Du svarer på indlægget:
Her dagen derpå den overraskende melding omkring Fernando, er hovedtemaet blevet ændret til en angriber, som kun har scoret 1 gang på 939 minutter: Alessandro Matri.

Der er flere unavngivne kilder, eller om man vil, reportager omkring Matri. Som bekendt havde Milan i går et møde med Sampdorias delegerede, med Carlo Osti i front. Det var en indledende forhandling, som har flere ”stridspunkter”. Sampdoria vil, som nævnt før, gerne tage Alessandro Matri på lån med en købsoption. Matri tjener dog en ganske betragtelig løn, som Sampdoria ikke kan overtage. Derfor forhandles der yderligere om hvor meget Sampdoria skal betale af Matris lønninger. Det andet springende punkt, som Milan til gengæld har smidt på forhandlingsbordet, er den anden halvpart af Andrea Poli. Clarence Seedorf skulle være begejstret for den unge italiener, og derfor har Milan tilladt sig at smide ham ind i forhandlingerne. Hvorvidt han er en del af en købssum osv., står stadigvæk hen i det uvisse. Andrea Petagna nævnes igen som spilleren, der returnerer til Milan som gardering for Balotelli og Pazzini i tilfælde af skader.

Andre unavngivende kilder nævner Lazio som en mulighed. Claudio Lotito skulle dog have Fabio Quagliarella som førsteprioritet grundet Matris prisskilt. Milan skal være villige til at sænke prisen på Matri, før Lazio vil honorere det. I samme instans nævnes det igen, at Senad Lulic kunne være en mulighed som forhandlingsobjekt. Lulic blev i sin tid hentet, specifikt peget ud af Petkovic, som Lotito i den grad har set sig sur på og overvejer et sagsanlæg imod i sædvanlig dramatisk Lotito-style.

Til sidst blev Daniel Pradé fra Fiorentina, spurgt om Alessandro Matri, efter deres Coppa-kamp mod Chievo i går. Her nævnte han at Viola ikke havde nogen interesse i at erhverve sig Matri.

Umiddelbart synes jeg dog at handlen med Sampdoria ser mere realistisk ud end med Lazio.

Af andre afgange bliver Cristian Zaccardo nævnt som en spiller, Premier League klubben West Bromwich, gerne så i deres stald. Der nævnes ikke noget om hvorvidt Zaccardo selv er interesseret. Personligt forestiller jeg mig ikke, at der er nogen som stiller sig i vejen for det skifte i Milan.

Sky Sport med Di Marzio i spidsen nævner at Besiktas skulle have interesse i at hente den brasilianske cirkushest, Robinho. Unavngivne kilder siger dog at Robinho, efter en kort betænkningsperiode, skulle have sagt nej tak til tilbuddet fra tyrkerne. Det kan tyde på, at vi har særdeles svært ved at afsætte den forbandede brasilianer, og jeg kan snildt forestille mig at fansenes utilfredshed omkring Robinho stiger ovenpå hans afvisning på et skifte til Besiktas.

Unavngivne kilder melder at Milan har fået to konkrete henvendelser på Gabriel. Først er det Santos, som er villige til at tage Gabriel på lån, det næste års tid, som Milan ikke skulle være afvisende for. Den anden er portugisiske Sporting Lissabon, som gerne tager ham på lån indtil sommer. Jeg kan ikke se Gabriel få spilletid i Sporting Lissabon, hvor den portugisiske landsholdsmålmand, Rui Patricio, opholder sig.

I snakken omkring Marco Parolo, skulle Fiorentina også have meldt sig ind i løbet iflg. tuttomercatoweb.

Gårsdagens helt store samtaleemne, midtbanespilleren Fernando, bliver selvfølgelig også omtalt i dagens medier. La Gazzetta dello Sport melder at Milan principielt er enig med Fernando, om en kontrakt gældende fra juni. Men både Napoli og Monaco skulle være på spring, skulle der opstå uenigheder mellem Fernando og Milan. Jeg er stadigvæk pessimistisk.

Tuttosport nævner at Milan er i fremskredne forhandlinger omkring den unge angriber, Patrick Ciurria, 18 år gammel og fra Spezia hvor Devis Mangia er blevet træner.

Det skulle desuden være en formalitet at Christian Abbiati forlænger sin kontrakt for endnu et år.

En anden interessant rapport, dog unavngiven, er at den tidligere forsvarskæmpe, Jaap Stam, bliver Clarence Seedorfs højre hånd, og derved indgår i trænerteamet omkring AC Milan. Jeg ved ikke om det er på ligefod med Mauro Tassotti. Jeg kan ikke forestille mig, at Milan vil hælde Tassotti ud af klubben. Men positivt at Seedorf har nogle krav, som Milan ser villige ud til at efterkomme, for at danne de bedst mulige rammer for den nye cheftræner.

Mediaset melder, at min egen personlige trænerfavorit, Cesare Prandelli, formentlig får sig en trænergerning udenfor Italiens grænser efter VM slutrunden i Brasilien. Flere peger på, Mediaset også, peger på Tottenham som den næste destination for Cesare Prandelli. Han har et godt forhold med Franco Baldini, og desuden tror ingen på at Tim Sherwood får længere end til sommer, som frontmand og cheftræner, i Tottenham.

Corriere dello Sport melder desuden at Milans nytilkomne spiller, Keisuke Honda, er Østens svar på David Beckham. Den kommer vidst ikke, som en videre stor overraskelse.
0