Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BoroDane
Edit: når jeg går ind på hjemmesiden, så ser jeg at det stadig er muligt at købe billetter til 30 Euro også uden medlemskab.
https://www.acmilan.com/en/landing-tickets


@Bishop

Det ser ud til at man skal bruge et medlemsnummer for at købe billetter til 30 euro:

Tessera del Tifoso:
E´ necessario inserire i dati di una Tessera del Tifoso in corso di validità.
La carta Cuore Rossonero non può essere usata qui
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Lentini
Jeg tvivler stærkt på at Lamela er tilgængelig og tilmed til den pris, med forbehold for hans kontraktsituation. Pochettino skal rotere med sit brede materiale når de også har CL at tænke på. Det nytter ikke noget at presse start 11´eren unødigt i starten af en meget lang engelsk sæson.

Han ville da pynte men jeg ser det ikke som realistisk at vi går ind og plukker profiler fra tophold i PRL, kinesiske penge eller ej.

Imo ser det mere ud til at vi skal anvende smartness på markedet og selv føre spillere frem til profilroller på vores hold. Og det kan jeg ikke se skulle kunne lade sig gøre gennem erhvervelser fra PRL.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Lidt realisme ind i dine indlæg tak. Lamela er vi overhovedet ikke i stand til at hente lige pt! Han er en stor profil for Tottenham, de er i CL og PL.
Milan er ingengang i Europa, lad os nu være lidt realistiske og bruge lidt sundt fornuftig til at sortere det værste sladder fra pressen væk. Lad os heller ikke glemme at du skrev forleden at vi var meget tæt på depay!!

Som jeg skrev i forgående indlæg, så tror jeg ikke en meter på de rygter der florere lige pt.
Ingen tvivl om at vores nye ejere gerne vil lave en stærk signing når de tager over - men samtidig har de jo også være ude at sige at de vil satse ungt på egne talenter.
Endvidere virker der ikke til at Montella har haft dialog med fassone ang transfers... Men er ret sikker på at de spillere vi går efter enten sidder på bænken i en stor klub eller spiller i serie a.
Personligt gad jeg jo godt vi gik efter gomez fra Atalanta.
Forsvaret er jeg enlig tilfreds med, mens midten gerne må upgrades med en rigtig stjerne spiller.
Honda syntes jeg vi burde skille os af med, da hans løn er alt for voldsom til hvad han bidrager med!
Skrevet af Fossa dei Leoni
DEt er ikke på de forrerste 3 positioner, vi virkelig har behov for forstærkninger. Lad os få os en habil maker til Romagnoli også en kreatør på midten. Cesc som type kunne være det vi mangler, men som i selv nævner er hans arbejdsmoral ikke særlig god.
Skrevet af Lentini
Jeg synes sgu vi er ret tynde i front. Honda er marginaliseret i en grad hvortil han er for dyr i drift til at sidde på bænken. Luiz Adriano bliver brugt i alle andre roller end den optimale for ham, og bidraget er deraf.

Hvad hvis Suso blev skadet de næste 4mdr? Eller Niang? Så er vi f.....

Jeg synes klart vi mangler kvalitativ bredde i angrebet.

Skrevet af Bishop
En 6´er og en til at give konkurrence til Sosu er i mine øjne de to vigtigste positioner der skal hentes forstærkninger til.

Paletta har vist sig at være en fuldgod makker til Romagnoli. Generelt er vores bagkæde ret fornuftig og med Zapata tilbage der også har bevist at han kan fungere rigtig godt med Romagnoli, så er det ikke der hvor vi har de store mangler. Calabria/Abate og De Sciglio/Antonelli er også alle sammen godkendte spillere.

Jack og Kucka er begge så gode at det heller ikke er der vi skal kigge efter nye startere. Locatelli, med Montolivos skade in mente, kunne man dog godt forestille sig er for usikker til at have som fast starter, så her er det oplagt at kigge på en stærk spiller.

