Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
De Sciglio har aldrig været mental stærk. Det sagt så er det selvfølgelig ikke ok fra fansene.

Der er mere ro på de indre linjer i Juventus og presset er anderledes forstået på den måde, at han vil komme til at se bedre ud, når han spiller med bedre spillere, selv om han er ret så middelmådig.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Fuldstændig enig Foggy!

Begriber heller ikke, at han er anfører på holdet efter Montolivo og Abate. Giv anfører bindet til Donnarumma - en rigtig klub mand. Om så han er 18 år. Han har den rette indstilling.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Der røg chancen for 4 og 5 pladsen. Det er stensikkert.

Nej til tre mands forsvar.
Skrevet af Great Milan
"Nej til tre mands forsvar."

Vi har jo slet ikke spillerne til 3 mands forsvar. Så skal vi jo købe tre nye forsvarer. Når man spiller med tre mand i forsvaret, skal de være meget bedre end dem vi har i dag.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Giv anfører bindet til Donnarumma - en rigtig klub mand.

Skal knægten ikke lige have chancen for at blive sådan én? Især med Svinet Raiola som agent.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

Han er det allerede :) Desuden er jeg ikke ét sekund i tvivl om, at han forlænger.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Okay. Hvad konstituerer en klubmand for dig da?

Jeg synes godt nok, barren er sat noget lavt, hvis en 18-årig napolitaner, der kun har været i klubben i fire år og med blot 63 kampe for førsteholdet kan blive udnævnt til klubmand.

Hans forlængelse skal nok komme i hus i første omgang, ja - men jeg tror ikke, du skal undervurdere Raiola.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

Vi skal lige huske, at Donna kun lige er fyldt 18 år. Han er vokset op i Milan´s ungdomsakademi. I den korte tid han har været hos Milan, har han vist, at den trøje han bærer rundt på, er meget vigtig for ham. Han kysser klublogoet flere gange i løbet af en Milan kamp. Når der er den mindste kontrovers med modstanderen/dommeren, er han en af de første til at troppe op og forsvare holdet. Kampen mod Juventus på udebane var et af de bedste eksempler på, hvad den mand føler for Milan og Milan trøjen. Ved ikke om du så kampen, men han var rasende efter nederlaget. Han svinede Juventus til verbalt (man kunne nærmest mundaflæse ham). Samtidig kyssede han Milan logoet op til flere gange og sagde "værsgo" til Juventus fansene, mens han kyssede logoet. Hans udtalelser har du hørt om dem? Han siger gang på gang, at han er Milan fan, og at det har han altid været. Hans far siger det samme om ham. Han har ikke på noget tidspunkt skjult hans begejstring for at være en del af Milan. Han siger tit, at han er rigtig glad for at spille i Milan. På hans fødselsdag gav han sig til at tude over en video Milan havde lavet med ham. Synes også dette viser, at han har følelser for klubben.

Når jeg tænker på, hvem der er anfører for os i dag, så kan jeg vitterligt ikke se, hvorfor Danna ikke skulle blive den næste i rækken. Montolivo og Abate er begge ved at være lidt halv gamle. De stopper nok i løbet af de næste to år alligevel. De Sciglio er allerede Juventus spiller. Så hvorfor ikke give Donna anfører bindet. Synes den er oplagt.

I øvrigt kan jeg ikke forstå, hvorfor det har nogen betydning, hvor i verden knægten er født. Kan man ikke være klubmand, når man er født i en anden by, end den man spiller fodbold i?

Og hvad mener du med "i første omgang" her?

"Hans forlængelse skal nok komme i hus i første omgang, ja - men jeg tror ikke, du skal undervurdere Raiola."
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Donnarumma er da slet ikke klar nok til at blive anfører, nu må folk lige stoppe.

Mattia De Sciglio ser desværre ud til at være tabt for os, og jeg synes, at det er et generelt problem, at vi ikke har nogle rigtige ledertyper i truppen.
Skrevet af Flying Dutchman
@ GM

Jeg synes, du glemmer at svare på mit ret specifikke spørgsmål: hvad konstituerer for dig en klubmand?

Vi skal lige huske, at Donna kun lige er fyldt 18 år.

