Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Simone Zaza ville i øvrigt også være et oplagt bud.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Glem alt om Zlatan. Nej, bare nej.

Problemet er hvis Bacca smutter, så SKAL vi ha en klasse erstatning ind. I forvejen som folk selv har nævnt er vi tynd besat på kanterne, jeg tænker på, at lade Bacca spille til sommer, så vi først kan få hentet ind til kanterne og til sommer kan vi finde os en målsluger.
Skrevet af Lentini
Jeg har set mig varm på Andrea Belotti. Han har en evne til at befinde sig i brandpunktet konstant – opportunistisk i sin stil. Og jeg er udmærket klar over at manden har utrolig svært ved at stå på egne ben, når han når ind i modstanderens målfelt, men vi levede vidst fint med Pippo og de samme tendenser, tilbage i tiden. Han er bare generelt farlig konstant – om han så lige er en Montella type kan man måske være tvivlende overfor, da jeg har en billede af at Montellas ideelle angriber er en klon af Giuseppe Rossi.

Simone Zaza er også et fint bud. Eneste minus er at vi derved sponsorer yderligere forstærkning af Juventus. Det er et kæmpe minus i min bog, hvilket desuden også gælder de herrer, Rugani & Sturaro, som jeg også har et kært øje til.

Derimod studsede jeg over Portos udmelding sidste dag, at de skulle sælge spillere for et givent beløb. Nu er de fuldstændigt suget tør ovenpå et hav af tredjepartshandler. Det har været fedt for dem at pisse i bukserne et stykke tid. Welcome back to the real world.

Når nu vi kører denne ”ungdomskur”, løber der altså en spændende 19-årig, Ruben Neves, rundt i Porto. Det kan måske lyde fjollet idet hans favoritposition er den dybe playmaker, og tidligere har jeg argumenteret imod at finde en spiller der aldersmæssigt, også vil konkurrere med Locatelli, på den position. Men jeg stirrede mig blind på det usande fact at Locatelli kun kan spille en 6er. Og det er selvsagt noget vås, fordi han har hobevis af optrædener som 8er på u-niveau – både klub- samt landshold.

Men jeg når nok at skifte mening tusind gange igen, hvor man da også kan håbe at en af de mange kludrianer på midtbanen rent faktisk begynder at præstere på et anstændigt niveau.
Skrevet af Pirlo21
Hmm folk er hårde mod gomez.
Syntes han spillede en fornuftig kamp mod pescara og han er utrolig stærk i luften. Han skal stadig blive bedre til at placere sig og mere rolig i sit presspil. Men har svært ved at forstå den kritik han modtager herinde.
Tror han kan gå hen og blive et godt køb på sigt.

Sosa derimod beviser ikke meget, han er enlig okay med bold. Men fik overhovedet ikke sat sig nok igennem og fik slet ikke sat sit aftryk på kampen.
Selvom han spillede kucka rolle igår, så havde jeg bestemt forventet han havde haft mere indflydelse på vores spil med bold igår. Skuffende

Bacca, ja jeg syntes folk går i selvsving. Han har en træls agent,det har donnarumma også. Han var uskarp igår og tydeligvis frustreret over sin egne præstation - med rette! Og da han bliver skiftet ud, siger han noget til Montella!
Men mere er der jo ikke i det, vil personligt heller have en spiller der viser noget personlighed og sine følelser end fx en spiller der ikke udtrykker noget som helst som fx en adriano. Sikke et skrækkeligt indhop han lavede igår! Forfærdelig indstilling han havde.

Man kan sige meget om Bacca, men manden kæmper altid 100 procent på banen, laver dybe løb uden bold, presser modstanderen når de har bolden m.m
Bacca fortjener kritik for hans uskarphed igår, ikke andet hvis man spørger mig.

