Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Hehe. Det er godt for italiensk landsholdsfodbolds fremtid den måde, som tingene køres på i Sassuolo. Samme i Atalanta og Torino.

Inden for de næste par år afløses Chiellini-Bonucci-Barzagli af Romagnoli-Caldara-Rugani.

Også godt Inter har fået en italiensk træner, der tror på italienske spillere. Gagliardini gør det rigtig godt og bliver prøvet på højeste niveau.

Efter nogle magre år ser det igen lyst ud for Azzurri.

Mojn do!
Skrevet af pinturicchio
@Caroe

Som udgangspunkt bør dommeren vel følge alle de regler, der er?

Det virker lidt søgt at sige dommeren skal håndhæve reglen om, at det er ulovligt at ramme bolden to gange i streg, men ikke reglen om, at man ikke må befinde sig i feltet inden straffesparket tages.

Jeg kan godt følge dig i, at der er forskel på reglerne, og at det ville blive noget værre rod, hvis dommeren håndhævede alle regler 100% efter bogen, men hvordan skal man lave skønnet, der siger den ene regel skal håndhæves, mens den anden ikke skal?

Begyndte man på det, så tror jeg vi uge efter uge vil få mindst lige så store brokkerier/diskussioner, da der altid vil være parter, der er uenige i den givne vurdering.
Skrevet af Bishop
"Nej, jeg pointerer bare at der er enkelte regler, der de facto er sat ud af spil i professionel fodbold. For selvfølgelig skal Donnarumma ikke straffes for at træde 30cm frem, selvom regelbogen påstår således. Som Duck siger, der skal være en vis pragmatisme.

Jeg mener bare ikke at reglen om flere berøringer er en af dem. Man må bare trække en streg et eller andet sted."

Dommeren er nød til at lave et skøn, havde Donna været 1 meter væk fra stregen, eller havde spillerne der var i feltet, været på linje med Bacca, eller havde Bacca bevist med fuldt overlæg forsøgt at at drible snyde målmanden med en fodfinte, så havde der ikke været så meget at snakke om.

Så på sin vis er vi enige, det eneste vi vist ikke er enige i alvoren af Bacca´s snublen.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Duck
Lentini, jeg så den også først efter adskillige gentagelser. Dommeren står typisk i en slags "split vision"-opstilling, hvor han både holder øje med sparker og spillere, der løber (alt) for tidligt i feltet. Det er lidt slapt, at ingen af dommerne ser det, men den slags kan jo smutte, og det Bacca laver er jo ikke ligefrem noget, der sker ret tit, hvorfor man ikke kan forvente, at dommerens opmærksomhed er på det. Én eller flere af Sassuolo-spillerne så det ganske givet, og så gik der hurtigt lemmingeeffekt i den hos de andre spillere og pludselig havde de allesammen set det.

Jeg betragter det som en regulær dommerfejl, en menneskelig fejl af den slags, der sker i stort hvert kamp, så længe (næsten) alle kendelser er overladt til dommerens første skøn, og det har jeg det sådan set helt fint med. Det er menneskeligt at fejle, og jeg er sikker på, at ingen er mere ærgerlig over at have godkendt det mål end Calvarese selv.

Generelt betragtet synes jeg, at sammenligningen med spillere, der løber for tidligt i feltet, er en lidt sær og uholdbar relativisering. Omvendt er jeg selvfølgelig fan af, at alle fodboldlovene overholdes, så jeg kan godt se inkonsistensen i den holdning, men i praksis er det nu engang sådan, at der i det store hele ses igennem fingre med, at spillere løber for tidligt i feltet, hvorimod et dobbeltsparket straffespark aldrig vil blive acceptabelt. Ét er lovtekst, noget andet er praksis.

I sidste ende er det ligegyldigt. Milan vandt kampen. Men heldigvis er intet for småt at diskutere for os bold.dk-tosser.
Skrevet af Lentini
Vorherre bevares... Så har vi problemerne igen.

Jeg orker ikke flere købsproblemer.
Skrevet af Martinovic
Lige før jeg hellere vil beholde Berlusconi ved roret end det cirkus her. Forhandlingerne har været alt for ´offentlige´ og langtrukne.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg gider ingen af dem.
Skrevet af Lentini
Det er simpelthen imponerende at Fininvest og SES snakker om endnu en udsættelse på 30 dage imod endnu 100mio€. Fortsætter vi i samme tempo, så er klubben solgt i 2035 mens vi ligger dybt forgældede i bunden af Serie B.

