Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Hahaha. Dette bekræfter netop både mit og FD´s forbehold ift. "storhed" og signings. Eat it :-)

PS: Kære GM, jeg anerkender din reference til ovenstående. God stil, den skal du sgu have.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Nu var det her præcis det jeg skrev om at være en top klub:

The striker confessed he has always been a Milan supporter and wanted to follow in the footsteps of his hero, Andriy Shevchenko.

Are Milan a top club? In terms of history yes.

Selvfølgelig spiller vi ikke om mesterskabet, men vi er stadig en topklub.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ikke fordi vi skal fortsætte snakken om Milan er en stor klub eller ej. For alle der har en smule forstand på fodbold, vil mene, at Milan er en stor klub.

Her er hvad jeg skrev:

" Mange spillere i dag er vokset op med de nævnte klubbers storhedstid, og mange af dem har været fan af disse klubber, og når de bliver voksne nok, vil de hjertens gerne spille for disse klubber. Det hører man også tit "Jeg har været Milan fan siden jeg var barn, og jeg vil elske at spille for dem". Så sent som i går kom Wesley Schneider med dette udtryk/ønske.

Historie er den vigtigste faktor, når snakken går på en stor klub. Her tænker jeg f.eks. på hvor mange år klubben har været i toppen af den hjemlige samt den europæiske scene. Antal vundne titler vægter også højt. Hvilke store fodboldspillere der har været i klubben gennem tiderne, siger også noget om størrelsen af en fodboldklub."

Og så gider jeg ikke mere snak om stor klub længere, for vi ved alle, at Milan er en stor klub ;)
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
@ GM

"In terms of history yes, but today they are not challenging for the title."
= Milan var en storklub, men er det ikke mere ift hans karriereplan.

PPS: Dit indlæg tidligere var ellers skrevet i en fin underfundig tone. Hvis du kørte samme kommunikationsstil fremadrettet, tror jeg oprigtigt, at du ville komme igennem med mange flere af dine synspunkter i tråden. Tro mig, jeg taler af erfaring og i god mening :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Ha ha tak Magnifico ;) Jeg skal forsøge at gøre mig umage..

I øvrigt så tror jeg ikke det er helt umuligt at tiltrække Belotti. Milan fans elsker ham, og han har en forkærlighed til Milan. Vi kan drage Kucka og Poli ind i handelen. Dem vil Mihajlovic gerne have til Torino. Måske kan vi få et prisnedslag på omkring 17-20 mil Euro. for de to. De resterende 80 mil er stadig mange penge, men vi har også en Bacca vi skal have solgt for omkring 25 mil. Niang til ca. 18 mil. Bertolacci for ca. 14 mil. Såå med lidt held kan vi godt komme tæt på den super dygtige Belotti. Tror Mirabelli nok skal gøre et godt forsøg i hvert fald.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Tak for at du gider høre på mine velmente råd, i al ydmyghed.

Jeg tror heller ikke, at det er helt umuligt at Milan kan hente Belotti, hvis ellers Kinamønten er til stede. Det bliver hårdt, for der er mange om buddet. Men Milan er trods alt Milan, det erkender jeg :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
"Jeg tror heller ikke, at det er helt umuligt at Milan kan hente Belotti, hvis ellers Kinamønten er til stede. Det bliver hårdt, for der er mange om buddet. Men Milan er trods alt Milan, det erkender jeg :-)"

Nu du er så glad for at give gode råd så kan du sikkert også tage nogle den anden vej, hvorfor ikke bare erkende ovenstående med det samme i stedet for at bruge så meget tid på at argumentere på noget du ikke selv tror på? og dit "eat it" udråb giver ikke meget mening når både du og Flying er kommet frem til at jeres Schalke eksembel var dårligt understøttet.

Nå ja det var vist ikke et råd, men her kommer det, lad være med at være uenig bare for at være uenig.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg kom ikke frem til noget som helst i den retning. Jeg ville bare have hele den dumme diskussion, der stammer fra én af jeres egnes dumme præmisser og påstande overstået og ud af vores tråd. I misforstod hele præmissen af min pointe og det jeg forsøgte at belyse, hvorefter det blev enormt firkantet og unuanceret, hvorfor det også var fucking omsonst at fortsætte.

Jeg står fortsat ved, at Schalke på mange måder er en mere attraktiv - og dermed ´større´ (hvor diffust det endt må være) med henhold til transfers (som trods alt var det pågældende emne) - end begge Milano klubber lige nu, sidstnævntes noget mere glorværdige historie og status nonwithstanding. Men for den 120. gang forstår de fleste herinde ikke at nuancere mellem "på mange måder" og "enten eller", og jeg har hverken tid, overskud eller tålmodighed til at gå ind i en diskussion, som jeg for det første ikke brænder for, for det andet ikke omhandler min klub og for det tredje var enormt fjollet til at begynde med, og kun blev værre derefter.

Deraf min... "indrømmelse", der tilmed havde den ønskede effekt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/102410/day-inter-0-6-milan

På mange måder et Milan-hold, der ikke var meget bedre end det nuværende.

