Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja, jeg syns heller ikke det er tosset. Specielt taget i betragtning hvilken status og situation klubben er i samtidig med det ikke ligefrem vælter med alternativer til backen.

I tillæg kan man jo sige at både Musacchio og Rodriguez skiller sig ud på den måde at de også godt kan/tør spille bolden fremadrettet.

Ift den måde Montella ønsker at spille fodbold på syns de godt castet.
Skrevet af Lentini
Ift. den famøse angriber, som søges har jeg vendt sigtekornet imod et Conte-outcast i London.

Michy Batshuayi burde være til at komme i nærheden af. Han har ikke set meget til græsset i denne sæson, selv når Diego Costa har gjort sig upopulær med sine Kina-ønsker. Det ligner at en eller anden i Chelsea har syntes man skulle signe Batshuayi, uden Contes blessing.

Batshuayi var i hvert fald enormt farlig i Marseille. Har en god tilstedeværelse i boksen, hurtig og stærk samt en god afslutter. Det er ikke så profileret, om end med perspektiver til at blive en hitman.

Edit: Ift. wingen kunne Douglas Costa være spændende. Han ligner en på vej ud i Bayern - men det er nok, desværre, udenfor vores rækkevidde.
Skrevet af Lentini
Pengene får dog også hurtigt ben at gå på hvis alle tre (Musacchio, Rodriguez, Kessie) hentes. Knap 70mio brugt i så fald, og man skal stadigvæk gøre noget ved angrebet samt en ekstra central midtbanespiller.

Følger man Il Soles artikel vil der være 45mio tilbage af budgettet, hvor resten i så fald skal være selvfinansieret gennem salg.
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Fint - du vil have Roberto Mancini som træner. Så ved vi da det.
Skrevet af Martinovic
Så hellere Montella. Mancini er ikke den rette løsning.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

Fassone vil have Mancini som træner. Han er ikke min favorit til posten, men nærmest alt er kærkommen fremfor montella.

http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/inter/panchine-girevoli-160-spunta-mancini-per-il-milan_1152363-201702a.shtml
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Det må være fordi, de har en fælles fortid i Inter. Det er slet ikke imponerende, hvad Mancini har præsteret som træner. Desuden er han Italiens svar på Mourinho - et rigtigt tudefjæs. Tilmed er han i mine øjne alt for defensiv og kedelig.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Hvad er det der gør at du ønsker at se Mancini i klubben fremfor Montella?
Skrevet af Bosse1983
Mancini var vel den største vinder af Calciopoli-skandalen. På en billig baggrund blev han katapulteret op i en status, som gjorde ham interessant for nogle af kontinentets største klubber. Han har så senere vist, at han absolut ikke fortjente at være der. Han var sløj i City og han har vist at han ikke kan bidrage med noget i Europa uanset hvilken klub han træner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af MILANMILAN
Spot on, Bosse. Han er nemlig en meget middelmådig træner. Det er ikke ham der rykker noget for et hold, det er helt sikkert.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
Præcis, og derfor ligner det mere en ansættelse på baggrund af en vennetjeneste, end det ligner en ansættelse som følge af Mancinis kvalifikationer.

Mancini har været rygtet til mange gange, og jeg håber, at det også bare er rygter denne gang.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår reelt ikke hele polemikken omkring Montella.
Ledelsen har sagt at han helt sikkert er træner næste sæson også.
Siden det kom frem at det var to folk med Inter baggrund der kom ind i klubben, har der været tale om Mancini.
Det er spekulationer, der er til for at sælge aviser.

Med den heftige aktivitet der er omkring transfermarkedet, ville det også undre gevaldigt om man skifter træner.

Jeg synes egentlig at det hele tegner et tydeligt billede. Der er penge til rådighed og man begynder at bygge det hold der skal spille sig i Top4 næste år.

Nu kommer jeg med en forudsigelse - og så kan det jo godt være at jeg kommer til at stå tilbage som en lallende idiot efterfølgende.

Men med Montellas formationseksperimenter i de seneste kampe og de forlydender der er fra markedet, tror jeg at vi kommer til at se ændringer næste år.

Mit bud er at vi kommer til at stille op (som udgangspunkt) i en 3-4-1-2.
I hvert fald har pilen peget i den retning i de seneste kampe. Et "de facto" tre-mands forsvar og Suso der trak ind meget centralt i midtbanen. Med de spillere Montella har til rådighed, er det blevet lidt "hverken fugl eller fisk". Men jeg synes det har været to ret tydelige tendenser.