Jeg har ingen tillid til nuværende ledelse, som har indfundet sig i forhandlinger med den ene klaphat efter den anden. Og jeg har absolut ingen tillid overhovedet til (den måske) kommende ledelse.
Skrevet af Lentini
Pasquale Campopiano kalder nuværende situation i forhandlingerne omkring salget af AC Milan for imbarazzante - pinligt. Og det er svært at være uenig. Personligt havde jeg nok draget til lidt hårdere bombastiske ord omkring det hændelsesforløb som udspringer sig pt. i Milano. En rent kaos, hvor alt åndede fryd og gammen indtil kl.11 på formiddagen, hvor de første dystre meldinger så småt begyndte at finde vej til mediernes forsider.

Milan TV lignede nogen som var sendt i byen af Fininvest, for at mane til ro omkring ”nogle små detaljer som forventes ordnet i aften eller i morgen tidlig”. Men den beroligende melding fra Milan TV varede dog også kun ca. en halv time inden Sky Sports, Il Sole 24 Ore osv. meldte om decideret kaos på de indre linjer.

Jeg betvivler de meldinger som kommer fra Sky Sports og Mediaset, som begge fortæller at alle investorer pånær Li HongYong har trukket sig for SES-konsortiet – jeg tror ganske enkelt de som jeg, ikke er for kvikke på finans-afdelingen. Derudover beror jeg på det fact at SES med sine investorer, ikke fik tilladelse til udenlandsk investering fra det kinesiske styre, hvorfor der skulle styres udenom Kina og findes offshore accounts ved tidligere nævnte investorer. Accounts som de har i Hong Kong og De Britiske Jomfruøer.

Det ændrer også deres position i konsortiet, hvor de går fra at være direkte investorer til at være ”investorlenders”, altså långiver som skulle sikre likviditeten, som jeg har forstået det på de journalister jeg følger omkring denne handel. Og derfor har de ikke længere en position som investor i konsortiet. Og der tror jeg Sky Sports og Mediaset har fået kaffen i gal hals, med en lidt for hurtig konklusion på problematikken.

På den anden side kan der være noget om det, hvis fx Huarong totalt har trukket sig, så efterlader de et kæmpe hul i konsortiet. Og det som forlyder fra det italienske er at Li HongYong har problemer med at skaffe den aftalte kapital selv. Men også her har jeg mine tvivl, fordi Huarong var dem som sikrede de 100mio€ ved anden betaling i december måned. Og det findes der endda bevis på, via dokumenter som er faldet i hænderne på italienske journalister – skulle de virkelig bare lade 100mio€ gå dem af hænde så let? Jeg har i så fald svært ved at forstå logikken i det.

Faktum er dog at eller andet ikke er som det skal være. Men det er godt nok amatøragtigt at det sker dagen inden at pengene skal overføres fra Hong Kong til Luxembourg, hvorefter de skal falde i hænderne på Fininvest. Specielt når parterne så tit og ofte har proklameret at alt går som planlagt, og man hele tiden er i kontakt. Det er man jo tydeligvis ikke. Eller har man glemt at ansætte tolke. Og om jeg fatter, hvor dårligt rådgivet Berlusconi er når han først falder i hænderne på Bee Taechaubol og nu denne Li HongYong.

Måske er Berlusconi i grunden ligeglad fordi han får 100mio€ pr. kvartal, og er yderligere sikret 100mio€ såfremt SES ikke overholder deres aftale med Fininvest.

Jeg undrede mig personligt en smule over meldingen, da det blev bekendtgjort at pressemødet for offentligheden ville falde d.4.marts ved middagstid, at de deltagende fra den nye ledelse ville være Han Li(Li HongYongs højrehånd) og Marco Fassone, hvor de ville oplæse en udtalelse fra Li HongYong. Hvorfor fanden deltager han ikke selv? De nuværende problemer kunne måske være svaret på det spørgsmål.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini
Huarong har selv afvist at være med i købet. De lånte godt nok 100 mio euro til SES i november, men det var kun et lån som også er blevet betalt tilbage igen. Det viser de dokumenter, du henviser også til. Derfor har de ikke 100 mio euro på spil.

Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Ok - jeg har ikke fanget at det er blevet betalt tilbage til Huarong.

