Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Drejer82
Hvis i for held med at afskibe Bacca til West Ham, hvem har i så udset jer?
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Skrevet af Lentini
Jeg tror ikke vi får held med at afskibe Bacca, idet Galliani ikke virker til at have synderlig stor lyst til at afskibe Bacca, så jeg tror ikke det er et videre stort tema. I tilfældet West Ham var Bacca allerede ret lunken i sommers ved tanken, og pt har de ikke levet op til sidste års resultater, hvorfor jeg ikke tror Baccas lyst til et skifte er blevet større. Tværtimod i tilfældet West Ham.

Hvis man skulle gå ind i hypotesen tror jeg man vil kigge på det to-delt. Der er muligheden for at hente 1:1 afløser, eller skubbe Niang helt frem og finde en ny på VA. Men som sagt, jeg tror ikke det er et tema.
Skrevet af Maldinini
Man kan, som Milan fan, være lykkelig over gårsdagens resultat. Ganske vidst et ubetydeligt trofæ, men nej er det skønt at vinde noget, og så især over Den Gamle Kone
Skrevet af Lynild
Tillykken med pokalen i går! Så fik I lidt revanche fra Coppa Italia sidste sæson. Montella er i gang med noget spændende, følger med og håber, at økonomien ordner sig. AC Milan er et tophold og savnet blandt de bedste.
Skrevet af Drejer82
Okay, men Niang er også en ombejlet herre, bliver spændende at følge.
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Skrevet af Lentini
Hvis der skal være en rød tråd i noget af det Milan gør og Galliani plæderer for, så burde Niang ikke være et tema før Bacca. Men man har som regel et standpunkt til man tager et nyt. Det kan vi jo ikke frasige os er sket en del gange i Casa Milan.
Skrevet af Drejer82
Nej, det er ikke altid lige nemt at blive klog på, vi venter og ser.
Aab Arsenal Olympique Lyonnaise (Les Gones) 7 mesterskaber i træk (slå den PSG) Juventus
Skrevet af Pirlo21
http://app.football-italia.net/?referrer=www.football-italia.net#article/footballitalia-96133&menu=news-all

Kunne være et fint alternativ til kanten, en lejeaftale med købsoption ville være fint.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Synes Lapadula har vist sig at være fin nok på midten. Vi kan med rette anvende Niang som CF og se hvordan det går.

Skipper vi Bacca, så behøves vi i mine øjne stadig kun at hente forstærkninger til kanterne, fordi Niang godt kan spille i midten.

Niang-Lapadula-Suso

Ny--Niang--Suso

Nu synes jeg iøvrigt Niang har haft en pause, jeg håber han får mere spilletid igen. Selvom han ikke er den mest kyniske, så bliver han vel kun mere kynisk ved mere spilletid. Jeg håber, at det er noget, som der er fokus på til træning, nemlig den manglende kynisme.
Skrevet af Pirlo21
https://m.youtube.com/watch?v=AxcDJ3ihZHU

Hold nu kæft Suso var fantastisk igår :-)
Sikke en sæson han er igang med. Den kontrakt skal bare forlænges, super spiller vi har fået på den venstre kant - tak Montella for at give ham chancen.
Skrevet af andib
Hold nu kæft Suso var fantastisk igår :-)
Sikke en sæson han er igang med. Den kontrakt skal bare forlænges, super spiller vi har fået på den venstre kant - tak Montella for at give ham chancen.
Man så tydelig potentialet de få gange han fik lov til at spille for Liverpool, men desværre var han der på det forkerte tidspunkt. Super spiler Milan har fået sig der.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lentini
Jeg tror det har været vigtigt for Suso at få en træner, som tror på ham ubetinget. Han er lidt sky, lidt tilbageholden personlighed, som nok skal skubbes en smule i gang. Montella har villet give Suso (Gasperini i Genoa inden) den tillid, og Montella har ikke slingret i valsen heller, for selvom Suso skulle levere en pauver præstation(hvilket han har gjort) har han ikke kastet ham på bænken, men spillet ham igen.

