Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Rossonero

Har du hukommelsessvigt? Fatter du ikke, at jeg ikke vil svare på dine tåbelige indlæg?! Synes ellers jeg havde pointeret det klart og tydeligt engang for alle, at jeg ikke svarer på dine hjernedøde indput!

Har du heller ikke bemærket, at jeg ikke kommentere dine ligegyldige indlæg?!

Nu tror jeg nok den er banket ind (forhåbentlig).
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvorfor opretter du ikke bare din egen tråd? Jeg, Rossoneri, Bisp, FD og Gusten er allesammen "sat i karantæne" af dig. Det er tyndt med mennesker efterhånden. Så blir din stupiditet heller aldrig påpeget og vi andre blir fri for at se på dit lort.
Skrevet af Great Milan
Rettelse, du (Lentini), Rossonero og Juventinoen, Gusten er alle sat i samme bås hos mig. Jeg bruger ganske enkelt ikke min dyrebare tid på personer som jer.

Kan ikke se nogen grund til at diskutere/debattere med personer man er ovenud uenig i i ALT hvad angår Milan. Det er livet sgu for kort til.

Jeg passer mit, og i passer jeres, er det ikke rimeligt (p.s.:Du behøver ikke at svare)?!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Jeg har ikke tænkt mig at lade dine latterligheder stå ubesvaret hen.

Og selvom du jo fint selv klarer at udstille dig selv med udsagn som ingen relevans til virkeligheden har, så hjælper jeg gerne til med at understrege det.
Egentlig savner jeg ikke så meget svar fra dig, det kommer der selvsagt ikke noget fornuftigt ud af.

Men nu har du valgt at udtrykke dig i et forum - og derfor må du selvsagt også forvente en respons hver gang du kommer med dit nonsens.

Det er evident for enhver at du ikke tænker dig om før du skriver noget - om du så gør det efterfølgende, skal jeg selvklart være usagt.

Mine (som du så flot formulerer det) "tåbelige indlæg", er jo blot spørgsmål til det du skriver. Jeg er i den forbindelse ikke kommet med "hjernedøde input". Derfor kan jeg ikke se hvorfor du skulle have noget imod at underbygge det du selv skriver.
Men, man kunne jo gisne om at det havde noget at gøre med det jeg skrev før - at du ikke tænker dig om før du ytrer dig.
Skrevet af Rossoneri
@GM
Kan ikke se nogen grund til at diskutere/debattere med personer man er ovenud uenig i i ALT hvad angår Milan. Det er livet sgu for kort til.

Er der da nogen du ikke er "ovenud uenig" med?
Skrevet af KnockOut
Må godt nok sige at efter at have fulgt denne tråd efter hånden mange år er det blevet lidt med knude i hjertet at læse så mange dumme indlæg fra GM, jeg fatter simplehen ikke man ikke kan smide en person på en Ignore liste her, jeg føler af hele mit hjerte med jer Milan supporter der faktisk kan argumentere så smukt.

Tak for en masse god læsning over årene, jeg vil altid have Milan i mit hjerte, hel utrolig historie, helt utrolig klub.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Lentini
Jeg blander mig når det passer mig. Du er et fjols. Slet og ret. Ikke én gang har du kunnet argumentere for dit synspunkt.

Men fortsæt endelig din berigelse af tråden med flere random hjernedøde rants. Hvis det er niveauet findes der heldigvis andre ting at give sig til.
Skrevet af Great Milan
"jeg vil altid have Milan i mit hjerte, hel utrolig historie, helt utrolig klub. "

Kommer det fra en mand, der har Real Madrid og Chelsea i signatur (Mine hjerteklubber). Hvor mange klubber har du i hjertet? Er du en af dem, der begynder at holde med en klub, hver gang de har medgang? For mig er der kun ÈN klub - AC MILAN! Har ikke plads til 2-3 klubber i mit ellers ret store hjerte.

Og så alverdens fodboldspillere igen i signaturen. Kun én af dem er tidligere Milan spiller (Essien), og han er nærmest ikke værd at nævne med hans korte tid hos Milan. Tror du ikke hellere du skal følge dit hjerte og dermed Real Madrid og Chelsea kære ven.
Grande Milan!
Skrevet af KnockOut
Ved ikke hvor dum du virkelig er men det må være noget du lader som om her på forum, man kan vel godt ønske alt godt for en klub man ikke holder med, jeg har fulgt Milan i mange år lige som så mange andre klubber, jeg har ikke en klub i Italien jeg holder med men ønsker alt vel for Milan
De har været en stor dele af forbold verden siden 85 da jeg begynde at se alt det fodbold jeg kunne opdrive.

