Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Balo scorer syv minutter inde i sin debut. Det er jo ligefør man savner ham :)
Skrevet af Lentini
Sidder og tænker på om det ikke var en idé for Montella at vende trekanten på midten? Og så smide Sosa på 10eren bagved Bacca? Bacca er nødt til at havd en spiller som er i nærheden af ham og uden Niang bliver der ikke lavet nok ragnarok centralt som Bacca kan drage nytte af.

Så må Jack og Niang slås om venstrekanten, og evt kan Niang slås med Bacca. Samtidig holder man Suso på banen.

En anden mulighed er diamanten, men det er ikke noget som huer Suso specielt meget.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er klart mest til tanken om diamant på midten.

Skal jeg vælge mellem a akkommodere en opstilling for enten Niang eller Suso, falder mit valg helt klart på franskmanden.
Skrevet af Lentini
Jeg er tilbøjelig til at give dig ret. For at skabe bredde ville jeg nok introducere De Sciglio på højrebacken. Også fordi jeg syns Abate har været dårlig i indledningen.
Skrevet af Bishop
"At et italiensk hold skal kunne håndtere italiensk varme - uden at spillet går helt i stå. "

"Og jeg skriver at en smule varme (der er ganske normal for årstiden) IKKE må forsage at tempoet går ud af vores spil."


Hvort tit er det lige at man inden for 25 minutter holder en drikkepause? Selvfølgelig er og skal spillerne være i stand til at spille i italiensk klima, men at det netop idag var usædvanligt varmt og sikkert også lummert, med tanke på den store mængde nedbør de få kilometer derfra, er der da ikke noget odiøst i at påstå. At det er med til at tage tempo ud af kampen, og rammer en spiller som f.eks. Abate der normalt kan løbe solen sort, ser jeg som ganske plausibelt.

Derfor skal spillet stadig være bedre end det var idag, men at påstå at det var typisk Italiensk vejr, vidner den uortodokse vandpause altså om ikke er helt korrekt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Varmen kan og skal ikke være nogen undskyldning. Udinese spillede under samme forudsætninger, og hvis nu Abate havde været vågen ved indlægget var han kommet først på bolden. Istedet boblede han og Perica fik sin mulighed.

Så har jeg i øvrigt ændret mening. Jeg vil have Musacchio og Biglia. Jeg vil have cojones og lederskab ind på det her vattede hold, hvor alle synes bange for at tage ansvar og initiativ.
Skrevet af Rossoneri
men at påstå at det var typisk Italiensk vejr, vidner den uortodokse vandpause altså om ikke er helt korrekt.

I de sidste seks uger har dagstemperaturen i Milan ligget fra 25 til 33 grader - i dag var højeste temperatur 31 grader.
Derfor er det selvsagt ikke udsædvanligt vejr. Det siger vel nærmest også sig selv at det ikke er odiøst med den slags temperaturer i Sydeuropa.

Jeg synes det er helt vanvittigt at bringe vejret ind i dette som en faktor. Selvfølgelig har vejret da altid en indvirken på spillet. Nogle får solen i øjnene, vinden går på tværvs af banen etc etc.
Men det giver jo ikke en forklaring på den fornærmende ringe indsats i dag.

Virkeligheden er at Montella fejlede fælt med sit oplæg. Han mindede mest af alt om en clueless Mihajlovic.

Der er ingen undskyldning for at komme til kampen i en opstilling der var en kæmpe foræring til Udinese.
Montellas egen forklaring går på at han ikke ville "fovirre" spillerne med en ny omstilling - come on. Så revolutionerende er det jo heller ikke at fx spille med to angribere og en 10er bag dem.
Han har endda haft en landskampspause til at arbejde i, hvis han nu mente at det var så uendeligt svært at omstille sig til tanken om en anden angrebskonstellation.

Og når han endelig ser at hans gameplan er helt forfejlet, står han som forstenet på sidelinjen uden at foretage relle ændringer.
Han smider Honda ind og rykker Suso tilbage i banen. Det ændrer da ikke det grundliggende problem - at det er alt for let for Udinese at dæmme op for vores wings.

Der skulle gå 86 minutter før han vovede pelsen og smed en ekstra angriber ind.