Bevares. Men det ændrer jo stadigvæk ikke på det faktum, at han kun har spillet en (relativ, altså) håndfuld kampe. Hans unge alder er en endog god undskyldning - men den ændrer ingenting.

Han kysser klublogoet flere gange i løbet af en Milan kamp.

Ja. Det gjorde Ibrahimovic også i Juventus. Og derefter i Inter. Og så i Barcelona. Milan. PSG. Og nu i Manchester United.

Eto´o kyssede også Interlogoet efter hvert mål - men tror du, folk vil huske ham som Barcelona- eller som Interspiller?

Hvis at kysse klublogoet er det, der definerer en klubmand, så er der jo næsten flere klubmænd i de sydlige ligaer end ´bare´ spillere.

Ved ikke om du så kampen, men han var rasende efter nederlaget.

Det ville jeg også have været, og mon ikke de fleste Milanspillere var det? - det er igen ikke noget, der definerer en klubmand.

Montolivo og Abate er begge ved at være lidt halv gamle. De stopper nok i løbet af de næste to år alligevel.

What?

Okay, Montolivo er 32 - han har nok kun to eller tre år tilbage på det absolutte topniveau. Men Abate er altså kun 30 og har på logisk vis stadigvæk mindst fem gode sæsoner tilbage i benene.

Summa summarum: jeg påstår ingen steder, at Donnarumma ikke elsker Milan, ej heller at han ikke vil bruge hele karrieren i klubben (selvom jeg har mine tvivl angående det) - men det er simpelthen for tidligt i karriere, både generelt og specifikt i Milan, til at udnævne ham som værende en klubmand. Sådan noget skal bevises.

Og hvad mener du med "i første omgang" her?

At han nok skal forlænge første gang, han og Milan skal sætte sig omkring forhandlingsbordet. Men med Raiola som agent ved man bare også, at det bliver dyrt til at begynde med, og han vil forsøge at præge Donnarumma til et skifte væk, så snart der kommer et økonomisk fordelagtigt bud på ham - fordelagtigt for Raiola, forstås.

Manden er en kræftsvulst i fodboldens verden, og jeg synes oprigtigt, det er trist, at en ellers fornuftig ung mand som Donnarumma er kommet i kløene på ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Jeg kan følge dig FD. Det kræver meget at blive en klubmand. Dog vil jeg mene, at Donna har "leder rollen" i sin DNA. Sommetider kræver det ikke nogen genistreg at se igennem mennesker. Synes han er den fødte leder. Jeg kan virkelig se potentialet til at være en leder på holdet i Donna. Han har allerede fundamentet klar - han er vokset op i Milans ungdomsrække. Han er kun 18 år, og har allerede gjort sit aftryk i og omkring klubben. Han er elsket af ALLE (uden undtagelse) Milan fans, og han har selv antydet, at han elsker Milan. Det er gensidigt kærlighed. Når jeg kigger på de andre spillere på holdet, kan jeg ikke se nogen leder type. Abate er den der kommer tættest på. Alle de andre har overhovedet ikke den mindste leder DNA. Men den der med at Abate kan spille yderligere 5 år på dette niveau, den køber jeg ikke. Han er ustabil og er ofte skadet allerede i en alder af 30 år. Så personligt giver jeg ham maks 2 år mere i Milan - maks.

Med hensyn til Raiola, jo bevares han er det største svin man kan forestille sig en agent kan være. Penge grisk så det batter, og han kan ikke få nok af dem. Men han ejer ikke Donnarumma. Det er trods alt Donna, der skal tage beslutningen om, hvor vidt han vil blive i Milan. For 2-3 dage siden havde Donna et møde med Mirabelli og Fassone. De spurgte ham, om han fortsat har lyst til at spille i Milan, og svaret var et klokkeklart JA. Derefter har man indledt kontakt til grisen Raiola, og i denne uge skal man sætte sig ned og tale kontrakt forlængelse i detaljer. Jeg har sagt det lige siden rygterne om et evt. skifte af Donna kom frem, og jeg siger det igen - Donna bliver i Milan, og personligt kan jeg slet ikke forestille mig at se ham spille for en anden klub. Jeg tror, han på sigt bliver den største klublegende efter Maldini. Hvis der kom et bud på 150 mil Euro på Danna, ville jeg personligt afvise dette tilbud uden at glimte et øjeblik med øjet.

