Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@GM
Jeg er for en gangs skyld, nogenlunde enig med dig.
Jeg tror at De Sciglio "sagaen" har en hel del aspekter. Ikke mindst at han klart har haft svært ved at finde melodien i klubben.
Der er ingen tvivl om at hans lidt skrøbelige psyke ikke har haft godt af at blive kaldt "den nye Maldini" fra en meget ung alder.

På den ene side tror jeg dog ikke det er så mejslet i sten at MdS forlader os. Han synes, endelig, under Montella at have fundet et trygt miljø med en træner der tror på ham. Han er klart førstevalg og gan har været anfører og har faktisk vist en attitude der ligner en kulturbærer.
Er man en smule skrøbelig, er det ikke noget man bare opgiver. Præcis samme historie kan jo fortælles med Suso som hovedperson.

Omvendt mener jeg også at klubben skal satse på at forlænge med ham. Lad os lige huske på at han stadig kun er 24 år og har masser erfaring. Det vil være en vigtig del i hele projektet om at skabe et nyt storhold.

Selvfølgelig afhænger alt af hvordan verden ser ud efter overtagelsen. Vil der rent faktisk være midler og ambitioner om at gøre nogle markante (og fornuftige investeringer), er jeg ret sikker på at han kan "overtales" til at blive.
Skrevet af Pirlo21
Ligesom jer andre, er jeg bekymret.LI er ikke en rigmand, og derfor har han brug for stærke investorer ved hans side. Men er de væk?, en plan må man gå ud fra LI har!

Men den nye overtagelses dato hedder 14 april. Hvis den overholdes, er der stadig fin med tid til at forlænge donnarummas, Susos, Palettas og De Sciglio kontrakter.
Så her vil jeg nu slå koldt vand i blodet og se om ikke overtagelsen kommer på plads til aftalt dato.

Når det er sagt, så er man da bekymret for at miste Donnarumma og De Sciglio.

Skrevet af Martinovic
Schalke left back Sead Kolasinac will be Milan’s first signing for next season [Mediaset].

Kunne være rart hvis de har ret.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
GDS skriver at det er den nye ledelses top-prioritet at forlænge med Donnarumma, Suso og De Sciglio. Der skulle allerede være kontakt til de respektive agenter.
Har i øvrigt ikke set andre medier følge op på historien om De Sciglio-exit eller tilgang af Kolasinac, så jeg forbliver i håbet (om at ingen af de to transfers kommer til at ske) lidt endnu.

Fassone skulle også mødes med repræsentanter for UEFA i Schweiz, for at fremlægge en tre-årig investeringsplan, med det formål at undgå repressalier fra FFP.
Skrevet af Great Milan
Min antagelse den 10. marts på side 1821 var vist ikke helt hen i vejret, som flere brugere herinde gjorde det til.

"Det her siger kun én ting for mig, og det er, at Juventus er blevet enig med Milan om at få De Sciglio til sommer. Det lader til, at Milan så har fået fri pas af Juventus til at hente Kolasinac. Nu har jeg ikke set Kolasinac spille, da jeg ikke interesserer mig for tysk fodbold, men efter sigende skulle han være meget god. Så hvis han er så god, som alle for ham til at være, passer det mig fint at skippe De Sciglio for Kolasinac."

De fleste italienske aviser skriver, at der er en aftale med Kolasinac og hans agent om en handel, hvis Milan bliver solgt i april måned. Der er tale om en 4-årig kontrakt og en løn på 2 mil. Euro. Han kommer på en fri transfer, da hans kontrakt med Schalke udløber til sommer. Manden er kun 23 år, og bosnisk landsholdsspiller med tysk pas. Godt arbejde af Fassone.

Har været inde og se lidt videoer med ham, og umiddelbart ser det da fornuftigt ud. Han er en helt anden spiller end De Sciglio. Meget mere aggressiv, bruger kroppen meget, da han er fysisk stærk. Han har en god speed og en høj afleveringsprocent. De Sciglio er afventende, mens Kolasinac er typen, der angriber modstanderen (det har vi manglet så meget). Nu er det det jo kun noget, jeg har set på Youtube, men det ser da ganske lovende ud.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Vær lige opmærksom på at der her er tale om at Milan skulle være blevet enige med spilleren (meget vigtig detalje). Det betyder blot at de personlige detaljer er på plads.
Det er ikke første gang vi ser det - eksempelvis var vi jo også enige med både Pjaca og Zielinski i sommer. Det er ingenlunde ensbetydende med at spilleren også ender hos os.

Der er eftersigende mange andre interesserede klubber - heriblandt Bayern.