Og ganske rigtigt så har Huarongs Fung sagt at de ikke er involveret. Men han siger jo også at de ikke ved hvem SES er. Og det er jo decideret løgn når man stillet en garanti på 100mio, som findes sort på hvidt.

China Merchants Bank siger også de ikke er involveret. Og taget i betragtning at Corriere della Sera skriver at der er to som har trukket sig i sidste øjeblik, så peger pilen da unægteligt på de to nævnte, som har efterladt et hul på 100mio hos SES.

Men det er trods alt bare bud skudt fra hoften. Alt er kaos pt.
Skrevet af Pirlo21
@Lentini

Kaos, ja det må man da virkelig sige. Sku sørgeligt.

På den anden side nægter jeg at tro på at Berlu efter 31 år bare sælger klubben til hvem som helst! Og kigger man på de folk som medierne mener er med i SES, så burde de være pengestærke nok til at investere kraftigt - hvilket er kravet hvis Milan skal blive en top klub igen!
Alt i alt tror jeg stadig at vi bliver solgt til kineserne.
Skrevet af Lentini
@ Pirlo

Jeg er på sin vis enig med dig i at Berlusconi har the greater good for Milan i sine tanker. Ellers tror jeg heller ikke han ville tage imod positionen som ærespræsident, hvis det er ”fattigrøve”, fordi så vil han stadigvæk komme i centrum, men af de forkerte grunde. Politisk vil det også være et mareridtsscenarie for ham, hvis han stadigvæk løber rundt med håbet om at have indflydelse på italiensk politik. Men han vil få alvorlige forklaringsproblemer, når han så offensivt har proklameret at investorerne vil sikre at Milan i hvert fald får den finansielle power til at være en del af verdenstoppen igen. Læg dertil hvordan han hånligt omtalte Erick Thohir.

Men der vælter sig bare på en helt masse spørgsmål, som savner svar. Og selvom denne forhandling har været meget offentlig, er der sjældent rigtig blevet sagt noget interessant fra parterne. Hele tiden med undskyldningen om at for alle parters skyld er det vigtigt, at man var varsom med at melde ud i pressen. Men nu har man lavet et fumble i august, december og senest i dag. Det et 3 gange fumbles, og ingen fatter rigtig hvad der foregår. Der burde komme noget ud fra officiel kanal med forklaringer, uden at man nødvendigvis behøves at hænge diverse mennesker eller firmaer ud til tørre.

Jeg synes ærlig talt man skylder alle interessenter for Milan det. Derfor sker det naturligvis ikke, og Fininvest støver en eller anden standard kommentar af, i stedet for.

Det værste er at det skader klubben voldsomt. Det er loose-loose situation for alle parter involveret og i særdeleshed klubben, hvor gribbene(Ja, Raiola) sidder og venter på at tage personlig fordel af situationen.
Skrevet af Great Milan
Abate har pådraget sig en skade i det ene øje i kampen mod Sassuolo, og derfor kommer han ikke i kamp mod Chievo i weekenden. Det forventes, at Calabria overtager pladsen på højre back, hvis hans form viser sig at være god op til kampen. Ellers bliver det De Sciglio, der spiller højre back. Romagnoli er begyndt at træne med resten af truppen igen, men han er ikke i kampform. Antonelli er stadig ikke sin skade kvit.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Så er man ikke særlig smart!

Lazio kan vinde Coppa Italia og dermed sikre EL billet. Samtidig vil det betyde, at 6. pladsen i Serie A ikke vil give en EL billet. I værste tilfælde kan det betyde EL uden Milan. Og så kommer tumpen her og hæpper på Lazio!!! Magen til idiot skal man lede længe efter!

Han burde også skamme sig for at holde med Lazio fremfor Roma, som han var eget af (selv om det var kort). Han har vist ondt i røven over, at Roma ikke kunne bruge ham. Hvis Milan ville sælge ham, så vil han nok hæppe på Inter, når vi møder dem.

