Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Læste en artikel med Abbiati igår hvor han langer ud efter uprofessionelle og dovne spillere fra sidste sæson som gav en dårlig harmoni på holdet, hvor skænderier også var en del af hverdagen. Det er oplagt at tænke på typer som Mexes og Menez, men kunne også være interessant at vide om det er nogle nuværende medlemmer som har rettet ind.

Ambrosini er også træt af Bacca. Adspurgt om hvem der burde starte på toppen mod Inter svarer han Lapadula prompte fordi Bacca i hans øjne har udvist disrespekt flere gange ifbm udskiftninger som han har håndteret dårligt.

Så vil jeg også sende en svada til FIGC fordi de ligger en træningslejr for mulige italienske landsholdsspillere dagen efter derbyet, d.21. frem til d.23. Indkaldt er både Locatelli og Lapadula. Og vi har en kamp mod Empoli næste lørdag. Jeg ved ikke hvad de syns at få ud af det men et centralt medlem som Locatelli er pt skal ikke drøne rundt i Coverciano midt i ugen op imod Empoli kampen.
Skrevet af Duck
Altså, sådan en landsholdssamling kan da kun være lærerigt og inspirerende for unge Locatelli. Jo mere af den slags i hans alder, desto bedre.

I øvrigt skal de jo kun samles og spille kort om mandagen, og så have i alt fire træningspas tirsdag og onsdag. Det er ikke noget, der slider nogen op, og muligvis så du ham hellere træne taktisk under Montella, men jeg tror ikke, man kan undervurdere, hvor meget man som ung spiller får ud af landsholdssamlinger (eller, i dette tilfælde, det der ligner).
Skrevet af Lentini
@ Duck

Det er jo en ren og skær udviklingstrup – en slags udvidet U21-trup. Og nej, jeg kan ikke se hvad særligt Locatelli skal løbe rundt der efter, i et stramt program. Her ser jeg naturligvis også på helheden af Milans smalle trup, og det at man kan foretage taktiske justeringer i kølvandet på Inter-kampen frem imod kampen ude mod Empoli lørdag næste weekend, for at stå stærktest muligt. Så irriterer det mig, at Italiens længste aflange pande skal spendere 3 dage sammen med Locatelli i Coverciano til ingen verdens nytte.
Skrevet af Duck
Ja, den holdning er jeg helt uforstående overfor, da jeg som nævnt ser en landsholdssamling som værende meget mere værd for en given ung spillers udvikling end "blot" to-tre dage med almindelig træning i klubben. Uanset om man dermed går glip af specifik taktisk træning i klubben med henblik på den kommende modstander eller ej.
Skrevet af Interforlivet
Jeg må give min kære med-fan Flying Dutchman ret mht favoritværdigheden. Jeg ser altså også Milan som somewhat klare favoritter. Det eneste vi har kørende for os, er jo faktisk vores trup på papiret og så et par gode landsholdspræstationer (her tænker jeg på Brozovic, Perisic og Candreva) i den netop overståede landsholdspause. Vi har intet stabilt vist på banen i hele sæsonen, vi har stort set ikke andre end Icardi der kan score mål, vores forsvar har givet nemme chancer væk i stort set alle kampe osv. osv. Pioli er så en x-faktor. Men det er jo på ingen måde sikkert at hans ansættelse vil have en positiv effekt på vores spil - hverken i den ene eller den anden ende. Så alt i alt vil jeg også mene at I er klare favoritter. Et eventuelt tab af Romagnoli vil selvfølgelig ændre lidt på det. Men mon ikke han bliver klar? Det forventer jeg i hvert fald.

Mht den generelle Derby della Madonnina-stemning så er det bare svært at pege på en bedre fodbold-relateret fornemmelse end den man får, når man stiger på metroen på vej mod stadion og ser familier hvor faren og datteren har Inter-tøj på, mens moderen og sønnen er klædt i rødt og sort. Det er bare sådan et derby skal være. Hygge og god stemning op til kampen, fuld smadder på tribunerne under kampen og så fælles tur hjem i ro og mag bagefter. Det kunne de godt nok lære noget af i København.
Skrevet af Lentini
@ Duck

Så må vi erklære os uenige, fordi jeg kan ikke se formålet eller det givende for Locatelli i den situation, fordi den ikke varierer sig særlig meget fra hans normale U-udtagelser. Det havde været noget andet skulle han med A-landsholdet, og det er det ikke.

