Du svarer på indlægget:
Godt indlæg, Viola, og jeg er enig i nogle punkter og mindre enig i andre.

Galliani er bundet på hænder og fødder. Det er en omstilling for ham, men også en omstilling han kunne have gjort noget ved, hvis han var mere fremtidstænkende. Mange af de ting, der skal ske nu, skulle være sket for år tilbage.

Galliani har gjort gode handler for få penge, men også mange handler, hvor man kun kan ryste på hovedet. Bl.a. Essien, Zaccardo, Armero, Matri og Torres. Det er spillere, der har kostet klubben kassen og intet bidraget med.

I stedet for at få en venstre back ind kigger klubben tilsyneladende på Destro. En spiller, der skal være velkommen, men bestemt ikke på bekostning af en venstre back.

Galliani virker for mig som en, der søger lykken i hver eneste spiller, han henter. Det skal han også med tanke på klubbens økonomi, men ovenstående er tåbelige handler, og Milan kan ikke skille sig af med dem igen pga. den løn, de får. Det er skruen uden ende.

Milan har 4-5 klassespillere, og resten burde rende rundt i klubber som Atalanta, Torino osv. Den slags spillere sikrer i hvert fald ikke klubben en plads i top3. Slet ikke med en grøn træner som Pippo, der igen er et kæmpe sats, som ikke giver pote.
0