http://forzaitalianfootball.com/2017/03/ac-milan-fans-hit-out-at-romagnoli/
Grande Milan!
Skrevet af Promo
GM - Romagnoli er Laziale fra barnsben, så hans "troskab" mod Roma rakte kun så længe han selv var der, (det vidste du vel - står endda kort i artiklen) så når de vinder et Derby så bliver han naturligvis glad.
At det så er fjollet at vise det offentligt nu hvor han er Milan-spiller, og jeres skæbne kan hænge sammen med resultaterne af disse opgør, er naturligvis ikke så heldigt.
Juve per sempre! Kæmpe fan af Sergej Milinković-Savić
Skrevet af Great Milan
Man kan være nok så meget fan af et hold, men når det kan ramme ens eget hold/klub, så står jeg af! Det er simpelthen idioti i værste geled! Nu giver det bedre mening, at klaphatten taber hovedet og får en masse gule/røde kort under kampene. Han har immervæk ikke meget at flytte rundt med.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det var i morgen at champagnepropperne skulle poppe og glæden spredes ud i den rød-sorte del af Milano. I stedet er vi blevet spist af med gravøl, og seriøs dyb undren, irritation, sågar vrede over hvad der for nuværende ligner endnu en udsættelse af La Storia Infinita – The Never Ending Story.

Fordi det er hvad der forventes for nuværende, men nærmest alle journalister tager nu sine forbehold, fordi denne saga har lavet nogle voldsomme twists down the road. Så de skulle nødigt blive kølhalet af pøblen, læserne som støtter sig op af deres artikler, og forventningerne der udleves deraf.

Berlusconi har afvist at ville underskrive papirerne om en overtagelse af klubben nu, mod at pengene bliver betalt ratevis hen af vejen. Arrivano i soldi o mi tengo il Milan – giv mig pengene som aftalt, eller jeg beholder Milan skulle den klare, og i sagens natur ganske naturlige besked være fra Berlusconi til SES. No more fucking around!

Det som forventes er at SES og Fininvest i morgen afgiver en fælles pressemeddelelse hvori man vil melde ud at salget er udsat yderligere til d.7.april. Bare få dage inden Derby della Madonnina mod Inter. SES skal levere sit tredje indskud på 100mio€ senest d.10.marts, eller er aftalen afblæst. Skulle det ske vil det sige at Berlusconi beholder de 200mio€ SES allerede har indskudt, og hvis jeg ikke husker helt forkert vil han yderligere kunne forlange omkring 100mio€ som kompensation, fordi at SES ikke har overholdt sine købsbetingelser kontraktuelt.

Det som skulle ske i disse dage, var at SES skulle overføre de sidste 320mio€ for købet af AC Milan, samtidig med at de lagde de første 100mio€ i henhold til den forretningsplan om investeringer i klubben, som Berlusconi har stået stejlt på. Helt konkret de 350mio€ som skulle investeres over en tre-årig periode.

Der er lidt forskellige anskuelser på hvordan pengene SES medbragte skulle blive forvaltet, ved de journalister som jeg har fulgt, og stadigvæk følger igennem den meget træge salgsproces, som reelt tog sin spæde start i maj måned 2014 med en vis Mr. Bee Taechaubol. Carlo Festa fra Il Sole 24 Ore, et respekteret finanstidende i Italien, hævder at SES ville betale ca. 250mio€ for klubkøbet, hvoraf de resterende ca. 70mio€ ville blive betalt ved senere lejlighed når SES havde refinansieret gælden (220mio€) via Goldman Sachs. Jeg kan ikke fortælle hvorfor man ville lave den manøvre, men det skulle angiveligt være noget som kommer fra rådgiverne ved Lazard, Rothschild etc., som har været inde over denne handel. Yderligere skulle SES betale et sted mellem 60-70mio€ for driften af holdet i denne sæson, som de er bundet op på via kontrakten som blev signeret tilbage under stort drama i august måned. Slutteligt skulle de 100mio€ for forretningsplanen også ligges.

Pasquale Campopiano, en anden journalist, som også har været med i dækningen af dette salg siden sin spæde start, fortæller om 320mio€ for købet, men at de 60-70mio€ for driften vil blive betalt via de 100mio€ i forretningsplanen. Lidt for tal-nørder i denne sammenhæng. Det rammer dog ca. samme beløb til slut.

Li HongYong havde den plan at han selv skulle ligge 100mio€, hvoraf det resterende beløb skulle dækkes ind via 4 intressenter: Haixia Capital, Huarong International, China Construction Bank + et unavngivet firma baseret i Hong Kong. Dermed kan vi definitivt slette China Merchants Bank fra listen, som de også offentligt har meldt ud. Corriere della Sera meldte først ud, at der var problemer omkring to af de involverede. Problematikken ligger ved de to sidstnævnte; China Construction Bank og det unavngivne firma fra Hong Kong.

