Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Få nu Kucka ud!!!!!!!
Skrevet af Fossa dei Leoni
DEt er for tidligt at tage Bacca ud. Inter kan let score igen.
Skrevet af Martinovic
Jeg fatter ikke Montella, når det kommer til taktiske udskiftninger. Skift nu en angriber for en angriber.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Men hvad endnu mere bekymrende er, at Inter har ikke været imponerende, vi kan sagtens kører den stille og roligt rundt, men vi skal være mere effektive på kontra mulighederne.
Skrevet af Acheron 3
Det småspil foran eget felt er ikke uden risiko.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Wise1964
for dælan da også - der røg tipset i tillægstiden, pis
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Martinovic
Dumt at smide den i 92. minut, men havde på forhånd gerne solgt den for uafgjort. Nu holder vi stadig Inter på afstand.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Inter var bedst, men hvor er det ærgerligt, når vi var så tæt på. Deres 1-1-mål skulle dog ikke have talt, men det kan vi ikke bruge til noget nu.

Når jeg ser på de to startopstillinger, er det stærkt at få point. Inter har på papiret et klasse og dyrt indkøbt hold. Kan vi holde dem væk fra CL-pladserne, bliver det dyrt for dem.
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Surt show. Til gengæld blev det en klart bedre og mere underholdende kamp end hvad i al fald jeg havde regnet med.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Martinovic
Milan kan ikke forsvare. Alligevel har Montella en idé om, at holdet skal pakke sig ved en føring kort før tid. Måske det er fordi, Milan har et ungt og på flere pladser urutinerede spillere, men det bliver ofte straffet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er simpelthen for ringe. Og det understreger det der har været vores helt store problem - ikke bare i år men i flere sæsoner tilbage.
Vi er ALT for dårlige med bolden. Gomez er helt håbløs og ligner én der har behov for nervemedicin så snart han har bolden på fødderne.
Kucka var en skandale i dag og jeg begriber ikke at Montella ikke tager konsekvensen allerede i pausen.

Lyspunkter i aften er selvfølgelig først of fremmest Suso. Selvom han falder lidt ud af spillet i dele af kampen, viser han høj høj klasse i flere situationer. De to mål naturligvis de mest markante.

Synes også Bonaventuta kan være tilfreds med sin indsats. Hans problem er igen at han mangler én at spille sammen med.

Locatelli gør det fint og det samme må siges om Donnarumma.

Men man kan naturligvis ikke være andet end skuffet.
Skrevet af Pirlo21
Så frusterende at vi smider sejren i ovetiden. Dumme sidste 20 min af os, her må Montella tage sin del af skylden. surt surt show,
Syntes vi var gode de første 25 min efter pausen, men derefter bliver det alt for forkrampet især fordi vi ingen fart hat i dybden.
1 point er selvfølgelig acceptabelt men ikke når man fører i overtiden... Surt, nu skal vi hente 3 point i Empoli - hvilket ikke bliver let!
Flot kamp af Suso og Jack, gomez, paletta og donnarumma. Abate skuffede mig igen, men største skuffelse i dag var nu kucka.
MOM Suso
Skrevet af Lentini
Locatelli har nu foden på bolden, da den er på vej ud. Så der er Inter indkast – det er så bare enormt idiotisk at der står en halvt hold og appelerer mens Candreva får lov at tage flere træk, inden han kanonerer den ind.

Så irriterer det mig også tilpas meget at Paletta slipper Murillo på sidste hjørnespark – det er bare ikke godt nok, at vi ikke strammer grebet omkring deres bedste header.

Inter var præcist så ubalanceret som forventet med den midtbane Pioli havde valgt at stille op med. Ofte tog vi dog dumme beslutninger i fremdrift, hvor der er flere muligheder for at spille chancen meget større. Det er mangel på kynisme, og nok i virkeligheden også kvalitet.

Det er sådan lidt en flad fornemmelse, dog uden at man koger over. Det kunne dog have været fint at knockoute Inter allerede i slutningen af november, men så taber vi dog ikke i kådhed til Empoli i næste weekend.
Skrevet af Magnifico
Jeg kan sagtens forstå skuffelsen ved en udligning i sidste øjeblik. Men set over hele kampen kan I vel ikke være så skuffede over pointet. Inter var IMO gode.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Lad bare den nuværende stilling holde efter 38 runder. Så er vi alle glade.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Gomez spillede da en rigtig fin kamp @rossoneri. Ingen grund til at svine ham. Konge i luften og god mand til mand. Med bold har han sine begrænsninger, ingen tvivl. Men fin reserve og godkendt kamp. Defensivt var jeg klart mest skuffet over Abate.
På midten spillede kucka meget skidt og kigger jo bold da candreva scorer!
I angrebet var niang heller ikke godt kørende.

@Magnifico jo Inter spillede da en god kamp, selvom vi jo enlig også udstillede deres svagheder når vi spillede os forbi deres pres.
Alt i alt var resultatet jo nok fair nok. Bare forfærdeligt når man fører i overtiden, så kan man kun være skuffet! Udover den sene udligning skuffer det mig at Montella på den måde vælger at smide initiativet de sidste 20 min... Det var idiotisk!

Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke du får mange objektive øjne ovenpå en udligning i overtiden, Mag.

Inter var gode i første halvleg – det synes jeg ikke de var efter pausen. Og selv med en forholdsvis fin første halvleg er deres hold så tilpas sløset med uafstemt presspil, udisciplineret returløb som efterlader enorme områder. Det er det element af kampen som irriterer mig mest, fordi der var oceaner af muligheder for at straffe deres skødesløshed, men boldomgangen og beslutninger i de afgørende momenter var simpelthen for ringe af Milan, og deraf kan man tilskrive det manglende kvalitet.
Skrevet af Martinovic
Ja, men kan vi ligge lunt i svinget, når vi kommer til januar, og der forhåbentligt kommer 3-4 profiler ind på holdet, så er top3 bestemt mulig.

Lige nu gælder det om at få så mange point skrabet sammen som muligt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Montella: "It´s a satisfaction to see an opponent with a team capable of winning the league title celebrating as if they had won."

Ikke engang løgn. Stort og dyrt flop hvis Inter ikke kommer i top3 med deres store investeringer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Der er al mulig grund til at kritisere Gomez. Når vi som hold har behov for at holde i bolden og få lidt ro på, i perioder hvor modstanderen presser, hjælper det jo ikke noget at han bare losser bolden lige i fødderne på en Inter-spiller.
Hvis vi vil være med i toppen, er der i plads til spillere som ham på holdet.

Jeg har i øvrigt meget svært ved at forstå din tese om at Montella er skyld i at vi mister "initiativet". Han sætter vel netop Fernandez ind for at holde lidt bedre i bolden. Han skulle så bare have været inde i stedet for Kucka - men det er en anden snak.
Niang fik ikke meget ud af det på kanten, hvorfor det også gav fin mening at få ham længere frem.

Dét jeg vil klandre Montella for, er at han ikke hiver Kucka ud i pausen. Banens dårligste, skyld i mange af de problemer vi havde og med et gult kort i bagagen. Det er kort og godt uforståeligt.annonce
0