Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Urby har gjort det, bortset fra det klodsede straffe, hæderligt på det seneste. Men problemet er det samme, som med Constant. Man stoler ganske enkelt ikke på dem. Urby har ikke udviklet sin defensive evner siden Ajax, hvorfor han også i sin tid i det hollandske blev flyttet der fra, og ofte er ynder at blive anvendt andre steder en backen. Han spiller reelt kun pladsen i mangel af bedre. Constant ligeså. Alligevel tror jeg at en af dem, stadigvæk er at finde i Milan i sæsonen 14/15. Det kunne meget vel være Constant, da Urby har kontraktudløb efter denne sæson.

Et dansk navn er blevet bragt i spil til målmandsposten, Anders Lindegaard. Bænkevarmer i United. Angiveligt er det Braida, som har snakket lidt med dennes agent, Stensgaard, som hævder at der dog ikke er noget konkret på bordet. Som nævnt før ligner det et valg mellem troen på Gabriel, eller en billig løsning i Akinfeev, Ochoa eller Lindegaard. De tre sidstnævnte synes jeg niveaumæssigt, er meget lige, med forskellige spidskompetencer.

Efter Abates udtalelser omkring interessen fra Juventus, kan det meget vel betyde at vi skal have endnu en spiller der kan dække den plads. Jeg synes ikke Abate på nogen måde, afviser Juventus, i de udtalelser han er kommet med. 12mio€ skulle i øvrigt være udgangspunktet. De Sciglio dækker naturligvis pladsen fint, og Bonera til nøds. Zaccardo kunne være en mulighed, men han ligner ikke en mand med den største tiltro. Bacary Sagna har før været nævnt, og er så vidt jeg ved, kontraktfri til sommer. Santon er også en mulighed, som også kan dække venstre backen. Med Abates kontraktudløb i 2015, har vi heller ikke verdens bedste position til at spille hardball med Juventus, hvis Abate insisterer, så vi kan få lidt at det tabte hjem på fallitkuponen, Matri.

På venstreback forventer jeg som sagt, at en af de to kødhoveder, Urby eller Constant, stadigvæk vil være i Milan. De Sciglio dækker også her. Jeg forventer ikke et dyrere indkøb af fx Santon, hvis Abate bliver i klubben. Han er kun aktuel såfremt Abate insisterer på et skifte til Juventus. Det bringer igen, Marvin Plattenhardt, på banen. Billig, fast mand på tysk U21-landshold, og tilsyneladende mest et vist potentiale. Han er sandsynligvis også kun aktuel af den grund. Bænkevarmeren i Real Betis, Dídac Vilá, er overskudsvare. Han fik desværre aldrig chancen hos os, og med et år som skadet samt nuværende bænketjans i bundklubben Betis, er han slet ikke aktuel.

Centerforsvareret bliver dækket af Adil Rami, Mexes, Bonera. Vergara og Iotti findes for grønne. Så de sidste to pladser i centerforsvaret ligner indtil videre en kamp mellem Zapata, Silvestre, Cannavaro og Astori. Hvis man altså skal tro på snakken fra Italien.

Astori rapporteres i øvrigt som særdeles interesseret i at vende hjem til Milanello, senest til sommer. Milan er hans førsteprioritet, trods interesse fra engelske Premier League klubber, Everton og Southampton.

Det er naturligvis altid risikabelt med større udskiftning i de defensive linjer. Men det kan vel næppe blive værre end det vi har været vidner til hidtil i sæsonen.
Skrevet af Bishop
Jeg er meget enig i første afsnit, hverken Urby eller Constant er egnet som startere. Og da Urby har kontraktudløb så er det da logisk at han ikke fortsætter omend jeg ville ønske det var omvendt.