Skrevet af Lentini
Jeg synes det var en ganske middelmådig indsats af Gomez. Han virker alt for nervøs. Det tog ham ca. 5 minutter før han havde flænset den første stakkels Pescara-spiller midt over i midtercirklen i et ganske klodset stort frispark, og hans mand-mand spil er yderst kritisabelt, ved fødderne. Han er imo ikke videre kløgtig(ses ved hans for ofte fejlpositioneringer) og virker yderst kluntet og forhastet, hvorfor han havner i problemer når han ikke bare skal hoppe op og heade bolden ud af Milano. Det er han ganske dygtig til, men jeg bider mig sgu i underlæben når han bliver sat af en modstander, som bare løber fordi ham uden at anvende bare en kropsfinte.

Han får dog også specialtræning alene med Daniele Russo omkring det defensive spil i træningerne. Så må vi se om Russo indeholder nok pædagogiske evner til at lære fra sig til Gomez. Man kan da håbe, om end jeg tror Milan kigger sig om efter en ny central stopper, bl.a. illustreret ved den heftige aktivitet omkring scoutingen af Rodrigo Caio.

Jeg er enig i betragtningen af Bacca mest af alt virkede frustreret over han ikke fik scoret, og gerne ville have spillet kampen til ende for at jagte scoringen helt til slut. Det godkender dog overhovedet ikke at han lader sine frustrationer over sig selv gå udover Montella – det er sådan lidt typisk Bacca, at han ikke ejer selvindsigt, men det altid er alle andres skyld for hans egen uformåen.

Synes dog Montella tog situationen meget cool, men den bliver med garanti skrevet bag øret, og det skal den. Fordi Montella ved udmærket godt at han ikke kan signalere overfor truppen at anarkistiske tendenser er okay med ham. Og det gælder alle – også den colombianske angriber, som ALLE i hele verdenen vil købe iflg hans egen horrible agent.

Det kræver dog rette situationsfornemmelse af træneren, og tror Montella gjorde klogt i at bagatelisere det så vidt som muligt. Der blæser positive vinde over Milanello, og at gå i Frank de Boer mode og sende ham hjem med en seddel til hans mor, og give ham stuearrest fra træning og kampe i to uger, hjælper efter min mening ikke på situationen, og kan skade den harmoni som virker til at have indfundet sig i truppen.

Bacca skal dog selv passe på at hans hysteriske barnagtige opførsel ikke skader hans egen anseelse blandt holdkammeraterne, fordi der er sgu noget respektløst over det, at føle sig hævet over en udskiftning, trods han har brændt 3 direktører. Gourcuff løb rundt og spillede arrogant fransk klovn i Milan, og fik kærligheden at føle af den ellers normal sete gentleman, Paolo Maldini, fordi han ikke udviste rette respekt for sine holdkammerater og klubben, AC Milan. Og det er sådan det bør være – det er sgu en stærk kultur, der er værd at bygge på.

Jeg er der, mht. Bacca, at jeg har det ganske fint med hans tilstedeværelse, fordi han løber sine meter, og laver mål trods han er en teknisk amøbe. Men jeg sætter mig tværtom ikke ned på knæ, tårevædet, med en truende knytnæve op imod himlen, mod den hjerteløse gud, når Bacca bliver solgt til storklubben, Hull City til sommer, for 30mio€.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Meget enig i det du skriver ang Gomez. Dog mener jeg at Gomez bestod kampen mod Pescara.

Ang Bacca er jeg faktisk helt enig i hvad du skriver, flot skrevet.

Kigger vi frem mod søndagens kamp mod Palermo,så må vi håbe at vores bærende kræfter har fået restitueret. Niang var tydeligvis ikke 100 i søndags og generelt virkede hele holdet træt.
Ser vi på vores brede så burde truppen på papiret været dækket på de fleste pladser. Vi har 5 backs, 3 reserver til cb positionen, masser af midt folk og en del angribere. På kanten er vi dog tyndt besat.
Faktum er også at vores reserver mangler kvalitet, det folk som Honda, Sosa, Adriano, Poli m.m. er bare ikke godt nok, hvis man spørger mig.
Derudover har vi jo skadet spillere som man også kan stille store spørgsmåltegn ved fx Bertolacci, vores nye venstreback, Mati....
Jeg håber allerede til januar Montella får lov til at rense lidt ud. Vi har for mange spillere der får en for god hyre uden at bidrage en skid! Og når de så får chancen, så ser man ingen lyst eller vilje hos dem.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg tror at, når Bertolacci bliver skadesfri, så kan han godt trives i Montellas system. Han kan umuligt være værre end Poli. Sosa virker ret anonymt og et fejlkøb.
Skrevet af Rossoneri
Det er "sjovt" hvordan nogle spillere får meget længere snor end andre.

