Du svarer på indlægget:
Når man lægger sig fast på Zlatan og Jackson som angrebskonstellation, som jeg må indrømme er noget aparte. Så tvinger man samtidig 10’eren i systemet til at være en meget løbestærk disciplineret spiller, som desuden har noget mellem ørerne. Det sidste skal jeg ikke skyde Éder i skoene, men det andet er han ikke. Desuden fungerer han bedst på en kant. Man skal over i noget Bertolacci, Soriano osv., når man investerer i Jackson og Zlatan.

Derudover tvinger man Milan til at spille med meget offensive backs, fordi Zlatan og Jackson bevæger sig sjældent meget udaf i banen. De holder sig centralt. Tidligere skrev jeg at Zlatan fungerer mere med en flakkende angriber, netop fordi de vandrer lidt rundt. Han fungerede rigtig godt med hhv Robinho og Cassano, der tøffede lidt rundt over det hele. Det gør Jackson ikke.

Og når man så skal have offensive backs, til at holde bredde og gøre Jackson farlig, behøver man investere i kontrollerende mezzala-typer, som fx Kondogbia. Det er ikke helt min stil, som flugter meget mere Carlos stil, men sådan må det jo være. Nu er jeg jo blevet kritiseret for min analytiske evner, men forholder man sig ikke bare en snert til ovenstående, skabes et hold i ubalance som lever på ren individualisme.

I Milan må man gerne have ambition om mere end bare at hente "trøje-navne", som fungerer super i FM, uden hold i virkeligheden.
0