Lindegaard ser jeg egentlig som en frisk tilføjelse, det er indrømmet ikke meget jeg har set ham spille, men han har da autoritet og har vel egentlig spillet ok i de chancer han har fået. At han sider på bænken i MAN U er der ikke så meget at sige til. Han skal selvfølgelig ikke hentes hvis Gabriel findes god nok, men hvis man mener at Gabriel ikke er bedre end til bænken, så er Lindegaard et udmærket bud. Abbiati spiller forhåbentligt sin sidste sæson som starter.

Det eneste positive ved at sige farvel til Abate er at De Sciglio egentlig har spillet sine bedste kampe i højre side. Men med tanke på de back problemer vi har, så virker det ikke velovervejet at sende den bedste vi har afsted. Jeg håber og tror at Abate fortsætter, han er jo også et Milan produkt.

Med Rami, Mexes, Bonera, Zapata, Silvestre. er vi jo fint dækket ind i centerforsvaret, med forbehold for at Rami rent faktisk er god nok til at spille sig til en fast plads. Hvis han viser sig blot at være endnu en spiller til bredden, så ser det straks værre ud. Mexes - Zapata konstellationen har desværre vist sig over flere gange ikke at være god nok.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Aske K
til højreback positionen kan d´ambrosio fra torino også nævnes. han har kontrakt til sommer, og han har vist mere eller mindre åbenlyst sagt at han vil til en større klub. og hvis det er juve der ender med at tage ham, så kan de nok også undvære abate
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Lentini
Jeg tror at man i Milan, håber at konstellationen mellem Rami-Mexes vil være svaret på problematikken i centerforsvaret. Man må også sige, at de to franskmænd, førhen har vist sig som et stærkt par på det franske landshold, så man har muligvis grobund for at have denne forhåbning.

Personligt så jeg helst Zapata fise ad pommern til. Jeg er træt af at han ingen rygrad har, og altid er afhængig af at hans makker ved siden af rammer niveau før han selv spiller godt. Senest set i kampen mod Celtic, hvor Bonera trods et par fejl stod stærkt i billedet.

Jeg vil håbe, ligesom Aske, at Juventus sætter kornet på D´Ambrosio. Han er en ganske fin spiller, men ikke samme klasse som Abate og De Sciglio. Det virker også en smule spøjst fra Juve, når man har Lichtsteiner på pladsen. Jeg vil også forvente en formopgang ved Abate, skulle kemien mellem Rami og Mexes, være som håbet.

Det vigtigste med den nye venstre back, er at denne er vant til positionen, og rent faktisk excellerer i den, så vi ikke skal have det gigantiske kvalitetsdrop når vi er ramt af skader.

Apropos skader, så er Abate og Robinho begge ude i flere uger efter skader mod Celtic. Faraone trænede fuldt med igår, mens Pazzo måtte holde sig til kedelige løb og ingen bold.
Skrevet af Lentini
Det ser i øvrigt sølle ud mhb. weekendens kamp mod ligaens absolutte bundprop, Catania. Man forventer en opstilling a la:

Abbiati; Poli, Bonera, Silvestre, Emanuelson; Montolivo, de Jong, Nocerino; Birsa, Kaká; Balotelli.

Vores bænk ser endnu mere jammerlig ud: Gabriel, Coppola, Vergara, Constant, Cristante, Saponara, Niang, Matri og El Shaarawy.

Zapata har karantæne. Mexes har en underlig øjenskade ovenpå et solariebesøg(vor her bevares!), Zaccardo er ude et stykke tid endnu, mens De Sciglio nærmer sig et comeback. Muntari er også ude lidt endnu, mens Pazzini og Robinho nok må vente 3-4 uger endnu med at gøre et comeback. El Shaarawy er med på bænken, men jeg forventer ikke at han kommer i spil

Montolivo er desuden kun en advarsel fra karantæne.

GDS skyder på denne 4-3-3 fra Catania: Andujar; Alvarez, Legrottaglie, Gyömber, Capuano; Plasil, Tachtsidis, Guarente; Castro, Maxi Lopez, Barrientos.

