points.
Havde håbet på Jack på midten og De Sciglio på højre back. Syntes Jack har været god på midten og at han har givet vores offensive spil en anden dimension. Abate spillede en skidt kamp mod Napoli, så syntes han fortjente en pause.

Nå men bliver fedt at se Sosa i aktion fra start.
God kamp til alle, kampen kan se på kanal 9.
Skrevet af Great Milan
Donnarumma, Abate, Paletta, Romagnoli, Antonelli, Montolivo, Poli, Sosa, Bonaventura, Suso, Bacca.

Godt at Antonelli spiller fremfor evighedstalentet De Sciglio. Resten af holdet er jo pisket til at se ud som det gør omstændighederne taget i betragtning. Det bliver ikke en nem kamp mod Udinese.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
GM - du skulle tage og kigge lidt i Inters regnskaber inden du fremturer en sådan påstand. Han satsede stort, så ud til at tabe stort indtil Suning reddede ham med et særdeles generøst tilbud.
Skrevet af Great Milan
Lentini, hvad siger Inter´s regnskab? Overskud eller underskud?
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Inters nettoresultater på driften:

2015: -140 mio euro
2014: +33 mio euro
2013: -80 mio euro
2012: -77 mio euro
2011: -87 mio euro
2010: -69 mio euro
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Rigtig fin start af både Suso og Montolivo.

Sosa ser en smule rusten ud, men jeg kan godt lide hans agressivitet, ro på bolden og opportunisme. Ham skal vi nok blive glad for.

Bonaventura falder dog alt for meget ned i banen og gør os tandløse i venstre side.
Lapadula ind, Bonaventura ned på midten og ud med Poli.
Skrevet af Martinovic
I Milano er der vandpause pga. varmen. Ikke langt derfra i Genova er spillet afbrudt pga. kraftig regn.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Ja, det er lettere absurd - 140 km mellem byerne.
Regnen er dog ved at lægge sig i Genova og kampen genoptages måske.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
GM - kig på Magnificos indlæg.
Skrevet af Pirlo21
For at gøre vores spil mere uforudsigeligt ville jeg også rykke Jack fast ned på midten og tage poli ud med en offensiv spiller. Endvidere ville jeg tage Abate ud, som overhovedet ikke får lukket af ordentligt defensivt!
Jeg syntes vil spiller fint foran, Bacca med masser af bevægelse, Jack som hele tiden er ligger centralt og meget bevægelig og Suso som absolut er en fornøgelse at følge - fremragende.
Sosa og monty gør det også fint på midten,sosa bliver helt klart en sikker starter, poli kæmper flot... Men det fører bare ikke rigtig til noget og behøver vi ham på banen? Med en mere offensiv spiller på venstre kanten og Jack på midten... Kan vi stadig holde styr på defensiven med monty og sosa.

Nå denne kamp SKAL vindes, kom så Milan
Skrevet af Stankovic
I Milano er der vandpause pga. varmen. Ikke langt derfra i Genova er spillet afbrudt pga. kraftig regn.


Haha, det er efterhånden alt i Italien som er mærkværdigt.
Skrevet af Great Milan
Det ser rigtig alvorligt ud med Antonelli. Æv æv æv...
Grande Milan!
annonce
0