Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Jeg tror FDs joke ligger i oversættelsen af Erasmus Montanus = Rasmus Bjerg :)

I know, Rosso. Men nogen skal jo holde den intellektuelle og dannede fane højt :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Sorry - fangede ikke lige at du var med på joken :)
Skrevet af Magnifico
Tutto a posto, Rosso :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Lentini

Spot on Lentini. Det kan ikke tolkes bedre end det her:

"Jeg synes dog efterhånden at Montella er nået dertil med Pasalic, at hvis det eneste han bibringer mandskabet er løb ind i feltet, så er vi ilde stedt. Fordi det er sand for dyden ikke meget brugbart han tilfører holdet. Hvis ikke han forsvinder ud af kampen, spolerer han den med et væld af dårlige afleveringer eller tabte dueller. Det er lidt som at have en blind passager om bord, og taget i betragtning holdets styrke, har vi ganske enkelt ikke råd til at have sådan en spiller med."

Det er ligesom at spille med 10 mand fra første fløjt at have trolden med.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Bertolacci bidrag også med en del dybdeløb i den begrænsede spilletid, han har fået. Jeg tror, at Bertolacci kan spille til sit prisskilt, hvis Montella bare gider at bruge ham, da han passer ind i hans system.
Skrevet af Great Milan
Sidder og ser PSG udspille Barcelona på TV 3+. Skynd jer at slå over på den, hvis i ikke allerede har gjort det. PSG har spillet den smukkeste og mest velspillede første halvleg de seneste mange år. Hvor er det fantastisk at se så flot fodbold. Godt at CL er tilbage igen.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Og PSG med en super intelligent italiener på midten: Verratti. Bare 24 år. Mamma mia.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Verratti har spillet en fejlfri kamp indtil videre. Nøj hvor ville han pynte på Milans midtbane.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Legestue af PSG ...
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Der er få ting i livet, der giver mig mere glæde, end Busquets der ikke forstår, hans piveri og film ikke fører til et frispark.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Ja, han piver over ingenting. 95% af de frispark han får tilkendt er skuespil. Tøsen Busquets!
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg har og vil aldrig tilgive det pikhoved for at koste Motta CL-finalen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg vil ikke begræde, hvis Busquests blev alvorligt skadet. Han fortjener det nærmest på grund af hans film.
Skrevet af Flying Dutchman
Enig. Han har sparet en masse tuderi op til en skade, der passende kan afslutte karrieren i samme nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
Verratti ville da være en kongesigning. En fuldstændig fantastisk signing – og dermed fuldstændig urealistisk. Alle de bedste spillere vil spille Champions League. Ganske forståeligt i øvrigt. Men dermed også sagt, at SES kan have nok så mange penge. Det hjælper ikke det store i den henseende, når Milan til sommer højst vil kunne tilbyde den ulidelige Euro League.

Det giver et eller andet sted en meget målbar retning af hvad vi kan forvente at hente af spillere. Det er reserver i CL-klubber, altså spillere som kan undværes i de største CL-spillende klubber. Up and coming spillere samt raide den italienske Serie A, såfremt der skulle være emner som har interesse, hvoraf man ikke bliver udkonkurreret af mere sportsligt attraktive destinationer. Jeg synes faktisk the main targets sidste sommer, inden det hele gik op i den blå luft, var rigtig fine; Pjaca, Zielinski & Musacchio. Alle spillere som også er indenfor de kriterier jeg opstillede længere oppe i afsnittet. Det vil formentlig være i samme skuffe, man vil kigge til den kommende mercato hvor jeg ved gud håber vi igen skal spille europæisk fodbold.

Det gør heller ikke så meget. Vi har før skabt spillere ud af ingenting. Fx en mand, der var på vej til at blive evighedstalent i form af Andrea Pirlo. Og en arbejdshest uden lige, som iflg. hans holdkammerat, Costacurta, ikke havde niveau til at spille for Milan, da man hentede ham i Salernitana; Rino Gattuso.
Skrevet af Lentini
Hehe - dejligt nok at se Mr.CL, gode gamle Carlo, trykke på on-knappen som han plejer i Champions League.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ifølge det statsejet kinesiske sportskanal CCTV5, så har Silvio Berlusconi solgt 99,9% af AC Milans aktier til en kinesisk investorergruppe.

Sino-Europe sports har desuden inviteret de kinesiske medier til en pressekonference, som vil blive afholdt i løbet af de næste par dage i den kinesiske hovedstad Beijing.
Skrevet af Great Milan
Amatør agtig valg af EL kampe på dansk tv som altid! Ingen der viser de to super fede og spændende kampe mellem Gladbach - Fiorentina og Villareal - Roma. Amatører!
Grande Milan!
Skrevet af OC
Der eksisterer faktisk en Serie A tråd, GM.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Ja – det begynder at rumstere igen omkring klubsalget. Nu har jeg ingen speciel føling med validiteten af de rygter som kommer fra Kina, men det forlyder at konsortiet igen er oppe på 8-9 deltagere. Det lyder i mine ører af mange, men kommer helt an på hvordan det hele konstrueres. Huarong International bliver igen nævnt som definitiv deltager i konsortiet. Men vi må formentlig vente og se, hvad der sker.

Milan nuværende bestyrelse har bestyrelsesmøde 1.marts, mens der også er indkaldt til møde d.3.marts, hvoraf det er meningen at den nye bestyrelse konstitueres.

Det synes dog at det går igennem denne gang, fordi der i denne ombæring ikke har været de her kontinuerlige negative rygter kørende imens forhandlingerne har været i gang.
annonce
0