De er uden Bellusci, Izco, Almiron og Bergessio. Deres forsvar ser sgu svagt ud. Samtidig kan jeg dog godt se deres tre forreste, gør livet lidt surt for vores noget alternative forsvarskæde.

Torino, Sassuolo, Bologna, Sampdoria og vores næste modstander, Catania, er de eneste hold som har lukket flere mål ind end os. Skræmmende!

Edit: Rosso, Hehe, Jeg er så imponeret af Poli at jeg ikke kan stoppe med at skrive hans navn. Nocerino var naturligvis den sidste mand til midtbanen.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nej, det ser sandt for dyden ikke imponerende ud. Og Allegri er tilsyneladende ude i en endnu uset formation hvor Poli skal spille to pladser ;)
Skrevet af El Rifle
Mon El Sha kommer til at overtage Birsas plads?
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Aske K
mon ikke el shaarawy med tiden kommer til at stjæle birsas plads som kakas makker bag balotelli. profilen passer ham i mine øjne godt. jeg håber dog at man tager den med ro med el shaarawy det næste stykke tid så han kan komme sig over sin skade - både for at undgå en ny skade, men også for ikke at ødelægge hans selvtillid ved at forvente for meget af en spiller der måske er på 60-70 %
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Lentini
Birsa er lidt en sjov kartoffel. Han har egentlig gjort det ganske fornuftigt, men alligevel er han en spiller på lånt tid. Han spiller jo også kun fordi Pazzo og El Shaarawy har været skadet hele tiden, samt at Matri ikke kan lave mål, om hans liv så stod på spil. Robinho har heller ikke været imponerende. Det må være sølle for Matri og Robinho, at være vraget til fordel for en mand, som Birsa. Derfor burde de to spilleres fremtid også være op til overvejelse i Milan. De er dyrere i drift, og præsterer ikke det forventelige.

Desværre er de svære at få afsat. Hvem gider have Matri? Santos har jo også en grænse for hvad de vil finde sig i fra Robinho. En personlig træner, alene til ham... tsk tsk. Man kan ikke bebrejde Santos for at vende tommelfingren ned til sådan et idiotisk forslag. Der er i øvrigt ingen europæisk topklub, med respekt for sig selv, der vil investere i Robinho.
Skrevet af Aske K
En personlig træner, alene til ham... tsk tsk. Man kan ikke bebrejde Santos for at vende tommelfingren ned til sådan et idiotisk forslag.

var der ikke bare tale om en fysisk træner? hvis det er tilfældet er det jo ikke så uforståeligt, da han var været on/off skadet gennem et par år. men det gør ham jo næppe billigere for santos. jeg håber stadig at han ryger til vinter, så vi kan få noget mere at se til saponara
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Caracola
Forkert tråd
Real Madrid. Centrale midtbanespillere med mere skæg end fart.
Skrevet af Lentini
Ift. ændringerne på ledelsesgangene, kan der meget vel snart ske noget. De fleste medier har været enige om, at Galliani er færdig til sommer. Men GDS bringer en historie i dag, hvor der meget vel kan ske aktivitet forinden, allerede i nær fremtid. Hvis historien holder vand, så vil Galliani vente otte dage, hvor han forventer at få en ærefuld afsked. Hvis ikke det hænder, så er intentionen at tage sit gode tøj og gå.

Ud fra den historie, må det tolkes ganske klart, at forholdet mellem Barbara og Galliani er iskoldt. Man kan også have den mistanke, at man fremskynder Gallianis afgang, fordi han ganske enkelt er nødvendig andetsteds, nemlig i det politiske liv. Og at hans afgang er lidt mindre dramatisk, end den der opstilles i Gazzetta dello Sport. Silvio Berlusconi blev i går smidt ud af parlamentet grundet sin skattesvigsdom, og selvom hans partimedlemmer prøvede at få ham benådet ganske kraftigt, var modstanden mod Silvio, denne gang for stor, til at han kunne slippe. Problemet for Silvio er også, at hans immunitet er væk, og gør ham sårbar mod flere søgsmål. Og der står ganske givet en ordentlig stak og venter på ham, og hans advokater.

