Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Hvad forventer du? Holdet hiver en masse point hjem, og denne sejr er en sjældenhed. Vi har ikke et top4-hold. At Lazio og Atalanta spiller over evne, kan vi ikke gøre noget ved.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Sådan så vigtigt. Flot resultat, shit det holdt hårdt og Suso skylder så meget et mål. Men god fight, selvom vi efter pausen var meget presset holder vi dem fra de store chancer, dog har Donnarumma lige en verdensklasse redning Så udover Sass evige appeller på straffespark (jeg tror de følte sig snydt for straffespark 6-7 gange), holdte vi dem fra store chancer.
Vital sejr og den skal følges op med endnu en næste weekend mod Chievo.

Stærkt Milan
Skrevet af Lentini
Hehe Fossa. Køb dig en lommeregner. 13 pts i 4 kampe?? Det syns ikke helt muligt.
Skrevet af MaggiMagg
det viser jo hvor stærke de er. ud af 12 mulige point hiver de 13 hjem. stærkt gået.
Skrevet af Great Milan
Zapata og Paletta var Milans bedste i dag. Suso var en af de dårligste på banen, og så misbrugte han 2 100% chancer i kampen. Hans formkurve er meget nedad gående. Han skal se at tage sig sammen.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Susos formkorve har været nedadgående i lang tid efterhånden.

Lad Lucas Ocampos starte inde i næste kamp.
Skrevet af Lentini
Skal ellers love for at Italiens svar på Claus Steinlein, modebrillen Di Francesco, fik langet gevaldigt ud efter Calvarese i kølvandet på kampen. Men det bliver sgu for meget af det gode, når Di Francesco forklarer Berardis brændte straffespark med at han stadigvæk var påvirket af det gule kort han havde fået for film kort forinden. I øvrigt korrekt – manden ligger jo allerede i luften da Vangioni kaster sig ned i favoritpositur a.k.a. den glidende tackling. Det er simpelthen en for dum forklaring. Så burde en anden jo have taget sparket - hvor svært kan det være?

Det beviser jo også bare at Berardi ikke kan holde hovedet koldt – at han er en vattet provinsdreng uden cojones. Dommeren kunne i øvrigt have gjort alle en tjeneste og sendt Berardi i bad da han ganske uprovokeret sparker bolden ind på Deulofeu da denne sikrer sig et frispark. Berardi er bare indbegrebet af en kæmpe idiot. En cunt, som kun kan klare sig med farmand Di Francesco i hånden. Forpulede vatnisse – grow a pair. Han er med afstand Serie As værste crybaby. Og vi har ellers Bertolacci som også syns han skal beklage sig evigt og altid. Gerne også når bolden er i spil, mens modstanderen har den. Sådan noget ævl kan sgu sætte mit pis i kog.

Syns i øvrigt straffesparket Kucka begår er korrekt. Han taber den fysiske duel til Duncan. Det overraskede mig i øvrigt en del at Duncan flere gange trynede Kucka rent fysisk. Derudover skylder Kucka et par mål for de to kæmpe chancer han missede på fremragende dødbolde slået af Sosa – slovakken var sgu ikke god i dag. Der manglede noget af hans velkendte energi.

Jeg synes ikke der er straffe på Berardi, da jeg ikke kan se en kontakt og tilmed har han allerede besluttet sig for at filme 5 minutter inden.

I første ombæring var jeg sikker på straffet til Bertolacci, da jeg syntes det så ud til at Aquilani sparkede op i Bertolaccis fod. Den langsomme gengivelse beviste dog noget helt andet. Så jeg er formentlig ligeså dårlig en dommer som Calvarese.

Paletta laver dog (igen) et kæmpe straffe på Politano, hvor det er mig ubegribeligt at dommeren eller baglinjedommeren ikke ser det. Politano bliver jo stort set losset ned, da han fanger Paletta med et blind løb bag om ryggen.

Men når ellers Claus Di Francesco har kølet lidt ned igen, burde han i stedet kigge på hvor lidt Sassuolo reelt skaber. Deres største chance kommer ved Berardi med en forkølet afslutning, der kun kommer på fare via afretningen af Vangioni. Lykkeligvis var Donnarumma vågen inde på stregen – han var i øvrigt god i dag. Paletta og Zapata var lidt af et bolværk foran ham. Særligt Zapata viste sit meget høje topniveau, som fik mange storklubber til at kigge efter ham i de spæde år. Altid en smule ærgerligt at tænke på at manden desværre ikke ejer et bundniveau. Defrel var fuldstændig pakket ind, og Matri det samme da han kom ind.