Jeg må indrømme at jeg havde noget højere forventinger til Montella.
Skrevet af Great Milan
Nu har vi spillet tre kampe, hvor af den første gav 3 point. 3 point der bliver sikret efter Donnarumma´s sidste minuts straffesparks redning. Ergo en mega heldig sejr.

Så møder vi Napoli, hvor forstanden går fra samtlige vores spillere. Vi får tæsk! 2-4!!!

3. kamp hjemme mod Udinese. Vi mangler nogle spillere grundet karantæne efter tåbeligheder, men alligevel burde denne kamp give os 3 point. Man ak 0-1 bliver det til, og det var på ingen måde ufortjent.

Dagens syndebukke: Abate (skyld i målet), er til tider helt væk! Efter min mening kampens ringeste spiller. Romagnoli tabte næsten samtlige dueller med Zapata, der var for stærk til vores knægt. Romagnoli også en af de ringeste i dag. Bonaventura var nok lige så ringe som Romagnoli. Han gjorde nærmest intet rigtigt i dag.

Antonelli gjorde det godt, men så gik han uheldigvis i stykker. Vi må håbe, at det er en skade der ikke holder ham ude i mere end 3 kampe, for ellers er vi fucked med De Sciglio, som nærmest kun kan finde ud af at spille bolden tilbage til liberoen eller målmanden, intet fremadrettet spil fra hans side (evighedstalent).

Suso gjorde det godt i dag. Bedste Milan spiller. Han magtede bare ikke at spille Bacca fri en eneste gang i kampen.

Montella er mindst lige så inkompetent som Mihajlovic hvis ikke mere. Manden har ingen plan B. At man giver Lippi et tilbud i januar måned, og manden accepterer det, for så at droppe ham alligevel, er vel nok det tåbeligste træk jeg længe har set med hensyn til trænerposten hos Milan.

Konklusion: Vi står lige nøjagtig der, hvor vi endte sidste sæson - ELENDIGT.

Fremtiden: Ja, der er ingen der ved, hvem der kommer til ledelsen, men hold da op der er noget at arbejde med. Undertegnede stiller kæmpe spørgsmålstegn ved Fassone´s ledelses evner!
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Enig omkring Montella. Montellas plan B er bare at forsøge mere af det samme. Bacca lå meget alene hele kampen igennem på trods af at vi havde bolden meget.

Jeg vil dog gå så langt at sige at jeg ikke havde set os tabe kampen igår fordi det var godt nok ikke meget Udinese kom frem igennem hele kampen.

Derfor syns jeg også det efterlader en ekstra bitter smag i munden.
Skrevet af Martinovic
Det må efterhånden være en kendsgerning, at det ikke er trænerne, der er problemet, men truppen.

Hele defensiven skriger af inkompetence, og når Montolivo og Poli spiller fra start, er det svært at være optimistisk.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Her er jeg både enig og uenig med dig.

Der er ingen tvivl om at Montella ikke kan være ansvarlig for at enkelte spillere laver individulle fejl.
Vi mangler (stadig) den kultur på holdet som vi har talt så meget om. Den kan hverken Seedorf, Inzaghi, Mihajlovic eller vores nuværende træner bare komme ind fra gaden og "opfinde". Det kræver en ændring ud igennem hele organisationen - hvilket heldigvis synes at være et fokus kineserne (eller i hvert fald Massone) har. Men det sker ikke over natten.

Der hvor jeg er uenig, er når det kommer til Montellas taktiske evner (eller i hvert fald ageren).
En blind mand uden stok og/eller førerhund, kunne se at gårsdagens taktiske oplæg var en katastrofe. Vi har set det SÅ mange gange før.
Montella må jo forstå at han nu er i en klub, hvor de mindre hold har det helt fint med at stille sig med hele holdet foran eget felt, for så at prøve lykken på omstillinger eller dødbolde.

Jeg synes at Montella med sin opstilling, spiller hele kampen over på Udineses præmisser, fordi de meget let kan lukke vores wings ned og samtidig fylder Bacca ingenting i feltet. Det var jo noget andet hvis vi havde Luca Toni eller Graziano Pellé rendende derinde.