Så er det vel ret lige meget hvad spiller jeg har i min signatur.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Rossoneri
Noget der undrer mig lidt omkring oplægget i dag, er at vi igen kommer ud med en skæv formation. Jeg må antage at dette er efter Montellas dessiner.
De Sciglio lignede at han spillede i en rolle a la den Romagnoli fik tidligere på sæsonen på venstre back, men hvor han reelt spillede i et tre-mands forsvar og dermed uden en reel back.

Det gjorde at Deulofeu ret ofte var alene i sin side. Overraskende, fordi hans træk ind i banen formentlig ville have givet god plads til overlap fra en back.

Personligt er jeg ret åben for ideen om et tre-mands forsvar med nogle backs der er skubbet længere frem og har færre defensive pligter. Men så skal man hellere vælge at gøre det fuldt ud og ikke lade en central midt have to roller.
Skrevet af Martinovic
Jeg ser ikke De Sciglio som en naturlig wingback, så hvis vi skal spille med tremandsforsvar, skal han ud på bænken.

Det kunne dog være spændende med Romagnoli-Paletta-Zapata.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
MdS har nu ellers gjort det rigtigt godt på landsholdet på netop denne plads.

Men min iagttagelse var i denne forbindelse møntet på to ting. Det skæve system, som jeg mener skaber noget forvirring ift den enkelt spillers rolle og de mønstre der normalt er i spillet.
Dernæst (og mere specifikt), hvorfor vi ikke udnytter den plads Deulofeu skaber til nogle flere overlaps.
Skrevet af Rossoneri
Hvis Montellas kommentarer om en mulig ændring i systemet næste sæson peger i retning af et tre-mands forsvar, mener jeg i øvrigt klart at vi skal i marken efter to stoppere der kan gøre sig gældende i en starter.
Skrevet af Rossoneri
Tror i øvrigt at (igen, hvis dette skulle være tilfældet) Montella vil have en mere boldstærk stopper som centralt i et tre-mands forsvar.
Han var faktisk ude og sige at han mente Locatelli kunne udfylde rollen. Det siger i hvert fald lidt om hvilken type han ville se efter i den forbindelse.
Her bliver Musacchio og Caio relevante - måske endda begge to.

Men igen - hans udtalelser er ikke uddybet og det kan pege i mange retninger.
Skrevet af Pirlo21
Misset straffespark
Baccas med crazy misser ved stillingen o-1
Offside mål til dem til 0-2
Overlæggeren i vejen til sidst

Lad os håbe holdet lærte noget i dag og at indstillingen er anderledes i de sidste 5 kampe. Faktum er at vi stadig kan afgøre vores egen skæbne.
Jeg tror på det.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Har du klip til 0-2 målet der tegner offsiden op? Har ikke kunne finde det og synes umiddelbart at den så OK ud da jeg så kampen.
Skrevet af Bishop
Jeg tror også på det, holdene bag os er trods alt mere ustabile end os.

Kampen idag burde være en lærestreg, men det er jo ikke første gang at vi starter sløvt, og de mange comebacks vi har præsteret har nok haft en "dårlig" indflydelse.. Energien fra spillere som Kucka og Localtelli var savnet idag, og så mangler vi sgu en kynisk spids der passer til Montellas system, at Lapadula til tider er førstevalg alene på toppen er for uambitiøst.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Pirlo

Nu har jeg genset målet til 0-2 igen. Der er ikke offside. Den er god nok.

https://www.youtube.com/watch?v=JG0cjrGYuLo
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri og GM
I har ret, der er ikke offside var ellers ganske sikker!
Men ret skal være ret, han er onside. Dårligt af Zapata, men også elendigt af paletta der tydeligvis tror der er offside og ikke følger sin mand ordentligt!
http://hoofoot.com/?match=AC_Milan_1_-_2_Empoli_2017_04_23
Skrevet af Great Milan
Milan fans var ikke tilfreds med den kommende Juventus spiller´s halvhjertet indsats samt bevidst gult kort for at slippe fra opgøret ude mod Crotone.

http://www.football-italia.net/101559/milan-fans-insult-de-sciglio

http://www.calciomercato.com/en/news/milan-the-fans-jeer-de-sciglio-as-juve-look-on-77668

Hvis han har den indstilling, bør han ikke spille resten af kampene. Han burde være professionel nok til at yde sit bedste, så længe han spiller for Milan. Han er oven i købet Milan spiller af egen avl. Det er virkelig sørgeligt at være ham lige nu.
Grande Milan!
annonce
0