Det er evident for enhver at Sosa ikke spillede en god kamp mod Catania - det var der i øvrigt ikke mange der kunne brøste sig med.

Han har dog samlet set spillet 234 minutters fodbold (eller mindre end 2,5 hele kampe) og endda på forskellige (forholdsvis uvante) positioner.
Han dømmes ude og som et fejlkøb.

En spiller som Suso spillede et par gode pre-season kampe og har derefter spillet ca. 10 hele kampe hvor han, overordnet set, har været ret nærig med at vise sit niveau. Det til trods for at han spiller på sin foretrukne plads i en klub og en liga han efterhånden kenden ret godt.
Men han synes at være urørlig og klubbens fremtid.

Det har jeg vitterligt svært ved at forstå logikken i.

I mine øjne bliver Suso aldrig andet end en brugbar indskifter. Han har haft masser af chancer (104 kampe på højeste niveau) uden for alvor at få sit gennembrud.

Skal vi ikke lige prøve at holde tungen lige i munden og ikke give en endelig dom baseret på enkelte præstationer.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Suso gjorde det godt i Genoa. Ham og Niang var rigtig farlige, da de spillede i en 4-3-3, som det også er nævnt før, jo bredere Niang og Suso kommer jo mindre effektive bliver de. Det er nok en taktisk justering fra Montellas side af for at bringe mere balance. Jeg er dog enig i, at han står måske som det svageste kort af Bacca og Niang, men at decideret at sige, at han har floppet, er jeg meget uenig i.
Skrevet af Rossoneri
Suso og Niang har for det første aldrig spillet sammen i Genoa.

For det andet, er det milevid forskel på at præstere i Genoa og i Milan.
Og hvis vi skal til at vurdere spillere på tidligere meritter, så blev Jose Sosa kåret til ligaens bedste i Tyrkiet sidste år.

Der kan vel næppe være mange der mener at Suso har overbevist om at han er fremtidens mand.
Der er ingen tvivl om at knægten har talent, men det kræver alstå at han viser et stabilt højt niveau.
Situationen var den samme med SES.

Og lad os i øvrigt lige minde om at der jo ikke er nogen der forbyder Suso at finde noget plads, hvis han bliver lukket ned på kanten. Hans største udfordring (i min bog) er at han er ret én-dimensionel.

Men nu var dette egentlig ikke et angreb på Suso. Det var i højere grad et forsøg på at mane lidt til fornuft inden Sosa bliver jagtet ud af byen med fakler og høtyve, baseret på mindre end tre fulde optrædender (hvoraf kun én var rigtigt ringe).
Skrevet af Fossa dei Leoni
Har jeg skrevet at Suso og Niang har spillet sammen? Suso har bevist sig i Serie A, hvor der er to tre klasseforskelle mellem Serie A og den tyrkiske liga. Jeg er enig med dig, i at han er endimensionel, men han kan udvikle sig. Han skal være bedre med det andet ben og ha et bedre slutprodukt.
Skrevet af Rossoneri
Sorry - jeg læste dit indlæg sådan.

Det er naturligvis en diskussion der aldrig kan afgøres helt - men at sige at der er 2-3 "klasser" imellem Serie A og Süper Lig, synes jeg er helt skævt. Besiktas, Galatasaray og Fenerbahce spiller da fx alle lige op med os og de fleste andre end Juventus.
Og Besiktas som Sosa kom fra, er any day et bedre hold end Genoa.
I Europa har de indtil videre spillet lige op med både Kiev (ude), Benfica (hjemme) og de slog Napoli nede på den store losseplads.

