Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad nytter alt det der, hvis fi ikke kan få transfer likviditet til Januar. Vi har akut brug for mere bredde.

Inter har iøvrigt vundet tre i streg, og er nu blot tre points efter os.
Skrevet af Martinovic
De har spillet en kamp mere. Jeg er fortrøstningsfuld om top5.

Juve, Napoli og Roma sætter sig på top3, men de øvrige hold er lige så ustabile som os, så det bliver først afgjort til sidst.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Du kan jo bare styre udenom information vedrørende overtagelsen af SES fra Fininvest, Fossa, hvis du finder det uinteressant. Der er ingen der sætter dig en pistol for panden.

Ift. Inter kunne vi have kill ’em off i derbyet, men vi er jo venlige mennesker og lod dem leve…

Der er jo heller ikke som sådan noget overraskende i stillingen. Inden sæsonen havde jeg Milan som nr.5 – eneste forskel derfra, er at jeg ikke havde Lazio foran os og Inter bag os. Det som også er overraskende, er hvor tæt vi rent pointmæssigt er på Roma og Napoli.

Ellers er jeg dog enig i betragtningen, at såfremt vi ikke skulle få bedre bredde på kantangriberne og en 6er med niveau, tror jeg vi stille og roligt dør lidt ud og taber terræn. Kvaliteten vil imo i sidste ende vise sig udslagsgivende - den har vi ikke i mængder.

Derfor irriterer det mig også at Super Cuppen skal lægges lillejuleaften, fordi man har indgået en spade-aftale med Qatar, hvor det rent fysisk ikke vil lade sig gøre at spille kampen i august pga. ekstrem varme.
Skrevet af Lentini
Jeg faldt desuden, ved en tilfældighed, over et talentprogram i Milans ungdomsrækker – ”Milan Gold”, som jeg ikke har hørt tale om før. Måske andre har?

Projektet omhandler 16 af Milans største talenter indenfor årgangene 97’-02’. Disse 16 spillere bliver inkluderet i ekstra specialiserede træningssessioner, som gerne med tiden skulle forme deres talent mere og med formålet, at gøre overgangen til Serie A-holdet mere smidig.

Nogen andre der har hørt om det? Fordi jeg forstår ikke helt, hvorfor Galliani ikke har sat spotlys på et projekt af sådan karakter, fordi det er immervæk interessant, og ville kunne give en indikation af et forsøg på en mere udarbejdet rød tråd. Der synes jeg godt vores sportslige leder kunne belyse den del mere, fordi man nu har haft vellykkede projekter i Calabria, Locatelli & Donna på det seneste, og at der faktisk findes en grund til hvorfor, og at man yderligere forsøge at optimere på den led.

Man kunne også med rette vende blikket lidt mod marketingsafdelingen, og hvorfor den ske ikke er blevet samlet op, ift. at brande vores ungdomsafdeling mere.

Dog når jeg kigger på navnene, som jeg fandt på et indlæg fra i sommers er i hvert fald 3 af dem væk for nuværende.

De spillere som skulle være involveret er følgende;
Luca Vido(97) Giovanni Crociata (97 – udlejet til Brescia, reserve) Gian Filippo Felicioli(97 – udlejet Ascoli, fast mand nu) Ivan De Santis(97 – udlejet til Catania, splinter i røven) Niccolo Zanellato(98) Patrick Cutrone(98) Moris Sportelli(00 – en del holder øje med denne knægt) Alessandro Plizzari(00) Raoul Bellanova(00) Gabriele Capanni(00) Vittorio Vigolo(00) Matteo Soncin(01) Giacomo Olzer(01) Giuseppe Iglio(01) Pietro Grassi(02) Mattia Cretti(02)
Skrevet af Pirlo21
Huangshi Zhongbang Sports Development er bekræftet som en del af SES af den selv. Så er vi oppe på tre...

Hvor står det, at det er officielt Lentini?? Kan ikke finde det :)
Skrevet af Pirlo21
@Lentini
Men er det officielt, kan ikke finde en engelsk side med linket? Football Italia bekræfter heller ikke historien, derfor undre jeg mig.
Skrevet af Lentini
Sorry Pirlo. Det er mig som læser artiklen forkert. Det er en anonym chef som bekræfter deltagelsen. Derfor har de naturligvis ikke meldt noget ud.

FI er en god side, men fanger som regel ikke alt. For det meste ligger de sig på kampe og rygter fra de større sportsaviser. Det er også derfor du ser dem meddele ret lidt omkring Milans overtagelse, fordi det er mere finanstidende som går i dybden omkring det. Som fx Il Sole 24 Ore eller Milano Finanza. Corriere della Sera har faktisk også dækket det meget godt.
Skrevet af Rossoneri
Til trods for FIs til tider lidt sparsomme dækning, har de her en engelsk oversættelse af et interview med Yonghong Li.

http://www.football-italia.net/96039/sino-europe-‘we-have-plan-b’

Synes der gives ganske god forklaring på forsinkelsen (ikke at der er store overraskelser). Dernæst er det positivt at vi nu har en repræsentant fra det nye konsortium der udtalelser sig om meget konkrete ting, såsom januar-markedet.
Skrevet af Pirlo21
jep nu er der kommer et godt indlæg på
Footballitalia.
Lad os håbe det ikke er bare varmt luft!! :)
Skrevet af Fossa dei Leoni
Fiorentina kunne desværre ikke holde den. Med en sejr i vores manglende kamp vil vi overtage tredjepladsen et enkelt point foran Napoli. Hjemmekampen mod Napoli SKAL vindes.
Skrevet af Lentini
Forventede startopstillinger til aftenens Super Coppa.