Vi har dog fået os lidt af et våben på dødbolde, via Sosas meget hårdt slåede vinklede præcise bolde. Kucka skal lave to og Zapata en på dødbolde i dag. Det er deciderede 100% chancer der formøbles på grund af for dårlig præcision. Sosa syntes jeg i øvrigt var bedre i første halvleg end anden, hvor han til tider fik sig rodet ud i noget morads. Bl.a. da Sassuolo igen vil have straffe, da Aquilanis hælaflevering rammer ham på armen. Har dog lidt svært ved at se hvad han skal gøre ved den. Det er en af de der irriterende ”kan dømmes” situationer, som jeg aldrig helt tror man kommer af med i fodbolden da jeg har svært ved at se hvordan reglerne skal beskrives, så de er entydige for alle. Sosas indlæg til Bacca, da han header den ind i offside-position er også særdeles fremragende.

Udover dødboldene og straffe, har Deulofeu en og Suso to stykker, hvor de skal score. Udnyttelsesprocenten må gerne blive højere, og afslutningerne mere kliniske end tilfældet er. Men det er jo så vores handicap set over hele sæsonen. Det kræver lidt for mange chancer til vores relative få mål. Er dog ganske tilfreds med at Bacca fik puttet en(et bizart et af slagsen i øvrigt, som burde underkendes), fordi det var som om det løsnede en smule op, og fik ham til at tage flere af de rigtige løb, alt imens at jeg syntes kanterne søgte ham lidt mere og lidt tidligere i opspillet.

Alt i alt meget tilfreds med at ende tabuet på Mapei Stadium. Så venter der en must-win kamp mod Chievo, som i dag slog Zemans Pescara med 2-0. Det kan også godt vise sig som lidt af en hurdle at arbejde sig igennem veteran-organisationen, særligt med tanke på vores ringe udnyttelsesprocent.

Desuagtet er det en kamp som skal give 3 point.

MoM: Cristian Zapata.
Skrevet af saglighedens_portal
Det beviser jo også bare at Berardi ikke kan holde hovedet koldt – at han er en vattet provinsdreng uden cojones. Dommeren kunne i øvrigt have gjort alle en tjeneste og sendt Berardi i bad da han ganske uprovokeret sparker bolden ind på Deulofeu da denne sikrer sig et frispark. Berardi er bare indbegrebet af en kæmpe idiot. En cunt, som kun kan klare sig med farmand Di Francesco i hånden. Forpulede vatnisse – grow a pair. Han er med afstand Serie As værste crybaby. Og vi har ellers Bertolacci som også syns han skal beklage sig evigt og altid. Gerne også når bolden er i spil, mens modstanderen har den. Sådan noget ævl kan sgu sætte mit pis i kog.


Klasse, og jeg er vild med Steinlein-sammenligningen haha.

Hvad var det, Di Francesco udtalte foruden det med, Berardi var overrasket over det gule kort?

Edit: Og derfor brændte straffesparket!
Skrevet af saglighedens_portal
Ah okay, har set det på FIT, fik kun set Inter-Roma i dag, og jeg har ikke været så up to date med kommentarerne.

Men EDF plejer da ikke at få sådanne vredesudbrud? Bizart.
Skrevet af Magnifico
Claus Di Francesco

Hahaha, Herning-brillen. Bullseye, Lentini.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af saglighedens_portal
Mag, vi kommer til at få os et endnu bedre grin, hvis EDF en dag rent faktisk bliver Milan-træner. ;-)
Skrevet af Martinovic
Det kommer ikke til at ske. Det vil være et skridt til siden. Forhåbentligt bliver Montella på posten, indtil Milan igen kan lokke en toptræner til.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ saglig

Nej, det syns jeg som sådan ikke Di Francesco er. Men han har været noget mere kværulerende i denne sæson. Sjovt nok blir trænerne det når tingene ikke går helt så smooth som de kunne ønske.