Som sagt - det handlede ikke så meget om Suso. Det handlede om at Sosa allerede er smidt på porten efter 234 minutters fodbold.
Og i den forbindelse fandt jeg det bemærkelsesværdigt at andre spillere (som fx Suso) har markant længere snor, til trods for at de til stadighed ikke beviser sig.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Forskellen er, at Suso ikke er færdigt produkt, kan han blive mere direkte og effektiv, så kan han virkelig blive en god kant. Det samme kan ikke siges om Sosa.
Skrevet af Rossoneri
Hahahahaha
Ajax´ tidligere team mamanger, David Endt, er ikke overrasket over De Boers fyring i Inter.

Han havde allerede advaret De Boer inden han tog jobbet og som han sagde; “Inter looks like a beautiful diva dressed in blue and black, but in reality she is nothing more than a prostitute,”

Sjældent har nogen haft mere ret.
Skrevet af Rossoneri
Forskellen er, at Suso ikke er færdigt produkt, kan han blive mere direkte og effektiv, så kan han virkelig blive en god kant.

Og det er lige præcis den slags holdninger jeg har meget svært ved at forstå.
Vi taler altså om en spiller der tilsammen har meget tæt på 100 kampe i Serie A, La Liga, Premier League samt diverse Cup og europæiske turneringer.
En spiller der har været en del af diverse førstehold i fire sæsoner.
Hvornår mener du at man kan begynde at forvente at han leverer varen på fast basis?

Det samme kan ikke siges om Sosa.

Så du mener at du har set Sosa nok til at konkludere at manden er et fejlkøb, efter at have set ham i 234 minutter, eller lige under fem halvlege?
Fordi han er "færdigudviklet" (hvilket jeg i øvrigt er uenig med dig i) så skal han levere til rene 12-taller fra første dag? Det til trods for at han bliver brugt på positioner han er uvant på.
Det er godt nok ikke lang line han får ift "the boy wonder", Suso.

Du er naturligvis berettiget til din holdning, men jeg finder det bare en smule dobbeltmoralsk at nogle spillere blot skal vise glimt af deres talent en gang i mellem mens andre har mindre end tre kampe til at bevise sig, før de bliver sendt på overskudslageret.

Det kan jo meget vel vise sig at Sosa går hen og bliver en fiasko. Men er det ikke lige lovligt tidligt at konkludere det?
Skrevet af Bishop
22 år og allerede " meget tæt på 100 kampe i Serie A, La Liga, Premier League samt diverse Cup og europæiske turneringer"

Jeg forstår ikke at det skal ligge Suso til last at han i en alder af 22 allerede har vist nok til at have medvirket i så mange betydningsfulde kampe, han er 22 år gammel, selvfølgelig er han høst sandsynligt ikke færdigudviklet.

Og når han så samtidig er lidt af en yndlig i trænerens øjne, så er jeg personligt også tilbøjelig til at give ham længere snor end en Sosa på 31 år, ja nu skal man selvfølgelig ikke være aldersfascist, men altså, mon ikke han er færdigudviklet? og med den erfaring han har,ja da Suso rendte rundt i skolegården som 12´årig, spillede Sosa trods alt i Bayern Munchen, så skal han altså være i stand til at levere en rimelig god præstation fra dag 1, selvfølgelig skal han også have tid til at tilpasse sig, og altså have flere chancer end hvad han har fået indtil videre, men vi har altså ikke de næste 5 år til at "udvikle" ham.

Personligt synes jeg det er evident at der er et ganske stort potentiale i Suso og jeg mener ikke det er tosset at "investere i ham" som Montella gør nu med, masser af spilletid. Jeg er dog helt enig i at vi har brug for et stærkt alternativ til hans position.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Som tidligere skrevet, så er det egentlig ikke en kritik af Suso. Jeg synes også han besidder et stort talent.
Når det er sagt, så mener jeg at en spiller med 100 kampe på bagen, burde have et mere stabilt niveau.
Vi så det jo med SES. På sine gode dage var han helt fantastisk. Desværre var det alt for sjældent han var det.
Skal man satse på en spiller til fremtiden, skal det nødvendigvis være fordi man har en forventning om at han på et tidspunkt kan levere på et stabilt højt niveau.
Man kan vel tillade sig at spørge (med hans 100 kampe in mente) hvornår det niveau skal indtræffe.