Omkring MdS, så har jeg læst lidt nærmere omkring hans / hans agents udtalelser. Hvis jeg forstår ret, så har de ikke ønsket at forhandle ny kontrakt lige nu.
Det kan betyde mange ting. Heriblandt at MdS venter på at forstå hvordan den umiddelbare fremtid omkring ejerskabet ser ud og man kunne forestille sig at europæisk fodbold også har noget at sige.
Reelt er der jo langt over et år til hans kontrakt udløber, så der vil også være tid til at forlænge med ham til sommer.
Skrevet af Great Milan
De Sciglio er jeg sådan set ligeglad med. Han kan smutte hvorhen han lyster. Tror som sagt han allerede er fortid i Milan, og det har jeg det personligt helt fint med. Vi bør finde en der er bedre end ham, og det kunne lige netop være Kolasinac. Den omtalte han har fået rundt omkring i de store europæiske klubber virker lovende. Chelsea, Juventus, Bayern München har vist interesse i bosnieren.

Èn ting jeg til gengæld ikke fatter en brik af er, at vi har budt 18 mil Euro på ELENDIGHEDEN Keita fra Lazio!!! Romerne har bare at afvise dette tilbud og kræve et meget større beløb, så vi i sidste ende trækker is ud af den handel. Det er jo decideret hjernedødt!
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Så længe klubben ikke er blevet overtaget, så byder vi ikke på nogen spillere. Har folk allerede glemt hvad der skete sidst, da vi alle troede klubben skulle overtages!!!
Gider ikke at forholde mig til transfermarkedet før overtagelsen er på plads!
Skrevet af Great Milan
Vi er jo nødt til at forhandle med nogle spillere inden alle andre klubber render med dem. Hvis vi blot sidder med hænderne i skødet og venter på at se på nye spillere efter den 14. april, kan mange af vores mulige nye køb være på vej til andre klubber, der er kommet os i forkøbet. Milan taler med spillere/agenter angående køb såfremt klubben bliver solgt. Altså "vil du spille for os, hvis vi bliver solgt den 14. april" hedder det.

Ergo skrives der under, hvis Milan bliver solgt. Ellers ryger handelen i vasken.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Deulofeu - hans gode præstationer for Milan har ført ham tilbage på det spanske landshold.

http://www.football-italia.net/100330/deulofeu-star-show-spain

Målet til 2-0.

https://www.youtube.com/watch?v=3sEqaYd3d3k
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Selvfølgelig skal man gøre sit forarbejde især med spillere der har kontrakt udløb snarest, men lige pt kommer der rygter fra øst og vest m.m.
Jeg tror ikke meget på disse rygter og jeg tror iøvrigt ikke man kan overtale gode spillere til klubben - før de konkret kan se hvad der op og ned i klubben. Endvidere må man også gå udfra at den mulige kommende ledelse vil have en snak med klubbens træner, stab m.m før man går shop amok. Det vil give god mening ik!?
Dermed ikke sagt et forarbejde ikke kan laves, men lige pt fokusere de fleste spillere på at spille deres sæson færdig i deres respektive klubber og forhandlinger sker for det meste først lige ved slutningen af sæsonen, der er vi ikke helt endnu.

Igen hvad der skrives i pressen på transferfronten lige pt ang Milan, giver jeg ikke meget for.
Den 14 april skulle der meget gerne være en afklaring og så kan vi kigge fremad.


Skrevet af Afløseren
Hej Milan fans :-)

Jeg har læst på tv2 at Berlusconi har solgt AC Milan til Elliot Group (tror jeg de hed) og nogle kinesere. Desværre kan jeg ikke læse italiensk godt nok til at få det bekræftet. Ved i om handelen er gået igennem?
FCN
Skrevet af Lentini
Handlen er ikke gået igennem endnu, men forventes at gå igennem d.14.april. At Elliott har købt Milan er forkert. De har derimod lånt ud ca. 300mio€ til kineseren Li HongYong – 180mio€ til selve klubkøbet og yderligere ca. 120mio€ til investering i klubben. Li HongYong er manden som køber Milan igennem hans luxembourgsk baseret company, Rossoneri Lux(eller noget i den art) kort fortalt.
Skrevet af Lentini
Ift. diskussionen omkring mercatoen, så er det naturligvis en selvfølge at Mirabelli er opdateret på markedet, og allerede har lagt ”billet” ind diverse steder ved pgl. spilleres agenter.