Dermed ikke sagt at Calvarese dømte en god kamp. Han var en skandale og fik sig hurtigt malet op i hjørnet fordi han stangede advarsler ud i de første 35min. Han manglede fingerspidsfornemmelse i mange situationer. At han helt undgår at se det kæmpe straffe som Paletta begår er mig helt ubegribeligt. Både han og baglinjedommeren ser jo begge direkte på situationen.

Skulle han have fulgt sin linje helt ud havde han skullet udvise Pellegrini, Berardi og Bertolacci som det mindste. Og det i en ikke specielt hårdtspillet kamp.

Jeg er dog træt af at Di Francesco ALTID beskytter Berardi selvom denne tér sig som en kæmpe idiot i tide og utide. Han laver flere klodsede frustrationsfrispark igår mens han slæber rundt på gult. Sparket bolden ind på en liggende Deulofeu. Løber ind i Zapatas albue og vil til at diskutere med ham hvor colombianeren iskoldt bare klapper den lille sure dreng et par gange på skulderen og løber videre.

Han er indiskutabelt den største idiot i hele Serie A og jeg forstår da at han ikke vil til Juventus fordi så forlader han det beskyttede værksted hvor han er stjernen og alle ser gennem fingre med hans unoder. Gigi og alle veteranerne i Juve vil banke ham oveni skallen konstant hvis han tror han kan te sig sådan der i Torino.

Og nej - en ansættelse af Claus skal ikke komme på tale. Fordi det vil bevidne at Milan som klub ikke har rykket sig. Derudover er jeg spændt på hvad Montella kan drive det til hvis han rent faktisk får spillertyper som passer mere til det udtryk han ønsker på banen. Han nyfundne pragmatisme er interessant.
Skrevet af Great Milan
Det er ikke første gang Di Francesco brokker sig. Han er om nogen god til det. Tror han har lært det af Conte i hans tid hos Juventus, hvor han konstant brokkede sig over, at Juventus ingen straffespark fik. Både Di Francesco og Berardi har været sat i forbindelse med Milan de seneste år. Begge to skal bare forblive langt væk fra Milan.

Straffesparket begået af Kucka er et af de tåbeligste jeg har set i nyere tid. Der er klart straffe, men hold nu kæft hvor er det dumt lavet af Kucka. Berardi overspiller i situationen med Vangioni. Der er ingen kontakt, så korrekt dømt af dommeren. Straffesparket til Bertolacci kan diskuteres. Men synes vi spillede en udmærket kamp og vandt fortjent. Vi havde 3-4 100% målgivende chancer i kampen.
Grande Milan!
Skrevet af Caroe
Burde Baccas straffe egentlig ikke underkendes? Det svarer jo sådan set til at han laver en dribling inden sparket.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Martinovic
Skulle være taget om. Acerbi er også et stykke inde i feltet, da Bacca sparker.
Mojn do!
Skrevet af Caroe
Taget fra DBUs hjemmeside:
Sparkeren rører bolden igen, før den har rørt en anden spiller:
• dømmes indirekte frispark til det forsvarende hold (direkte frispark, hvis sparkeren forsætligt spiller bolden med hånden).


Kan heller ikke se argumentet for at det skal tages om. Det skal da heller ikke komme Bacca til gode at han ikke overholder reglerne.

Bertolacci var også godt inde i feltet da der sparkes. Synes dog hverken Berto eller Acerbi overtræder reglerne mere end man normalt ser.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Bishop
Reglerne er vel at man ikke må gå ind i feltet før der er sparket? og så er det vel irrelevant hvor og hvornår den regel bliver håndhævet.

Hvem der skal tilgodeses må vel komme an på hvem der overtræder reglerne først og det er jo så manden der løber ind i feltet, hvorfor at sparket burde blive taget om.

Men i bund og grund har dommeren jo nok skønnet at det var ikke var forsætligt og derfor langt fra kan sidestilles med at tage en dribling.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Duck
Dommeren så det ikke. Havde han gjort det, havde han annulleret og dømt frispark til Sassuolo på stedet. Det Bacca gør, svarer essentielt til at spille sig selv/tage en dribling, og det går ikke på straffespark. Sassuolo-spillerne var da også helt oppe i det røde felt i deres protester over, at dommeren anerkendte målet.
Skrevet af Martinovic
Det var ellers en god finte.
Mojn do!
annonce
0