Du svarer på indlægget:
Der er kommet lidt yderligere oplysninger ud omkring forhandlingerne mellem Sampdoria og Milan vedrørende det forhåbentlige snarlige lejemål af Alessandro Matri til Sampdoria.

Unavngivne kilder nævner at hele tre spillere faktisk er iblandt forhandlingsobjekterne omkring lejemålet med følgende købsoption. Nenad Krsticic(halvpart), Pedro Obiang(halvpart) og Andrea Poli. Corriere delle Serra melder at Galliani arbejder på en rabat af den anden halvpart på Andrea Poli, så han fra sommer er 100% Milan-spiller.

Samtidig har Galliani snakket med Radio Monte Carlo i dag, hvori han blev spurgt om stridighederne mellem Barbara Berlusconi og han selv. Han forsøgte naturligvis at dysse problemet ned, ved at forklare at man i starten var gået fejl af hinanden, men at man har reddet trådene ud nu. Han slår fast at han har det overordnede ansvar for det sportslige, mens Barbara har det kommercielle og administrative. Der bliver ingen indblanding fra de to på andre områder. Det er jo rent ud sagt en fis i en hornlygte, når det står ganske klart at både Sean Sogliano og Clarence Seedorf er håndplukket af Barbara, som er et sportsligt anliggende.
0