Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Napoli træner Sarri er også indblandet i debatten omkring Juventus og deres hjemme kampe. Han siger følgende:

"Enten er alle der brokker sig over Juventus nogle galninge, eller også er der noget om snakken omkring favoriseringen af Juventus fra dommernes side" Vi har haft det oppe at vende før. Alle er utilfredse lige udover dem (Juventus), men jeg er ikke lederen for dommerudvalget i Italien. De må være det stærkeste hold i verden, siden alle er imod dem".

Hmm han siger noget...
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
I denne sæson har både Roma, Napoli, Inter og Milan nu brokket sig efter kampe mod Juventus i Torino. Det er nok bare tilfældigt...

http://www.milannews.it/news/roma-milan-napoli-inter-allo-stadium-tutti-lo-stesso-destino-polemiche-e-proteste-247365
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg udtrykker blot min frustrationer over Montellas manglende evne til at udtage de rigtige spillere og ikke mindst placere dem rigtigt på banen. Hans disputioner og hans udskiftninger er decideret hjernedøde!


Hvem er det lige du hentyder til ? Pasalic ? Hvis det er Pasalic, så medgiver jeg at jeg ikke er vild med ham – jeg tror du og jeg er trådens største kritikere af kroaten. Jeg ved dog at han er med, fordi han har en timing i sine løb ind i feltet, som ofte giver ham en god positionering samtidig med at han har en tyngde med sig qua sin størrelse. Der er ingen andre i Milans midtbanebesætning, som har den karakteristik – Kucka har tyngden, men ingenlunde timingen og næsen for at tage løbet på rigtige tidspunkt. Jeg synes dog resten af Pasalic´ værktøjskasse har vist sig så begrænset, at han reelt set skader holdet mere end han gavner.

Hvis du skaber dig over positioneringen af Zapata, kommer det sig jo af at Allegri for tiden placerer Mandzukic derude. At Mandzukic så går i stykker kort inden kampstart, er svært at gardere sig imod.

Bacca blev pillet ud grundet fysiske problemer.

Jeg vil hellere være en Milan fan, der udtrykker utilfredshed fremfor en som dig, der synes alt er godt (selv om det er elendigt).


Ja, jeg sidder og klapper i hænderne konstant. Jeg glædes ved den farceagtige salgsproces, og jeg er fuldstændig enig med Montella i hans placeringen af Locatelli, og hans blik på 6eren. Det er godt vi har rigtige fans som dig, GM.

Han siger efter kampen følgende: "alle dommere laver fejl. Det nytter ikke noget at brokke sig over dommeren" jeg undskylder på vegne af mine spilleres verbale angreb mod Juventus og dommerne efter kampen.


Nu så jeg kun Montellas snak med Mediaset med det ene øje, så jeg har muligvis ikke fået alt med ned i detaljer. Men jeg lagde ikke mærke til at han skulle have udstukket en undskyldning til Juventus specifikt.

Snarere hørte jeg en generel undskyldning for det brawl som var ved at udvikle sig omkring dommerne, da diverse spillere, bl.a. Poli og Bacca overfusede Massa & Co. I uhørt grad, på vej ned i spillertunnelen. Han forklarer yderligere grundlaget for spillernes følelsesmæssige udbrud på en ganske høflig, sober og nøgtern måde – med klasse. Nu er han i øvrigt blevet hyldet stort og bredt i samtlige medier for sin class act, som Milans frontmand efter kampen.

Jeg foretrækker klart en træner med klasse og elegance fremfor et vrælehoved, der som en sur lille pige skaber sig indtil de får ret, fordi ingen gider diskutere længere; Det er kællinge agtigt, og betegnes gerne som en crybaby.

Så vil foreslå at du bliver personlig fan af folk som Mourinho, Conte etc., fordi de har lige præcis den hykleriske attitude hvor hele verdenen altid prøver at være onde imod dem. Også internt, hvor deres belastende væremåder tærer på deres pgl. klubber i det lange løb - du kan smide Mancini med i den bowle også af belastende personligheder, hvor stort set hele Citys organisation jublede da Mr.knows-it-all, blev herpet ud.
Skrevet af Lentini
Ift. den meget omtalte kendelse, så har jeg forsøgt at se den igennem flere gange og fra alle vinkler. Jeg har forsøgt at alliere mig med fodboldloven, og jeg er stadigvæk ikke hundrede procent sikker på min egen dom at situationen, som kostede os et point. Jeg syns ikke den er entydig, og det er mit største problem med Massas pegen på pletten, fordi det skal være entydigt for at han skal dømme det straffespark.