For bare nogle få dage siden skulle CCB have bedt om at få fastfrossent deres kapital, 80mio€, fordi de oplever et stort politisk pres fra den kinesiske regering, som angiveligt ikke skulle være specielt vilde med at CCB går udenom Kina og anvender sine offshore accounts til et projekt, som selvsamme regering har nedlagt veto imod. Umiddelbart virker det til at den kinesiske regering har haft held med at tryne CCB tilpas meget, at de har meldt forfald til SES. Dermed skal SES ud og finde nye 80mio€. CCB har også svaret på journalisternes nysgerrighed, at de for nuværende ikke finder det passende at udtale sig omkring Milan-SES affæren. Altså har de på nogen måde været involveret i købsprocessen af AC Milan. Og det kryptiske svar antyder også at det er en lidt speget sag, hvor en senere udtalelsen formentlig skal igennem og gennemses af egen kommunikationsafdeling flere gange.

Det unavngivne firma fra Hong Kong, hvis del var på 100mio€, skulle have bedt om to uger ekstra til at få løsnet kapitalen. Hvornår den melding er faldet i Li’s hånd, meldes der ikke noget om. Alt i alt stod Li HongYong dog pludselig tilbage med et gabende hul på 180mio€ bare få dage inden købet skulle gå igennem.

Umiddelbart stiller jeg mig selv det spørgsmål; Hvordan fanden kan man bare springe fra kort før lukketid, uden at det har nogen form for økonomisk konsekvens? Situationen er jo ikke bare ærekrænkende og slemt pinlig, men tilfører også de involverede et stempel af inkompetence. For ikke at snakke om den økonomiske konsekvens for SES, hvis Fininvest havde givet dem fingeren i stedet for at forhandle. Det havde været 200mio€ + strafkompensation lige ned i afløbet. Hvordan kan det være muligt?

Svaret skulle ligge i konstruktionen af fonden. Jeg er ingen fondekspert, og kender ikke forskelle på hverken den ene eller anden måde. Pasquale Campopiano kan dog fortælle at konstruktionen af fonden, tillader eventuelle investorer af melde sig til og fra, nærmest efter forgodtbefindende. Faktisk vil det være muligt for en investor at forlade fonden bare timer inden købet skal gå igennem. Dermed har man nogenlunde svaret på, hvorfor det pludselige kaos opstod for et par dage siden, da alt åndede fryd og gammen. Jeg kan dog undre mig over hvorfor Fininvest har godtaget det i forhandlingen, når risikoen for disse frafald synes så reel? Medierne har jo nærmest meldt om svingdørsmentalitet i fonden, hvor den ene var inde den ene uge, for så at være ude den næste uge, mens en anden stødte til i stedet for – det kan ikke have været dem ubekendt.

Marco Bellinazzo, fra Il Sole 24 Ore, slår dog også hårdt på Finivest i den sammenhæng, ved at påpege at den eneste fejl, men store fejl, var at Fininvest indlod sig i forhandlingerne med en mand, som er en broker. Reelt set en mellemmand, i Li HongYong. Dengang lod de sig købe ved en liste på 11 firmaer, som tilsyneladende var en meget tilfredsstillende liste for Fininvest. Men med konstruktionen af fonden virker det en kende naivt fra Berlusconis rådgivere. Der var jo ingen garantier på nogen som helst. Det burde de vide som finansielle eksperter på området, hvad downsitet på fonden ville være og konsekvenserne deraf.

Et andet ofte stillet spørgsmål, er at hvis man har så svært ved at finde kapitalen, hvordan har man så overhovedet muligheden for at investere i klubben efter købet? Igen skulle svaret ligge i fond-konstruktionen. Så snart papirerne er underskrevet, vil SES opleve en meget større frihed med sine kinesiske samarbejdspartnere, hvor det kinesiske bureaukrati omkring virksomhedskøb, vil løsne sit jerngreb på de kinesiske virksomheder som er involveret i købet af Milan. Og disse firmaer ligger inde med enorm likviditet, hvor særligt Huarong International stikker ud. Og de italienske journalister holder stædigt fast ved at de er involveret.

