Du svarer på indlægget:
@ Foggy

Du siger det jo egentlig selv, Foggy. ’Flere af Jack’ – der er det du skal forstå at Jack kostede penge(5+2mio€), som højst sandsynligt blev finansieret af Cristante-salget til Benfica. Kontraktløse spillere, koster jo selvsagt intet i transfersum. Det er derfor Galliani støvsuger ’Fri transfers’ samt finder overskudsspillere i større klubber på lejeaftaler, som man måske kan vække til live. Jeg er enig i at strategien ikke er bæredygtig, men ingen penge må give rum til kreative idéer. Det er dog en selvskabt situation af Galliani, den han står i nu.

Når man tænker lidt grundigt over det, så tror jeg også Milan lader Mexés smutte til sommer. Selvom han gerne vil tage en større lønnedgang fra hans nuværende 4mio€, vil han stadigvæk være dyr og derudover har han ingen fremtidsudsigter. Og der er jeg sikker på at Galliani allerede har sat tyk streg under navnene Ezequiel Munoz i Palermo og Fabian Schär. Sidstnævnte bliver svær, men hvor intet vover, intet vinder(bare lige for at lyde som en gammel nar.) Det er også de eneste to navn som er i kategorien ’Særligt interessante’ over de spillere, der har kontraktudløb. De to andre er Sami Khedira og Luiz Adriano, hvor jeg tror Galliani især har en hed drøm om tyskeren. Men igen, den bliver også svær.

Kigger du tilbage på det med kreative idéer, er det nok ingen tilfældighed at Galliani har været særlig samarbejdsvillig med Newcastle i deres bestræbelser på at hente Niang. For i Nordengland sidder en italiensk venstre back, Santon. En ung back i en god alder – i går kom historierne også omkring forhandlingerne om en byttelejeaftale. Så kan man håbe Niang blive en succes, så det til sommer er permanente aftaler i stedet, hvorfor man kan sætte kryds ud for venstrebacken, og give Tasotti store migræneanfald, fordi han nu skal lære Santon at forsvare.

Det samme angår midtbanen, hvor Milan stadigvæk(lidt på forunderligvis imø) vil have den unge Daniele Baselli i Atalanta. Her er det så Saponara, man bruger som gulerod til at komme tættere på en aftale. Sassuolo blander sig dog ganske meget med en byttehandel med Kurtic, som vil blive hentet hjem fra Fiorentina. Jeg har ikke den store fidus til Baselli, men igen et eksempel på en kreativ handel.

Endnu et eksempel kan være den succes som Matri har fået sig i Genova. Han er suverænt førsteangriber, hvor hans konkurrent nu er skippet videre til Atalanta. Det kan igen benyttes i en kreativ handel, hvor Antonelli eller Bertolacci kunne være interessant – selvom jeg tror sidstnævnte desværre nok bliver købt 100% af Roma til sommer. De mangler sand for dyden også lidt italienere til truppen.

Jeg ved heller ikke om Milan holder igen omkring De Jongs kontraktforlængelse, fordi Pippo i bund og grund ønsker en anderledes spiller på den position. Han har altid spillet med en regista på den position, og Montolivo var formentlig tiltænkt den rolle, men skader ødelagde den plan, hvorfor han måtte ændre på sin egentlige plan. Han har tidligere refereret til Carlos midtbane med Rino-Pirlo-Clarence. Han har ikke typerne til den fodbold pt., hvorfor han må omprioritere og omstille sin plan.

Dog ved jeg ikke om Galliani fik en hjerneblødning tidligere på ugen da han sendte et bud til St.Petersborg på 3mio€ nu og 17mio€ til sommer på Witsel. Det kunne ligne det, fordi skulle man imod enhver nuværende tro kvalificere sig til Champions League, er det stadigvæk en handel Milan ikke har råd til.

Det samme gælder Destro. Problemet ligner nu er at Il Faraone på ingen måde finder Roma interessant, fordi han er nok sandsynligvis den spiller der må lade livet for at Destro kan blive en permanent del af Milan. Jeg tror, og det er helt for egen regning, at Pippo går lidt med hede drømme om Destro alene på toppen med Ménez og Cerci som flakkende spillere bagved ham i et slags juletræ. Her vil Il Faraone heller holde sig bredt i banen, for at trække indover når han er i boldbesiddelse. Det som han tidligere havde så stor succes med.

Var det en perfekt verden, ville jeg ikke lade Niang eller El Shaarawy smutte nogen steder. Men er til holdets bedste, så er jeg villig til at lade dem smutte, for at optimere holdet som helhed. Problematikken er dog hele tiden at få maksimalt ud af de små ressourcer der er, og det kan ikke altid være en let balancegang.

Det kunne da godt ligne noget a la det her på nuværende tidspunkt fremfor imod sommeren. Det er i hvert fald mit bedste bud:

Mexés <-> Munoz
Armero <-> Santon
El Shaarawy <-> Destro
Niang <-> Suso
Essien <-> Baselli
van Ginkel <-> Brozovic
Pazzini <-> Okaka
0