Reglerne siger at det skal være en forsætlig handling. Det er det ikke. Så skal det være en refleksreaktion, hvor De Sciglio flytter armen i ren refleks, efter skudet fra Lichtsteiner er faldet. Det når han end ikke, fordi afstanden er 1.87m, og bolden bliver høvlet afsted. Så skal en spiller straffes hvis han, via sine armen, gør sig unødig bredere eller højere. Det synes jeg er svært at sige ud fra billederne, men umiddelbart må det være det Doveri syns, da det er ham som står direkte ud for situationen. Jeg kan umuligt tro at Massa i 94.minut mellem Juventus-Milan, dømmer noget han ikke kan se eller på reaktionerne fra Juve-spillerne.

Når jeg kigger kampen igennem igen, står det endnu mere klart, hvor vi særligt har det svært med Juventus. Og det er på standardsituationer, og de efterfølgende anden- samt tredje-bolde. Vi har enormt svært ved at afvise effektivt i første ombæring, og såfremt vi fik det, så blev vi trynet på de næste duel-bolde.

Men der findes trods alt også perioder i kampen, hvor defensiv virker forholdsvis komfortable i at være i defensiven. Et eller andet sted ligner det et kampbillede, vi efterhånden er blevet vant til imod Juventus. De prøver at tryne os de første 20-25 minutter af halvlegen, hvorefter vi stille og roligt æder os en smule ind i opgøret igen.

Største problem for os var Marko Pjaca. Han er involveret i rigtig meget for Juventus, og skylder formentlig noget på effektivitetskontoen. Dybala er en fænomenal spiller, men et større problem blev han aldrig. Måske, fordi han havde travlt med at give opvisning i rulninger, og det er da et andet aspekt han er blevet ufattelig dygtig til. Higuaín har vi egentlig forholdsvis fint styr på – han bliver først hyperfarlig i overtiden hvor han har to kæmpe chancer.

Alt i alt tæller jeg 12 gode muligheder for mål til Juventus + et straffe, hvoraf 6 er kæmpe chancer(den ene sendt i nettet af Benatia). Vi selv har 3 gode muligheder, hvoraf en er en kæmpe chance, som Bacca omsætter til mål.

Det som godt kan ærgre en smule, er koncentrationen eller dygtigheden i offensiven, fordi vi har nogle kontramuligheder, hvor der ganske simpelt mangler skarphed, kynisme og mest af alt, dygtighed. Særligt den manglende skarphed ved Sosa, da Deulofeu er helt blank i modsatte side med en motorvej ned til målet, og Pasalic (igen) svigtende teknik, da han bare skal lægge den af til en helt blank Bacca i feltet, er grelle eksempler på ikke at kende sin besøgelsestid. Deulofeus klassepasning til Bacca, hvor Bonucci er på skovtur, er svær at håndtere for Baccas begrænsede tekniske kunne.

Så kan det også irritere mig noget at Poli trækker benene til sig i Asamoahs fremløb, hvorfor Sosa er nødsaget til at klippe ham. Den skal Poli for fanden bare tage.

Et eller andet sted er det fint med alt den tumult. Det vækker foragten til Juve, og det de står for, en smule til live igen. Særligt når de er så flinke at præsentere hadeobjekter som Dybala og Bonucci. Bonucci er begyndt at slægte Chiellini på. Den måde han lå og vred sig i græsset, mens han appellerede for en ulovlighed begået af Ocampos var grinagtig, når man på den langsomme gengivelse tydeligt ser at det er Bonucci som sparker ud efter Ocampos i første ombæring, inden argentineren vælter nedover ham.