Den præstation han leverede i Super Coppa hvor han river rundt med først Alex Sandro og dernæst Evra, viser hans enorme potentiale for fuld flor. Man ved godt han går mod sin venstresiden, men han er så elegant, slicky og veltimet at han alligevel får skabt sig selv den plads han behøver. Og hans indlæg bliver mere og mere sylespidse – de er slået med høj fart med indad skrue, og har som regel retning mod mål. En målmands mareridt.

Man ser også de tydelige reflekser ved holdkammeraterne når han har den på højrekanten, fordi vi fylder op med folk i feltet hvor VF samt modsatte mezzala trykker ind i feltet.

Han skal dog stadigvæk være mere toneangivende end han er, men man synes at spotte små fremskridt hele tiden.
Skrevet af Lentini
Både italienske og russiske medier blusser op for afgangen af Luiz Adriano til Spartak Moskva. Der skulle komme en forholdsvis hurtig afklaring på hvorvidt det vil være interessant for brasilianeren.

4.5-7mio nævnes.
Skrevet af Pirlo21
Bare væk med ham og også gerne Honda.
Derefter kunne man evt leje en iturbe fra Roma med købsoption. En billig løsning til vores kant problem, en spiller der kan dække begge kanter og har masse af speed.

Glædelig jul iøvrigt til jer alle :-)
Skrevet af Lentini
I lige måde.

Er dog ikke så hooked på din Iturbe idé. Han må da også snart have interesse i at finde en klub som satser på ham som starter. Det finder han så bare ikke i Milan.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Glædelig jul også til dig Pirlo til jer andre. Jeg håber, i havde en fantastisk jul.

Milan gjordet bedre, men mit ´NFL hold Seattle Seahawks fik så også dæmpet lidt på det.

Vi nærmer os ham der Ricardo Osorio* Staves? Han skulle være en backup til højrekanten, hvis jeg ikke er helt gal på den?

Hvis vi sælger Luiz Adriano, betyder det så, at Bacca endegyldigt bliver? Det håber jeg da ikke.
Skrevet af Lentini
Riccardo Orsolini? Ricardo Osorio er mig bekendt en mexicansk højre back, som vidst er så tilpas gammel at jeg tvivler på at han er aktiv længere.

Men jo Orsolini er man ret langt med. Det er kun kineserne og deres sædvanlige smølen der kan sætte en kæp i hjulet på det. Hvilket de nok gør. Min tiltro til deres fodboldkunnen ligger på et minimum, det samme gælder i og for sig, Fassone også.

Kineserne skulle også være dem som har nedlagt veto imod et salg af Bacca..

Imens forhandler Galliani og Veloz på livet løs i Rio mhb på at få Luiz Adriano placeret i Spartak Moskva.
Skrevet af Pirlo21
Medmindre en CL klub byder på Bacca, tror jeg ikke på at vi sælger ham før til sommer. Kan ikke se hvorfor han ligepludselig skulle hvor lyst til at tage til West ham.

Iturbe er vi ikke blevet kædet sammen med, jeg tænkte bare højt. Da jeg så han blev rygtet til torino på en lejeaftale. Udemærket spiller der har haft det svært de sidste par år. Masser af fart og kender serie a.

Orsolini kender jeg intet til, men er det en mand Montella kan se en fidus i at hente. Så giver det fint mening, prisen virkede også fornuftig. Så tvivler på at kineserne vil have noget at indvende imod det.

Vores store problem er at vi ingen penge har og skal sælge før der kan købes. Honda bidrager med så lidt, det samme gør adriano og begge får en alt for høj løn. Så jeg håber da virkelig at vi kan afsætte dem. Honda venter desværre nok til sommer med at smutte, adriano derimod burde der være en mulighed for at sælge. Nu må vi se!

Iøvrigt mener jeg @Lentini at en ny kant har gode muligheder for at glide ind i start 11´veren. Niang er i dårlig spilleform, Jack vil Montella nok gerne stadig bruge på midten. Så en ny kant med gode kvaliteter skal nok få chancen for os.
Skrevet af Lentini
Tja, det ved jeg nu ikke om jeg er enig i. Den spiller vi forhandler med pt til offensiven - Riccardo Orsolini - vil overraske mig hvis han bare går ind fra den ene dag til den anden, og sætter sig på en startposition. Så har vi ihvertfald lavet lidt af et catch.
annonce
0