Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Er det, hvad?, 10. gang I snupper ét eller tre point i de døende minutter? Sæsonens comeback kings.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@FD
Det er i hvert fald én måde at se det på. En anden, er at vi alt for ofte starter kampene sløvt og ikke formår at sætte vores præg fra start.
Personligt hælder jeg mere til sidstnævnte.
Skrevet af Bishop
Jeg tager meget gerne titlen som comeback kings. Særligt når dette er noget Milan ikke har været i stand til længe. Jeg synes egentlig at det er ret essentielt at man selv bagud med både et og to mål kæmper videre og tror på det, og ja der skal da ikke være tvivl om at jeg mener Montella lige netop på det område du fortjener en stor ros. Samtidig vidner det i mit hoved også om at spillerne stoler og står 100 % bag ved ham.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Mht formationen så er det for billigt at give den skyld for spillet på banen. Og 1 point mod Atalanta på udebane havde jeg gerne solgt den for, da sæsonafslutningen skulle gøres op med 6 kampe igen.

Jeg er dog helt enig i at formationen har sine klare mangler når Montella blandt andet vælger at bruge Suso ude af position, og iøvrigt flere andre tvivlsomme valg, det taler jo virkeligheden nok for at det har været lidt forhastet at skifte formation, disse forsøg skal jo helst gøres i knap så vigtige kampe.

Lad os nu bare få 6 pladsen i hus, og så gå i gang med forberedelserne til næste sæson, så er der måske en spinkelt lys for enden af tunlen..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Ja, jeg havde også med slutprogrammet solgt den for et point. Problemet er bare at vi var hamrende ringe imod hhv Crotone og Empoli. Særligt sidstnævnte pisser mig sgu lidt af, fordi havde vi vundet den, så havde det stort set været afgjort nu.

Bologna next, og de er, i lighed med os, virkeligt dårligt kørende.

Jeg tildeler heller ikke formationsændringen den store parameter i det elendige spil der udføres. Fordi spillet var heller ikke godt i de seneste kampe med 4-3-3.

Det er dog påfaldende mærkværdigt at derouten nærmest sker i samme øjeblik som vi skifter ejer. Aner ikke om det har skabt usikkerhedsmomenter hos diverse spillere, som spiller dem et puds. Fordi imo er det karakter og mentalitet som har været forfejlet den sidste måneds tid.

Jeg kan leve med utilstrækkelige evner hos spillerne, fordi de ganske enkelt ikke er dygtige nok. Men jeg kan ikke leve med ligegyldighed i mentaliteten.
Skrevet af Bishop
Jeg tror egentlig at det i større grad skyldes uduelighed end ugidelighed.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Tror du? Jeg er i tvivl, men det kan sagtens være at jeg undervurderer bundniveauet ved den enkelte.

Jeg syns bare at siden der er påbegyndt kontraktsnak eller udmeldinger omkring fremtiden ved specifikke spillere, er niveauet dykket ved Donna, De Sciglio, Suso og Deulofeu. De har alle samme fællesnævner, og havde allesammen op mod ejerskiftet gennemgående haft gode sæsoner og trukket læsset.
Skrevet af Martinovic
Sådan har jeg det også. Manglende evner hos flere af spillerne.

Prøv se en spiller som Gustavo Gomez. Når han skulle føre bolden frem og kom i problemer, smed han sig. Og det var ikke kun én gang, det skete. Nærmere en håndfuld gange.

Det er dumpekarakter til klubbens scouts at hente sådan en nulbon.

Jeg synes, Montolivo gjorde det fornuftigt taget i betragtning, det var hans første kamp længe. Genvalg til ham i de næste par kampe.

Zapata gjorde det også fint som styrmand i tremandsforsvaret. Bedre end forventet.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
@ Bisp

Netop. Det vidner om karakter og gejst - noget vi godt kunne bruge en masse af i den anden side af byen.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Jeg ved det ikke Lentini, men vi havde jo forudset et formdyk og dertilhørende svingede niveau på grund af den sårbare trup. Men når man gang på gang er i stand til at lave comeback så synes jeg det er sundhedstegn når det kommer til fightervilje og gejst
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Omkring "comeback kings" begrebet, så er det naturligvis, isoleret set, positivt. Man skal ikke tage noget fra at vi rent faktisk har formået at kæmpe os tilbage og sikret mange point.

Mit problem går snarere på at vi har behov for at være "comeback kings". Det er jo egentlig ofte kommet i præstationer hvor vi har præsteret under par og reddet point.
Det burde ikke være nødvendigt.

Men ja, når vi nu er kommet i den situation, er det glædetligt at vi trods alt har fået point.

Igår er dog ikke et sådant tilfælde - som flere skriver, er det ganske hæderligt at tage fra Bergamo med point.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg forstår egentlig fuldstændig din observation. Det har sandt for dyden ikke været smukt siden overtagelsen. Det er dog svært at sige om netop dette er årsagen eller om der er tale om et sammentræf.

I øvrigt havde vi jo (og Montela traditionen tro) også en rædselsfuld januar.

Men jeg hælder også meget til @Bisps forklaring. Vi mangler bare kvalitet (herunder bundniveau) og bredde.

Tager vi et lidt mere specifikt kig på nogle af de spillere der ikke har leveret varen, er det måske heller ikke så overraskende endda.