At der bliver smækket døre, kastet lidt med ting osv. i omklædningsrummet efter et snævert nederlag, hvor man føler sig bortdømt, kan jeg ikke se det odiøse i. Det er sket millionvis af gange. Derfor skal man naturligvis ikke smadre andres ting, men at Donnarumma skulle have sparket til en dør, kan jeg knap trække på skulderen af, hvis man selv har befundet sig i et omklædningsrum en gang.

Et eller andet sted afslører det også for mig at holdet har en ærgerrighed, og en tro på sine egne evner. At vi så mangler helt tydelige færdigheder, er så vores downside.

Nu venter 3 kampe inden derbyet, hvor der er et krav om 9ts i alt. Problematisk dog at Sosa har karantæne, mens Suso er ude i et par uger pga. problemer med bentøjet. Det vil være mærkbare fravær imod Genoa, hjemme på San Siro næste gang.
Skrevet af Lentini
Gazzetta dello Sport skriver at Bacca mindst står til 2 karantænedage.

De Sciglio, Poli og Donnarumma er yderligere i sigtekornet.

Vi blir klogere tirsdag om det er muligt at stille hold til næste weekend i Genoa. Det straffespark kan blive mere dyrt end det allerede er i forvejen.
Skrevet af Great Milan
Tænk at der sidder nogle Milan fans herinde, der påstår, at Montella var et sølle minut fra at tage point fra Juventus. Ved ikke om i så den samme kamp som mig, men jeg så en kamp, hvor Juventus har minimum 4-5 100% chancer til at score. I min optik kunne kampen ende 5-2 eller 4-1 til Juventus. Stod det ikke til Donnarumma´s fantastiske redningen, ville vi være kørt over ende allerede efter første halvleg. Kampen ville være lukket og slukket allerede efter 45 minutter.
Så den der med at Montella var tæt på 1 point mod Juventus, det er vist ikke andet end kærlighed til ham.

Når man stiller op som han gjorde til kampen, så kan man heller ikke forvente andet end at blive kørt over ende. Med andre ord så vandt Juventus kontroversielt, og dommerne var mere gavmilde mod dem end os, men de fortjente mere de tre point, end vi fortjente det ene point. Ret skal sgu være ret.

Nu må vi blot se fremad og hente 9 point i de kommende tre kampe. Det er et must mod elendige modstandere i de tre næste kampe. Genoa har ikke spillet fordbold i flere måneder nu, så der er ingen undskyldning for ikke at slå dem på San Siro karantæner til Bacca og Donnarumma eller ej.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Er vi to enige i at Juventus scorer til 2-1 på straffespark i 97.minut? Dit hypotetiske nonsens kan bruges til absolut ingenting.

Så kan du i øvrigt pakke det fortjene pjat væk. Der gives ingen point på intentioner eller uskarphed. Det skal ikke lide til last at Donnarumma var skarpere til hans opgaver end Higuain, Pjaca, Khedira etc.

Og så ville det i øvrigt klæde dig ikke bare at vælte en masse ævl ud i æteren uden at bakke det op. Hvem er det som spiller forkerte positioner? Og hvem er det der skal spille fremfor andre? Nu har du tonsvis af gange banket løs på Montellas dispositioner uden at konkretisere. Det kan du så starte med nu, tak.
Skrevet af Martinovic
https://www.facebook.com/ACM.MILAN/videos/1382924651750304/?hc_ref=NEWSFEED

Gid Massa ryger en tur i Serie B. Pinligt han kan give Juventus bolden på denne.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Et forkert dømt indkast... Kan det næsten blive mere patetisk?
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Bacca havde en friløber i den efterfølgende situationen, men den valgte du at overse...
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Bacca havde en friløber i den efterfølgende situationen, men den valgte du at overse..."

Opgiv det! Sådan har han alle dage været. Han ser kun dét han selv gerne vil se. Dét som han ikke kan li at se, det overser han. En vaske ægte Juventino.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Og så ville det i øvrigt klæde dig ikke bare at vælte en masse ævl ud i æteren uden at bakke det op. Hvem er det som spiller forkerte positioner? Og hvem er det der skal spille fremfor andre? Nu har du tonsvis af gange banket løs på Montellas dispositioner uden at konkretisere. Det kan du så starte med nu, tak."