Milan, 4-3-3; Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Bertolacci; Suso, Bacca & Bonaventura.

Vel stærkeste opstilling, vi kan stille med.

Juventus, 4-3-1-2; Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro; Dybala; Higuaín & Mandzukic.

Umiddelbart ser det for mig ud til at Allegri forsøge at placere Dybala i området omkring Locatelli, som via sin ungdommelig til tider smider sin position. Dog er jeg spændt på balancen på holdet Allegri – det ligner lidt da han anvendte Robinho i samme rolle i sin tid i Milan. Vi vandt – men det så ofte usammenhængende ud, hvor ansvaret for offensiven alene lå på de tre forreste snarere end et holdmæssig koncept. De har dog unægtelig individuel kompetencer til at tage livet af os.

Hvis jeg var Montella, ville jeg vende trekanten, for at gøre op med Locatellis lidt flyvske positionering til tider, og samtidig gøre det til et fysisk matchup med Kucka vs Sturaro og Locatelli vs Khedira. Juve vil have en lille overvægt i fysik stadigvæk, men et mere lige matchup. Yderligere vil man kunne gøre blokken foran centerforsvaret mere massiv og lineær. Kræver dog stadigvæk stor disciplin.

Jeg vil gerne have Montella som proaktiv – at placere Bertolacci nær Marchisio vil give dem vanskeligheder opspilsmæssigt. I særlig grad da Bonucci ikke er med og Barzagli og Chiellini pludselig skal til at spille fodbold. Det er de ikke så gode til, som de er til at forsvare.

Lichtsteiner er i sit efterår, næsten vinter, hvorfor jeg kunne håbe på at man kan spille sig frem til 1-mod-1 dueller ham og Bonaventura imellem.

Kan desværre ikke se kampen i aften - den findes ikke på de kanaler eller medietjenester jeg er i besiddelse af. Forventer vi gør en god figur, men at Juve pga. større kynisme hiver den hjem.
Skrevet af Bishop
På trods af Niang seneste præstationer, så er han stadig en del af "min" stærkeste opstilling. Selv når han ikke yder sit bedste så synes jeg at han kræver stor opmærksomhed for nærmeste modstander og derfor giver god plads til de andre offensive medspillere. Derudover fungere Jack jo også rigtig godt på 3 mandsmidtbanen. Berto har været ok, men det er i mine øjne for tidligt at han får prædikatet stærkeste opstilling.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Jeg er helt enig i at Jack fungerer rigtig fint på den centrale midtbane, og optimalt set havde jeg gerne placeret ham der, fordi han var ved at finde rigtig fint momentum på den del af banen, hvor han også bliver involveret meget.

Mit problem havner ved Niang – jeg synes ikke bare at han har haft en svagt nedadgående tendens. Den har været bekymrende stejlt nedadgående, fordi imo har han ikke præsteret en god kamp siden Chievo away i midt-oktober. Jeg vil hellere lade ham få en ”joker-rolle” i den kamp her – nogle ugers ferie – og så kan han starte ”op på en frisk igen” efter nytår. Fordi han har behov for at trykke på reset-knappen.

For julens diskussion kan jeg smide min kar. på Niang siden Chievo-kampen, som du(Bisp) og Rosso nok kan få lidt livlig diskussion ud af :) ;

Juventus - 6
Genoa - 5
Pescara - 6
Palermo - Inj.
Inter - 03
Empoli - UB
Crotone - 00
Roma - 5
Atalanta - UB

Dog skal det siges at min forskel på en opstilling med Bertolacci fremfor Niang, er minimal, men med vigtige fokuspunkter, jeg mener bliver vigtige.

Mit håb er at placere Jack i offensive 1-mod-1 situationer, hvor jeg pt. mener at han vil kunne være mere konsekvent og tilbyde mere slutprodukt i stedet for Niang hvor alt pt. synes at løbe ud i sandet. Og jeg vil hellere lade Bertolacci bruge sin kvote luft på at dække banen af på Marchisio, og frigøre Jack mest muligt til offensive aktioner.
Skrevet af Lentini
JUVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Sturaro, Marchisio, Khedira; Pjanic; Higuain, Mandzukic.

A disposizione: Neto, Audero, Benatia, Cuadrado, Hernanes, Barzagli, Lemina, Pjaca, Dybala, Asamoah, Evra, Coccolo. Allenatore: Massimiliano Allegri.

MILAN: Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Bertolacci; Suso, Bacca, Bonaventura.

A disposizione: Gabriel, Mati Fernandez, Luiz Adriano, Lapadula, Honda, Niang, Gomez, Poli, Zapata, Sosa, Antonelli, Pasalic Allenatore: Vincenzo Montella.

Eneste ændring er Pjanic fremfor Dybala.
Skrevet af Promo
Lentini - og Rugani frem for Barzagli.

God kamp.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det kan godt være, at Niang ikke har været særlig skarp. Men idag må man antage, at han får plads at arbejde på, og der kan han blive farlig. Bonaventura er for langsom ude på kanten, især da vi skal spille på kontra.
Skrevet af Fossa dei Leoni
http://www.zifootball.us/p/channel1.html

engelske Sky Sport kommentatorer.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Kæft vi er dårlige til at spille sig ud af presset.
annonce
0