Locatelli er i en læringsproces, hvor han konstant skal lægge på med Montella som den vigtige rådgiver.
Skrevet af Duck
Yup, lad os bare erklære os uenige. Det kan ske. Jeg er som nævnt slet ikke i tvivl om, at der er enorm værdi for Locatelli i at være en del af et landsholdssetup, også selvom det ikke er et "rigtigt" landshold denne gang. I hvert fald langt mere, end hvis han løb rundt på U18-landsholdet. Hov, nu gentog jeg stort set bare mig selv igen. Uenige, modtaget, videre.
Skrevet af Lentini
Klare favoritter? Nu må I stoppe med den der overdreven underspilning. Klare favoritter er når man formmæssigt er stærkest og tilmed har det bedre materiale. Jeg tror næppe i vil gå med til begge parametre, ellers skal jeg da nok finde nogle statements fra jeres egen tråd omkring Milans materiale, for at understøtte min påstand.

Ydermere vil betegnelsen som klare favoritter, betyder at en Inter-sejr vil være en kæmpe overraskelse. Noget uventet og uforudset. Den tilstand tror jeg ærlig talt heller ikke i befinder jer i – fair nok, tabellen og formkurven fortæller vi er favoritter, men screw down the overdrevne underspilning.
Skrevet af Lentini
... Og så deltog Romagnoli heller ikke i træningen idag. Det er en markant svækkelse hvis han ikke når at blive klar. Jeg stikker lidt flere nåle i min Ventura voodoo dukke.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er helt med Lentini her.

Der er (hvis jeg har set ordentligt efter) ikke en eneste landsholdsspiller i blandt de 22 der er hidkaldt.

Havde man inviteret 3-4 interessante emner med til en reel landsholdssamling ville det være noget andet. Så ville de kunne få lov at snuse lidt til det hele og bruge tid sammen med den trup som de, forhåbentlig, vil blive en del af.

Det eneste fra Azzurri, er her Ventura.

Jeg kan vitterligt ikke få øje på hvad Locatelli og andre skulle få ud af dette - udover en chance for at imponere Ventura. Der skulle Ventura nok hellere bruge noget tid på at besøge de forskellige hold og lade spillerne fortsætte deres udvikling i de trupper hvor de prøver at slå igennem.
Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Du har da helt sikkert ret i din implicitte anklage om at vores analyser er farvet af vores klubbriller. Men er din/jeres ikke også det tror du? Jeg skriver i øvrigt også "somewhat klare favoritter" - det vil jeg oversætte til 65-35 i procenter. Som sagt vil det se anderledes ud hvis Romagnoli bliver klar, men ellers er der altså bare ikke særlig meget der taler for en inter-sejr. Synes du seriøst at man kan bruge "de har gode spillere på papiret" til noget stadigvæk, når nu de "gode spillere" har præsteret så dårligt som tilfældet har været i den første del af sæsonen? Og så har vi endda også helt glemt at nævne jeres hjemmebanefordel som en yderligere væsentlig omstændighed.
Skrevet af Lentini
De der gode spillere på papiret syns at oppe sig gevaldigt da Juventus kom forbi. Et andet derby.

Du joker forhåbentlig omkring hjemmebanefordelen?...
Skrevet af Rossoneri
@Interforlivet
Der er ikke meget der taler for at stillinger og formkurver har meget at sige ift forudsigelse af resultatet i disse derbies.

For det første er det, historisk set, meget jævnbyrdige opgør. Kun én kamp (Serie A) i de sidste fire sæsoner, er endt med sejr på mere end ét mål (da Milan vandt 3-0 sidste år - og i øvrigt var dårligere placeret end Inter).

Overblik over kampene de seneste fire sæsoner (placering på kamptidspunkt i parentes):
12/13
Milan (11) - Inter (4) 0-1
Inter (5) - Milan (4) 1-1

13/14
Inter (5) - Milan (13) 1-0
Milan (8) - Inter (5) 1-0

14/15
Milan (7) - Inter (9) 1-1
Inter (10) - Milan (9) 0-0

15/16
Inter (1) - Milan (12) 1-0
Milan (6) - Inter (4) 3-0

Overordnet set, giver det tre uafgjorte, tre Inter-sejre og to sejre til os.
Af de fem kampe der har haft en vinder, er sejren i tre tilfælde tilfaldt det hold der er bedst placeret (dette er inkl. sidste år hvor første derby allerede faldt i 3. runde).

Alt dette for at sige at derbies lever helt deres eget liv - uanfægtet formkurver.
Dertil giver det heller ikke mening at tale om et "65-35" chance-split. Det uafgjorte resultat er vel også en sandsynlighed.