Der er jo nok at tage fat på. Kontraktudløb – skal nogen forlænges? Spillere med et år tilbage af kontrakten – skal nogen forlænges? Hvad er trænerens præferencer? Hvilke typer søges der? Hvor skal vi opgradere, hvis muligt? Hvad gør vi med ”seniorerne” på Primaveraen? Skal der gøres permanent plads til nogle af dem i den kommende trup på 25-27 mand alt afhængig af europæisk deltagelse? Er der nogen som vil væk fra klubben? Findes der emner, som der skal rykkes på hurtigt?

Det er bare et udsnit af ting som Mirabelli i samarbejde med Fassone skal have styr på relativt hurtigt – det er lidt af et puslespil. Og jeg tvivler på at de har haft særlig meget kontakt med Montella i respekt for den gamle ledelse, specifikt Galliani.
Skrevet af Afløseren
@lentini

Mange tak for svaret, det lyder spændende!
FCN
Skrevet af Lentini
Ja, nu må vi så se hvor spændende det bliver. Der har været rimelig mange overraskende twists i hele den her salgsproces af klubben som har gået over snart tre år.

Den generelle stemning blandt fanskaren er mere nervøsitet end glæde, fordi Li HongYong i sig selv ikke er specielt velhavende, hvis du sammenligner ham ensidigt med ejere i fx PSG, Inter etc. Samtidig er Li HongYong nu fjerde konstellation af en køber, siden man indledte salgsprocessen for år siden i en søgen på en minoritetsaktionær, fordi Berlusconi oprindeligt ikke ville afgive magten over klubben. Han kom så på andre tanker, bl.a. via datteren Marina som i årevis har villet af med klubben i selskabet Fininvest som varetager alle Berlusconis forretningsinteresser og ejerskaber. Så der har været en del dramatiske fuckups down the road til det punkt, hvorpå klubben står på nu.

Personligt er jeg mest interesseret i den forretningsplan, jeg forventer præsenteret af Marco Fassone, som bliver den kommende CEO i klubben.
Skrevet af Afløseren
Ja, jeg kan godt huske at der har været meget snak og meget ballade omkring et salg af klubben. Berlusconi har ageret meget italiensk hvis man kan sige det sådan. Måske er det også på tide med noget nyt blod og nogle nye øjne på klubben. Jeg følger ganske vidst ikke serie a særlig tæt, men jeg har da kunnet se at Milan har været enormt svingende de sidste par år.

Der er godt nok langt fra den nuværende trup til de tider med spillere som Nesta, Stam, Maldini, Pirlo, Ambrosini, Gattuso, Kaka, Scheva, Pippo og hvem de ellers havde.

Så må vi se, hvad de nye ejere fremlægger af planer, men jeg håber da at Milan kan blive mere og andet end et svingende sub-top hold (no offense), så jeg er da personligt spændt på at se de nye ejeres plan for fremtiden.
FCN
Skrevet af Lentini
Nogle timer til kampstart på Adriatico imod Pescara, som ikke ligefrem oplever god form for tiden.

Umiddelbart tyder det på at jeg får lange løg, idet flere medier beretter om at Pasalic bliver foretrukket fremfor Kucka. Jeg forstår ikke den disposition, fordi det er et Zeman-hold, vi skal spille imod, der som regel fordrer et ret åbent opgør pga. hans filosofi. Jeg forventer i hvert fald ikke at de pakker sig, som kunne være et grundlag for at bænke Kucka som har det svært i sådanne opgør.

Ellers ligner det en forventet opstilling, som følger:

Donnarumma; De Sciglio, Paletta, Romagnoli, Vangioni; Pasalic, Sosa, Mati F.; Ocampos, Bacca & Deulofeu.
Skrevet af Pirlo21
Ærgerligt Suso stadig ikke er klar, håber godt nok han kan være med næste weekend mod Palermo! Susos fravær betyder jo nok, at Ocompos igen igen får chancen. Han har på ingen måder imponeret mig, dog vil jeg sige han arbejder godt begge veje. Men jeg kan ikke snuppe hans egoisme, han bruger alt for mange berøringer og ser ikke sine medspillere nok! Forhåbentligt har pausen været god for ham og lad os håbe Montella har fået skolet ham lidt!

Pescara er en svær størrelse, jovist er de i elendig form og ligger sidst i tabellen m.m Men har de en god dag, kan de være modbydelige at møde og med Zeman som træner ved man de vil komme aggressivt ud. Så vi skal være vågne fra start, og det er altid svært at finde rytmen efter en pause - så jeg tror bestemt ikke det bliver let i dag.
Men 3 points skal selvfølgelig hentes, klamme Lazio vandt igen igår(på et offside mål og et selvmål) så det er vigtigt vi holder dem i snor, samt Inter og Atalanta.

annonce
0