Når vi har Niang klar er 4-3-3 en lidt anden snak. Der er der reelt ikke tale om en wing, men en decideret angriber der flakker omkring tæt på feltet.
Det kræver en helt anden form for opmærksomhed fra modstandernes forsvar, hvilket samtidig giver plads til folk som Bacca.

Suso må også finde sig i at stå for skud her. Han insisterer på at klæbe sig til sidelinjen og derfra trække ind i banen. Det er for forudsigeligt, navnlig når man står med et helt hold dernede i forvejen.
Suso må lære at tage et udgangspunkt mere centralt i banen mellem modstanderens midtbane og forsvar, selvom det ikke er hans naturlige rolle.
Det åbner samtidig også for mere plads til backs.

Havde Montella haft en antydning af nosser, havde han startet med minimum én af Lapadula og/eller Adriano på banen.


Jeg håber at Montella er kommet til følgende konklussioner:

Vi skal spille med minimum to angribere. Spiller vi 4-3-3, nytter det ikke noget at have midtbanefolk, hvis opgave er at slå en aflevering ind i feltet. Det skal være spillere som Niang, Adriano og Lapadula der spiller. Det frigiver noget plads til Suso og Honda at boltre sig på (Honda synes jeg i øvrigt gjorde et OK indhop i går).

Vi skal spille med en kreativ midtbane. Dette var en af Montellas problemer - vi skabte intet fra den centrale del af banen. Poli gør det jo reelt OK udfra sine egne præmisser - det er bare ikke det der er brug for. Han har ikke evnene til at skabe noget fremad banen. Det samme gør sig i øvrigt gældende med Kucka.
Herunder må det slås fast at Bonaventura hører til på den centrale midt.

Skulle Montella forsøge sig med en diamant, er det fint at rykke Sosa frem - det kan give chancen til Pasalic som jeg er spændt på at se i aktion.

Skal man tage Montolivo en lille smule i forsvar, så er det også en utaknemmelig opgave at skulle slå killer-bolde fra en dyb position. Han skal have nogle at kombinere med. Uden nogen form for sammenligning, må Barcelonas hellige treenighed fungere som forbillede.


Tilbage til noget af det jeg er enig i. At vores defensiv ser skidt ud. Det skykdes til dels at vores backs har en meget offensiv opgave. Så snart vi skal opbygge spillet, stikker begge backs afsted og er over midten. Det skal naturligvis gøre os sårbare for omstillinger.
Jeg synes faktisk at Montolivo - i hvert fald i dele af kampen - fungerede godt med at falde lidt længere tilbage i banen og hjælpe til.

I mit univers er tiden efterhånden moden til at prøve 3-5-2 af.
Det vil give et mere robust forsvar. Vi vil stå med tre mand i modsætning til to.
Som en "lille" sidenote kræver det selvfølgelig indkøb i januar. Caio er jo her oplagt.

Vores backs kan gøre det de er bedst til - angribe og slå bolde ind i feltet.

Vi kan "tillade" os at holde en kreativ central midtbane der heller ikke har alt for mange defensive pligter.

Vi kan spille med to deciderede angribere.
Ja, jeg ved godt at det ikke efterlader meget plads til Suso, Men manden er altså ikke så god at man skal bygge et hold og en opstilling op omkring ham.
Skrevet af Martinovic
Selv om det er atypisk Milan at stille op i en 3-5-2, så er det måske værd at forsøge nu, hvor bagkæden er så elendig.

Det vil måske koste vores pt. bedste spiller, Suso, en startplads, men det er vanvittigt, så skrøbelig defensiven er på både omstillinger og indlæg.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes det er svært at betegne Suso som vores bedste spiller. Her vil jeg i højere grad pege på Niang - som givetvis vil fungere fint i et partnerskab med Bacca helt fremme. Det har vi tidligere fået bevis på.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Folk skal lige lægge mærke til, at sidste sæson, da Niang blev skadet, så fungerede vores offensiv slet ikke.

Abates fejl udstiller ham selvfølgelig lidt, men det udstiller i den grad den manglende organisation, som har været under Montella. Montella har i mine øjne til jul for at rette op på det elendige forsvar og organisation, gør han ikke det, så skal han fyres. Jeg er træt af, at høre at vi ikke har gode nok spillere i forsvaret. Det eneste vi reelt mangler dernede er en makker til Romagnoli. Abate har tidligere været fast mand hos det italienske landshold, og han kan stadig endnu. Hvis han ikke kan mere, så skal De Scilgio overtage hans plads
Skrevet af Magnifico
Det må efterhånden være en kendsgerning, at det ikke er trænerne, der er problemet, men truppen.

