Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Og Belotti er lavet af stål, så han kan aldrig blive skadet. Er det sådan det er?
Grande Milan!
Skrevet af OC
Ikke nødvendigvis, men alternativet skal selvfølgelig ikke være en spiller som har brugt hele karrieren på i sidste ende at skuffe.
La prende Vecino.
Skrevet af Great Milan
I morgen får vi besøg af Palermo, og her er det forventede Milan hold til opgøret på San Siro kl.15.00.

Donnarumma - Calabria - Zapata - Romagnoli - De Sciglio - Kucka - Sosa - Pasalic - Suso - Bacca - Deulofeu.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det var pænt af Caldara at give Pellegrini et amerikansk straffespark igår så Bergamo-drengene kunne smide nogle points. Efter mareridtskampen på Adriatico, er jeg dog ikke videre optimistisk. Den kamp var som at få et leverslag fra Mike Tyson fordi alt var ekstremt ringe. Spillerne løb rundt og virkede som nogen der havde været på bar til tidlig morgen, og tilsyneladende havde de haft Montella med - tanke/handling var i bedstemortempo mens Montella fik sovet branderten ud på bænken. Ekstremt skuffende indsats på et så vigtig tidspunkt af sæsonen i en kamp der bare skulle give 3pts.

Derfor er jeg mere nervøs end vanligt inden kampen mod Palermo, fordi indsatsen var så afskyvækkende mod Pescara. På den anden side har vi dog haft et run nu på flere ubesejrede kampe, som burde give en vis tryghed, men ja jeg er ikke tryg. Faktum er at når Atalanta og Inter fucker op så skal vi altså slå til.

Jeg ved ikke om den uklarhed der er omkring fremtiden for Milan sætter sine spor i truppen. Det har den ikke gjort hele året, så det burde vel heller ikke være et tema nu. Men sæsonen er nu på et punkt hvoraf der også spejdes ind i den næste sæson, så helt udelukkes kan det vel ikke.

Skrevet af Lentini
Laudisa smed i øvrigt de tasks som Mirabelli og Fassone har for sig, når klubovertagelsen (forhåbentlig) går igennem.

Først skal trænersituationen løses, og planen er at forlænge Montella. Så kan man mene om ham hvad man vil, men det er logisk og vigtigt at starte på den front fordi det giver spillerne noget at forholde sig til.

Så er der situationerne omkring Donna, Suso og De Sciglio der skal klargøres. Deulofeu er derudover stadigvæk up in the air. Barcelona har tænkt sig at købe ham tilbage fra Everton, men om det er for at bruge ham eller kapitalisere et større overskud ved at sælge ham efterfølgende er svært at blive klog på.

Og så har man en liste som skal forsøges realiseret. Musacchio, Pellegrini, Keita og Aubameyang. Held og lykke med sidstnævnte. Den gir jeg ikke mange pct chancer for at blive realiseret. Pellegrini betyder nok at vi nok engang kommer til at sponsorere romernes vindue. Men ift typen han er, så er det efter min overbevisning afløseren for Pasalic. Han har en vis tyngde, og kommer meget med i feltet og har tilmed næsen for at time det rigtige.

Keita giver jeg ikke meget for. Bevares, hans spidskompetencer er tydelige, men hans mentalitet er for mig hans store og tilbagevendende problem.

Musacchio havde jeg på min egen top 3 af realistiske emner. Han har lederskab, og fodboldmæssige evner selvom han ikke er videre elegant.

Jeg mangler dog en ekstra central midtbanespiller, hvor man godt kunne bruge sommeren på at luge ekstra ud. Det er klart den del af truppen som skal granskes mest.
Skrevet af Rossoneri
I forlængelse af snakken for noget tid siden omkring to deciderede angribere, sagde Montella at det var en mulighed at spille Lapadula og Bacca sammen. Han havde overvejet det mod Pescara, men han anså at Bacca var løbet tør for kræfter.

Kampen i dag er en must-win og i det lys, kunne det være interessant at se Montella "sate" fra første fløjt.
Skrevet af Pirlo21
What a goal sådan SUSO
Skrevet af Pirlo21
Sådan Pasalic, Suso med assist.

Sikke en spiller Suso er for os.
Skrevet af Great Milan
Crotone 2-0 tidligt endnu men sjovt :)
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Skal bare fortsættes med at klø på og tanke selvtillid inden næste uges kamp.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hehe hørte i hvordan fansene jublede :D
Hold fast Crotone
Skrevet af Great Milan
Der er altså ikke mange forsvarer i Serie A, der kan følge med Deulofeu. Det vil være fantastisk at beholde ham efter sommer. Susu har tilsyneladende savnet at spille fodbold. Han er i hopla i dag sammen med Deulofeu.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Pirlo

"Hehe hørte i hvordan fansene jublede :D"

Ha ha de hygger sig fansene, og så er vejret jo helt fantastisk i Milano. Smukt smukt!
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Sådan Bacca
legestue i dag, skøn søndag
Skrevet af Great Milan
Sosa må IKKE få gult kort i dag, så er han ikke med mod Inter. Det må bare ikke ske. Jeg ville faktisk tage ham ud i pausen og sætte Locatelli ind, nu da vi fører 3-0. Pasalic har karantæne mod Inter, men who cares about that!

Grande Milan!
Skrevet af Interist
Milan sker sgu varme ud, i vinder opgøret mod Inter :D
Skrevet af Rossoneri
Måske en lidt billig baggrund, men der er ikke mange der træder ved siden af i dag.
Suso falder naturligvis i øjnene med mål og assist, men jeg er egentlig mest imponeret over Calabria og Sosa.

Sidstnævnte har den ro og rutine som man savner hos Locatelli og han er samtidig stærk i at forudse situationer så han faktisk bryder en del angreb.

Calabria bliver helt fantastisk i fremtiden hvis han kan fortsætte sin udvikling. Hurtig, arbejdsom og rigtigt stærk til at tage del i den offensive del af spillet. Lige en spiller efter Montellas hoved.

Og så scorer Pasalic igen. Det er sandt for dyden ikke smukt når han kommer på tavlen, men man må alligevel give ham at han besidder en rigtigt fin evne til at være der hvor chancerne opstår. Det er jo faktisk repræsentativt for alle de mål han har scoret for os.

Værd er det også at nævne at Zapata spiller med stort overblik og styrke i sine indgreb. Hvem havde troet at Montella skulle have positive problemer med at finde sine to foretrukne i det centrale forsvar....

Som @GM skriver, så skal Sosa bare ud i bad så han ikke ryger i karantæne mod Inter.

Dét sagt, så håber jeg at vi kværner på at banker et par stykker mere ind. Det ville være guld værd at få tanket noget seriøs selvtillid og ikke mindst at give fansne noget at smile over.
Skrevet af Pirlo21
man kan se anden halveg på tv3 sport 1
Skrevet af Martinovic
Hvis Sosa er en advarsel fra karantæne, hvorfor bliver han så ikke pillet ud?

Tænk dig om, Montella.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Skidt Bacca efter fremragende aflevering fra Kucka.
Mojn do!
annonce
0