Og nu fremmer overdrivelse som bekendt situationen. Jeg ved dog ikke lige hvor det kommer fra at Sosa skulle have de næste fem år. Men det er vel OK at han får lidt mere end fem halvlege til at indfinde sig i systemet og på en uvant plads, eller?

Men som sagt - pointen er at jeg mener det er helt forfejlet at stemple Sosa som "fejlkøb" efter 234 minutters fodbold.
Skrevet af Bishop
"Når det er sagt, så mener jeg at en spiller med 100 kampe på bagen, burde have et mere stabilt niveau."

Men er dette her ikke den første sæson i hans karriere hvor han bliver brugt regelmæssigt? (udover lejeperioden i spanien hvor han vel også spillede udmærket) Og hvorfor bruger du kampe om Suso og minutter om Sosa? Det skævvrider debatten, i så fald har Sosa jo spillet 5 kampe for Milan hvor 4 var langt under par, og når man henter en spiller med en lang karriere og over 350 professionelle kampe bag sig, så forventer man han som minimum ikke er dårligere end gennemsnittet på holdet, her er der altså ikke plads til at han skal have en hel sæson at spille sig til rette i, hvilket var min point med at man ikke havde hentet Sosa for det lange løb.

Det var jo det samme med både De Jong og Van Bommel, de blev hentet for at hæve niveauet fra dag 1, hvilket de stort set også gjorde, det er jo det man betaler for når man giver en relativ høj løn for en vel etableret spiller.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Nu må jeg lige insistere på at du læser hvad jeg skriver. Det er dig der blander tingene sammen her.

Jeg sammenligner netop at Suso har spillet ca. 10 hele kampe i år (890 minutter) mens Sosa har spillet 234 minutter, svarende til lidt under 2,5 kamp.
Jeg er i den forbindelse uenig i at Sosa skulle have spillet dårligt i fire af fem optrædender.

Når jeg taler om Susos 100 kampe er det for at sige at man ikke bare kan blive ved med at kalde ham et talent. Vi kan naturligvis ikke forvente at spillere gør komet-karriere som Locatelli, Donnarumma, Romagnoli m.fl. Men der må være forventninger til at et talent tager skridtet op - det mangler Suso stadig at gøre.

Men er dette her ikke den første sæson i hans karriere hvor han bliver brugt regelmæssigt?

Det er jo netop pointen. Han har ikke overbevist skiftende trænere om at han fortjente en startplads. Mit bedste bud er at det kommer han heller ikke til at gøre i Milan.

Det var jo det samme med både De Jong og Van Bommel, de blev hentet for at hæve niveauet fra dag 1, hvilket de stort set også gjorde, det er jo det man betaler for når man giver en relativ høj løn for en vel etableret spiller.

Der skal du vist lige tilbage i arkiverne igen.
De Jong sad på bænken de første kampe af sin tid i Milan og spillede sine første kampe some 8er (uden den store succes). Han trådte for alvor i karakter da han blev rykket ned som 6er.
Mark van Bommel fik rødt kort i sin første optræden.
Tror du glorificerer de to herrer lidt for meget omend de begge gjorde det rigtigt godt i klubben.
Fælles for dem begge, er at de præsterede på de pladser de var vant til at spille. Sosa har spillet 10er og wing de seneste mange år.

Men jeg tror måske at jeg lidt har misset din pointe.
Mener du også at vi skal smide Sosa på porten efter så kort tid?
Skrevet af Lentini
FD,

Ved du lurer med på sidelinjen? Validiteten af De Telegraaf fra Holland - kan vi stole på dem?

De melder ihvertfald om forhandlinger omkring Bazoer. Ikke dumt i så fald.
annonce
0