Sosu er i mine øjne den spiller der har bidraget mindst og spillet dårligst i denne her sæson, bevares han har da i perioder været god, og haft nogle decideret pragtfulde aktioner. Men i forhold til Niang der har vist sig nærmest uundværlig så ville en forstærkning på hans position være oplagt.


@ Lentini (Den var specielt til dig ) :D :D


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
On another note, så skulle det være bekræftet at følgende to firmaer er en del af investorgruppen; Ping An og China Construction Bank. Ikke at jeg har nogen som helst info om dem, så bliver de åbenbart betegnet som giganter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Bispen

Enig - Montolivos fravær gør 6eren skubbes op i prioriteringslisten hvor vi bliver nødt til at være aktive til vinter. Min fantasi strander ved Badelj og Biglia, min søgning gav ikke yderligere output fordi der ved andre emner er "diskvalificerende" sider såsom for ung, idet Locatelli ikke skal kvæles i konkurrence.

Alternativet til angrebet er yderligere presserende imo, fordi jeg syns vi breddemæssigt står svagt ved skader eller hvis Niang eller Suso ikke rammer niveau. Her er fantasien dog lidt stærkere i form af Keita, Bernardeschi, Fekir, Inaki(Bilbao) og ville have taget Luan med også, men vores kvote på den latterlige regel omkring EU-spillere gør han ikke er et emne.

Edit: Løber vi ikke ind i skader er det eneste to positioner jeg gerne ser forstærket. Resten handler om at luge ud i overflødigheden.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Realisme?!
Depay har samlet set spillet 39 minutter i betydelige kampe i år.
Mon ikke både spiller og klub er meget interesseret i at samarbejdet skal ophøre?

Lamela har jeg forklaret hvorfor kunne være en mulighed.

Og når vi taler om realisme. Hvor sandsynligt er det at en gruppe nye ambitiøse ejere vil gå efter Papu Gomez. Det lugter lidt af at du har forelsket dig i ham.

Og lad os nu lige hæfte os ved at jeg blot har kommenteret på nogle af de rygter der nævnes mest hyppigt.
Skrevet af Lentini
Nå – lad optimismen spire en smule herinde. Det var ikke videre imponerende det som vores kommende modstander leverede i aftes i Lyon. Selvfølgelig vandt de.. de svin! Sådan plejer det jo at være med de forbandede zebraer.

Allegri plæderer altid for teknik og flair, men han er så småt ved at justere Juventus til en omgang bulldozer-fodbold, hvor kreativiteten central fra banen er en mangelvare. Det var i øvrigt samme spor han faldt i hos os. Ja ja, han fik ikke de bedste spillere med tiden, men spillertyperne han fik leveret blev accepteret, og de blev med tiden i højere grad lagt an på fysik og brød, fremfor teknik og flair han ellers så fint altid snakker om. Han har dog individualisterne på plads fremad banen og en sammentømret defensiv, men det er ikke flydende og nok så hakket.

Så er jeg også pænt træt af dem, fordi Raiola står og vifter med Donna for næsen af dem. Han er et farverigt indslag i fodboldverdenen, men jeg er godt nok ved at få nok af den fede pizzasælger. Raiola magt illustreredes tydeligt i sommers, da han fik prakket selveste Mourinho, Mkhitaryan på. Det lignede jo nærmest en pakkeløsning, der blev solgt til Manchester i sommers.

Så er det naturligvis også vigtigt at notere sig at zebraerne trods alt fik Lemina smidt ud ca ti minutter inde i anden halvleg.

Nuvel, vi skal nok få vores problemer….

Kampen mod Lyon var også interessant på en anden led, fordi Lyon præsenterer to af de spillere, jeg har skrevet ned. Corentin Tolisso, energisk, dynamisk og alsidig central midtbanespiller, samt Nabil Fekir, en slags second striker. Begge slap habilt fra det.

Tolisso er en af de spillere, som jeg finder rigtig interessant som en konkurrent til Kucka, i et felt sammen med Tielemans, Sturaro etc., - men det bliver nok noget nær umuligt at vriste ham fri fra Lyon i et vintervindue. Det kan så redde en af Poli, Pasalic eller Matí Fernandez. Den resterende pose uduelighed skal gerne viftes ud.