Glemmer aldrig den gode Comandini. Så middelmådig som man kan blive, men blev en helt i dette derby.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
@ Bishop

Som sagt var mine tidligere indlæg om emnet mere rettet over mod begrebet "bedre" end begrebet "større", som jeg finder diffust. Nå, jeg tror ikke at nogen orker en fortsættelse af dén diskussion. Så lad os lade den ligge.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Great Milan
Ja tak, lad os da endelig få flere bejlere til denne klaphat ;) At det så er Torino, der viser interesse, er jo kun fedt, da de har flere spillere, vi godt kunne bruge. Så har vi hele tre spillere, som Torino er interesserede i med Poli, Kucka og nu Niang. 18 mil for ham ha ha det er 17,9 for meget, men hva faen hvis nogen vil betale det, så siger vi da ikke nej tak.

http://www.football-italia.net/102414/niang-watford-or-toro
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Haha, GM. Skal love for du giver spillere på puklen, du ikke kan lide.

Niang har en fin værdi for Milan og heldigvis for det. Jo flere kroner og øre vi kan få ind, jo mere har klubben at spendere.

I øvrigt fedt hvis vi kan veksle spillere med Torino.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

Jeg har det sådan spillere. Hvis man har haft mulighed for at vise sin klasse eller mangel på samme, og man så ikke har formået at gribe chancen, så skal man bare videre. At Milan sommetider (lidt for ofte) giver sine spillere alt for lang snor (det gælder også trænere), er desværre bare smæk til egen røv. Vi skal med andre ord være bedre til at skelne mellem en god spiller, en mindre god spiller og en elendig spiller. Det har vi efter min mening ikke været gode til de sidste mange år. Niang fik chancen hos Milan af to omgange, og han misbrugte begge muligheder.

Men ja som du også påpeger, så er det kun godt, at han stadig er penge værd :)

Så har vi da lidt at tjene på:

Bacca 25
Niang 18
Kucka 10
Bertolacci 12
Poli 8
Lapadula 10


Det giver 83 mil Euro. Plus dem vi i forvejen har til rådighed fra kineserne. Det er slet ikke så tosset, som mange får det til at se ud. Derudover er der stadig et par stykker på holdet, som vi kan få lidt små penge for. Bruger Mirabelli og Fassone vores penge fornuftigt og på de rette spillere, kan det udmønte sig i et rigtig godt Milan mandskab anno 2017/18.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
så du mener at vi skal skille os af med både spillere OG trænere, hvis de i dine øjne laver en fejl? skal vi have palermo-tilstande?
Skrevet af Lentini
12mio for Bertolacci. Held og lykke.
Edit: 8mio for reserven Poli med ét år tilbage. Utopi.

Hvis Belotti rent faktisk har et ønske om at skulle spille i Milan har ham og hans agent lavet et enestående selvmål ved den latterlige klausul som bliver referencerammen for Torino.

Elendigt agent-arbejde.
Skrevet af Great Milan
MaggiMagg

" så du mener at vi skal skille os af med både spillere OG trænere, hvis de i dine øjne laver en fejl? skal vi have palermo-tilstande?"

Palermo tilstande? Langtfra. Dog er vi i Milan ledelsen ALT for gavmilde. Alt alt alt for gavmilde. Vi finder os i for meget lort, og så giver vi uduelige spillere alt for lang snor. Det bør vores nye ledelse lave om på.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
du brokker dig over spillermaterialet og samtidig træneren. en af delene må der være galt med. Montella har skrabet flere point i denne sæson end den foregående. er det fordi han har arbejdet godt med elendigt spillermateriale? eller har han et godt hold og gode forhold i klubben men ikke har formået at gøre det ordentligt. en af delene må være korrekt. brug endelig resten af året til at finde ud af det.
Skrevet af Gustenv@rius
GM forstår ikke, at det han kalder uduelige spillere, i store træk er hvad Milan er i stand til at tiltrække med den position klubben befinder sig i.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Great Milan
MaggiMagg

Montella fik at vide af Milan ledelsen, da han overtog holdet, at klubbens ambition er en EL kvalifikation. Indfrier han den, er han højst sandsynligt fredet uanset, hvor utilfreds jeg er med den beslutning. Men hvis han får Milan tilbage i Europa, er det fair nok, at klubben (og ikke mig) giver ham lov til at blive til næste sæson.

Hvad er så ambitionerne til næste sæson? Tja ledelsen siger top 4. Tror du selv på, at Montella med et forstærket Milan hold kan opnå en 4. plads, når nu vi har haft så dårlig en sæson med rekord mange røde kort (mangel på respekt og selv disciplin), elendigt spil og uoverensstemmelser med diverse spillere (Bacca, Adriano, Honda (ikke at han er god men alligevel - dårlig kemi med træneren), Antonelli, Niang osv.)?

Hvis folk tror på en top 4 placering med Montella ved roret næste sæson, så må de gerne tro det, men jeg giver ham 0,1% for at nå CL - selv med et forstærket Milan hold.

Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
eftersom der bliver mindre støj på ledelsesgangen, og han får lov til at købe de spillere han synes skal føre holdet videre, så ja. jeg tror han kan føre holdet til CL. han har fået point nok til EL (hvis det ikke glipper i slutningen) med et hold af middel-spillere. men nu forventede du jo en titel, så klart han ikke lever op til dine enormt realistiske forventninger.
annonce
0