Du svarer på indlægget:
Jeps, den helt store historie i Milan omhandler snakken vedrørende Fernando. Der er desuden en masse snak på rygtebørsen, som vedrører Milan:

Sportmediaset melder at Lazio og Milan er i dialog vedrørende en byttehandel mellem Alessandro Matri og Senad Lulic. Der meldes yderligere at Claudio Lotito dog gerne vil have Kevin Constant med i handlen. Guruen Di Marzio melder dog over SkySport at Milan afsøger en masse destinationer mhb. på at afskibe Matri, men at der ikke er den store interesse for Matri. Samme medie, SkySport, melder dog i kølvandet på Di Marzios udtalelser at Sampdoria har interesse i at leje Alessandro Matri for den resterende del af sæsonen, med købsoption. Der spekuleres yderligere i at Andrea Petagna hentes hjem, men den snak er meget mere ukonkret.

Sky Sport melder at Galliani på sin tur til Brasilien, fandt en destination til Gabriel. Det forventes at Gabriel bliver sendt af sted på et halvårligt lejemål, hvorefter han returnerer til sommer til yderligere evaluation.
Tuttosport er sløve i betrækket og melder om at Clarence Seedorf har peget på Dória og Éderson Silva, som de to primære forstærkninger til truppen. I en sidebemærkning nævnes det yderligere at Seedorf har sagt god for Fernando.

Unavngivne kilder melder desuden om at Milan har kølnet interessen i både Marco Parolo og Jorginho. Parma vil ikke godtage det lejetilbud, som Milan har forelagt dem. Jorginho nævnes der ikke mere om.

Mediaset hævder i øvrigt at Aurelio De Laurentiis skulle have taget kontakt til Parmas ejer, Ghirardi, for at høre om muligheden for at erhverve sig Marco Parolo, efter det for andet transfervindue i træk, mislykkedes Napoli at hente Maxime Gonalons i Lyon. Som nævnt før vil Parma ikke godtage lejetilbuddet fra Milan, selvom Marco Parolo gerne vil skifte til Milan. Men som minimum vil de acceptere et halvpartssalg. Beløbet ligger omkring de 4mio€. Di Marzio har dog overfor Sky hævdet at Parolo nødvendigvis ikke diskvalificerer Maxime Gonalons, pga. spillernes forskellige karakteristika.

Så kommer hele Fernando-snakken, som er svær at finde hoved og hale i, fordi der både er navngivende og unavngivende kilder i spil.

Sportmediaset samt O Polvo melder begge at Milan har sikret sig den defensive midtbanespiller, Fernando, på en fri transfer fra Porto. Det samme gør et par unavngivende kilder. O Polvo samt en unavngiven kilde hæfter sig ved de frugtbare samtaler, som skulle have været fundet sted i Brasilien mellem Galliani og spillerens agent. En unavngiven kilde melder samtidig at Fernando skulle få en årsløn på 3mio€, men hvor langt kontrakten strækker sig, meldes der intet om.

En anden unavngiven kilde melder, at Porto gerne sælger nu, hvor Sportmediaset strækker sig endnu længere ved at hævde at Porto forlanger 8mio€ for at afgive spilleren i dette vindue. Det skulle Galliani ikke have nogen form for interesse i, særligt da Fernando allerede har spillet Champions League for FC Porto, og derfor ikke kan benyttes i de forestående opgør mod Atlético Madrid i februar.

Til SkySports spørger Galliani naturligvis dumt hvem Fernando er? Derefter bekræfter han at Fernando er en dygtig spiller, men at man ikke ligger i konkrete forhandlinger. Derudover snakker han om at truppen på 30 mand pt. er for stor, og at der skal udsluses nogle spillere. Den kan man så tolke, som man vil. Di Marzio siger til Sky at han ikke er sikker, da Fernando tidligere har hentet interesse fra Juventus, Napoli og Fiorentina.
0