Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
I den grad positive nyheder med Rodriguez, en ting er at spilleren synes som et ambitiøst valg, men videre er det tilfredsstillende at man viser rettidig omhu og sikrer sig erstatningen før man har sendt De Sciglio videre. Dejligt hvis man fortsætter tendensen og gør det samme med Bacca.

Økonomisk er det jo også en klar fordel at man ikke står som den desperate køber i sidste øjeblik hvor man intet har at forhandle om.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Er det @Lentini du mener? ;)

Nuvel, jeg har også set dette omtalt og skal naturligvis ikke ligge skjul på at jeg synes det er interessant. Det er nu ikke fordi jeg af æstetiske årsager, synes at et tre-mands forsvar er at foretrække.

Jeg har dog nogle spillertyper som jeg nyder at se på et fodboldhold. Én af dem er den meget offensive wingback. De fungerer typisk rigtigt godt i dette system.

Jeg savner virkeligt også at se trequartista´en. Det er stadig lidt uvist hvad Montella tænker om dette, men skal man tage Roma kampen som pejling, så tænker han Suso i den rolle.

I virkeligheden så jeg helst at vi spillede med to angribere og en 10er - hvilket Montella også ofte har gjort.

Skulle dette blive fremtidens system, vil jeg yderligere begræde de Sciglios afgang. Jeg havde gerne set han spille til højre i tre-mands forsvaret.

Anyway - lad os se hvad der sker i Lombardiet-derbyet. Det kan, som du skriver, både blive en dreng og en pige.
Skrevet af Sheriffen
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
<a href="http://m.bild.de/sport/fussball/vfl-wolfsburg/rodriguez-vorm-abflug-zum-ac-mailand-51716158.bildMobile.html" title="http://m.bild.de/sport/fussball/vfl-wolfsburg/rodriguez-vorm-abflug-zum-ac-mailand-51716158.bildMobile.html" target="_blank"&kvgt;http://m.bild.de/sport/fussball/vfl-wolfsburg/rodriguez-vorm-abflug-zum-ac-mailand-51716158.bildMobile.html</a&kvgt;

Nu er tyske Bild også på Rodriguez-sagen.

Edit; Yderligere har visse medier fundet det opsigtsvækkende at Kessies agent ikke dukkede op i Rom i denne uge, som det var ment aftalt. Deraf kommer de til konklusionen at Kessié er Milans efter Roma og Monchi ikke har haft en intention om at forbedre de personlige vilkår.
Skrevet af Rossoneri
Hvis vi kan sikre både Kessie og Rodriguez, må jeg sige at Mirabelli i den grad er bestået i sin første tid.

Er det Motellas tanke at benytte en tre-mands forsvar i fremtiden, skal vi dog på markedet efter to mand der har niveau til at starte. Ikke mindst hvis vi klarer at komme i EL.
Skrevet af Lentini
Glem ikke Musacchio i den ligning! Antalsmæssigt er vi på plads både i det centrale forsvar, samt på wingbacks. Så kan man diskutere kvalitet.

Jeg er nysgerrig på, hvordan Mirabelli vil strikke en eventuel handel med Kessié sammen. Fordi, hvis vi pludselig skal til at spille med to angribere, og tilmed planlægger at skylle Bacca & Lapa ud i toilettet, så skal der godt nok hentes nogle angribere, og de er suverænt dyrest på markedet.

Jeg er så heller ikke sikker på at vi skal spille en 3-5-2, det kan sagtens være en variation af 3-4-3 i stedet for. Læste nogle medier skrive om Suso på en mezzala – hvis det overhovedet realiseres kan vi bare melde afbud til kampen forinden.

Jeg synes virkelig også, at Montella skal tænke sig om hvis han ønsker en variation til sin 4-3-3. Fordi i hans 4-3-3 spiller han med en regista, og to kantspillere, hvoraf den ene lever på fart, den anden på mellemrumsspil. Hvis han pludselig vil have 3-5-2 hvori der er en trequartista, så begynder det saftsusme at blive en stort puslespil Mirabelli skal lægge sammen. Så må han holde sig til en 3-4-3 variation.

Regista og Trequartista er ”speciale”-positioner, hvor du skal have særlige karakteristika for at lykkedes.

Mht. Europa-deltagelse næste sæson, er det udelukkende vigtigt for mig at komme i gruppespillet, og slæbe os igennem der. Ene og alene af den økonomiske grund. Fordi selvom det slet ikke når CL-indtægter, vil det stadigvæk være indtægter vi pt. ikke genererer. Forskellen på CL & EL er stadigvæk enorm, og med en ekstra plads på programmet til næste sæson, skal den prioriteres højest hver evig eneste gang.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har i den grad også prøvet at bryde min hjerne med hvad Montellas tanker omkring en formationsændring kan indebære. Ikke mindst de signinger, vi synes at være i nærheden af, taget i betragtning.
Her har jeg set lidt på hvordan han spillede i Fiorentina. Her var det uden trequartista - eller i hvert fald ikke som 10er bag to angribere.

Jeg har også hæftet mig lidt ved det oplæg vi slog over i, i kampen mod Roma. Her var det klart en 3-5-2 - eller 3-5-1-1 om man vil.