Overordnet set, er det svært at se denne kamp som andet end helt åben. Det eneste der kan tales om at tippe lidt i favoritværdighed, er at det er hjemmeholdet der er løbet med sejren i fire af de fem kampe der har haft en sejr.

Men der er SÅ mange andre omstændigheder jeg mener man skal se på.

Inter må betegnes som et såret dyr - det er altid super farligt.
Hvad har trænerskiftet betydet.
Hvem starter på toppen for Milan.
Hvem starter i forsvaret for Milan.
Kan Inters fysisk stærkere midtbane lukke ned for Milans.

Alt i alt uhyre mange brikker i puslespillet.

Skrevet af Interforlivet
@Lentini: Nej jeg joker da ikke omkring hjemmebanefordelen. Tilskuerfordelingen betyder da meget i derbyet. Det viser resultaterne da også.

@Rossoneri: Så vidt jeg kan se, så er de tre kampe hvor der har været stor forskel på de to holds placering i serie a (ligesom der er nu) endt med en sejr til den bedst placerede. Det taler da min sag synes jeg. Igen det er jo ikke fordi jeg ikke anerkender, at disse kampe lever deres eget liv. Men der er og bliver altså bare en kæmpe forskel på hvad de to hold har leveret i sæsonen indtil videre - og det gør altså i mine øjne Milan til ret klar favorit.

Og ja Juve-kampen var fantastisk - men det var så også den absolut eneste fantastiske kamp vi har spillet i hele sæsonen. Så det synes jeg altså ikke man kan bruge til så meget i denne sammenhæng.
Skrevet af Rossoneri
@Interforlivet
Den holder ikke helt. Kampen sidste år var allerede i 3. runde, hvorfor det er omsonst at tale om placering.
Derudover var det en kamp som Milan i den grad burde have vundet.
Det var kun en amatørfejl af Montolivo der ledte til Inters (mere eller mindre) eneste chance i kampen.

Jeg synes med al tydelighed at historien viser at det bliver et åbent opgør.
Den eneste tendens der kan være, er et overtag til hjemmeholdet.

Men men men - Inter har en virkeligt stærk trup. Der blev tanket lidt selvtillid i sidste runde. I har allerede vist styrken mod Juve - og det er et derby.

Jeg kan godt forstå at det kan være formålstjenesteligt at smide en stor favoritværdighed på os.
Men det mener jeg ikke holder.
Vi er stadig et hold under opbygning og der er en del spillere der stadig skal finde sig til rette.
Og spiller for spiller, mener jeg stadig det er reelt at sige at I er stærkere.
Og det er nu engang de 22 spillere der skal afgøre det.

X´et er for mig det mest sandsynlige resultat søndag aften.
Skrevet af Interforlivet
@Rossonerri: Den holder ikke helt. Kampen sidste år var allerede i 3. runde, hvorfor det er omsonst at tale om placering.

Det har du selvfølgelig fuldstændig ret i. Det havde jeg lige overset. Beklager.

Vi er stadig et hold under opbygning og der er en del spillere der stadig skal finde sig til rette.
Og spiller for spiller, mener jeg stadig det er reelt at sige at I er stærkere.

Det er jeg også enig med dig i. Jeg mener jo så bare at spillet på banen bør være den mest væsentlige målestok.

Men fair nok. Vi bliver ikke enige og fred være med det.

God kamp til jer Milan-fans (selvom jeg selvfølgelig håber at selve kampen bliver alt andet end en fornøjelse for jer)! :)
Skrevet af Bishop
Jeg vil max give den 55-45 til Milan. Derbyet lever sit eget liv, og Inter har en meget stærk trup. Skulle man tage det tænkte eksembel at begge hold skulle møde de 3 samme midterhold i træk, så ville jeg derimod give Milan en noget større farvoritværdighed i forhold til at hente flest point. Men one on one, så er der ingen klar farvorit i denne omgang.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Havde Romagnoli været klar, havde jeg sagt 65 til Milans farvør. Nu er den 55, vores forsvar er mere sårbart uden ham, også plejer derbies at leve deres eget liv. Ingen tvivl om at kravet er en sejr, Inter er slet ikke gode lige p.t, og vi er generelt i en god stime.

1. 2-1
2. 1-1
3. 3-2

De mest realistiske udfald, ifølge mig.
Skrevet af Interforlivet
@Fossa dei Leoni: Fuldstændig enig.
Skrevet af Lentini
Lidt forhåbninger derude. Romagnoli deltog i dagens træningspas. Hvis han spiller, må man håbe det ikke er med for stor kalkuleret risiko.
annonce
0