Du svarer på indlægget:
Jeg ved nu ikke hvor interessant det er, når det er Bacca som kommer med udtalelsen. Jeg tvivler på, han sidder hjemme omkring køkkenbordet hos Mister, og vurderer hvorvidt Milan skal spille med to eller tre angribere. Og om vi kalder dem wings eller kantangriber er vel et fedt? Vi har næppe tre mand mast ind centralt - det er jo reelt set bare et formuleringsspørgsmål.

Mario kan spille kantangriber-pladsen - problemet er dog at han ikke løber hjem. Det næste problem i min bog er at Bacca formentlig vil skulle spille kantangriber, og ville skulle spendere flere kræfter end vanligt på at løbe den "forkerte" vej. Problem nr.3, udover en skræntende balance, er at der skal være en midtbane 3´er som skal levere bolde frem til frontkæden. Hvem er lige det, som skal det? Jeg ser flere problematikker omkring en sådan taktisk overvejelse - måske hvis vi er bagud og skal hente et mål, men ikke fra start.

Det er lidt et fedt om vi spiller 4-4-2 diamand, 4-3-3 eller sågar 3-5-2, fordi vi hele tiden støder panden ind i muren omkring midtbanespillere, der kan levere bolde fremadrettet.
0