Her spillede vi med en form trequartista, eller i hvert fald med Suso i en meget fri rolle bag Lapadula helt på toppen.
Dette anser jeg også et reelt bud på fremtiden.
Personligt ser jeg gerne Suso i denne rolle, da jeg mener at han bliver for isoleret på sin wing. Han har både speed og teknik til at sætte en direkte modstander og et rigtigt godt skud fra distancen.
Uden de tåler sammenligning, de samme dyder som gjorde Kaka til en legende.

Dermed kan vi egentlig beholde den centrale midtbane, Montella lagde op til i starten af sæsonen. En regista, en venstre kreativ mezalla og en mere dynamisk højre mezalla. Eller en Ancelotti midtbane om man vil.

Med Bonaventura tilbage, har vi en klar starter til venstre mezalla, mens Kessie (såfremt vi signer ham) vil have masser af dynamik til den højre. Mit bud er i øvrigt at vi henter Pasalic permanent, hvor han skal være backup for ivorianeren.
I den forbindelse, tror jeg at snakke om Suso som mezalla, udelukkende kommer af nød. Jeg tror dog at vi kommer til at se Bertolacci på pladsen og Suso længere fremme.

Registaen har vi både Montolivo, Sosa og Locatelli til.

Uanfægtet hvad der sker, skal Mirabelli på overarbejde. Alt tyder på at Deulofeu ikke bliver og Ocampos har næppe spillet sig til en permanent kontrakt - omend jeg synes han gjorde en fin figur (som venstre wingback vel at mærke) mod Roma.

Med Bacca og Lapadula på vej ud, skal der reelt hentes fem spillere til forreste geled, selv hvis vi skulle fortsætte med to wings og en 9er.

Jeg har nedenfor prøvet at skildre hvordan jeg tror en opstilling kan komme til at se ud. Jeg har, bare for eksemplets skyld, smidt Belotti ind som drømmesigning til 9er positionen. De to andre (Rodriguez og Musacchio), bør være mere realistiske.

http://lineupbuilder.com/?sk=tx32g
Skrevet af Bishop
Jeg synes egentlig ikke at det ser så tosset ud Rosso, men Abate springer i øjnene og det er desværre ikke i positiv forstand, for at vi skal skabe nok chancer er det nødvendigt med en wingback der kan mere end bare løbe hurtigt, og det defensive som Abate ellers har forbedret henover årene er knap så vigtigt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Ja, man kan diskutere om han er den rette til at starte. Der har jo også været snak om at vi skulle være interesseret i både Conti og Zappacosta.
Men Abate har dog stadig den dynamik som er så vigtig som wingback og ikke mindst har han den rette indstilling (som vi i den grad har savnet i mange år).
Derfor kan jeg egentlig se lidt gennem fingre med at han ikke har alle de spillemæssige kvaliteter man kunne ønske sig.

Dog ser jeg rigtigt spændende perspektiver for Calabria på pladsen.
Skrevet af Rossoneri
Og et yderligere spørgsålstegn er naturligvis hvilken 9er vi kan lokke til klubben.

Desværre tror jeg ikke at Belotti er synderligt realistisk.
Skrevet af Great Milan
Idoten stiller op uden Bacca for 4. kamp i træk. Som om Lapadula har gjort det bedre end ham. En af vores bedste spillere i seneste kampe, Sosa er ligeledes sat af holdet. Han er uforbedrelig ham den såkaldte træner.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Fiorentina ser ud til at besejre Lazio.

Atalanta er favoritter til aftenens kamp, og med Milans mangler, tror jeg, det ender med et nederlag.

Så er begge klubber på 59 point. Det samme kan Inter komme, hvis de besejrer Sassuolo.

I runde 37 skal Fiorentina til Napoli. Vi må heppe på Napoli, for hvis de kan slå Fiorentina, skal vi blot vinde en af de sidste to mod Bologna og Cagliari for at slutte foran Fiorentina, da vi er bedst indbyrdes.

Inter skal til Lazio, og den kan blive svær for dem.

I runde 38 skal Milan møde Cagliari på Sardinien, hvilket heller ikke er en nem opgave. Fiorentina møder nedrykkede Pescara, og Inter får besøg af Udinese.

Taber vi i aften, må Inter være favoritter til 6.-pladsen, da de også er bedst indbyrdes mod Fiorentina.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Viola kan nå at fucke det op, Foggy - set før :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Milan har allerede fucket det op med at smide point til Empoli og Crotone. Vi fortjener ikke engang 6.-pladsen, når vi har smidt point til dem.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
og vi har vundet over juve, derfor fortjener vi titlen. samme logik.
Skrevet af Martinovic
Det handler om bundniveau - ikke topniveau.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(100659192308)
Lapadula´s skæg... nej nej nej.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Martinovic
Hvorfor vil Donnarumma tage sine dødbolde kort? Hvad vil han bevise? Han burde forstå, at vi har et boldsvagt forsvar med Gomez og Zapata. Han skal bare sparke den bold langt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Av av av - Kucka er, mildest talt, ikke kommet godt i gang.
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ret sikker på at det er et dekret fra trænerbænken.
annonce
0