Har faktisk skrevet om det efter Sampdoria kampen, som vi taber 0-1, men du kan da godt lige få den én gang til.

Når man mangler ÈN mand (Abate) i forsvaret, behøver man ikke at lave helt ged i den. Han gjorde det samme mod Sampdoria, og det gik helt galt, og vi tabte som nævnt 0-1 på hjemmebane. Da brugte han Romagnoli som venstre back og Kucka som højbre back.

I kampen mod Juventus har han mulighed for at bruge Calabria, som er en højre back, men nej i stedet bruger han Zapata som højre back. Altså en mand der absolut ikke er vant til at spille back bliver foretrukket fremfor en mand, der er vant til at spille back.

Han har lige vundet to kampe i træk med Sosa, Kucka og Bertolacci på midten i den ene kamp og Sosa, Locatelli og Bertolacci i den anden. Altså en midtbane formation, som er godt kørende med disse 4 spillere. Men hvad gør idioten så? Han hiver Pasalic ind som starter. En mand der var mega elendig i kampen mod Fiorentina. Hvorfor ændre man på et vinderhold? NEVER CHANGE A WINNING TEAM er åbenbart ikke noget Montella kender til. Vores midtbane var ikke eksisterende mod Juventus i første halvleg. De kom så let henover vores midtbane og skabte et hav af farlige chancer. Men alligevel beholdte han Pasalic på banen. Oven i købet havde tåben fået et super dumt gult kort. Først da Kucka kommer ind, får vi styr på midtbanen. Hvis han så havde taget Pasalic ud og sat Kucka ind i stedet for ham, havde vi stadig været lidt mere farlige i angrebet.

Og så det her med at hive Bacca ud efter 53 minutter og så forsøge at spille kampen uden en decideret angriber. Hans indstilling: "Jeg spiller nu kun for ikke at tabe denne kamp". Hvad er det for en kællinge attitude og indstilling?!

Og hvem skriver/siger, at Bacca blev taget ud, fordi han var kørt træt?
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
du er godt klar over at bacca blev taget ud pga skade, ikke osse?
Skrevet af Great Milan
Kan du bevise det? Ifølge Livescore bliver han taget ud grundet taktisk ændring.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er sådan en kendelse kun Juventus får til sidst. Mattia De Scilglio kan ikke nå at bevæge armen.

Latterligt at spillerne skal ha karantæne, det er klart, at de er så frustreret.
Skrevet af Pivo
Alle udskiftninger på livescore er taktiske...
Skrevet af Milanbaby
GM:

http://www.football-italia.net/99485/montella-everyone-calm-down

Bacca scored a goal and went off because he was not 100 per cent fit, but Ocampos can play in that role and be a valuable extra alternative"

Personligt erindrer jeg ikke mange af de 100% chancer du snakker om. Ikke så mange flere end os at det ikke kan retfærdiggøres at der står 1-1 i slutningen af kampen. Jeg er nok mere på ´behold Montella´ siden mere end så mange andre, men hvis man med vores trup får 1-1 mod Juventus på deres stadium, endda med muligheder for mere, så er der et eller andet som fungerer.
Skrevet af NUFC Dinho
@doggy
Deulofeu tager indkastet 5-10 meter for langt fremme, så den chance havde Bacca næppe fået uanset hvad. Han skulle i hvert fald ikke have haft den. Juve fik imo foræret er straffe til sidst, men derfor behøver man ikke opdigte andre ting. Det gik ikke så godt med tillægstiden og ikke ligefrem meget bedre her.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Martinovic
Hvor tit bliver et indkast taget der, hvor bolden ryger ud? Svar: Aldrig.
Mojn do!
Skrevet af NUFC Dinho
@foggy
Sludder, men ikke overraskende du slynger sådan noget pjat ud. Rigeligt med indkast bliver taget inden for 1 meter af stedet bolden ryger ud. Desuden er der også forskel på et par meter og så 5-10 meter, hvor det giver en kæmpe chance.
Det siger en del om dig, at du brokker dig over at dommeren dømmer et forkert indkast, men mener han burde have ladet Milan få en fordel af at tage indkastet markant længere fremme. Tvivler på jeg har oplevet et voksent menneske være så subjektiv og unuanceret som du er.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0