Barbara skulle være personen, som overtager dag-dag driften i klubben, og samtidig sonderer hun terrænet for gode folk, som kan være med til at føre Milan videre. Hun forsøger stadigvæk at finde den rette rolle til Paolo Maldini. Sogliano fra Hellas Verona er en mand, som er blevet bragt op, som kunne være et svar. Men samtidig spøger Leonardo i baggrunden, som jo er flyttet tilbage til Milano. Man har hele tiden haft den illusion, at Inter skulle være klubben, som han ville få en rolle i. Også fordi hans forhold til Moratti er væsentlig bedre, end det er til Silvio Berlusconi.

Men man må også sige, at Silvio har givet carte blanche til Barbara. Var han ærekær, og blandede sig i hendes beslutninger, ville han aldrig have ladet det gå så langt ud med Galliani, som tilfældet er. Derfor er Leonardo også en mulighed, fordi efter hans offentlige skænderier med Silvio, synes det først umuligt. Men med clashet mellem Barbara og Galliani, er Leonardo bestemt en mulighed. Det er suverænt hende, som styrer klubben, og i øvrigt med hård hånd. Personligt ville jeg kaste mig på knæ, for at få Leo tilbage til klubben i en fremtrædende rolle. Vores styrke på det brasilianske marked vil igen blive etableret, og samtidig har han altid være en sympatisk person. Her ser jeg naturligvis bort fra hans trænergerning i Inter.

Hvis Sogliano og Leonardo bliver svaret på Milan, synes det heller ikke at hæmme Milan så meget, med Gallianis afgang. Meget kan man sige om Galliani, men han er en snu ræv på transfermarkedet, og Milan kunne måske gå hen og få en for ”grøn” ledelse på det område.

Alt i alt kan det blive en meget spændende, men også dramatisk fremtid, man går i møde de næste 14 dage, ikke bare på ledelsesgangen, men også qua Milans ”finalekamp” mod Ajax, der er helt i skyerne over deres meget overraskende sejr mod Barcelona. Man kan ikke fortænke Ajax’ optimisme, særligt når det er tvivlsomt, om vi kan stille med de to foretrukne backs i den kamp. Abate er helt sikkert ude, mens De Sciglio kæmper voldsomt mod tiden. Det bliver en af de dramatiske aftener på San Siro.

Edit: Sogliano kunne i så fald bringe Jorginho med til Milan.

Edit2: Aske, klubbernes fysiske afdeling er så store idag, at det synes omsonst at hyre en fysisk træner alene til en enkelt spiller. Det er stjernenykker fra Robinho, og man forstår udemærket Santos´ ledelses synspunkt af en spiller, som forlanger lige lovlig meget. Man skal også tænke på den status, man skyder i skoene på en spiller som Robinho. Han er ikke nogen Pelé, selvom han måske selv tror det.
Skrevet af Martinovic
Galliani stopper efter forlydender efter Milan-Ajax d. 12. december. Ret vemodigt, da han om nogen er manden bag Milans succes de sidste knap 30 år.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, så kom bekræftelsen fra Gallianis egen mund. En vis bitterhed kan man spore. Hvilket man sagtens kan forstå. Hans afsked med Milan blev alt andet end det han havde håbet på selv. Og vel egentlig også hvad han er blevet berettiget til. Han har før sagt, at direktører, spillere og personale kommer og går, men det vigtige er at Milan består. Milan vil højst sandsynligt overleve hans afgang, men en synderlig smuk afgang får han bestemt ikke. Ikke efter hans gentagne sammenstød med Barbara.

Jeg må indrømme, at jeg er meget overrasket. Ikke over Gallianis afgang, fordi den har været velkendt, og uundgåelig. Men nærmere timingen af hans afgang. En måned inden et meget vigtigt transfermarked.