I øvrigt så har Mirabelli og Fassone godt nok noget at se til. De har taget imod noget af en opgave ved at sige ja til et job i ledelsen hos Milan. Hold da op der er meget at se til. Tænk engang vi har med en anfører at gøre (hey en anfører!!!), som kun har hans kommende klub i tankerne. Ikke nok med det har vi en træner der ikke magter at slå klubber a la nedrykningskandidater. Lad os bare starte arbejdet derfra... Shit der er meget, der skal ryddes op i... Det bliver en travl og hektisk sommer. God arbejdslyst siger jeg bare...
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Nu har jeg flere gange set dig skrive at De Sciglio kun har hans kommende klub i tankerne. Hvad mener du egentlig med det?

Edit:
Og hvem ser du i øvrigt på bænken, nu da Montella (i dine øjne) er uduelig.
Skrevet af Lynild
Ang. Raiola, så bruger spillerne også agenterne ift. kontraktforhandlinger og andre ting, så Donnarumma kan meget vel have valgt rigtigt, selvom han umiddelbart ikke skifter væk.

EDIT: Ok, det bliver der også skrevet.
Skrevet af Flying Dutchman
@ GM

Du kan meget vel have ret i alt det du skriver - der er i hvert fald ikke meget der taler imod det - men er det nok til at allerede her og nu udnævne ham til klubmand? Næppe.

Du har i øvrigt nok ret med hensyn til Abate og dennes skadehistorik.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Det er yderst sjældent agenter taler sandt, men lad os da endelig håbe hamme her taler sandt:

http://www.football-italia.net/101601/keita-milan-links-all-inventions
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
FD

Det var det her du mente, da du skrev omkring Raiola. At han ville forlænge Donna med Milan for så at lave en "Pogba" senere hen. Det kræver dog, at Milan vil gå med til det, og det tror jeg næppe de vil. Er ret sikker på, at Juventus var med på idéen, da de forlængede med Pogba i første omgang for så at tjene kassen på ham ved et salg til United senere. Raiola er en snu ræv, men Fassone og Mirabelli er heller ikke dumme.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Det var det her du mente, da du skrev omkring Raiola.

"Det her"?

At han ville forlænge Donna med Milan for så at lave en "Pogba" senere hen.

"Lave en Pogba"? Sælge en rigtig god, men ikke verdensklasse midtbanespiller, for omkring det dobbelte af hvad han er værd? Endvidere gik Juventus - fuld forståelig, i øvrigt - med til det. Og det gør Milan også, hvis der kommer sådan et bud på bordet.

Endvidere var det ikke, jeg mente. Jeg er sikker på, Donnarumma forlænger til 2020-22-ish - der er ikke grund til andet - men du kan bande på, at Raiolo vil mælke den til næste omgang. Raiola tænker nemlig kun på én, og det er ham selv. Så hvis Donnarumma forlænger med Milan en gang til, så koster det - ellers så kan du være hundred procent sikker på, at den fede pizzabager begynder at hviske sin klient i ørene, at han skal prøve en anden klub.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Hvis ikke det lykkes at hente Kolasinac, synes jeg vi skal gå efter en spiller der allerede er bekendt med Serie A. - Ghoulam fra Napoli. Manden er venstre back, og spiller ikke særlig tit for Napoli. Mon ikke han er klar på mere spilletid. Hans kontrakt udløber i 2018, så de penge (10-13 mil. Euro) vi får af Juventus for De Sciglio plus lidt mere oven i hatten, kan vi jo pænt bruge på Ghoulam.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Sky Sports skriver at Mirabelli har haft en snak med De Sciglio idag, omkring hans intentioner for fremtiden. De Sciglio skulle i lighed med sidste år have meddelt at han ønsker at skifte klub. Og modsat sidste år hvor Galliani nægtede at høre tale om et skifte, er Mirabelli mere lydhør hvilket han i professionelle termer også skal være med tanke på kontraktsituationen.

