Du svarer på indlægget:
Du kan have ret, Bishop. Min formodning om at Martinez og Ibrahimovic er to ”modsætninger” gik egentlig på Sky’s meldinger om at Mihajlovic primært ville spille 4-3-3 med Milan. Di Marzio skriver dog så i dag at de to angribere ikke udelukker hinanden fordi Mihajlovic tænker på en 4-4-2 diamand-formation. Og hvis man vitterligt henter dem begge, så er det nok ikke for at smide den ene af dem på bænken.

Man kan til den part også sige at Mihajlovic var en smut forbi hos Sarri i Empoli, for at studere hans måde at spille denne slags 4-4-2 med diamand. Han har forsøgt det med Sampdoria, men jeg syntes ikke det var noget kæmpe succes.

Ikke desto mindre bliver vi pænt crowded på toppen med Zlatan, Jackson, Ménez, Niang og Faraoen. Derudover har jeg selv en lille panderynke over Zlatan-Jackson kombinationen. Jeg synes Zlatan i hans sidste tid i Milan fungerede klart bedst med en ”flakker” såsom Robinho og Cassano, fremfor en mere udpræget boksspiller som Pato. Så er der det defensive spil, fordi der synes jeg det vil være en pæn overdrivelse at kalde hverken Zlatan eller Jackson som særligt hårdtarbejdende i det defensive spil. Min forudsigelse vil være at Zlatan-Ménez kombinationen vil være den mest slagkraftig, mens Faraoen givetvis kan løbe ind i problemer. Så alt i alt vil jeg betegne Jackson til 35mio€ for værende fråds. De penge kunne være givet meget bedre ud – faktisk kunne man nøjes med at stikke Pazzo en forlængelse i en rolle som reserve.

Man kan modsat, positivt, få Honda ind centralt i den rolle, som passer ham. Så vil der til gengæld heller ikke være flere undskyldninger fra ham af, fordi så spiller han i den rolle der passer ham bedst. Han er som sådan en intelligent spiller, og måske kan Zlatan rive ham på et højere niveau.

Nu kommer jeg til at lyde som en gammel sur mand, men en spiller som Kondogbia står heller ikke højest på min liste af nye spillere.
0