Ligeledes vil Aulas nok også smække hælene i, skulle vi gøre tilnærmelser til Fekir. Jeg tror dog Bernardeschi ikke er så tosset et bud, fordi man gerne(sådan forlyder det i hvert fald) vil videreføre idéen om unge italienske spillere.

Fassone, Mirabelli og en eventuel TD skal godt nok være skarpe i felten til vinter. Det bliver alt andet end let at sikre sig opgraderinger på de spillertyper, vi står og savner.
Skrevet af Lentini
Så er det i øvrigt korrekt det som Bispen skrev tidligere vedr. ejersituationen. Folk indenfor disse selskaber siger at de er en del af konsortiet, men lad os tage den med forbehold. Vi har været rigeligt igennem, med hvad der føles som verdens længste klubsalg.

Ping An Insurance er et stort forsikrings- & finanskoncern med en del datterselskaber. Aktiemajoriteten ejes dog af en thailandsk gruppe selvom det er et kinesisk selskab. Fantasten mr.Bee vil nok hævde at det er ham som reelt står bag...

CCB er en mastodont. De dækker stort set alle kontinenter verdenen over med forskellige forretningstyper. Det er ihvertfald det jeg kan læse mig til. Forbes har bl.a. en artikel i deres Global Ranking hvori CCB er nr.2 på listen over klodens største, mest magtfulde og velhavende firmaer. Så ja ja - de har nok lidt at skyde med. I overført betydning er de tidligere blevet anklaget af USA for at lave atomprogrammer for Nordkorea. Altså nogle spændende typer.
Skrevet af Bishop
Det er sgu lidt sjovt at tænke på at vores formodede startopstilling mod Juventus har kostet os mindre end hvad juventus gav for Higuain alene.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Nu kommer jeg til at lyde højrøvet, men aftenens program i CL er pånær Barcelona-City jo dødkedeligt.

Det blir godt til næste sæson når vi kommer og spicer det hele op med vores storhed og glory.
Skrevet af Martinovic
Ja, ingen af de andre syv kampe gad jeg spilde et minut på at se i fjerneren.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej nemlig. Ludogorets, Rostov, Besiktas etc., - hold kæft hvor kedeligt! De kunne passende skære 8 hold fra. Den turnering trænger sgu til en ordentlig modernisering.
Skrevet af La Mir!!
Ja, ingen af de andre syv kampe gad jeg spilde et minut på at se i fjerneren.


Kampprogrammet i går var da langt værre.
Daje!
Skrevet af Lentini
Skal vi ikke bare blive enige om at CL i sin nuværende form er gået fallit?
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet er hvad alternativet skulle være.

Personligt synes jeg at det har sin charme at der er en stor "mangfoldighed" i turneringen. Det indebærer selvfølgelig at der også er hold på forskellige niveauer.

Historisk set har der jo også altid været væsentlig forskel på "størrelsen" af holdene.

Jeg kan ikke se den store fidus i at samle de største hold der skal spille mod hinanden. Det bliver uinteressant i længden. På skandinavisk plan har vi jo prøvet det med Royal League. Det var som bekendt ikke den store succes.

Skulle man gøre noget, skulle det, efter min mening, være at skære ned på antallet af deltagere fra de største ligaer i både CL og EL og indføre en tredje turnering a la den hedengangne Cup vindernes.
Skrevet af Gustenv@rius
"Skal vi ikke bare blive enige om at CL i sin nuværende form er gået fallit?"

Hvordan det? Turneringen har aldrig været mere populær end den er nu, mens pengene aldrig har været større.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Pirlo21
Enig med @rossoneri.
Skulle alle de bedste hold mødes allerede i gruppespillet vil det lige pludselig blive hverdagskost og i længden kedeligt.
Når det er sagt så kan jeg sagtens følge @lentini, men Uefa har jo faktisk gjort noget ved det.
Fra næste sæson får de 4 bedste ligaer deres 4 bedste hold med, hvilket jo automatisk giver flere store kampe i gruppespillet.
annonce
0