Skulle vi have held med at hente de to herrer fra Wolfsburg, ville det også passe fint ind i de tanker. Rodriguez som venstre wingback og Luiz Gustavo som den centrale spilførende i et tre-mands forsvar.

I den forbindelse kunne man også vel have opgivet tanken om Kessie, fordi man reelt har to spillere med god dynamik til den højre mezalla (Locatelli og Pasalic). På venstre (og den mere kreative) mezalla har man Bonaventura med Sosa, Montolivo, Bertolacci og, til dels, Matí som backup. De to sidstnævnte vil givetvis også kunne agere backup for Suso som 10er.

Det ville kræve indkøb af min. to nye til angrebet. Her synes jeg stadig at Dolberg er et super spændende bud. Dertil Cutrone, men han har slet ikke niveauet til at være starter. Ej heller er dette til stede hos Lapadula, som man måske kan beholde som rotationsspiller.
Dermed magler der endnu en spiller, @Lentinis bud omkring Batshuayi er et fint bud. Også en spiller som vi tidligere har været ude med snøren efter.

Ovenstående vil givetvis kunne gøres indenfor vores transferbudget (ikke mindst hvis et salg af Bacca og MdS indregnes)

Luiz Gustavo - €15m
Rodriquez - €24m
Musacchio - €16m
Dolberg - €30m
Batshuayi - €20m

I alt €105m
Skrevet af MaggiMagg
er luis gustavo ikke en midtbanespiller?
Skrevet af Rossoneri
er luis gustavo ikke en midtbanespiller?

Jo - oprindeligt.
Han har dog spillet mere i centerforsvaret hos Wolfsburg i år.

Det er ikke uvant at se midtbanespillere med god boldomgang og defensive evner, bliver omskolet til at spille centralt i et tre-mands forsvar.

Montella har sågar sagt at han kunne se Locatelli spille den plads.
Skrevet af Martinovic
Jeg vil hellere ofre en af Dolberg eller Batshuayi og så hente en midtbanespiller med kvalitet. Den centrale midtbane er måske Milans største problem.Mojn do!
Skrevet af Lentini
Luiz Gustavo har ikke ligefrem efterladt Bundesligaen med bukserne nede i rollen som sweeper.

Locatelli ville imo være helt forfærdeligt. Jeg anser ham slet ikke til at have den form for overblik eller coolness det kræver i sådan en rolle.

Gennemgående for midtbanespillere som prøves i den rolle er at de i tide og utide bliver fanget i at glo på bolden, og det hænger sammen med at de ofte er skolet i at presse boldholderen. De Rossi havde samme problem da han blev afprøvet i rollen.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det er i hvert fald et stort problem med vores nuværende formation. Dog har vi jo også Bonaventura der kommer retur.
Skrevet af Great Milan
Der er vist en "MILAN fan", der har misforstået ambitioner om 4. plads i 2018. Det er altså ikke 4. pladsen nede fra tabellen, det er top 4 kineser vil have. Med disse spillere kan vi kun spille om ikke at rykke ned i Serie B. Kun Mussachio skiller sig ud blandt disse navne, resten er amatører/ligegyldige!

Luiz Gustavo - €15m
Rodriquez - €24m
Musacchio - €16m
Dolberg - €30m
Batshuayi - €20m
Grande Milan!
Skrevet af Bosse1983
Ønsker folk i tråden at beholde Deulofeu, herfra kendt som Dølle, eller opgiver man lidt nu Barcelona vil have ham ind og sælge videre? Man kan vel strengt taget også betale Barcelona ud af en eventuel klausul.

Personlig er jeg ikke imponeret. Han er lidt som Bernard hos Shakhtar Donetsk. Han kan flå et hold i stykker, men ofte bliver han væk i kampene, kan trynes og det lader til at han hurtigt mister gnisten i de klubber han spiller for. Milan og lidt modning kan måske være en undtagelse, hvis prisen ikke er hysterisk. Fabinho eller Tolisso ville være mine anbefalinger til midten, men jeg frygter at der bliver rift om dem, og prisen derefter. Nabil Fekir tror jeg også kunne være interessant i Milan. Han minder mig lidt om Wiltord.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0