Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Vigtigst af alt så er hun en Milf!
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Det overskygger, needless to say, ALT andet ;)
Skrevet af Old Bull Lee
Alt hvad der lugter af forandring er, i min verden godt lige nu. Jeg er kommet til det punkt at jeg ikke engang frygter Barca men mere Chievo. Balotelli ser jeg ikke som det største problem, jeg håber han gror sammen med holdet da han er en verdensklasse spiller uagtet af opførsel. Problemet syntes jeg lige nu, er vores opspil. Vi rammer ikke nogen som helst af vores angribere med de uduelige afleveringer og indlæg.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Umiddelbart lider opspillet meget af at der ikke er en eneste i bagerste kæde der kan føre bolden frem af, eller i det hele taget udgøre en trussel, værst er det selvfølgelig at vores backs er mere eller mindre håbløse. At man er nødsaget til at bruge en spiller som Constant, der hverken kan forsvare eller angribe, er selvfølgelig helt håbløst. Og en forsvarsspiller ala Silva, der kan være med til at starte et angreb med en fornuftig aflevering er sgu også savnet.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg synes ikke, det er helt så vigtigt med en forsvarsspiller, der kan føre bolden frem, når vi har De Jong, der er rigtig god til det. Men generelt mangles der en del, når holdet kommer over midten. Det går ofte i stå og ikke mindst for langsomt. De dybe løb fra midtbanen er også savnet. Hverken Montolivo eller Muntari er gode til det, og det koster fremad banen.

4-3-3 holder ikke, når både Montolivo og De Jong spiller. Begge to er klart bedst foran forsvaret. Derfor jeg hælder til en 4-2-3-1.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er enig i at de Jong er en fin mellemstation. Problemet er at når han er markeret og ikke kan modtage bolden, så bliver det oftest til at losse bolden op mod angriberne. Dermed får vi sjældent sat fx wings i spil med en aflevering de kan møde retvendt.

Jeg er derfor også stor fan af en forsvarspiller der har overblik og teknik nok til at tage et par træk med bolden og vente på at han kan lave en aflevering ud til backs eller en midtbane der er trukket lidt tilbage.
Skrevet af Old Bull Lee
Om det er en mere kreativ forsvarsspiller eller midtbane er som sådan ligegyldigt, vi har et åbenlyst problem når vi kommer foran modstanderens straffesparksfelt. Vi mangler en træner der kan få folk til at a) løbe for hinanden b) spille hinanden. Vi er også blevet for nemme at læse i og med at backerne overlapper wingerne og wingerne trækker ind i banen, same procedure every time.
Nå men jeg håber der sker noget oppe på bestyrelses gangene det næste års tid. God kamp i aften. Forza Rossoneri
"Old Lull Bee"
Skrevet af Bishop
Præcis, det der ofte sker nu, er at vores forsvarsspillere mere eller mindre tvinges ud i panik afleveringer, der gør det meget svært for vores midtbanespillere at føre bolden videre. Panikken følger dermed bolden fra egen banehalvdel og så op igennem hele banen, og sætter derfor urimeligt store krav de rigtig kreative spillere vi har. Det er jo uholdbart at Balo og Kaka hver eneste gang de modtager bolden skal lave en mindre genialitet for at komme på skudhold...

Her er der to forslag til aftenens opstilling

http://sulia.com/milanel…7ecdeadd19/

Jeg håber på den første, en ekstra spilstation til midten kan afhjælpe forsvarspillerene, og derudover så synes jeg egentlig at Poli har fået for lidt spilletid.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Aske K
4-4-1-1 ser interessant ud, men det kunne også tyde på at kaka og balotelli skal stå for alt det offensive, med en meget kompakt midtbane bag sig. omvendt kunne poli gå hen og blive en joker hvis han tager løbene ude bag barcelonas venstreback.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Old Bull Lee
Ja de backs er vores billet til point. Ærgeligt at Puyol er med igen, Mascherano og Shakiras mand var mere garant for kiksere. Nu må vi se hvor god kampform Puyol er, men uanset hvad er han bagerst kæde nu stærkere.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser bestemt også 4-3-3 (eller 4-5-1 som det formentligt vil være) som en klart bedre strategi. Det er i hvert fald det vi har haft succes med i vores tidligere kampe mod Barca. Det kræver naturligvis nogle arbejdesomme wings - her var Kaká eksemplarisk i kampen på San Siro og Birsa er bedre defensivt end Robinho.
Skrevet af Soldatino
Hehe, Puyol har sgu da været over the hill i snart 2 år.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Bishop
Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Poli, Montolivo, De Jong, Muntari; Kaka; Robinho

Ingen Balo, så kender vi grunden til Allegris fyring i morgen..

Men jeg synes egentlig det er fint nok at Robinho starter.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af El Rifle
Kan Jan Mølby ikke bare tie stille?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Martinovic
Så får han nok ikke løn.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Godt faldt Neymar.
Mojn do!
Skrevet af MILANMILAN
Ha-fucking-ha. Milan skal kæmpe for at holde nullet, men et ikke-eksisterende straffe ødelægger det for os, og det er ikke engang første gang.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Jonson10
Han prikker ham jo på skulderen! og så ruller Neymar efterfølgende rundt på græsset... til grin.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af ilsemprelaziale
Neymar er bare et lille svin, en eller anden dag er der en modspiller der faar nok af hans usportslige tricks..
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Sikke en hjemmedommer. De får alle frispark, selv om Neymar er helt oppe og hænge på ryggen af Poli.
Mojn do!
annonce
0