De fleste har vidst at Suso har et rigtigt højt topniveau. Omvendt har man savnet at se stabiliteten.
Dette havde vi allerede oppe i starten af sæsonen, hvor skepsissen omkring hans potentiale til at blive en reel topsspiller blev diskuteret.
Man kan sige at han klart har taget et step op, men han savner stadig at give et endegyldigt svar.
Til hans forsvar skal selvfølgelig nævnes at han ingen konkurrence har og at der bliver trukket meget store veksler på hans "services".
Montella gør ham heller ikke nogen tjenester ved at spille ham som mezalla i hans "forkerte" side. Jeg synes faktisk han viste rigtigt gode takter da han røg op som 10er - en rolle som jeg, som tidligere skrevet, gerne ser ham i.

Deulofeu. Igen en spiller man vidste havde/har et virkeligt højt topniveau. En spiller der på sine bedste dage kan gøre en forskel.
Nu har jeg ikke fulgt hans karriere tæt, men vi har i hvert fald med en spiller at gøre, der har haft svært ved at sætte et mere "permanent" aftryk. Det er formentlig også det der har gjort at han ikke har kunne finde fodfæste hos en klub som Everton.

Så er der fx en spiller som Kucka. Det er meget svært for mig at finde ræson i at Montella vælger ham til den position igår. Han var fuldstændig rundt på gulvet og, i min bog, den største synder ifm Atalantas mål.
Men - og her kommer pointen - det kunne man nærmest sige sig selv.
Jeg ved godt at han fra tid til anden hiver en vild "Pirlosk" afleverring opad hatten, men det er vel at mærke undtagelsen der bekræfter reglen.
Og hvordan skal han kunne udfordre 1:1? Det er jo essentielt at wingbacks i 3-5-2 formår at tage et træk og slå et indlæg.

Og ja - Gomez. Hvor skal man nærmest starte. Jeg mener faktisk seriøst at han er den dårligste spiller jeg kan erindre i en Milan-trøje. Det er mig fuldstændigt ubegribeligt hvem der er kommet op med ideen om at hente ham. Der må da være nogen der har set ham spille skulle man tro.

Og her er jeg enig med @GM. Jeg synes Montella træffer nogle besynderlige og, efter min bedste overbevisning, forkerte valg.

Igår havde vi fx mulighed for at stille i flg. opstilling:

Donnarumma; Romagnoli, Zapata, De Sciglio; Vangioni, Bertolacci, Montolivo, Pasalic, Calabria; Suso; Bacca.

Man kan selvfølgelig aldrig komme med et svar på "hvad nu hvis?". Men det forekommer mig bare en meget mere oplagt blanding af de kort han havde på hånden.

Skrevet af Bishop
Nu er det ikke fordi at jeg som sådan er uenig i at Gomez var en af de svageste spillere, men vil alligevel lige dele dette tweet, der om ikke andet viser at man skal være omhyggelig når man bruger statistik

https://twitter.com/TheMilanBible/status/863500228967751681
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Jeg tror egentlig bare at det understreger det vi vidst er enige om. Han er faktisk ret dygtig i sit duelspil.

Dog er han på seriefodbold-niveau når det kommer til placeringsevne og afspil. Navnlig førstnævnte er kritisk ringe hos ham.
Skrevet af Lentini
Haha, Bishop.

Det er faktisk sjovt du hiver den frem, fordi jeg tjekkede op statistisk på formiddagen, og Gomez tordner igennem taget med en rating på 7.91 hos whoscored.com. Meget høj rating.

Edit: Og fuldstændig enig. Man kan bruge statistik til en vis grad. Men skal have set kampen igennem igen.
Skrevet af Lentini
Sammenlagt 20 af tacklinger, interceptions og clearinger. Det er langt over gennemsnittet på de spillere, indenfor disse parametre, jeg har kigget på til centerforsvaret i Milan.

Det må være sådan Allan Gaarde henter spillere til AaB.
Skrevet af Fossa dei Leoni
4-3-3 har da virket godt i store dele af sæsonen. Vores offensiv lider i den grad af manglen af Bonaventura. Suso er for ensidig.

Hvad angår Gustavo Gomez. Han er stadig ret ungt, og han har vist lyspunkter nok i den her sæson. Han er selvfølgelig ikke en starter, men en ung rotationsspiller, der kan få lidt kampe her og der. Jeg er desuden sikker på, at han nok skal blive bedre med tiden også.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/102560/kessie-close-milan

Han spillede en ok kamp for Atalanta med simpel boldomgang og meget løbearbejde. Efter pausen blev han lidt mere offensiv og tvang Donnarumma til en stor redning.

Det sagt, så synes jeg ikke, Milan bør betale så mange penge for ham.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Flying Dutchman: Vi har snuppet mange points i de sidste par minutter af kampene, det bevidner selvfølgelig om en kampgejst til sidste øjeblik. Omend kan man argumentere for, at vi aldrig skulle havde puttet os selv i de situationer, men de bevidner om, at vi kæmper til det sidste, og det er skam vigtigt, som vi så i vores seneste derby.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Foggy: En tyveårig knægt, der kun kan blive bedre i fremtiden og samtidig kan forstærke os fra start, hilser jeg meget velkommen. Det er ikke uden grund, at andre topklubber er interesserede i ham.

Rodriguez og Kessie allerede så tidligt virker lovende.
annonce
0