Det bliver yderst spændende at følge Milan i januars transfermarked, fordi det er ikke mange dage siden at Galliani erklærede at man ville lede efter endnu en forsvarsspiller(ikke specifikt positioneret) og en ”wide-attacker”.

De to tilgange skal komme oveni de allerede erhvervede Adil Rami og Keisuke Honda. Det kunne tyde på, at der faktisk er en plan for hvem man ønsker at tilknytte til klubben. Men er det så Braida, der skal overtage de forhandlinger? Det må være det indlysende. Men Braida synes heller ikke helt sikker på sin plads, selvom han har forholdt sig meget tavs i denne krig mellem Galliani og Barbara.

Hvis det samtidig var Gallianis agenda at tilknytte de to spillere, kan det vel også betyde at den agenda ryger til jorden, når han fratræder inden transfervinduet.

Personligt har jeg svært ved at se den røde tråd i alt det kaos, som foretages på de indre linjer i Via Turati. Men efter januar, kan man formentlig kigge tilbage på et forløb, som enten har foregået via en plan, eller rent kaos, hvor vi er ude i nye lappeløsninger.
Skrevet af KunMilanOgOB
Det er nu Via Rossi :-)
Men de seneste rygter melder om en fratrædelsesordning på 30 millioner euro.. Han må være gal!
Godt nok siger han, at han træder tilbage uanset hvad, men.. Og det skulle være Fininvest, som skulle finde de 30 millioner euro. Det bliver spændende.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Lentini
30mio€!! Det er jo et absurd beløb. Han bliver snarere fundet i vejkanten et tilfældigt sted, end at få det beløb udbetalt.
Skrevet af BerdiinH
Kan man få Milan tv i Danmark?
Skrevet af MILANMILAN
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Bishop
Ja man er ikke i tvivl om at Galliani har hjerte på det rette sted, og han har helt sikkert fortjent en bedre afslutning på sin Milan karriere. desværre har det ikke været en enkeltstående tilfælde, og her tænker jeg selvfølgelig hovedsageligt Maldini, hvilket, paradoksalt nok, Galliani har haft en stor skyld i.

Nu må vi så se hvor længe Allegri holder, jeg har svært ved at forestille mig han er der bare en dag efter Galliani har sagt farvel.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Det mest paradoksale, er nok alligevel, at Maldini iflg. alle de italienske medier, er manden som er tronfølgeren til Galliani. Den sidder nok lige i mellemgulvet på Galliani, at det lige bliver den mand, som skal efterfølge ham. Det kan man da kalde for karma. Dermed bliver idéerne omkring Napolis Bigon og Veronas Sogliano også skudt til jorden.

Om Maldini så er opgaven voksen, bliver interessant at følge. Man kan jo ikke undgå at håbe at han excellerer grundet hans enorme respekt og sympatiske væsen. Jeg håber dog stadigvæk at Barbara kan finde plads til Leonardo i en fremtrædende rolle. Kan de to få et samarbejde op at køre, og Maldini viser sig som andet end en fantastisk forsvarsspiller, ville det være drømmen. Der er dog flere men´er pt., for at jeg kan få mine ønsker opfyldt.

Mht. Allegris nuværende position, så ved jeg ikke hvad man tænker sig at gøre. Der er både minus og plus ved at afskedige ham på stedet. Et eller andet sted synes jeg det ville være synd at fjerne Pippo fra Primavera-posten i en spændende sæson, som de har gang i. På den anden side, trænger vi også til at vinde de nært forestående kampe, og det er ingen garanti med Allegri ved roret.

Jeg forestiller mig, at man venter til at se hvordan Ajax-kampen falder ud.

Edit: Mit ønske ville være et trekløver med Leonardo, Maldini og Prandelli. Mine bedste backup planer til trænerposten er Pippo og Rijkaard.
annonce
0