Måske, men det må alligevel være sørgeligt (for jer) at se, at Montella ikke har lært noget af viola-tiden og bare kører taktisk hovedløst videre.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
"I de sidste seks uger har dagstemperaturen i Milan ligget fra 25 til 33 grader - i dag var højeste temperatur 31 grader.
Derfor er det selvsagt ikke udsædvanligt vejr. Det siger vel nærmest også sig selv at det ikke er odiøst med den slags temperaturer i Sydeuropa."

Rolig nu, hvor mange kampe har du set hvor der efter 25 minutter var vandpause? Jeg siger ikke at det er en undskyldning for Milans dårlige spil, ej heller at det var en fordel for Udinese, jeg siger blot at kampes overordnede tempo bar præg af en usædvanlig temperatur/luftfugtighed kombination.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Meget enig.
Må indrømme at jeg havde forventninger om at Montella ville komme med meget bedre taktisk forståelse.

Mihajlovic slog mig som et taktisk analfabet og jeg må indrømme at Montella ikke har gjort meget for ikke at komme i samme kategori.

I Italien er der bare behov for at være pragmatisk. Det er som om mange italienske hold, kolleketivt har glemt hvad der har gjort Calcio stort. Stærk defensiv, taktisk snuhed, god kultur - naturligvis krydret med dygtige individualister.

Vi er naturligvis kun tre kampe inde i sæsonen og Montella han stadig nå at omstille sig.
Hans kommentar omkring at ikke at ville "forvirre" spillerne med et nyt system, er forhåbentlig taget op til genovervejelse i lyset af gårsdagens kamp.

Jeg kan reelt godt lide vores kære træners indstilling til at vi skal være boldstyrende, offensive og underholdende.

Det runger dog bare "en smule" hult, når vores hold i 90 minutter ikke formår at lægge pres på Udineses forsvar.
Vi havde 62% boldbessidelse i kampen igår - dvs samlet set omkring 57 minutter hvis vi regner overtid med. I den tid præsterede vi to(!!) forsøg indenfor målrammen og bare 7 i alt.
Det er jo et vidnesbyrd om en masse småspil på midten, i forsvaret og på tværs og baglæns i banen. Meget lidt i den retning hvor det bliver farligt.

Det er selvfølgelig spillernes skyld, men det er i høj grad også et resultat af et fejlslået taktisk oplæg.
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Jeg forstår simpelthen ikke din pointe. Måske det bare er mig der er dum.

For det første var vejret ikke usædvanligt for årstiden. Jeg har ikke set mange kampe med vandpauser, fordi det, mig bekendt, først er blevet indført i år.

Du siger at det ikke er en undskyldning og at Udinese ikke har haft fordel af dette. Hvad har det så at gøre med en diskussion om vores åbentlyst forfærdelige præstation i går?
Skrevet af Lentini
Iflg Di Stefano holdte Montella dundertale for holdet idag. Naturligvis på hans afbalancerede facon. Ingen er fredet hvis ikke der vises nok engagement og dedikation.

Et eller andet sted finder jeg det en smule mærkværdigt fordi jeg syns ikke der er nogen som har udvist arrogance eller ugidelighed. Snarere er vi "bare" blevet straffet for ignorance, naivitet og store blottelser.

Jeg syns også det er fesent at adressere problemet som et engagement problem hos spillerne, når Montella udviste naivitet af allerhøjeste grad imod Udinese. Der må han også gerne gøre sig selv delagtig i en svag performance. At forsøge det samme om og om igen i 90+8min er sgu for ignorant.
Skrevet af Stankovic
Alene det at en træner efter bare sølle tre ligakampe for en klub er nødsaget til at holde en aldeles alvorlig samtale med sit materiale er jo et eller andet sted helt grotesk. Og det er selvom man har oplevet mange mærkværdige ting hos Milan gennem det seneste årti. Jeg føler med Montella at han ikke har fået det materiale stillet til rådighed som han burde have fået.
annonce
0