Jeg begræder den beslutning. Ikke alene er han et produkt af eget akademi, men samtidig er det ikke fordi det vælter med alternativer. De navne som nævnes i en form af erstatning er Kolasinac og Ghoulam. Sidstnævnte er jeg ikke specielt begejstret for alt imens bosnieren er en bulderbasse af et powerhouse, der dog defensivt blir en tand for løssluppen til tider.

Ift Donna ved jeg ikke hvad der er værst. At han ikke forlænger(hvad jeg ikke forventer) eller han forlænger med en Raiola-kommission inkluderet. Sidstnævnte vil holde klubben som gidsel indtil den fede pizzabager beslutter sig for at ville indkassere sin bonus. En rendyrket mareridtssituation hvor man oparbejder Donna som et klenodie, inden Raiola flår statuen ned, bare fordi han lyster.

Jeg håber ved Gud ikke at se en 3-kæde. Klubben er under Berlusconi oparbejdet til at spille med en 4er, og jeg er sgu for konservativ og traditionsbunden til at se på 3er kæde lige pludselig. Så vil jeg hellere at Montella er kreativ, innovativ og går imod strømmen, og udmanøvrer taktisk med en 4er kæde bagtil.

Der florerer en del rygter for tiden, men tror egentlig klubben for tiden er igang med at sortere i den nuværende trup og samtidig vurdere eventuelle muligheder, inden man for alvor går igang. For megen uro omkring til- og af-gange er heller ikke ideelt lige nu mod slutningen af sæsonen i skarp konkurrence.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg synes nu at Milan under Berlusconi har været præget af mange forskellige formationer og filosofier. Herunder også tre-mands forsvar.

Sacchi spillede en flad 4-4-2, diamant, 4-4-1-1, 4-2-3-1 og 4-2-4. Dengang hed det hele bare 4-4-2.
Capello havde meget samme filosofi.
Både Zac og Terim spillede med tre mand centralt i forsvaret. Det er vel at mærke sammenlagt tre sæsoner.
Carletto præsenterede os for juletræet og registaen mens vi under Allegri kastede os ud i at spille med deciderede wingangribere, hvilket ikke var set i klubben før.
Med andre ord, er det svært at tale om en konstant i denne periode - hvilket er ganske naturligt.

Et tre-mands forsvar har tydeligvis fået en genopstandelse og jeg synes det er interessant at se på eksempler hvor dette har fungeret rigtig godt.
Det oplagte er naturligvis at se på Conte og hans Chelsea. Man kan altid diskutere hvad der netop gjorde at de gik fra at tale om en fyring af Conte til at han formentlig kan krone sig som vinder at PL. Faktum er i hvert fald at det har fungeret rigtigt godt.

Jeg synes dog det er mere interessant at kigge på mere hjemlige breddegrader (ift Milan) og nærmere betegnet Roma. I december kastede Spalletti sig ud i at omstrukturere forsvaret fra en fire-back kæde til et tre-mands forsvar.

Jeg har lavet lidt stats (surprise!) på de forskelle der har været på de to systemer.
Spalletti har som bekendt vekslet lidt mellem 4-3-3 og 4-2-3-1. I dette har jeg valgt at tage dem under samme paraply.
I Serie A har Roma spillet 19 kampe med en fire-kæde. Det har resulteret i 36 point og en score på 43 / 20. Med tre-mands forsvar har de spillet 14 kampe med 39 point som resultat (de har vundet alle kampe pånær én) og en score på 32 / 7.
Sammenligner man gennemsnitlig pointhøst, hedder det 2,79 vs. 1,89 for hhv 3-mands forsvar og fire-back kæde.
Scorede mål ligger meget tæt, med en lille overvægt når de spiller med 3-mands forsvar (2,29 vs. 2,26).
Mest markant er det dog i forsvaret hvor de gennemsnitligt lukker over dobbelt så mange mål ind når de spiller med fire i den bagerste kæde (1,05 vs. 0,5).

Samme billede ser man i øvrigt med Chelseas primære udfordrere i PL, Tottenham.

Det er naturligvis svært (umuligt) at sige at Milan ville have samme succes med en tilsvarende manøvre. Men med en anseelig "war chest" fra de nye ejere, har vi i hvert fald muligheden for at designe et hold udfra en given præmis.
annonce
0