Du svarer på indlægget:
I de kampe jeg har set med PSG har de spillet 4-3-3, hvor Cavani har spillet ude på højrekanten – noget som han har beklaget sig over utallige gange.

Problemet for Cavani er at Zlatan er bedre end ham, fysisk og rent teknisk i en position som ene mand på toppen. På allerhøjeste internationale niveau, har Cavanis teknik det med at begrænse ham. Sådan en ”basal” ting sker bare ikke for Zlatan. Men sammenspillet fungerer egentlig ganske pænt, selvom de eftersigende ikke bryder sig specielt meget om hinanden.

Det er også lidt vrøvlet af mig mht Pato, fordi i mesterskabssæsonen fungerede de egentlig fint som et par på toppen. Skaderne og manglende form har også en stor del af skylden for Patos deroute, men jeg synes Zlatan blev markant bedre med en flakkende angrebsmakker. Mht. Pato var han nu ganske glimrende i selskab med Ronaldo, Pippo på toppen, eller når han lå selv helt fremme med Kaká, Dinho/Seedorf bag sig. Der var jo en grund til wonderboy-betegnelsen.

Jackson er jeg næsten på bliver en realitet. Det seneste var at man snakkede om hvordan de 35mio€ skulle fordeles i rater. Det ligner en 4-årig kontrakt til 3.5mio€ netto pr.sæson til Martinez.

Desuden er vores radar rettet imod Miranda fra Atlético Madrid, 30 år, som nu her har et år tilbage af sin kontrakt i det madrilenske. Summen skulle ligge omkring de 10mio€. Det er i hvert fald en hardhitter – personligt har jeg aldrig været hel vild med ham, og tillægger Simeone meget stor betydning for hans niveau.

Zlatan, Jackson, Kondogbia, Miranda – jeg ville sgu gerne have lidt mere flair ind. Kondogbia har dog potentiale til at blive en spiller a la Matuidi, og det kan alle tophold bruge.
0