Jeg undrer mig en smule over Marco Fassone i denne situation – den (måske) kommende CEO i AC Milan. Jeg gad godt spørge ham om hvem der er hans arbejdsgiver? Det nemme svar er naturligvis SES. Men hvem er så SES? Hvem er din chef? Og hvem refererer han til i sin fond? Det ville være et spørgsmål ganske normale mennesker ville kunne svare på. Jeg tvivler oprigtigt på at han kan. Det giver lidt stof til eftertanke, når man tænker på hvor fornærmede SES og Fassone blev, da Paolo Maldini gerne ville møde ejerkredsen til en snak, da de tilbød ham rollen som teknisk direktør, hvilket ikke var muligt, og senere gav fyldestgørende forklaring på hvorfor han valgte at takke nej. En hurtig antagelse er nok, at Marco Fassone ikke anede det på daværende tidspunkt. Og gør han det nu?

Jeg spekulerer også på, hvor Silvio Berlusconi står i det her. Fordi det er en offentlig ydmygelse så det batter. Fredag er der aktionærmøde, som der blev indkaldt til, hvor der iflg. proceduren skulle meldes om salget af klubben. Nu er situationen vendt helt på hovedet – i stedet skal man forklare sig på, hvorfor klubsalget er udsat for tredje gang. Jeg er hundrede på at de små minoritetsaktionærer nok skal være på barrikaderne. Jeg har allerede læst et offentligt brev fra en minoritetsaktionær, hvori der er en horde af spørgsmål. Valide spørgsmål, som jeg tror alle gængse fans går rundt med i disse dage. Jeg forventer dog ikke en fyldestgørende rapport fra Fininvest. Overhovedet. Det har de ikke leveret alle de andre gange, hvor salget er blevet udskudt. Denne gang svider ydmygelsen dog ekstra, fordi man ikke kan undskylde sig med kinesisk bureaukrati eller andet i den retning. De er medskyldige i dette.

Berlusconi har udover denne ydmygelse, også sat sig i en position hvor han har garanteret for klubbens velbefindende efter han har solgt, hårdnakket endda. Lige nu er Li HongYong eneste investor i SES, med en formue der ikke engang når en tyvendedel af hvad Berlusconi selv ligger inde med. Hvad var det han sagde omkring Erick Thohir? Den fede indoneser er formentlig mere velhavende end Li HongYong. Berlusconi har yderligere forsikret Milans fans om at SES vil indeholde økonomi og kapital, der vil kunne gøre Milan til en stormagt igen – virker det sandsynligt? Og hvis Berlusconi betragter det usandsynligt, vil han så have nerven til at smide SES ud. Marina vil blive rasende – Barbara knap så meget. Der er internt i Berlusconi-familien også begyndt at slå sprækker omkring dette emne.

Hvor stiller det så klubben AC Milan, som det hele faktisk handler om? Ikke særligt godt taget i betragtning de nuværende omstændigheder. De nuværende omstændigheder vil gøre at fx Donnarumma bliver solgt til sommer, hvis ikke den nuværende ledelse falder i armene på gribben, Raiola, og sikrer ham en kommission a la den han fik i Juventus omkring Pogba. Og så er Donnarumma på lånt tid i Milan. Men det er små konsekvenser af det morads som er skabt. Berlusconi har ingen lyst til at investere mere i Milan – det vil betyde store cuts i hele klubben og en klar neddrosling af de udgifter klubben har pt. Det vil blive konservativt med konservativt på. Men hvis Li HongYong ikke får samlet stumperne i SES, er det så virkeligt et alternativ man ønsker sig? At overlade klubben til en mellemmand, som udelukkende er der for økonomisk gevinst? Jeg tvivler.

Pt. ligner det et valg mellem pest eller kolera. Hvilket mærkes tydeligt på den milanesiske fanskare, kigger man bare lidt igennem nogle fanforas. Det minder nærmest om en årelang mishandling af mange tusinder mennesker, som føler dybt for denne klub.

Det optimale scenarie for klubben er hvis Li HongYong får samlet stumperne i en fart. Jeg ved bare ikke rigtigt om jeg tror på det. Han virker mere og mere som en kinesisk udgave af Bee Taechaubol. En fantast uden reel substans.
Skrevet af Lentini
Sky Sports skriver så nu at der kunne være en bombe på vej imorgen ved aktionærernes møde, 9:30. De oplister tre alternativer;

1) SES og Fininvest melder om udskydelse af salg til 31.marts mod indbetaling af 100mio inden d.10.marts

2) Berlusconi er så tilpas irriteret at han forlanger alle penge betalt d.10.marts.

3) At der åbnes op for andre muligheder. Genoptagelse af forhandlingerne af taberne i august måned med Gancikoff i spidsen flankeret af Galatioto Sports.

Drama er der sgu nok af...
annonce
0