Du svarer på indlægget:
Torres bliver dyrere og dyrere i takt med hans præstationer bliver svagere og svagere.

Jeg må også indrømme at jeg er træt af vi skal stå SÅ dybt, som vi gør. Det er formentlig for at lokke modstanderen frem og give rum til El Shaarawy og Menez. Man kan selvfølgelig presses tilbage - det var dog ikke mit indtryk Inter pressede os ned som fx Juve gjorde. Men at lægge preslinjen 5-10 meter længere fremme ville ikke udsætte vores defensiv såfremt vi holder en stram linje kollektivt mellem kæderne. Deraf er der stadigvæk muligt at have hurtige hidsige kontraer med særligt Faraoen og Menez i højsæde.

Vi skal også spille hurtigere - nu har der været megen snak om italiensk fodbolds uddaterede fodboldstil. Vi er for langsommelige - men det er i spil, tanke og handling. Som ung træner må Pippo sgu gerne være lidt driftig og moderne. Der er selvfølgelig problemerne med materialet på den centrale midtbane - Familien Ghana er langsomme i alt og deres fighteregenskaber opvejer simpelthen ikke deres langsomme formåen. De Jong og Montolivo er ikke hurtige, men intelligent spillere som opvejer deres manglende hurtighed - jeg har endnu ikke helt opgivet Poli fordi han trods alt er væsentlig hurtigere end Ghana familien.

Jeg synes dog det er kujonagtig på en måde af Pippo og hidtil et aspekt af træneren Inzaghi, jeg ikke bryder mig decideret meget om.
0